Si të çaktivizoni zërin nga udhëzuesi Samsung TV

Si të çaktivizoni zërin de Unë e udhëzova atëa TV Samsung

Për ca kohë, çdo herë ndërroni kanalet, hapni menutë o ngre vëllimin e su televizor Samsung, një zë nga ky i fundit ju njofton për përfundimin e operacionit që keni porositur. Kjo është mjaft e çuditshme, pasi nuk ju kujtohet se keni vendosur një funksion të tillë më parë, dhe gjithashtu te mjaft i bezdisshëm.

Kur kërkoni informacion en Interneti, mund të kuptojë se është TV me udhëzues zëri: Un koment i audio e cila është pjesë e l funksionet aksesueshmëria e televizioneve Samsung. Duke mos pasur nevojën më të vogël për këtë koment, ju tashmë jeni përpjekur ta çaktivizoni vetë mismo, por gjithçka përfundoi në asgjë y nga do te doje kaq shume shpatë si të çaktivizoni udhëzuesin zanor TV Samsung.

Nëse është kështu, mos u shqetëso që jam këtu para Ndihmojeni ate. Vetëm ndiqni udhëzimet që do t'ju jap së shpejti dhe do të keni gjithçka në një moment. Ju duhet vetëm të lundroni në menutë e sistemit tuaj televiziv pak dhe kaq. E dyta vend, Unë gjithashtu do të shpjegoj se si ta fikni asistent zëri nga televizori juaj, në rast se keni probleme edhe me këtë. Çfarë po pret atëherë? Vazhdoni me linjat vijuese: gjithçka do të shpjegohet më poshtë.

Indeks()

  • Si të çaktivizoni zërin nga udhëzuesi Samsung TV
  • Si të çaktivizoni asistentin zanor Samsung TV

  Si të çaktivizoni zërin nga udhëzuesi Samsung TV

  Como E thashë më herët, komenti audio që shoqëron çdo ndërveprim me televizorin tuaj është një nga funksionet e ndryshme të accessibility që prej disa vitesh janë përfshirë në pajisjet Samsung (dhe jo vetëm).

  Nëse nuk ju duhet dhe prandaj po pyesni si të çaktivizoni udhëzuesin zanor TV Samsung, zgjidhja e problemit tuaj është të veproni sipas cilësimeve që rregullojnë funksionimin e opsioneve të aksesit të televizorit.

  Para se të vazhdoni, duhet të bëni një premisë: të shkruaj udhëzimet që do të lexoni së shpejti me Unë kam bazuar në një Televizor inteligjent Samsung UE43NU7092UXXH brezi i shtatë. Elementet e menyve të ndryshme që do t'i përmend kohë pas kohe mund ndryshoni pak nëse juaji është një model tjetër. E ndonjë Në këtë mënyrë, mund të jeni i sigurt se do të jeni akoma në gjendje të kuptoni plotësisht hapat që duhet të ndiqni, pasi që shumë prej televizioneve të markave koreane bazohen në të njëjtin sistem operativ.

  Prandaj, gjëja e parë që duhet të bëni është të hapni cilësimet e aksesit të televizorit: për ta bërë atë shpejt, shtypni dhe mbani të shtypur butonin heshtje në telekomandë (ai mekryetari i kryqëzuar) Tjetra, pranë artikullit Udhëzime me zë duhet të jetë një kontroll duke treguar që komenti audio është aktiv. Për ta çaktivizuar, thjesht shtypni butonin. Sign në telekomandë në artikull Udhëzime me zë. E vertete e thjeshte?

  Sigurohuni gjithashtu që nën këtë titull Udhëzime me zë nuk është aktivizuar kontroll ngjitur me artikullin Përshkrimi i audios. Nëse ai kontroll nëse është i pranishëm, shtypni butonin Sign në në artikull Përshkrimi i audios për ta hequr atë. Kjo eshte e gjitha, Ahora, nëse përpiqeni të ktheheni në listën e kanaleve duke shtypur butonin Dalje Ju do të vini re se kur të rritni volumin ose të ndryshoni kanalin, TV nuk do të luajë më asnjë tingull, Kontrolloni vetë!

  Përndryshe, për të çaktivizuar udhëzimin me zë, shtypni butonin. settings në telekomandë ose shtypni butonin Shtëpi (ai me simbolin e casa vendosur mbi kryqin e formuar nga çelësat e shigjetat e drejtuara) dhe lëvizni majtas në nën meny, derisa të arrini artikullin settings. Pasi ta keni gjetur këtë të fundit, shtypni butonin Sign në (ai me simbolin e a katror dhe një shigjetë vendosur midis shigjetat e drejtuara).

  Shkoni poshtë në listën e cilësimeve dhe shtypni butonin. Sign në në artikull i përgjithshëm, pastaj shtypni përsëri butonin Sign në në artikull Accessibility. Në fund, shtypni butonin Sign në në artikull Cilësimet e udhëzimit zanor. Në këtë pikë, shtypni butonin Sign në në artikull Udhëzime me zë (E di kontroll Isshtë aktive). E përsosur, ju bëtë gjithçka që duhej bërë!

  Provojeni tani duke u kthyer në listën e kanaleve ose duke rritur volumin në televizorin tuaj për të verifikuar që udhëzuesi zanor është heshtur plotësisht.

  Për të riaktivizuar udhëzimin me zë, në rast dyshimi, thjesht shtypni përsëri butonin Sign në telekomandë në artikull Udhëzime me zë në menutë që tregova në rreshtat e mëparshëm, me qëllim që të vendosja përsëri i të afërmit kontroll.

  Në fund, do të doja të theksoja se nëse keni blerë kohët e fundit Samsung Smart TV tuaj dhe do të donit të dinit më shumë rreth funksionimit të tij të përgjithshëm, unë kam shkruar një udhëzues të veçantë që mund të jetë i dobishëm për ju.

  Si të çaktivizoni asistentin zanor Samsung TV

  Si thua ti Ju gjithashtu dëshironi të dini se si të çaktivizoniasistent zëri në televizorin Samsung - ai që ju lejon të kontrolloni Smart TV me tu zëri - pse jo ju duhet dhe prandaj e konsideroni të tepërt? Do ta rregulloj menjëherë, është një operacion me të vërtetë shumë i thjeshtë.

  E tëra çfarë ju duhet të bëni është të shtypni butonin menu në telekomandë, zgjidhni artikujt Sistem mi Njohja vokale dhe, nga këtu, shtypni butonin Sign në në artikull Artikull në TV. Në fund, shtypni butonin Sign në në artikull OFF. Shkëlqyeshëm, sapo ke fikur asistentin e zërit të televizorit.

  Kur keni dyshime, për të riaktivizuar komandat zanore në televizorin tuaj, thjesht shtypni butonin. Sign në në artikull EN në menunë që sapo përmenda. Nëse jeni të interesuar të keni më shumë informacion në lidhje me të, unë ju referoj në tutorialin tim se si të çaktivizoni asistentin zanor Samsung, në të cilin ju thashë se si ta menaxhoni këtë funksion edhe në smartphone-et e ndërmarrjes së famshme koreane.

  Lini një përgjigje

  Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

  upload

  Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin e cookies. Më shumë informacion