8 program wéb anu pangsaéna pikeun Windows, macOS, sareng Linux

8 program wéb anu pangsaéna pikeun Windows, macOS, sareng Linux

8 program wéb anu pangsaéna pikeun Windows, macOS, sareng Linux

 

Anjeun tiasa mendakan sababaraha kategori program webcam dina pasaran. Sababaraha aplikasi dianggo pikeun nguji kaméra PC sareng tingali naha éta nganteurkeun naon anu dijanjikeunana. Anu sanés gaduh usulan anu langkung pikaresepeun sareng kalebet saringan kana gambar anu dicandak. Aya ogé pilihan anu ngamungkinkeun anjeun ngarékam sagala rupa anu ditampilkeun pikeun ditinjau engké.

Ieu di handap aya 8 program webcam anu panghadéna pikeun Windows, macOS, sareng Linux. Parios!

daptar eusi()

    1. ManyCam

    ManyCam nawiskeun sababaraha fungsi anu manpaat pikeun konferensi video atanapi rékaman pelajaran pidéo. Aplikasi ngamungkinkeun anjeun nyerat sareng ngagambar dina layar, nambihan gambar kana pidéo, kalebet bentuk, sareng anu sanésna. Éta ogé dimungkinkeun pikeun nimpa gambar tina Webcam nganggo file, nampilkeun layar komputer atanapi bahkan kaméra telepon sélulérna.

    Pamakéna masih tiasa nyaluyukeun warna, ngazum, ngarobih opacity, ogé nganggo saringan sareng épék anu pikaresepeun. Aya ogé pilihan pikeun nyiarkeun langsung dina platform anu béda, sapertos YouTube, Twitch, sareng Facebook. Atanapi, upami anjeun pikaresep, simpen kontén dugi ka 720p dina vérsi gratis sareng 4K dina vérsi anu mayar.

    Pidéo tiasa disimpen dina format populér sapertos MP4, MKV, MOV, sareng FLV.

    • ManyCam (gratis, sareng pilihan kanggo rencana mayar kalayan langkung seueur fitur sareng teu aya watermark): Windows 10, 8 sareng 7 | macOS 10.11 atawa saluhureuna

    2. YouCam

    YouCam mangrupikeun program anu nawiskeun pakakas pikeun digawé sareng maén. Cocog sareng sababaraha layanan nélépon pidéo sareng platform pidéo langsung, éta ngagaduhan saringan kecantikan sacara real-time. Henteu kakantun ratusan épék réalitas augmented.

    Sedengkeun pikeun presentasi, pangguna gaduh sumber daya pikeun nyatet, superimpose pidéo sareng gambar, ngabagi layar, sareng anu sanésna. Antarmuka anu ramah na ngamungkinkeun anjeun mendakan fitur utami kalayan gampang.

    Upami anjeun milih ngarékam, pidéo tiasa disimpen dina resolusi anu sanés, kalebet Full HD, dina format AVI, WMV, sareng MP4.

    • YouCam (mayar, uji coba gratis 30 dinten): Windows 10, 8, sareng 7

    3. Tés Webcam

    Webcam Test mangrupikeun aplikasi online anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nguji fungsi anu ditawarkeun ku kaméra PC anjeun ku cara anu saderhana. Kantun lebetkeun halaman wéb sareng aksés tombol na Pencét di dieu pikeun kéngingkeun aksés ka pengenal webcam. Teras angkat ka Coba kaméra kuring. Évaluasi tiasa nyandak sababaraha menit.

    Tiasa terang data sapertos résolusi, bit rate, jumlah warna, kacaangan, kacaangan, sareng anu sanésna. Salaku tambahan kana tés umum, pangguna tiasa ngaévaluasi aspek anu langkung spésifik sapertos résolusi, frame rate sareng mikropon. Aya ogé pilihan pikeun ngarékam pidéo dina halaman wéb éta nyalira sareng nyimpenna salaku WebM atanapi MKV.

