Si të kthehemi te Google Chrome

Si të kthehemi te Google Chrome

Për disa kohë tani, ju keni vërejtur se lidhjet që klikoni hapen në një shfletues tjetër përveç Google Chrome. Ju nuk mbani mend që e keni ndryshuar në mënyrë të qartë këtë opsion dhe keni frikë se keni bërë ndonjë "katastrofë" të vogël, por mbi të gjitha, nuk keni ide se si të ktheheni!

Relaksohuni dhe mos u trembni, kjo është një dukuri mjaft e zakonshme: mund të ndodhë, në fakt, që pasi të keni kryer një azhurnim të sistemit dhe / ose instaluar një shfletues të ri në pajisjen tuaj, të zëvendësojë atë të përdorur më parë, pra plotësisht automatik. Sidoqoftë, kjo nuk do të thotë që nuk është e mundur të anulohet ky cilësim, përkundrazi!

Gjatë gjithë këtij udhëzimi, do të jetë përgjegjësia ime të shpjegoj si të kthehemi te google chrome pas ndryshimit të pavullnetshëm të shfletuesit në përdorim në Windows, macOS, Android dhe iOS / iPadOS: Unë garantoj që, pavarësisht nga ajo që mund të duket, është një operacion jashtëzakonisht i thjeshtë për tu kryer. Lexim i mbarë dhe fat të mirë në gjithçka!

Indeks()

  • Si tĂ« kthehemi te Google Chrome nĂ« PC
   • Dritaret
   • Mac OS
  • Si tĂ« rikthehemi nĂ« Google Chrome nĂ« smartphone dhe tabletĂ«
   • android
   • iOS / iPadOS

  Si të kthehemi te Google Chrome në PC

  A keni ndryshuar pa dashje programin e parazgjedhur të shfletuesit në kompjuterin tuaj, dhe tani dëshironi të rigjeni hapat tuaj dhe të filloni të përdorni përsëri Google Chrome? Të bësh një gjë të tillë është shumë më e thjeshtë sesa tingëllon: në seksionet vijuese të këtij kapitulli unë do të shpjegoj se si të veprohet në Windows dhe macOS.

  Dritaret

  Por kthehu te google chrome su Dritaret, filloni së pari shfletuesin e Internetit dhe kur të hapet, klikoni në butonin botón të vendosur në pjesën e sipërme të djathtë dhe më pas në artikull settings, e vendosur në menunë që hapet.

  Pasi të keni mbaruar, lëvizni poshtë kartës që ju është propozuar, derisa të gjeni artikullin Shfletuesi i paracaktuar, shtypni butonin Vendose si paresore dhe, nëse është e nevojshme, në zë Hapni "Aplikacionet e Paracaktuara", e vendosur në mesazhin paralajmërues më poshtë. Nëse përdorni Dritaret 7, pasi të shtypni butonin e përmendur më lart, Google Chrome do të vendoset menjëherë si shfletuesi i paracaktuar.

  Nëse, nga ana tjetër, përdorni Dritaret 10 ata Dritaret 8.1, paneli i dedikuar për konfigurimin e aplikacioneve të parazgjedhura të sistemit duhet të hapet: kur kjo të ndodhë, lokalizoni tekstin Shfletues web, Klikoni mbi emër të shfletuesit që shfaqet menjëherë më poshtë (për shembull, Microsoft Edge), pastaj në opsionin Google Chrome gjendet në menunë e mëposhtme dhe, nëse është e zbatueshme, në artikull Ndryshoni gjithsesi.

  Përndryshe, mund të thërrisni të njëjtin panel direkt nga menyja e fillimit de Dritaret 10: hapni këtë të fundit duke klikuar në ikonë flamur e dukshme në këndin e poshtëm të majtë të ekranit, zgjidhni artikullin settings dhe pastaj klikoni në artikujt kërkesë mi Aplikime të paracaktuar (Në të majtë).

  Su Dritaret 8.1në vend të kësaj, ju duhet të telefononi vendosjen e sharmit duke shtypur kombinimin e çelësit Fito + muaklikoni në artikull Ndryshoni cilësimet e PC vendosur në pjesën e poshtme dhe shkoni në seksione Kërkimi dhe aplikimi mi Konfigurimi i paracaktuar (Në të majtë).

  Shënim- Nëse jeni duke përdorur Windows 7 ose Windows 8.1 dhe nuk mund ta vendosni Chrome si shfletuesin e paracaktuar duke ndjekur udhëzimet që ju dhashë tani, hapni Paneli i kontrollit thirrni atë nga menuja Filloklikoni tek artikujt Programe mi Vendosni programe parazgjedhjeklikoni në artikull Google Chrome banor në pjesën e majtë të dritares dhe së fundmi në opsion Vendosni këtë program si të paracaktuar. Më shumë informacion këtu.

  Mac OS

  Nëse juaji është një mushama, lehtë mund ta vendosni (ose rivendosni) Chrome si shfletuesin e parazgjedhur duke vepruar direkt nga cilësimet e shfletuesit. Më pëlqen? Do ta shpjegoj menjëherë.

