Zgjidhni shprehjet me foto

Zgjidhni shprehjet me foto

A është matematika gjithmonë një problem për ju? A punoni shumë në shkollë, por, përkundër shumë përpjekjeve, luftoni me numrat dhe madje ekuacionet më të thjeshta duken si një dramë e pakapërcyeshme? Ejani, mos u dekurajoni, ju ndoshta thjesht duhet të ndryshoni metodën tuaj të studimit. Po në lidhje me adoptimin e mjeteve më moderne të studimit që ju lejojnë të mësoni matematikë, për shembull duke ofruar mundësinë e zgjidh shprehjet me foto.

Si thua ti Tingëllon si trillim shkencor? Ju siguroj se nuk është kështu! Lexoni këtë udhëzues në të cilin flasim për këtë mundësi, dhënë nga aplikacione të thjeshta të disponueshme për të dy pajisjet Android dhe për iPhone dhe iPad të dedikuar për zgjidhjen e pyetjeve të ndryshme matematikore. Këto janë mjete shumë të thjeshta për t'u përdorur dhe shpesh falas. Ju do të shihni se, duke lexuar këtë udhëzues, nuk do të keni vështirësi për të kuptuar se si t'i përdorni, edhe sepse unë do të shpjegoj hap pas hapi se si funksionojnë ato.

Dhe nuk ndalet këtu! Shumë prej këtyre aplikacioneve, në fakt, nuk janë të kufizuara në zgjidhjen e shprehjeve me fotografi, por shpjegojnë në detaje të gjithë procedurën për të kuptuar rezolucionin. Me pak fjalë, ju do të zgjidhni problemin matematikor që ju mundon, por në të njëjtën kohë, ju gjithashtu do të kuptoni se si mund ta zgjidhni vetë herët e tjera. Ajo që ju nevojitet është vetëm kamera e smartphone ose tabletit tuaj. Provojeni, hajde!

Indeks()

  • Aplikacioni zgjidh shprehje me foto
   • Photomath (Android / iOS / iPadOS)
   • Cymath Android / iOS)
   • ZgjidhĂ«s Microsoft Math (Android / iOS / iPadOS)
   • MĂ« shumĂ« aplikacione pĂ«r tĂ« zgjidhur shprehjet fotografike

  Aplikacioni zgjidh shprehje me foto

  Nëse jeni dakord, le të kalojmë drejt çështjes dhe të shohim disa aplikacioni zgjidh shprehjet me foto të instalohet në të dy Android dhe iOS / iPadOS.

  Photomath (Android / iOS / iPadOS)

  Photomath Applicationshtë aplikacioni i parë që ju tregoj se është i aftë të zgjidhë probleme komplekse dhe të larmishme matematikore, thjesht duke i përshtatur ato me kamerën e një pajisjeje Android (aplikacioni është gjithashtu i disponueshëm në dyqanet e pajisjeve alternative pa shërbime të Google) ose iOS / iPadOS.

  Aplikacioni ofron shpjegime tĂ« qarta nĂ« italisht dhe Ă«shtĂ« i pajtueshĂ«m me shumicĂ«n e problemeve tĂ« matematikĂ«s. MbĂ«shtet mbledhjen dhe zbritjen, shumĂ«zimin dhe pjesĂ«timin, fuqitĂ« dhe radikalet, thyesat dhe shprehjet me thyesa, shprehje lineare, logaritmike dhe trigonometrike, sisteme, pabarazi, derivate dhe integralĂ«. NĂ« thelb Ă«shtĂ« falas, por pĂ«r tĂ« hyrĂ« nĂ« shpjegime tĂ« hollĂ«sishme tĂ« matematikĂ«s, duhet tĂ« regjistroheni nĂ« njĂ« pajtim duke filluar nga 10,99 € / muaj.

  Thënë kjo, pasi instaloni dhe filloni Photomath, zgjidhni gjuhën që ju intereson (p.sh. Italiano) dhe shtypni butonin Këtu shkojmë. Pastaj lëviz nëpër fletët e informacionit që ilustrojnë se si funksionon aplikacioni dhe kliko në artikull e bërë (o Salta, nëse keni vendosur të mos i këshilloni). Pastaj tregoni tuajin moshë, shtypni butonin në vazhdim, specifikoni nëse jeni Estudiantes, baba ata Profesor dhe shtypni butonin e bërë. Pastaj jepi qasje Photomath në kamera.

  Pasi të keni mbaruar, kornizoni shprehjen matematikore që dëshironi të zgjidhni. Kontrolloni që aplikacioni të përqendrohet saktë në formulën e matematikës në kutinë qendrore që do të përdoret për skanimin dhe shtypjen I xhiruar vendosur në pjesën e poshtme të ekranit, për të fotografuar tekstin në të. Ju do të shihni se shprehja do të skanohet dhe analizohet në kohë reale. Në sa hap e mbyll sytë, ajo do të shfaqet e skanuar në ekranin e pajisjes tuaj.

  Pak më poshtë, megjithatë, do të shihni rezultatin e shprehjes. Nëse prekni butonin Tregoni hapat e zgjidhjes, do të hapet një ekran i ri ku do të gjeni më shumë informacione që do t'ju duhen për të studiuar matematikën.

