Si të gjeni një person në Instagram

Cómo encontrar una persona en Instagram

Instagram është një de l networking sociales más populares y casi todas las personas conoces están registradas allí. Recientemente, sin embargo, se preguntó qué le pasó a un viejo amigo suyo y, en este sentido, trató de buscarlo en Instagram, fallando sin embargo en la intención. Sin embargo, te parece imposible que la persona en cuestión no esté registrada en esta conocida red social fotográfica y, nga tanto, has acordado que, probablemente, necesites ayuda para realizar correctamente esta operación.

Si thua ti Kështu është dhe, prandaj, ju pyesni veten si të gjesh një person në instagram? Në atë rast, mos u shqetëso: Unë jam shumë i njohur me këtë rrjet social dhe mund t'ju drejtoj drejt mjeteve të kërkimit. Të jeni të sigurt se nuk keni nevojë të jeni ekspert në përdorimin e aplikacionit, procedurën që do t'ju lejojë të gjeni një mik në Instagram es realmente simple; En ndonjë caso, solo sigue las instrucciones que te daré en este tutorial y verás que no te mundeni equivocar.

Dicho esto, lo único que necesita, para seguir los procedimientos contenidos en esta guía, son unos minutos de tiempo libre: tenga a Mano smartphone-i juaj o tableta y también tómese el tiempo para consultar la red social desde su sitio web oficial o utilizando su solicitud de Dritaret 10. Në kapitujt vijues, në fakt, ju do të gjeni të gjithë informacionin se si të procedoni, duke vepruar nga të gjitha platformat në të cilat Instagram është në dispozicion. Në këtë pikë, pra, gjithçka që duhet të bëj është t'ju uroj një lexim të mirë dhe një hulumtim të mirë.

Indeks()

  • Si të gjesh një person në Instagram duke ditur vetëm emrin
  • Cómo encontrar una persona en Instagram sin shpatë emri i tij
   • Si të gjeni një person në Instagram me numrin e tij të telefonit
   • Si të gjesh një person në Instagram nga Facebook
   • Si të gjeni një person në Instagram nga Tinder
   • Cómo encontrar personas en Instagram a través de un vend
   • Si të gjeni një person në Instagram me një foto
   • Si të gjeni njerëz në Instagram me email
  • Si të gjesh një person në Instagram pa u abonuar

  Si të gjesh një person në Instagram duke ditur vetëm emrin

  Metoda e parë që ju rekomandoj të përdorni, për të gjetur një person në të Instagram është të përdorni motorin tuaj të kërkimit. Nëse e dini emri i përdoruesit të personit që do të kontrollohet ose të tij emër mi mbiemër, kjo është, në fakt, zgjidhja më e shkurtër dhe e shpejtë.

  Atëherë Instagram para android e iOS o vinculado a su llogari nga kompjuter personal, desde su sitio web oficial o usando su aplicación de Windows 10, para que puedas iniciar sesión en tu perfil si es necesario.

  Pas kësaj, në motorin e kërkimit të Instagram (ikona e xhamit zmadhues, nga aplikacioni), shtypni emër, emri i përdoruesit ose emër dhe mbiemër të personit që dëshironi të kërkoni, në mënyrë që një listë e njerëzve të shfaqet në rezultatet e kërkimit.

  A mendoni se e keni gjetur personin që po kërkoni? Shume mire! Shtypni në tuaj emër, para ver su perfil (si este no ha sido configurado si privado) y así podrás entender si, en caso de homonimia, es realmente la persona que estabas buscando.

  Si të gjesh një person në Instagram pa e ditur emrin e tij

  Ju po kërkoni një person që mendoni se është i regjistruar Instagram por ti nuk i njeh te sajat emër Pse, ndoshta, në rrjetet kryesore sociale përdorni një pseudonim? Në këtë rast, unë sugjeroj që të merrni në konsideratë zgjidhjet që unë propozoj në kapitujt vijues: vërini ato në veprim dhe do të shihni se, në një mënyrë apo në një tjetër, do të vazhdoni të keni sukses në përpjekjen që keni propozuar.

  Si të gjeni një person në Instagram me numrin e tij të telefonit

  Nëse qëllimi juaj është të gjeni një person në Instagrampor ti nuk i njeh te sajat emër uji emri i përdoruesit, këtë kërkim mund ta kryeni nga kontaktet në librin e adresave të smartphone-it tuaj. Në fakt, ky funksion mund të jetë i dobishëm për gjetjen e një personi në Instagram nga të cilat ju e dini numrin e telefonit.

  Për të gjetur një person në Instagram përmes kontakteve në librin e adresave, shkoni te seksioni Cilësimet> Njerëz të sugjeruar dhe klikoni në artikull Connect, në korrespodencë me formulimin Conecta Tus kontaktet. Në fund, jepni lejet e kërkuara duke shtypur butonin Permitir el hyrje.

  Kur skanimi të ketë përfunduar, do t'ju shfaqen të gjithë përdoruesve të pajtuar Instagram- Pastaj lëvizni nëpër listën e propozuar për të parë nëse mund të identifikoni personin me interes.

  Si të gjesh një person në Instagram nga Facebook

  Një metodë alternative që ju rekomandoj të përdorni për të gjetur një person Instagram është të përdorim funksionin të afërm kur lidheni me llogarinë tuaj Facebook y, en consecuencia, a la sincronización de estos últimos contactos. De esta forma podrás comprobar cuál de tus Miqtë de Facebook, janë regjistruar gjithashtu në Instagram.

