Si të personalizoni Gmail me mjetet më të mira


si personalizoj Gmail me l mjetet më të mira

Gmail es para muchos usuarios el punto de referencia para recibir y enviar correos electrónicos pero, a lo largo de los años, ha renovado enormemente sus gráficos para integrar cada vez más Shërbimet de Google, convirtiéndose rápidamente en un verdadero hub de la plataforma de Google. . La interfaz se ha vuelto muy pesada y es incómoda de usar para muchos usuarios novatos, se encuentran con demasiada información y servicios inútiles en la ekran.

Nëse gjithashtu mendoni se ndërfaqja Gmail është shumë komplekse dhe e rrallë, ju keni ardhur në udhëzuesin e duhur - ne do t'ju tregojmë këtu si të personalizoni Gmail me mjetet më të mira, Pra ti mundesh kam un servicio de correo electrónico puro, sin demasiados adornos gráficos y servicios adicionales en la Barra lateral izquierda. Al finalizar la lectura seremos capaces de gestionar Gmail de forma sencilla e inmediata, leyendo inmediatamente nuestros correos electrónicos desde la PC y respondiendo rápidamente a todos los mensajes recibidos en el ínterin.

LEXONI EDHE: Shtesa për të përmirësuar Gmail në Chrome dhe Firefox

Indeks()

  Komo personalizar Gmail

  Përshtatja e Gmail është me të vërtetë shumë e thjeshtë, pasi shërbimi i email i Google ofron të gjitha mjetet për ta bërë ndërfaqen grafike të faqes me të vërtetë personale. Muchas configuraciones están ocultas y, nga lo tanto, son difíciles de ver, pero al leer detenidamente las líneas que se proponen a continuación, podremos personalizar Gmail para que sea más inmediato de usar, especialmente en el vend e punës.

  Çaktivizo Meet dhe Hangouts

  Los primeros servicios adicionales que podemos eliminar de inmediato de la barra lateral izquierda son Meet y Hangouts, especialmente si no tenemos la intención de utilizarlos. Para continuar, vayamos a la página web de Gmail, inicie sesión con nuestra llogari de Google, presione el ícono de ajustes en la parte superior derecha, haga clic en Shihni të gjitha cilësimet dhe më në fund shko te karta Biseda dhe takime.

  Në faqen që do të shfaqet ne aplikojmë shenjën e kontrollit në Hangouts është çaktivizuar mi Fshih pjesën e Takimit në menunë kryesore, pastaj shtypim Ruani ndryshimet. tani, finalmente, Gmail se ocupará solo del correo electrónico, sin otros servicios secundarios de Google que no se utilicen.

  Redaktoni etiketat dhe kategoritë

  Një tjetër përshtatje që mund të zbatojmë i referohet etiketave që shfaqen në shiritin anësor të Gmail dhe kategorive në të cilat janë bashkangjitur postat elektronike; jo të gjithë artikujt e përmendur janë të dobishëm dhe ndonjëherë edhe të tepërta. Për të menaxhuar etiketat dhe kategoritë, le të kthehemi te menuja Shihni të gjitha cilësimet (si se vio en el capítulo anterior) y abra la pestaña Tags.

  Nga ky ekran mund të eleminojmë elementet që nuk i vlerësojmë duke klikuar në element fsheh; nëse përkundrazi duam që një element të jetë i dukshëm, mund të zgjedhim elementin ekspozim të dy zgjedhin zërin tregojnë nëse nuk lexohen (vetëm për disa etiketa), në mënyrë që vetëm etiketat që duam të jenë vetëm një klik larg. Etiketat nuk do të zhduken plotësisht, ato do të fshihen vetëm: për t'i parë thjesht shtypni menunë Më shumë në shiritin anësor të majtë.

  Nëse, nga ana tjetër, ne duam të rregullojmë kategoritë që shfaqen në faqen kryesore të Gmail (pranë kategorisë Kryesor, e cila nuk mund të fshihet), thjesht hapni skedën Inbox nga menuja Shihni të gjitha cilësimet.

  Ne mund të fshijmë gjithçka (dhe të lexojmë email vetëm në kategori Kryesor) o dejar solo una o dos categorías, para tener todo bajo control y evitar tener que dispersar el contenido de los correos electrónicos. Si queremos krijoj nuevas etiquetas personalizadas y mostrarlas en la barra lateral, todo lo que tenemos que hacer es expandir la barra lateral izquierda (presionando el icono de hamburguesa en la parte superior izquierda), presionar en Tjetër, lëviz nëpër listë dhe në fund kliko Krijo Nueva etiketë. Pas krijimit të etiketës sonë, klikoni në Manage Labels (të pranishëm në të njëjtën shirit) dhe klikoni mbi ekspozim junto al nombre elegido para la nueva etiqueta, por lo que gjithmonë puede tenerlo a un clic de distancia.

  Vendosni një temë dhe stil të kutisë postare në Gmail

  Si realmente nos encanta personalizar nuestro hapësirë de trabajo, Gmail se puede personalizar con algunos temas preestablecidos y con diferentes estilos, para convertirse en una herramienta hermosa y fácil de usar con solo unos pocos clics. Para cambiar el tema y el stil del cuadro, todo lo que tenemos que hacer es presionar el ícono de engranaje en la parte superior derecha y desplazarnos por la ventana desaparecida, para que pueda elegir inmediatamente el diseño gráfico.

  Përndryshe ne mund të na çojmë në menu. Shihni të gjitha cilësimet, hapni skedën Temat dhe vazhdo Vendos temën, kështu që ju mund të zgjidhni grafikët që duam të aplikojmë.

  Instaloni shtojca të reja

  En el lado derecho del sitio web de Gmail encontramos una barra delgada, donde hay extensiones de Google que se mund integrar al servicio de correo. Básicamente encontraremos Kalendari Google, mbaj mi tareas, por duke shtypur ikonën + mund të shtojmë një nga shumë shtesa të përputhshme me Gmail.

  Como se puede ver en la imagen de arriba, podemos encontrar el complemento para integrar Zoom y otros servicios de videoconferencia, pero también extensiones para la re, extensiones para tareas remotas y administradores de notas y mucho más.

  Konkluzione

  Gmail es solo aparentemente espartano y no muy personalizable: como se muestra ampliamente en los capítulos anteriores, literalmente podemos cambiar todos los aspectos de la interfaz y administrar las etiquetas y categorías en las que se ordenan los mensajes de correo electrónico, así como desactivar funksionet poco utilizadas como Meet y Hangouts.

  Si queremos activar filtros automáticos basados ​​en nuestras etiquetas personalizadas, te invitamos a leer las nuestras Plotësoni Udhëzuesin e Gmail për të Filluar dhe Bëhuni një Ekspert i Postës Google.

  Si por el contrario queremos gestionar mejor las notificaciones de la aplicación Gmail en android, te recomendamos nuestro artículo Menaxho njoftimet e Gmail në Android. A jemi të ri në shërbimin Gmail? Pra, le të mos e humbasim analizën tonë të thelluar Karakteristikat më të mira të Gmail, kështu që menjëherë mund të përdorni Gmail si ekspert.

  Lini një përgjigje

  Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

  upload

  Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin e cookies. Më shumë informacion