  Përveç zgjidhjes së shprehjes dhe hapave të ndërlidhur që duhet të ndiqni për ta zgjidhur atë, njëri poshtë tjetrit, do të gjeni disa shpjegime se si u zgjidh shprehja. Duke prekur hapat e ndryshëm që do të shfaqen në ekran, ju mund të shihni të gjitha rregullat matematikore që janë zbatuar, me shpjegime të hollësishme. Shtypja e butonit Ndani (lart djathtas), në vend të kësaj, ju mund të ndani shprehjen dhe zgjidhjen e saj përmes rrjeteve kryesore sociale, ose thjesht mund ta ruani atë në pajisjen tuaj.

  Nëse dëshironi të futni manualisht shprehjen për ta zgjidhur, në ekranin kryesor Photomath mund të shtypni butonin kalkulatriçe. Kjo do të hapë një ekran të ri ku, në sajë të një tastiere me simbole matematikore, mund të fusni të gjithë numrat që dëshironi në shprehje, t'i fshini plotësisht dhe ndoshta t'i modifikoni. Përsëri, aplikacioni Photomath do të llogarisë rezultatin menjëherë dhe ju lehtë mund ta ndani atë.

  Photomath gjithashtu mban shënim shprehjet e zgjidhura, me një histori që mund ta shikoni në çdo kohë. Si e bëni ju atë? Thjesht klikoni në ikonën fletore me orë (në këndin e sipërm të djathtë të ekranit kryesor të aplikacionit) dhe kaq.

  NĂ«se nĂ« çdo kohĂ« keni ndonjĂ« pyetje nĂ« lidhje me funksionimin e aplikacionit, seksioni Qendra e ShĂ«rbimit, i disponueshĂ«m nĂ« menunĂ« qĂ« mund tĂ« thirret duke shtypur butonin (Ăą ‰ ÂĄ) (lart majtas) do t'ju ofrojĂ« zgjidhjen e disa problemeve tĂ« njohura.

  Cymath Android / iOS)

  edhe BashkĂ«punĂ«tor, Ă«shtĂ« njĂ« zgjidhje e dobishme pĂ«r tĂ« zgjidhur shprehjet matematikore me njĂ« foto. Ky aplikacion Ă«shtĂ« i disponueshĂ«m falas pĂ«r Android (gjithashtu nĂ« dyqane alternative) dhe iOS / iPadOS dhe Ă«shtĂ« i pajtueshĂ«m me banderola jo shumĂ« invazive tĂ« reklamave. NĂ«se dĂ«shironi, Ă«shtĂ« e mundur tĂ« regjistroheni nĂ« njĂ« pajtim duke filluar nga 5,49 € / muaj, pĂ«r tĂ« hequr reklamat dhe pĂ«r tĂ« marrĂ« shpjegime mĂ« tĂ« hollĂ«sishme pĂ«r zgjidhjen e problemeve matematikore, me udhĂ«zues hap pas hapi qĂ« ilustrojnĂ« rregullat e aplikuara.

  Pas instalimit dhe nisjes sĂ« Cymath nĂ« pajisjen tuaj, prekni butonin Kamera (nĂ« tĂ« djathtĂ«) dhe jepi lejet e nevojshme pĂ«r tĂ« hyrĂ« nĂ« kamerĂ«. Tjetra, kornizoni shprehjen qĂ« dĂ«shironi tĂ« zgjidhni, duke e bĂ«rĂ« atĂ« tĂ« bjerĂ« brenda caja vendosur nĂ« qendĂ«r tĂ« ekranit dhe shtypni butonin ▶ located qĂ« ndodhet nĂ« pjesĂ«n e poshtme. NĂ« ekranin e ri qĂ« hapet, si me "magji", do tĂ« gjeni shprehjen e zgjidhur, tĂ« plotĂ« me hapat e nevojshĂ«m pĂ«r zgjidhjen e saj.

  Gjithashtu, unĂ« do tĂ« doja tĂ« theksoja mundĂ«sinĂ« e shtypjes sĂ« shprehjes me tastierĂ« (nĂ«se pĂ«r ndonjĂ« arsye nuk mund tĂ« veproja me kamerĂ«n), duke shtypur butonin tastierĂ« prezent nĂ« pjesĂ«n e sipĂ«rme tĂ« majtĂ« tĂ« ekranit kryesor tĂ« aplikacionit. Trokit butonin nĂ« vend (Ăą ‰ ÂĄ), nĂ« krye tĂ« majtĂ«, dhe zgjedhjen e artikullit histori Nga menuja e hapur, ju mund tĂ« shihni historikun e shprehjeve tĂ« zgjidhura mĂ« parĂ«.

  Zgjidhës Microsoft Math (Android / iOS / iPadOS)

  Një zgjidhje tjetër e dobishme është Zgjidhës i matematikës nga Microsoft e cila, siç sugjeron emri i saj, ju lejon të kryeni shpejt llogaritjet matematikore duke inkuadruar shprehjet që do të zgjidhen me kamerën e pajisjes tuaj. Gjithashtu ju mundëson të shtypni shprehje me shkrim dore si dhe shtypje të tastierës. Isshtë në dispozicion falas si në Android (përfshirë dyqanet alternative) ashtu edhe në OS / iPadOS.

  Pas instalimit dhe fillimit të Zgjidhjes së Matematikës në pajisjen tuaj, zgjidhni gjuhën që preferoni të konfiguroni (p.sh.) Italiano) dhe shtypni butonin paraqitje vendosur në pjesën e poshtme. Pastaj shikoni udhëzuesin informues që shpjegon se si funksionon, ose Salta ky hap duke shtypur butonin e duhur të vendosur në pjesën e sipërme të djathtë.

  Në këtë pikë, shtypni butonin Bëni një foto vetë dhe lejoji Math Solver hyrje në kamerën e pajisjes; pastaj inkuadroni shprehjen që dëshironi të zgjidhni, duke u kujdesur që ajo të jetë plotësisht brenda caja vendoset në qendër të ekranit dhe shtypni buton rrethor në fund të ekranit.

  Pastaj klikoni në butonin Vazhdoni kështu dhe në ekranin e hapur do të shihni rezolucionin e shprehjes të përshtatur tani. Trokit butonin Shihni hapat e zgjidhjes, ju mund të shihni hapat që çuan në zgjidhjen e tij me të gjitha shpjegimet e çështjes. Gjithashtu, kur lëvizni në ekran, mund të shihni shprehjen në një grafik, analizoni probleme të ngjashme, shiko video të lidhura nga interneti dhe do të keni qasje në material tjetër të dobishëm për të mësuar.

  Për të hyrë në mënyrat e tjera të shkrimit të shprehjeve, thjesht shtypni butonin Dibujar, në lidhje me shkrimin e dorës, dhe tastierë, për t'u kthyer në modalitetin që ju lejon të shkruani nga tastiera.

  Më shumë aplikacione për të zgjidhur shprehjet fotografike

  Atje zbatime të tjera për të zgjidhur shprehjet fotografike që mund të merrni parasysh. Unë do t'i rendis më poshtë - ndoshta ju mund të gjeni dikë që është i përshtatshëm për ju.

  • FastMath (Android / iOS / iPadOS) - siç sugjeron emri i saj, kjo ju lejon tĂ« kryeni shpejt llogaritjet matematikore duke inkuadruar shprehjet qĂ« do tĂ« zgjidhen me kamerĂ«n e pajisjes tuaj. Mund tĂ« shkarkohet falas, por pĂ«r tĂ« hyrĂ« nĂ« tĂ« gjitha funksionet e tij Ă«shtĂ« e nevojshme tĂ« pajtoni nga 10,99 € / muaj.
  • Skanuesi i matematikĂ«s (Android / iOS / iPadOS) - ky Ă«shtĂ« njĂ« aplikacion tjetĂ«r qĂ« i pĂ«rket kategorisĂ« nĂ« fjalĂ« pĂ«rmes sĂ« cilĂ«s Ă«shtĂ« e mundur tĂ« zgjidhen shprehjet matematikore duke pĂ«rdorur kamerĂ«n e pajisjes tuaj. PĂ«r tĂ« hequr reklamat dhe pĂ«r tĂ« pĂ«rdorur tĂ« gjitha funksionet e aplikacionit, duhet tĂ« kontraktojĂ« njĂ« pajtim duke filluar nga 3,99 € / javĂ«.
  • LlogaritĂ«si Plus (Android): isshtĂ« njĂ« zgjidhje falas pĂ«r Android pĂ«rmes sĂ« cilĂ«s ju mund tĂ« zgjidhni shprehjet matematikore duke i inkuadruar ato me kamerĂ«n e pajisjes tuaj. Ai gjithashtu integron njĂ« konvertues tĂ« njĂ«sive praktike qĂ« mund tĂ« pĂ«rdoret pĂ«r kĂ«tĂ« qĂ«llim. Aksesi nĂ« tĂ« gjitha funksionet e tij kĂ«rkon blerje brenda aplikacionit duke filluar nga 1,09 €.
  Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
  20 lojĂ«rat mĂ« tĂ« luajtura nĂ« kompjuterĂ« nĂ« vitin 2020 vajzĂ« e butĂ« egirl dhe vajzĂ« vsco çfarĂ« do tĂ« thotĂ« secili stil 15 lojra falas online bros super mario pĂ«r kompjutera si tĂ« zhbllokoni Adobe Flash Player nĂ« Firefox dhe buzĂ« tĂ« kromit chat video falas me tĂ« huajt pĂ«r tĂ« takuar dhe biseduar aplikacione mĂ« tĂ« mira çfarĂ« Ă«shtĂ« kwai aplikacioni krijon video pĂ«r tĂ« ndarĂ« statusin dhe historitĂ« lojĂ«rat mĂ« tĂ« mira io ku luani tĂ« gjitha sĂ« bashku nĂ« kompjuter dhe smartphone shfletuesi mĂ« i mirĂ« pĂ«r kutinĂ« televizive android dhe zjarrin pĂ«r tĂ« hapur video dhe faqe nĂ« internet ngarkoni listat iptv pĂ«r t'i parĂ« ato nĂ« TV smart smart chromecast android etj. si tĂ« pĂ«rdorim adb anĂ«sor pĂ«r tĂ« instaluar rivendosjen e azhurnimeve rom lojtar sode pĂ«r tĂ« parĂ« videot e acestream dhe torrent gjithashtu nĂ« chromecast si tĂ« rrotullohen objektet nĂ« sims 4 lironi hapĂ«sirĂ«n e kujtesĂ«s nĂ« shkopin e TV zjarrit nĂ«se Ă«shtĂ« i ngadaltĂ« ose i gabuar ri-akordoni tokĂ«sorin dixhital qĂ« do tĂ« thotĂ« dtv dhe ATV pĂ«rdorni instagram nga pc pĂ«r tĂ« ngarkuar fotografi dhe pĂ«r tĂ« postuar histori si tĂ« rinoni nĂ« sims 4 programet mĂ« tĂ« mira tĂ« kalendarĂ«ve dhe kalendarĂ«ve pĂ«r kompjuter falas dhe nĂ« anglisht shkarkoni Google Chrome pĂ«r kompjuter me instalim offline si tĂ« lidhni tĂ« dhĂ«nat e konami id nĂ« lojĂ«rat sportive mobile pes 2020 lojĂ«rat mĂ« tĂ« mira pĂ«r strategji rts pĂ«r kompjuter falas aplikacionet mĂ« tĂ« mira pĂ«r tĂ« lexuar manga dhe pĂ«r ta shkarkuar atĂ« nĂ« kompjuter android dhe iphone 20 lojrat mĂ« tĂ« mira falas online qĂ« luajnĂ« rol pĂ«r kompjuterĂ« si tĂ« rregulloni cilĂ«simet e kontrastit dhe shkĂ«lqimit tĂ« kamerĂ«s nĂ« njĂ« kompjuter Windows krijoni njĂ« profil tĂ« rremĂ« nĂ« facebook njĂ« status tĂ« rreme njĂ« postim ose njĂ« bisedĂ« lojĂ«rat mĂ« tĂ« mira tĂ« tetris nĂ« internet dhe multiplayer luaj muzikĂ« mp3 dhe kĂ«ngĂ« PC nĂ« alexa jehonĂ« dhe google home program falas pĂ«r hartografimin e mendjes dhe mendjes shkarkoni pes nĂ« kompjuter falas dhe multiplayer me efootball pes 2020 lite pĂ«rqendrohuni nĂ« imazhe tĂ« paqarta dhe jashtĂ« fokusit Shfletuesi mĂ« i mirĂ« pĂ«r kutinĂ« e TV android dhe shkopin e zjarrit pĂ«r tĂ« hapur video dhe faqe nĂ« internet / # 2) _Mozilla_Firefox " 50 lojĂ«ra jashtĂ« linje pĂ«r tĂ« luajtur pa internet nĂ« android dhe iphone SimulatorĂ«t falas tĂ« ngasjes sĂ« kompjuterit pĂ«r tĂ« mĂ«suar se si tĂ« drejtoni makinĂ«n programet e nevojshme nĂ« pc pĂ«r tĂ« luajtur ndonjĂ« lojĂ« 30 lojĂ«ra mĂ« tĂ« mira me super grafikĂ« pĂ«r android dhe iphone falas parametrat audio tĂ« mikrofonit dhe stereo mix nĂ« ndryshimet nĂ« kompjuter tiktok bot pĂ«r çfarĂ« shĂ«rbejnĂ« dhe cilat janĂ« mĂ« tĂ« mirat si tĂ« krijoni njĂ« skedar grupi bat nĂ« Windows pĂ«r tĂ« kryer operacione tĂ« shpejta si tĂ« instaloni mod nĂ« sims 4 si ta ktheni televizorin nĂ« njĂ« video dhe aplikacion tĂ« fireplace mashtrimet mĂ« tĂ« mira tĂ« aftĂ«sive nĂ« sims 4 si tĂ« çaktivizoni antivirusin mbrojtĂ«s tĂ« windows nĂ« windows 10 hile pĂ«r tĂ« marrĂ« shtĂ«pi falas nĂ« sims 4 modat mĂ« tĂ« mira pĂ«r tĂ« rriturit sims 4 si tĂ« anuloni njĂ« pajtim Netflix dhe tĂ« fshini llogarinĂ« tuaj luftĂ«rat me yje dhe lojĂ«rat e udhĂ«timit nĂ« hapĂ«sirĂ« ​​pĂ«r kompjutera dhe falas online kĂ«shilla se si tĂ« ftohen miqtĂ« nĂ« telegram pĂ«rmes mesazheve tĂ« tjerĂ« fshini dosjen onedrive nga explorer skedari Windows 10 pĂ«r tĂ« biseduar falas en si tĂ« ngarkoni fotografi nĂ« facebook me cilĂ«si tĂ« lartĂ« si tĂ« hapni skedarĂ« xml ose xml p7m faturĂ« elektronike sv / hur njeri skapar ett google konto pĂ«r pojkar dhe dridhje si tĂ« shkarkoni skedarĂ« swf dhe tĂ« luani lojra flash nĂ« kompjuterin tuaj krijoni animoji nĂ« android dhe iphone me zepeto avatarin e animuar shoqĂ«ror udhĂ«zues pĂ«r tĂ« afruar qendrĂ«n universale tĂ« mediave pĂ«r smartphone dhe tableta PC krijoni video looping boomerang dhe redaktoni ato app android 12 botĂ«t mĂ« tĂ« mirĂ« pĂ«r mosmarrĂ«veshje nĂ« vitin 2020 8 faqe nĂ« internet pĂ«r tĂ« krijuar avatar nĂ« stilin anime falas si tĂ« shikoni dazn nĂ« tv zjarr chromecast ose tv tĂ« zgjuar programe chat falas pĂ«r PC lan dhe messenger pĂ«r zyrĂ«n si tĂ« dĂ«gjoni muzikĂ« nga youtube nĂ« jehonĂ« alexa si tĂ« sinkronizoni audio dhe video procesi i ekzekutueshĂ«m i shĂ«rbimit antimalware atĂ« qĂ« bĂ«n nĂ« Windows 10 lojĂ«rat mĂ« tĂ« mira 3D makinĂ«s dhe makineritĂ« garuese falas pĂ«r kompjuterĂ« Primeos Ă«shtĂ« android pĂ«r PC provoni atĂ« nĂ« njĂ« memorie USB lojĂ«rat mĂ« tĂ« mira muzikore falas pĂ«r kompjutera ku mund tĂ« luani nĂ« ritĂ«m ja / PC Mac Shkoj 12 lojĂ«rat mĂ« tĂ« mira nĂ« internet pĂ«r tĂ« luajtur me miqtĂ« nĂ« pajisjet mobile dhe kompjuterĂ«t tr hiqni dritaret e vjetra dhe hiqni skedarĂ«t e mĂ«parshĂ«m tĂ« instalimit tĂ« dritareve si tĂ« shikoni kanalet televizive nĂ« chromecast pa antenĂ« si tĂ« shikoni netflix falas dhe pa paguar instaloni aplikacione android nĂ« TV me shkop zjarri nga APK ose dyqan qĂ« Ă«shtĂ« porta e parazgjedhur ip 192 168 1 254 ose 192 168 1 1 2 mundĂ«si qĂ« kufizojnĂ« gjerĂ«sinĂ« e internetit pĂ«r tĂ« çaktivizuar nĂ« dritare PC wifi shpesh shkĂ«putet ose shkon me ndĂ«rprerje tĂ« zgjidhjeve pixelate ose turbulloni njĂ« foto pĂ«r tĂ« mbuluar fytyrat ose pĂ«r tĂ« shkruar rikuperoni skedarĂ«t dhe fotot e fshira nga kartat e kujtesĂ«s dhe shkopin e USB lojĂ«ra mĂ« tĂ« mira falas RPG mmo pĂ«r kompjuterĂ« pĂ«r tĂ« luajtur nĂ« vitin 2019 ndarĂ« ekranin nĂ« android pĂ«r tĂ« pĂ«rdorur dy aplikacione sĂ« bashku udhĂ«zues shkop tv zjarri amazon me aplikacione mashtrimesh dhe veçori tĂ« fshehura transmetim iptv nĂ« tv zjarri nĂ« Amazon dhe chromecast 5 lojtarĂ« pĂ«r spotify premium nĂ« kompjuter me funksione tĂ« shumta efektet e tingujve tinguj dhe zhurma pĂ«r tĂ« shkarkuar dhe dĂ«gjuar ndryshoni ngjyrat, sfondin dhe pamjen e facebook nĂ« kompjuterin tuaj mĂ«soni tĂ« shkruani nĂ« kompjuterin tuaj pa kĂ«rkuar dhe shtypni shpejt zgjerimet