  Për të kryer këtë procedurë, shkoni te seksioni Cilësimet> Njerëz të sugjeruar dhe klikoni në artikull Connect, korrespodencë editoriale Lidhu në facebook dhe jepni të gjitha lejet e nevojshme, për t'u identifikuar në këtë të fundit, për të parë se kush, në mesin e miqve tuaj në Facebook, është gjithashtu pajtuar Instagram.

  Shkoni poshtë listës derisa të gjeni personin që po kërkoni dhe, nëse është e nevojshme, prekni emrin e tij, për të parë të gjithë përmbajtjen që është botuar dhe jini aq të sigurt se është personi që keni në mendje.

  Si të gjeni një person në Instagram nga Tinder

  Ju mund të gjeni një person në Instagram Duke filluar që nga eshkë, pero esta investigación no gjithmonë se puede realizar fácilmente.

  De hecho, en la conocida aplicación de citas, la njerëz suele conectar su perfil Instagram un eshkë, përmes funksionalitetit të përshtatshëm në dispozicion. Megjithatë, edhe nëse në eshkë puedes ver las foto publikuar ne Instagram, emri i llogarisë së atij personi nuk është i dukshëm.

  Prandaj, në këtë rast specifik, duhet të prisni që personi që dëshironi të kërkoni të ketë shkruar të tijat emri i përdoruesit de Instagram në biografinë e eshkë, në mënyrë që të mund të shkoni pa dështuar dhe të gjeni përdoruesin që dëshironi duke bërë një kërkim përmes motorit të kërkimit Instagram.

  Si të gjesh njerëz në Instagram përmes një vendi

  Për të gjetur një person në Instagram Përmes një vendi mund të përdorni motorin e kërkimit të rrjetit social, pasi kjo ju lejon të shihni emrat e njerëzve që janë etiketuar në një vend të caktuar.

  Pra, për të filluar, fillo Instagram ose hyni në llogarinë tuaj nga kompjuter personal. Pas kësaj, në fushën e tekstit të motorit të kërkimit (ikona e xhamit zmadhues, nga aplikacioni), shtypni emër të qytetit të interesit tuaj dhe pastaj klikoni në kartë vende.

  Tani, klikoni në rezultatin përkatës të kërkimit të kryer nga ju, për të parë të gjitha botimet e përdoruesve që e kanë shtuar këtë vend si etiketë gjeografike në përmbajtjen multimediale që ata kanë botuar.

  Përndryshe, ju mund të kërkoni hashtag, duke shkruar emrin e vendit të paraprirë nga simbol kile. Pastaj, prekni rezultatin përkatës të kërkimit tuaj për të parë postimet, por edhe historitë e postuara nga përdoruesit me këtë hashtag.

  Si të gjeni një person në Instagram me një foto

  Fatkeqësisht në Instagram nuk është e mundur të kërkoni për një person përmes fotos; Sidoqoftë, nëse posedoni një imazh që portretizon personin në fjalë, mund të bëni një kërkim në Google, për të gjetur emrin e personit në fjalë dhe, duke vepruar kështu, të kërkoni përdoruesin në rrjetin fotografik fotografik të Mark Zuckerberg . rrjet përmes tuaj emër mi mbiemër.

  Pra, gjithçka që duhet të bëni është të lidheni me versionin e kërkimit të imazheve të Google dhe të ngarkoni ose ngjisni url-në e imazhit. Pastaj shtypni butonin Kërko sipas figurës, për të parë rezultatet e kërkimit tuaj.

  En este punto, después de njihesh el emër dhe ndoshta mbiemër e personit të përfaqësuar në imazh, ju mund të përdorni motorin e kërkimit, siç është shpjeguar tashmë, për të kërkuar përdoruesin në fjalë në Instagram.

  Si të gjeni njerëz në Instagram me email

  Instagram nuk ju lejon të kërkoni për njerëz përmes adresa e postës elektronike; Sidoqoftë, nëse e keni këtë informacion, supozoj se e dini emër dhe ndoshta edhe mbiemër, të pronarit të adresës së postës elektronike.

  Prandaj, në këtë rast specifik, kërkoni për përdoruesin në fjalë në Instagram të gjithë ju duhet të bëni është të provoni një kërkim përmes këtij informacioni, duke përdorur motorin e kërkimit të rrjetit social fotografik, siç shpjegohet në kapitullin kushtuar kësaj teme.

  Si të gjesh një person në Instagram pa u abonuar

  Për të gjetur një person në Instagram pa u regjistruar në këtë rrjet social, është e nevojshme të kërkoni Google: në motorin tuaj të kërkimit, prandaj, shkruani emër dhe mbiemër, ose tuajin emri i përdoruesite ndjekur nga fjalët Instagram ata Llogari në Instagram.

  Në këtë mënyrë, midis rezultateve të kërkimit që do t'ju shfaqen, do të jeni në gjendje të shihni nëse ai person është i pajtuar në Instagram: nëse është kështu, në të vërtetë do të ketë url www.instagram.com, e ndjekur nga emri juaj i përdoruesit, i cili i referohet profilit të përdoruesit në fjalë.

  Pastaj klikoni mbi të për të parë profilin e tij; Sidoqoftë, mbani në mend se, pa hyrë në rrjetin social, ka kufizime në përmbajtjen që mund të shihni: në fakt, vetëm pamjet paraprake të imazheve të postuara në dërgoj dhe nuk është e mundur të shihet Histori publikuar nga përdoruesi në fjalë.

  upload

  Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin e cookies. Më shumë informacion