Si të bëni ujëra në foto me telefon dhe PC

Si të bëni ujëra në foto me telefon dhe PC

Si të bëni ujëra në foto me telefon dhe PC

 

Vendosja e një ujëra në një foto është një mënyrë për të lidhur emrin ose biznesin tuaj me një imazh. Aktualisht, ka disa programe dhe aplikacione që ju lejojnë të futni logon tuaj, ose në telefonin tuaj ose në PC tuaj, në disa hapa. Shikoni sa e thjeshtë është.

Indeks()

  Në celular

  Për të futur ujëra në një foto në telefonin tuaj, le të përdorim aplikacionin PicsArt. Përveç që është falas, ju lejon të përdorni si një imazh ashtu edhe një tekst, në një mënyrë të personalizuar. Prandaj, para se të ndiqni hap pas hapi, është e nevojshme të shkarkoni aplikacionin në pajisjen tuaj Android ose iPhone.

  1. Hapni PicsArt dhe krijoni një llogari ose hyni në të dhënat tuaja të përdoruesit të Gmail ose Facebook;

  • Nëse ndodh që të shihni një sugjerim për t'u pajtuar në aplikacion, trokitni lehtë mbi X, zakonisht ndodhet në pjesën e sipërme të ekranit për të mbyllur reklamën. Opsioni për të futur një ujëra është në dispozicion nga burimet falas të shërbimit.

  2. Në ekranin kryesor, prekni + të fillosh;

  3. Prekni foton ku dëshironi të futni ujëra për ta zgjedhur. Nëse nuk po e shihni, shkoni te Të gjitha fotot për të parë të gjitha fotot e disponueshme në pajisjen tuaj;

  4. Tërhiqni shiritin e veglave në fund të figurës për të parë të gjitha funksionet. Preka Tekst;

  5. Pastaj shkruani emrin tuaj ose atë të kompanisë tuaj. Trokitni lehtë mbi ikonën e kontrollit () kur të keni mbaruar;

  6. Para se të filloni të redaktoni, vendosni tekstin në vendin e dëshiruar. Për ta bërë këtë, prekni dhe tërhiqni kutinë e tekstit.

  • Alsoshtë gjithashtu e mundur të rrisni ose zvogëloni kutinë e tekstit dhe, rrjedhimisht, shkronjën, duke prekur dhe zvarritur qarqet që shfaqen në skajet e tij;

  7. Tani, duhet të përdorni mjetet e redaktimit të tekstit për të lënë ujëra ashtu si ju preferoni. Burimet e mëposhtme janë në dispozicion:

  • Burim: Ofron stile të ndryshme të shkronjave. Kur prekni ndonjë, ajo aplikohet në tekstin e futur në foto;
  • Cor: Siç nënkupton vetë emri, kjo ju lejon të ndryshoni ngjyrën e shkronjës. Kontrolloni që së shpejti, ka akoma mundësi për të përfshirë gradientin dhe strukturën;
  • buzë: ju lejon të futni një bordurë në shkronjë dhe të zgjidhni trashësinë e saj (në shirit Sasi);
  • budallallëk: ndryshoni transparencën e tekstit. Kjo është një tipar i rëndësishëm në mënyrë që ujëra të futet në një mënyrë delikate, pa prishur pamjen e fotos;

  • Sombra: funksioni për të futur hijezimin e shkronjave. Kjo lejon të zgjidhni një ngjyrë për hije, si dhe të rregulloni intensitetin dhe pozicionin e saj;
  • mirë: fut një lakim në fjalë ose frazë, sipas këndit të përcaktuar në shirit Për të palosur. Në varësi të llojit të biznesit që keni, ju mund t’i jepni markës suaj një prekje të relaksuar.

  8. Pas redaktimit, shkoni te ikona e kontrollit () në këndin e sipërm të djathtë të ekranit;

  9. Për të ruajtur rezultatin, prekni ikonën e shigjetës në këndin e sipërm të djathtë;

  10. Në ekranin tjetër, shkoni te ruaj dhe pastaj në Ruani në pajisjen tuaj. Imazhi do të ruhet në Galerinë ose Bibliotekën e smartphone-it tuaj.

  Vendos imazhin si filigran

  PicsArt gjithashtu ju lejon të futni ikonën e kompanisë tuaj në vend që të shkruani vetëm emrin e markës suaj. Për ta bërë këtë, së pari duhet të keni imazhin tuaj të logos në JPG në galeri o bibliotekë celularin.

  Pra, thjesht ndiqni hapat 1 deri në 3, treguar më sipër. Pastaj, në sirtarin e mjeteve, trokitni lehtë mbi A. Foto. Zgjidhni skedarin e dëshiruar dhe konfirmoni në shtoj.

  Ashtu si me tekstin, mund të rregulloni pozicionin dhe dimensionet e figurës së futur duke trokitur dhe zvarritur. Për të ndryshuar përmasat duke ruajtur përmasat, ju sugjerojmë të zgjidhni ikonën e shigjetës me dy koka.

  Vendosur logon, shkoni te opsioni budallallëk, i disponueshëm në fund të ekranit. Zvogëloni atë që të jetë transparent në mënyrë që të mos shqetësojë imazhin kryesor, por të jetë ende i dukshëm. Përfundoni procesin me ikonën e verifikimit () në krye të ekranit në të djathtë.

  Për të ruajtur rezultatin, prekni ikonën e shigjetës në këndin e sipërm të djathtë dhe në ekranin tjetër shkoni te ruaj. Konfirmoni vendimin në Ruani në pajisjen tuaj.

  Në rresht

  Në udhëzuesin tjetër, ne do të përdorim faqen e internetit të iLoveIMG. Shërbimi ju lejon të futni marka uji në imazhe dhe tekst, përveç personalizimit të madhësisë dhe errësirës. Përdoruesi gjithashtu mund të markojë me lehtësi shumë fotografi në të njëjtën kohë.

  1. Hapni shfletuesin sipas zgjedhjes suaj dhe hyni në mjetin e ujërave iLoveIMG;

  2. Klikoni në butonin Zgjidhni imazhe dhe zgjidhni imazhin në të cilin dëshironi të futni ujërat në kompjuterin tuaj;

  3. Procesi për të futur marka ujore në imazhe dhe tekst është i ngjashëm:

  A) Në foto: nëse dëshironi të futni një imazh siç është logo e kompanisë suaj, klikoni Shtoni imazhin. Pastaj zgjidhni imazhin në PC tuaj.

  E DYTA) Në tekst: klikoni mbi Shtoni tekstin. Shkruani tekstin e dëshiruar, siç është emri juaj ose marka juaj. Ju mund të personalizoni aspektet e mëposhtme të lirikës:

  • Burim: Klikimi në Arial tregon opsionet e tjera;
  • Talla: në dispozicion në ikonën e përbërë nga dy shkronja T (Tt);
  • stil: shkronja e theksuar (i dytë), italic (yo) dhe nënvizoni (U);
  • Ngjyra e sfondit: klikimi në ikonën e kovës së bojës;
  • Ngjyra e letrës dhe pushimi: në dispozicion duke klikuar në ikonën e shkronjës UN
  • formatimit: në ikonën e formuar nga tre rreshta, është e mundur të përqendroheni ose justifikoni tekstin.

  4. Pastaj vendosni imazhin ose kutinë e tekstit në vendin e dëshiruar duke klikuar dhe zvarritur. Për të ndryshuar përmasat, thjesht klikoni në qarqet në skajet dhe tërhiqni;

  5. Për të rregulluar errësirën, klikoni në një ikonë katrore me katrorë brenda. Do të shfaqet një shirit ku mund të rritni ose ulni nivelin e transparencës;

  6. Nëse dëshironi të futni të njëjtin ujëra në imazhe të tjera, klikoni në +, në anën e djathtë të fotos. Pastaj zgjidhni imazhet e tjera në PC tuaj;

  • Mund të klikoni në secilën për të parë se si do të duket aplikacioni dhe të përshtateni individualisht, nëse është e nevojshme.

  7. Klikoni në butonin Imazhe të ujërave;

  8. Shkarkoni skedarin në Shkarkoni imazhe me ujë. Nëse keni futur ujëra në shumë imazhe në të njëjtën kohë, ato do të shkarkohen në një skedar në formatin .zip.

  Pa PC

  Nëse dëshironi të punoni jashtë linje dhe nuk jeni të gatshëm të paguani për një aplikacion redaktimi, mund të përdorni Paint 3D. Programi është origjinal i Windows 10. Nëse keni këtë version të sistemit të instaluar në kompjuterin tuaj, me siguri keni edhe softuerin.

  Ndryshe nga opsionet e mëparshme, nuk është e mundur të ndryshohet errësira. Pra, nëse doni një rezultat më delikat, mund të jetë më mirë të përdorni disa nga zgjidhjet e treguara më sipër.

  1. Paint Hapur 3D;

  2. klikoni mbi Menu;

  3. Pastaj shkoni tek futur dhe zgjidhni foton në të cilën dëshironi të vendosni ujëra;

  4. Me foton e hapur në program, klikoni Tekst;

  5. Klikoni në foto dhe futni tekstin e ujërave. Në këndin e djathtë të ekranit, do të shihni opsionet e disponueshme për funksionin e tekstit. Për t'i zbatuar ato, së pari zgjidhni tekstin me miun.

  • Tekst 3D ose 2D- Do të bëjë ndryshim vetëm nëse do të përdorni funksionin 3D View ose Mixed Reality;
  • Lloji, madhësia dhe ngjyra e shkronjave;
  • Stili i tekstit: bold (N), italic (yo) dhe nënvizoni (S)
  • Mbushja e sfondit- Nëse dëshironi që teksti të ketë një sfond me ngjyra. Në këtë rast, duhet të zgjidhni hijen e dëshiruar në kutinë pranë saj.

  6. Për ta vendosur tekstin atje ku e dëshironi, klikoni dhe tërhiqni kutinë. Për të ndryshuar përmasat e kutisë së tekstit, klikoni dhe tërhiqni katrorët e vendosur në kufi;

  7. Kur klikoni jashtë kutisë së tekstit ose shtypni tastin Enter, teksti rregullohet aty ku është futur dhe nuk mund të redaktohet më;

  8. Për të përfunduar, ndiqni rrugën: Menyja → Ruaje si → Imazhi. Zgjidhni formatin në të cilin dëshironi të ruani dhe përfundoni me të ruaj.

  Nëse dëshironi të përdorni logon e kompanisë tuaj, thjesht bëni hapat 1, 2 dhe 3 dhe pastaj përsëritni ato, por këtë herë, duke hapur imazhin e logos. Pastaj thjesht bëni rregullimet e treguara në Hapi 6 dhe kurseni, siç tregohet në Hapi 8.

  SeoGranada rekomandon:

  Lini një përgjigje

  Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

  upload

  Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin e cookies. Më shumë informacion