    • Tés Webcam (gratis): Wéb

    4. Kaméra Windows

    Windows sorangan nawiskeun program Webcam sistem pituin. Windows Camera mangrupikeun alternatif anu saderhana tapi fungsional, utamina pikeun anu ngan ukur butuh fungsi dasar. Ku ngaktipkeun modeu Profesional dina setélan, dimungkinkeun pikeun nyaluyukeun kasaimbangan bodas sareng kacaangan.

    Pikeun salawasna cicing dina pigura, aplikasi na gaduh sababaraha modél kisi. Aya ogé pilihan pikeun ngarobih kualitas pidéo antara 360p sareng Full HD sareng frekuensi, tapi angger dina 30 FPS. Hasilna disimpen dina JPEG sareng MP4.

    • Windows Kaméra (gratis): Windows 10

    5. cocooan Webcam

    Webcam Toy mangrupikeun aplikasi online saderhana kanggo saha waé anu milari saringan anu pikaresepeun pikeun nyandak gambar nganggo Webcam. Ngan buka halaman wéb teras pencét Siap? Seuri!. Upami pangotéktak ngahalangan aksés, pasihan idin pikeun nganggo kaméra PC.

    Teras klik tombol biasa pikeun muka sadaya épék anu sayogi. Aya puluhan pilihan, kaasup kaleidoscope, gaya hantu, haseup, pilem lami, gambar kartun, sareng seueur deui. Pilih naon anu anjeun resep teras buka ikon kaméra pikeun daptar.

    Hasilna tiasa disimpen dina PC atanapi gampang dibagi dina Twitter, Google Photos atanapi Tumblr.

    • Cocooan Webcam (gratis): Wéb

    6. OBS Studio

    Langkung seueur ti program webcam, OBS Studio dipikaterang kasaluyuan sareng sadaya jasa streaming pidéo utama. Diantarana, Twitch, Facebook Gaming sareng YouTube.

    Tapi tangtosna, éta ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarékam gambar tina kaméra anjeun sareng nyimpen kontén dina MKV, MP4, TS sareng FLV. Resolusi tiasa dibasajankeun 240p dugi ka 1080p.

    Aplikasi na ogé ngagaduhan sababaraha alat panyuntingan anu tiasa ngajantenkeun matéri anjeun katingali profesional. Diantarana fitur pikeun koréksi warna, latar héjo, campuran saluran audio, pangurangan sora, sareng seueur deui.

    • Studi OBS (gratis): Windows 10 sareng 8 | macOS 10.13 atanapi langkung luhur | Linux

    7. GoPlay

    GoPlay tiasa janten pilihan anu saé pikeun anu ngamimitian, tapi aranjeunna hoyong jauh tina dasarna. Program ieu nawiskeun fungsi kanggo nyerat dina layar, ogé pikeun nyelapkeun poto. Pidéo tiasa dirékam dugi ka 4K dina 60fps sareng diédit dina éditor internal.

    Aplikasi ogé ngamungkinkeun anjeun ngarékam layar PC sareng ngadamel pidéo langsung. Versi gratis aplikasi ngamungkinkeun anjeun ngarékam pidéo ngan ukur 2 menit, kalayan watermark na. Hasilna tiasa disimpen dina MOV, AVI, MP4, FLV, GIF atanapi dina audio.

    • Buka maén (gratis, kalayan vérsi anu mayar lengkep): Windows 10, 8 sareng 7

    8. Apowersoft Free Online Screen Recorder

    Apowersoft Free Online Screen Recorder cocog pikeun anu peryogi ngarekam layar PC nalika ningali gambar webcam. Situs nawiskeun sumber daya pikeun panulisan layar freehand sareng kalebet bentukna. Sadayana online, tapi sateuacan ngamimitian, anjeun kedah ngaunduh a peluncuran rokét sakedik henteu PC.

    Hasilna tiasa disimpen kana komputer salaku video atanapi GIF, disimpen kana awan, atanapi gampang dibagi dina YouTube sareng Vimeo. Resolusi na tiasa disetél salaku low, medium atanapi high.

    • Perekam Layar Online Gratis Apowersoft (gratis): Wéb

    SeoGranada nyarankeun:

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep