Si të shkarkoni Photomath në PC

Si të shkarkoni Photomath en PC

Shume kohe me pare shikoni për një aplikacion de shprehje që ju lejon jo vetëm të merrni rezultatin përfundimtar të ndonjë lloj shprehjeje, por gjithashtu vizualizoni përparimin tuaj. Tu hetimi përfundoi kur te ata ju keshilluan te provoni Photomath, një aplikacion falas që ju lejon të bëni gjithçka që ju nevojitet. Pasi ta keni shkarkuar dhe instaluar me sukses në pajisjet tuaja mobile, gjithashtu jeni përpjekur ta shkarkoni në kompjuter personal por pa pasur të njëjtin fat.

Nëse gjërat janë saktësisht si Sapo i përshkrova dhe akomaa po mendon si të shkarkoni Photomath në PCduhet shpatë që aplikacioni në fjalë nuk është i disponueshëm në një version para kompjuter Sidoqoftë, është e mundur të shkarkoni versionin celular përmes un emulator androidqë është një program që ju lejon të shkarkoni dhe përdorni aplikimet y games për Android në Windows dhe macOS.

Në paragrafët vijues të këtij udhëzuesi, nga Prandaj, do të gjeni procedurën e hollësishme për të instaluar një emulator Android në kompjuterin tuaj dhe, më vonë, të gjithë informacionin e nevojshëm për të shkarkuar Photomath në këtë të fundit. Duke e sqaruar këtë, le të mos shkojmë më tej dhe të shohim se si të veprohet. Lexim i lumtur dhe, mbi të gjitha, punë e mbarë!

Indeks()

  • Si të shkarkoni Photomath në një PC Windows
  • Si të shkarkoni Photomath në Mac
  • Zgjidhje alternative për Photomath

  Para se të merrni në zemër këtë udhëzues dhe të shpjegoni veten në detaje si të shkarkoni Photomath në PC, është e nevojshme të bëhet një premisë e nevojshme.

  Ju duhet e di, në fakt, se Photomath është një aplikacion falas për pajisjet Android (gjithashtu i disponueshëm në dyqanet alternative, për pajisjet pa Shërbimet nga Google) dhe iPhone / iPad që ju lejon të zgjidhni shpejt shprehjet duke i inkuadruar ato me kamerën e pajisjes suaj dhe të tregoni procesin e përfundimit. Sidoqoftë, në kohën e shkrimit të këtij udhëzuesi, Photomath nuk është i disponueshëm si softuer për PC me Windows dhe Mac ose si një shërbim në internet i arritshëm përmes një shfletuesi.

  Thënë kjo, nëse keni nevojë të përdorni Photomath direkt nga PC-ja juaj, do të duhet të mbështeteni domosdoshmërisht në një Emulator i Android-it, domethënë një softuer që ju lejon të shkarkoni dhe përdorni të gjitha aplikacionet e dizajnuara për smartphone dhe tabletë të pajisur me sistemin operativ robot të gjelbër në Windows dhe macOS.

  Ka disa emulatorë për Android midis të cilëve mundeni zgjidhni, por personalisht ju rekomandoj BlueStacks, pasi është ndër më të njohurat dhe ndër ato që ofrojnë mejor performanca (sidomos për lojërat, të cilat kërkojnë më shumë burime). Pikërisht për këtë arsye, në rreshtat e mëposhtëm të këtij udhëzuesi do të gjeni udhëzimet për të shkarkuar Photomath në kompjuterin tuaj përmes BlueStacks. Pasi ta kemi sqaruar këtë, le të shohim si të veprojmë.

  Komo shkarkoni Photomath në një PC Windows

  Por scaricare Photomath Windows PC tuaj, filloni shfletuesin që përdorni zakonisht për të shfletuar në Internet (p.sh. kromit, buzë, Firefox etj.) dhe, së pari vend, e lidhur me faqen zyrtare të BlueStacks. Pastaj kliko butonin Shkarkoni BlueStacks [versioni]në të djathtë lart për të filluar shkarkimin e softuerit në fjalë.

  Kur shkarkimi është i plotë, klikoni dy herë në skedar BlueStacksInstaller_ [versione] .exe të marra, shtypni butonin po, për të lejuar programin të bëjë ndryshime në kompjuterin tuaj dhe klikoni në opsionin Instaloni tani, për të filluar instalimin e BlueStacks. Në këtë pikë, prisni për shiritin e përparimit të dukshëm në ekran arrijnë 100% dhe programi do të instalohet dhe fillon automatikisht. Për njihesh procedurën e hollësishme, mund t'i referoheni udhëzuesit tim se si të shkarkoni BlueStacks.

  Në fillimin e parë të programit në fjalë, në Google Luajshtypni butonat Regjistrohem mi Hyrje, shënoni të dhënat tuaja llogari Google në fusha Adresa e postës elektronike ose numri i telefonit mi Vendosni fjalëkalimin tuaj dhe klikoni në butonin përpara, për të hyrë në ekranin kryesor BlueStacks dhe për të shkarkuar Photomath.

  Për ta bërë këtë, shtypni "Photomath" në fushë Kërkoni për lojëra dhe aplikacione, lart në të djathtë dhe shtypni ikonën xham zmadhues, për të parë rezultatet e kërkimit. Tani, në seksionin Qendra e lojes, ndalo me akrepin e miutIkona e fotomatit dhe klikoni në butonin instaloj, për të filluar shkarkimin. Pasi të ketë përfunduar shkarkimi dhe instalimi, klikoni në opsionin Lojëra teatrale lidhur me aplikacionin në fjalë, për të filluar Photomath.

  Përndryshe, në ekranin kryesor BlueStacks, filloni versionin Dyqan Lojërash duke klikuar në ikonën e saj (simboli i ngjyrës ▶ ︎), shkruaj "Photomath" në fushë Kërkoni aplikacione dhe lojëra vendosur në krye dhe shtypni butonin Sign në tastierë. Pastaj identifikoni Photomath në rezultatet e kërkimit (duhet të jetë rezultati i parë), klikoni në butonin Instaloni në kompjuter dhe pasi të ketë përfunduar shkarkimi, klikoni në opsionin hap, për të filluar Photomath.

  Në të dy rastet, kur filloni për herë të parë aplikacionin në fjalë, specifikoni moshën tuaj në terren Sa vjec jeni dhe klikoni në butonin në vazhdim. Pastaj tregoni nëse do të përdorni Photomath si Estudiantes, baba ata Profesor premium në bishtajore e bërë. Në këtë pikë, gjithçka që duhet të bëni është të kornizoni shprehjen që do të zgjidhet me kamerën e kompjuterit tuaj ose të zgjidhni opsionin kalkulatriçe, për të hyrë në të manualisht.

  Si të shkarkoni Photomath në Mac

  Nëse qëllimi juaj është Photicath Macrom tuajPër më tepër, në këtë rast është së pari e nevojshme të shkarkoni dhe instaloni BlueStacks në kompjuterin tuaj dhe pastaj të filloni shkarkimin e Photomath duke përdorur këtë emulator të Android.

  Për të vazhduar, lidhuni në faqen zyrtare të BlueStacks dhe klikoni në opsionin e interesit tuaj ndërmjet Shkarkoni BlueStacks [versioni], për të shkarkuar versionin më të fundit të softuerit, ose BlueStacks për macOS Big Sur, për të marrë versionin e BlueStacks të optimizuar për macOS Big Sur.

  Sapo të përfundojë shkarkimi, pavarësisht nga opsioni i zgjedhur më sipër, hapni butonin paketë .dmg fituar klik dyfish nëIkonë blu brenda tij, shtypni butonat hap mi Instaloni tani, hyni në Fjalëkalimi të llogarisë tuaj të përdoruesit në macOS dhe klikoni në butonin Magjistar i instalimit, për të filluar instalimin.

  Në këtë pikë, prisni që shiriti i përparimit të arrijë 100%, për të përfunduar instalimin dhe për të filluar BlueStacks; pastaj kliko butonin fillon, për t'u identifikuar me llogarinë tuaj të Google. Pastaj futni tuajin të dhëna në fusha Adresa e postës elektronike ose numri i telefonit mi Vendosni fjalëkalimin dhe klikoni në butonat përpara mi Unë pajtohem, për t'u identifikuar dhe për të hyrë në ekranin kryesor BlueStacks.

  Pasi të keni mbaruar, sigurohuni që keni zgjedhur skedën Aplikimet e mia dhe Dyqan Lojërash duke klikuar në ikonën e saj (simboli me ngjyrë ▶). Pastaj shkruaj "Photomath" në fushë Kërkoni aplikacione dhe lojëra vendosur në krye dhe shtypni butonin Sign në në tastierë për të parë rezultatet e kërkimit. Prandaj, identifikoni Photomath (duhet të jetë rezultati i parë), klikoni në butonin përkatës Instaloni në kompjuter dhe prisni që të përfundojë shkarkimi dhe instalimi.

  Tani shtypni butonin hap ose ikonë Photomath shtuar në ekranin MyApps, për të nisur aplikacionin në fjalë, zgjidhni gjuhë cilin preferoni (p.sh. Italiano) përmes menusë përkatëse zbritëse dhe klikoni butonin Këtu shkojmë. Pastaj shtypni ikonën shigjetë e drejtuar, për të parë tiparet e Photomath dhe klikoni në opsionin e bërë.

  Në ekran Lejoni që Photomath të marrë foto dhe regjistroni video?klikoni në butonin i prishur, për të lejuar Photomath të përdorë kamerën në internet të Mac-ut tuaj dhe të filloni të përdorni aplikacionin në fjalë. Në këtë pikë, kornizoni shprehjen që dëshironi të zgjidhni me kamerën e kompjuterit dhe shtypni buton i kuq, për të filluar skanimin dhe zgjidhjen. Përndryshe, zgjidhni opsionin kalkulatriçeTek shkruaj manualisht shprehja për të zgjidhur.

  Zgjidhje alternative për Photomath

  Nëse ideja e shkarkimit të një emulator Android për të përdorur Photomath nuk ju entuziazmon, duhet të dini se ekzistojnë shërbime online dhe disa programe për zgjidhjen e ekuacioneve të zhvilluara posaçërisht për PC të Windows dhe macOS. Këtu janë disa nga këto zgjidhje që mund të jenë të përshtatshme për ju.

  • Magjistari i ekuacionit (Windows)- është një softuer që ju lejon të zgjidhni ekuacione të llojeve të ndryshme dhe të shihni hapat që çojnë në rezultatin përfundimtar. Ajo vjen në një version provë falas që ju lejon të zgjidhni deri në 30 shprehje, atëherë duhet të aktivizoni një licencë për 29 $.
  • Mathway (në internet): Isshtë zgjidhja ideale për ata që kërkojnë një shërbim të ngjashëm me Photomath, domethënë që ju lejon të zgjidhni ekuacione duke përdorur kamerën e pajisjes tuaj. Mathway, në fakt, ju lejon të ngarkoni foton e ekuacioneve që do të zgjidhen dhe të shihni zhvillimin dhe rezultatin përfundimtar. Completelyshtë plotësisht falas dhe është gjithashtu i disponueshëm si një aplikacion për pajisjet Android dhe iPhone / iPad.
  • Wolfram | Alfa (në internet): është një motor kërkimi i aftë të japë përgjigje të menjëhershme në pyetjet e paraqitura nga përdoruesi bazuar në fjalët kyçe të përdorura. Gjithashtu ka funksionet "matematikë" dhe ju lejon të zgjidhni lloje të ndryshme të ekuacioneve, me mundësinë e shikimit të procedurës për të marrë rezultatin. Është falas, por për të përfituar nga funksionet e përparuara (për shembull, ngarkoni foton e shprehjeve që do të zgjidhen) është e nevojshme të aktivizoni versionin Pro duke filluar me 6,99 $ / muaj.
  upload

  Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin e cookies. Më shumë informacion