mĂ« tĂ« mira sims 4 si tĂ« transferoni bisedat whatsapp nga android nĂ« iOS bn / hiqni sfondin nga fotot dhe kornizat shpejt si pĂ«r tĂ« ngritur vĂ«llimin mbi maksimumin nĂ« kompjuter ko / PC YouTube 음악 ìœŒëĄœ 음악 을 ì—…ëĄœë“œ í•˜ì—Ź ì»Źë ‰ì…˜ 을 옚띌읞 에 ëłŽêŽ€. historia e bisedave nĂ« facebook dhe mesazhesh gjeni mesazhe fshirĂ«se ose shkarkuese ndryshime midis fletoreve qĂ« do tĂ« thotĂ« ultrabook ose fletore alternativa mĂ« e mirĂ« pĂ«r kodi pĂ«r tĂ« trajtuar shikimin e filmave dhe videove si tĂ« kontrolloni ngrohjen me amazon jehonĂ« dhe alexa si tĂ« bĂ«ni thirrje video whatsapp nga kompjuteri juaj dhe smartphone si tĂ« korrni dhe ndryshoni pĂ«rmasat e videos nĂ« android dhe iphone latente e humbjes sĂ« paketave tĂ« rrjetit dhe mashtrim se si tĂ« kontrolloni dhe zgjidhni tiktok udhĂ«zoni se çfarĂ« Ă«shtĂ« dhe si tĂ« filloni tĂ« shikoni dhe krijoni video si tĂ« shkarkoni dhe instaloni fifa 20 pc xbox one ps4 dhe ndĂ«rroni lojĂ«rat lojtari mĂ« i mirĂ« iptv pĂ«r tĂ« parĂ« iptv lehtĂ« ru / ĐșĐ° Đ°ĐșтоĐČĐžŃ€ĐŸĐČать ĐŒĐžĐșŃ€ĐŸŃ„ĐŸĐœ ĐČ Ń…Ń€ĐŸĐŒĐ” kopjoni disqet DVD ose Blu ray nĂ« dritare me djegien programe pĂ«r tĂ« kopjuar skedarĂ«t mĂ« shpejt dhe me pauzĂ« nĂ« kompjuterat e Windows bĂ«ni drita automatike tĂ« Krishtlindjeve pĂ«r dekorime tĂ« zgjuara si tĂ« pĂ«rdorim tela pĂ«r tĂ« kapur informacione nĂ« rrjet dhe pĂ«r tĂ« pĂ«rgjuar trafikun shkarkoni bimĂ« vs zombies 2 pĂ«r PC FarĂ« Ă«shtĂ« fjala pĂ«r dhe ndryshimi me notepad shkarko mesazhi lite aplikacionin e lehtĂ« tĂ« bisedave nĂ« facebook bllokoni aksesin nĂ« internet pĂ«r njĂ« program me firewall tĂ« Windows si tĂ« crimp kabllot LAN Ethernet nĂ« madhĂ«si tĂ« ndryshme ja / apk ケ プ ăƒȘ ケ ăƒŒ ă‚· ン が ォ ă‚€ ル で あ か ど う か を す す æ–čæł• si tĂ« shkarkoni plex nĂ« pc tv android ios nas provoni shfletuesin e lojĂ«s opera gx qĂ« kufizon pĂ«rdorimin e dashit dhe CPU-ve lojĂ«rat mĂ« tĂ« mira falas online pĂ«r fĂ«mijĂ«t nĂ« kompjuterĂ« pĂ«r tĂ« mĂ«suar dhe argĂ«tuar si tĂ« printoni nga android nĂ« çdo printer si tĂ« rivendosni aplikacionet e fshira duke pĂ«rdorur njĂ« vpn nĂ« kutinĂ« televizive chromecast tĂ« tv firetv dhe tv tĂ« zgjuar si tĂ« vendosni bots nĂ« mosmarrĂ«veshje dhe automatizoni funksionet e serverit nĂ« / sode player pĂ«r tĂ« parĂ« akestream dhe torrent videos gjithashtu nĂ« chromecast Si tĂ« rregulloni nĂ«se njĂ« aplikacion rrĂ«zohet pĂ«r mbrojtje nĂ« Windows 10 si tĂ« bĂ«ni pagesa tĂ« pashtershme ose anonime ja / huawei マ ăƒŒ ト フ ン で フ ă‚© ン ト を 怉 曎 す る çaktivizoni bllokuesin e skedarĂ«ve tĂ« ekranit tĂ« zgjuar tĂ« dritareve exe si tĂ« lidhni altoparlantĂ«t kabllorĂ« tĂ« kuq dhe tĂ« zi me PC ose TV skanerĂ«t mĂ« tĂ« mirĂ« falas pĂ«r kompjuterĂ« me Windows 10 7 dhe 8 saktĂ« sytĂ« e kuq nĂ« fotot flash si funksionon telonimi pĂ«r tĂ« dĂ«rguar mesazhe anonime aplikacioni mĂ« i mirĂ« pĂ«r iphone dhe ipad pĂ«r tĂ« parĂ« video dhe filma programe pĂ«r ekstrakt tĂ« blu ray dekodimit dhe regjistrimit pĂ«rdorni 7zip pĂ«r tĂ« hapur dosjet rar zip dhe skedarĂ«t e kompresuar pĂ«rdorni zoom ose takohuni nga televizori me ose pa kromekast çfarĂ« do tĂ« thotĂ« televizori inteligjent cilat janĂ« avantazhet dhe disavantazhet pĂ«rdorni ups si njĂ« bateri pĂ«r kompjuterin tuaj kur energjia nuk funksionon shndĂ«rroni Windows 10 nĂ« Windows XP si tĂ« lexoni gazetat nĂ« internet nga smartphone tuaj falas rikuperoni mesazhe nga tĂ« dĂ«rguarit nĂ« facebook lojĂ«ra snajperi me pushkĂ« snajper dhe snajperĂ« nĂ« android dhe iphone mikser falas audio pĂ«r programet PC 8 pĂ«r tĂ« dĂ«gjuar muzikĂ« tĂ« pĂ«rzier lojĂ«rat mĂ« tĂ« mira nĂ« internet nĂ« html5 pĂ«r tĂ« luajtur falas vendosni riprodhuesin e paracaktuar pĂ«r muzikĂ« dhe dritare tĂ« videos rrugĂ« luftĂ«tar 2 lloj lojĂ«rash luftarake pĂ«r kompjuterĂ« luaj pĂ«r tĂ« ndĂ«rtuar njĂ« kompjuter nĂ« njĂ« imitues 3D pt / volte para o faqes sĂ« vjetĂ«r klasike mos bĂ«ni Facebook pa Chrome si tĂ« shohĂ«sh miq tĂ« fshehur nĂ« facebook si tĂ« krijoni video tĂ« rreme tĂ« thella me fytyrĂ«n time kartolina tĂ« animuara me video, foto dhe muzikĂ« Lista pes 2020 tregon dhjetĂ« premtime mĂ« tĂ« lira pĂ«r lojĂ«rat sportive master league prerĂ« skedarĂ«t audio ndarĂ« dhe bashkojĂ« kĂ«ngĂ« dhe mp3 muzikĂ« 15 programet mĂ« tĂ« mira pl / jak zablokować dostęp do witryn dla dorosƂych ze smartfonĂłw i tabletĂłw komputerĂłw PC Mac si tĂ« telefononi falas direkt nga shfletuesi juaj qasje direkte nĂ« internet tĂ« gjitha mĂ«nyrat pĂ«r tĂ« parĂ« netflix nĂ« 4k uhd shtoni njĂ« sundimtar nĂ« ekranin e kompjuterit tuaj ndryshoni cilĂ«simet e audios dhe tĂ« barazimit nĂ« Windows 10 krijues i filmit fi / palaa vanhaan klassiseen facebook sivustoon kromilla pes 2020 ekipet mĂ« tĂ« mira master ligĂ« krijoni imazhe 8-bitĂ«she nga e para dhe shndĂ«rroni fotot nĂ« artin piksel 100 lojĂ«rat mĂ« tĂ« mira pĂ«r android qĂ« mund tĂ« shkarkohen falas nĂ« smartphone tuaj si tĂ« instaloni njĂ« keylogger pĂ«r tĂ« spiunuar nĂ« mĂ«nyrĂ« sekrete pĂ«r tĂ« blerĂ« pĂ«rbĂ«rjen botĂ«ve virtuale biseda 3d dhe lojĂ«ra online si jeta e dytĂ« lojĂ«rat mĂ« tĂ« mira multiplayer pvp pĂ«r PC xbox dhe playstation falas pĂ«r tĂ« luajtur si tĂ« shkarkoni lojĂ«ra sportive pes 2020 lite falas nĂ« PC me avull ps4 dhe xbox one projektoni windows 10 nĂ« TV me lidhje wireless tĂ« mrekullueshme nĂ« ekran kthehu nĂ« faqen e vjetĂ«r klasike tĂ« facebook nĂ« krom macos big sur aplikacionet e rinovuara nga hartat nĂ« safari dhe mesazhet jdownloader programi mĂ« i mirĂ« pĂ«r shkarkime tĂ« njĂ«kohshĂ«m nga interneti lojĂ«ra bilardo nĂ« iphone ipad dhe android 8 pishinĂ« pa top rikuperoni skedarĂ«t e bllokuar nga ransomware dhe malware si cryptlocker si tĂ« konfiguroni dns private nĂ« android faqet pĂ«r tĂ« zgjidhur ushtrimet e matematikĂ«s dhe algjebĂ«r me hapa dhe llogaritje tĂ« padukshme nĂ« facebook dhe offline nĂ« chat dhe mesazher ndani koston e netflix spotify ose faqeve tĂ« tjera me pagesĂ« modat mĂ« tĂ« mira tĂ« veshjeve nĂ« sims 4 hiqni krijimin e faqeve nĂ« internet tĂ« njĂ« adware tĂ« pasigurt tĂ« pĂ«rfshirĂ« nĂ« antivirus avg tiktok dhe aplikacionet pĂ«r tĂ« krijuar video virale duke kĂ«nduar dhe kĂ«rcyer vendosni njĂ« orĂ« alarmi nĂ« njĂ« kompjuter me kohĂ«matĂ«s Windows 10 problemi i ekranit tĂ« zi pl / najlepsze gry pvp dla wielu graczy na PC xbox i playstation falas pĂ«r tĂ« luajtur ru / si do tĂ« duhej tĂ« binte nĂ« kurth pĂ«r sa i pĂ«rket zgjedhjeve me planin dhe planin e PC Mac shfletues i shpejtĂ« dhe modern uc pĂ«r kompjuter me funksione tĂ« integruara dhe shtesa kromi aplikim pĂ«r tĂ« parĂ« futbollin drejtpĂ«rdrejt nĂ« android dhe iphone kafshĂ« PC qĂ« lĂ«vizin vetĂ« nĂ« ekran dhe mbajnĂ« shoqĂ«ri aplikacionet mĂ« tĂ« mira pĂ«r tĂ« gjeneruar otp pĂ«r qasje tĂ« sigurt nĂ« faqet si tĂ« ruani imazhe ose statusin e videos nĂ« whatsapp modifikoni android me adb pa ndryshuar os ose rom si tĂ« shkarkoni videot pinterest Aktivizuesit e Kms pĂ«r tĂ« kollitur Windows 10 janĂ« tĂ« rrezikshĂ«m, shihni zgjidhje alternative laptopĂ«t mĂ« tĂ« mirĂ« me bateri tĂ« heqshme 15 programe pĂ«r tĂ« regjistruar ekranin ÇfarĂ« bĂ«n procesi i izolimit grafik tĂ« pajisjes audio windows faqet dhe aplikacionet mĂ« tĂ« mira pĂ«r tĂ« krijuar pemĂ«n familjare firmosni pdf dhe dokumentet nĂ« ipad PC PC dhe Mac bs / kako povezati beĆŸičnu tastaturu sa pametnim televizorom shkarkoni dhe instaloni fortnite nĂ« dyqanin zyrtar tĂ« lojĂ«s android dhe modifikuar apk riparoni sektorĂ«t e kĂ«qij tĂ« diskut nĂ« sdd ose hard drive truket sekrete tĂ« mesazheve nĂ« facebook dhe simbolet e bisedĂ«s vazhdoni tĂ« pĂ«rdorni Windows 7 nĂ« mĂ«nyrĂ« tĂ« sigurtĂ« nĂ« vitin 2020 de / Optimieren Sie die PC Hardware 10 Tools pĂ«r Testim dhe Mbrojtje cilat shĂ«rbime tĂ« windows mund tĂ« çaktivizohen pĂ«r tĂ« shpejtuar kompjuterin tuaj dĂ«rgimi i fotove tĂ« pĂ«rkohshme qĂ« zhduken pas shikimit nintendo ds emulator nĂ« dritare pĂ«r tĂ« luajtur nd ndeshjet nĂ« kompjuter shĂ«rohen mesazhet e fshira nĂ« whatsapp dhe rivendosni kopjen rezervĂ« amazon alexa si tĂ« krijoni rutina dhe komanda tĂ« reja zĂ«ri riparimin e PC dhe winsock nĂ« Windows 10 krijoni njĂ« server nĂ« shtĂ«pi pĂ«r tĂ« ndarĂ« burime nĂ« internet shkarkoni muzikĂ« mp3 nĂ« android dhe iphone aplikacionet mĂ« tĂ« mira si tĂ« pĂ«rdorni alexa ose ndihmĂ«sin e google nĂ« makinĂ« asfalt 9 legjenda pĂ«r iphone android dhe loja mĂ« e shpejtĂ« e makinĂ«s kartat mĂ« tĂ« mira falas tĂ« kreditit falas si tĂ« bĂ«ni fotografi me efektin e paqartĂ« tĂ« sfondit tĂ« bokeh ja / PC ら YouTube た 音 æ„œ に 音 を ケ ケ プ ロ ăƒŒ し お 、 コ ハ ク ョ ン を ă‚Ș ン コ ハ に ン を ă‚Ș ン ラ ă‚€ ン づ づ ” Audio audio 3D i kufjeve nĂ« Windows 10 me atmosferĂ« zĂ«rit dhe dolby krijoni karikaturat dhe videot tuaja nĂ« internet jam / shkarkoni telegram pĂ«r android pc dhe iphone çinstaloni dhe hiqni bonjour dhe mdns korrespondent exe nga itunes si tĂ« postoni foto dhe video nĂ« historitĂ« e instagramit nĂ« PC nĂ« vitin 2020 aplikim pĂ«r tĂ« mjegulluar sfondin e fotografive nĂ« android dhe iphone si tĂ« dĂ«gjoni muzikĂ« nĂ« komanda zanore tĂ« google alexa dhe siri si tĂ« pĂ«rdorni tutubox nĂ« ios pĂ«r tĂ« shkarkuar aplikacionin pĂ«r guida falas lojĂ«ra nĂ« wifi lokale me smartphone tuaj pĂ«rmirĂ«soni ndjeshmĂ«rinĂ« e miut dhe saktĂ«sinĂ« e treguesit çfarĂ« tĂ« bĂ«ni nĂ«se interneti thotĂ« urime qĂ« keni fituar si ta shmangni ose bllokoni atĂ« pĂ«r tĂ« parĂ« anime 15 faqet mĂ« tĂ« mira nĂ« facebook pĂ«r tĂ« mbajtur argĂ«tim dhe interesante aplikim pĂ«r tĂ« provuar prerjet e flokĂ«ve dhe ngjyrĂ«n e flokĂ«ve kur Apple TV 4k vlen pĂ«r tĂ« mirat dhe tĂ« kĂ«qijat aplikim pĂ«r tĂ« parĂ« filma falas dhe transmetim si tĂ« lexoni skedarĂ«t h 265 fotografi nĂ« kompjuter, TV dhe smartphone si tĂ« krijoni njĂ« lidhje interneti pppoe pĂ«r tĂ« bĂ«rĂ« intro shtesat pĂ«r whatsapp nĂ« ueb nĂ«se kompjuteri mbyllet vetĂ«m me njĂ« mbyllje tĂ« papritur se çfarĂ« tĂ« bĂ«jĂ« truket mĂ« tĂ« mira pĂ«r tĂ« ndĂ«rtuar nĂ« SIM 4 si tĂ« hiqni flash player nga Windows 10 pĂ«rgjithmonĂ« si tĂ« rritet ulja ose normalizimi i vĂ«llimit audio tĂ« kĂ«ngĂ«ve nĂ« mp3 si tĂ« shpejtoni nxjerrjen e skedarĂ«ve zip dhe rar zgjidhja e problemeve dazn çfarĂ« nĂ«nkuptojnĂ« kodet e gabimeve shikoni refuzuar ose fshirĂ« nĂ« pritje tĂ« kĂ«rkesave tĂ« mikut nĂ« facebook pĂ«r tĂ« blerĂ« lojĂ«ra video si tĂ« pasqyroni ekranin e iphone nĂ« mac cilĂ«simet e ndihmĂ«s google nĂ« iphone android nĂ« fole shndĂ«rroni mkv nĂ« avi ose djeg mkv nĂ« DVD sudoku falas nĂ« fjalĂ«kalime kompjuterike dhe mazes online dhe tĂ« shtypshme si tĂ« shikoni TV tani nĂ« televizorin tuaj pa dekoduesin e qiellit rrotulloni videon nĂ«se Ă«shtĂ« vertikale ose e pĂ«rdredhur

  Lini një përgjigje

  Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

  upload

  Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin e cookies. Më shumë informacion