  Për të filluar, nisni shfletuesin Google duke e thirrur atë nga Hapësira e lëshimit ose nga dosja aplikimet në Mac, klikoni në butonin in sipër djathtas dhe zgjidhni artikullin settings në menunë që hapet. Tani lëvizni poshtë në skedën e re që ju është shfaqur, gjeni formulimin Shfletuesi i paracaktuar dhe ne fund klikoni mbi butonat Vendos shfletuesin e parazgjedhur mi Përdorni "Chrome". Kjo eshte!

  Përndryshe, ju mund të merrni të njëjtin rezultat duke vepruar në cilësimet e macOS: prandaj, hapni butonin Preferencat e sistemit duke klikuar në ikonën Dveshje të vendosura në dok ose nëse nuk mund ta gjeni, klikoni në menunë mollë (simboli i Mollë e kafshuar i cili gjendet në këndin e sipërm të majtë të ekranit, në shiritin e menusë Mac) dhe më pas në artikull Preferencat e sistemit që banon brenda tij.

  Kur ekrani i ri të hapet në desktopin tuaj, klikoni në ikonën i përgjithshëm dhe lokalizoni artikullin në panelin vijues Shfletuesi i parazgjedhur i uebit; në fund përdorni menunë përkatëse zbritëse për të zgjedhur artikullin Google Chrome Dhe kjo është e gjitha: ndryshimi është i menjëhershëm dhe nuk kërkohet asnjë konfigurim shtesë.

  Pavarësisht nga sistemi i përdorur, sa herë që klikoni në një lidhje ose ikonë në një faqe në internet, përmbajtja e tij do të hapet në shfletuesin Google; Nëse keni dyshime, mund të ktheheni shpejt te Safari, ose në ndonjë shfletues tjetër që preferoni, duke operuar nga System Preferences, siç shihet më sipër.

  Si të rikthehemi në Google Chrome në smartphone dhe tabletë

  Ju keni instaluar një shfletues të ri në android dhe gabimisht e keni vendosur si opsionin e paracaktuar për të hapur lidhje? Një azhurnim i sistemit rivendos Safari si shfletuesin e parazgjedhur në IOS ata iPadOS? Mos u shqetëso, që të jesh në gjendje të përdorësh Google Chrome si aplikacionin tënd të paracaktuar të navigimit, thjesht shtyp butonat "e duhur": më poshtë do të gjesh gjithçka të shpjeguar në detaje.

  android

  Për të rivendosur Google Chrome si aplikacionin e parazgjedhur të shfletuesit në android, veproni si më poshtë: hapni settings sistemin operativ duke prekur ikonënveshje vendosur në ekranin kryesor ose në sirtarin e pajisjes, prekni artikullin Aplikimet dhe njoftimet dhe shkoni në seksion Aplikime të paracaktuarpërgjimi i opsionit të duhur. Në fund, prekni formulimin Shfletuesi i aplikacionit dhe vendosni shenjën e kontrollit pranë hyrjes për kromit, e dukshme në ekranin tjetër.

  Në disa raste, emrat e artikujve të menusë dhe opsionet e dukshme në pajisje mund të ndryshojnë pak nga ata që përmenda më parë, për shkak të ndryshimeve midis botimeve të ndryshme të Android.

  PĂ«r shembull, nĂ«se keni njĂ« smartphone Xiaomi tĂ« pajisur me MIUI ROM, duhet tĂ« veproni nĂ« njĂ« mĂ«nyrĂ« pak mĂ« ndryshe: sĂ« pari hapni menunĂ« CilĂ«simet> Aplikimet> Menaxhoni aplikacionet nga Android, trokitni lehtĂ« mbi butonin (Ăą â€čÂź) vendosur nĂ« pjesĂ«n e sipĂ«rme tĂ« djathtĂ« dhe prekni artikullin Aplikime tĂ« paracaktuar, qĂ« banon atje; nĂ« fund, prekni artikullin shfletuesi dhe pastaj nĂ« ikonĂ«n e kromit, pĂ«r ta vendosur atĂ« si opsionin e paracaktuar.

  iOS / iPadOS

  Hapat që duhet të ndiqni kthehu te google chrome në iPhone dhe iPad ato janë mjaft të ngjashme me ato që janë parë tashmë për Android: për të filluar, hapni settings sistemin operativ duke prekur simbolinveshje gjendet në ekranin kryesor ose në bibliotekën e aplikacioneve iOS / iPadOS dhe prekni artikullin kromit, për të hyrë në cilësimet specifike për aplikacionin e navigimit.

  Tani, prekni formulimin Aplikacioni i parazgjedhur i shfletuesit dhe pastaj në emër të kromit, e dukshme në panelin tjetër, për të zgjedhur shfletuesin dhe për ta vendosur atë si aplikacionin e parazgjedhur të shfletuesit. Kjo eshte e gjitha!

  Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
  20 lojĂ«rat mĂ« tĂ« luajtura nĂ« kompjuterĂ« nĂ« vitin 2020 vajzĂ« e butĂ« egirl dhe vajzĂ« vsco çfarĂ« do tĂ« thotĂ« secili stil 15 lojra falas online bros super mario pĂ«r kompjutera si tĂ« zhbllokoni Adobe Flash Player nĂ« Firefox dhe buzĂ« tĂ« kromit chat video falas me tĂ« huajt pĂ«r tĂ« takuar dhe biseduar aplikacione mĂ« tĂ« mira çfarĂ« Ă«shtĂ« kwai aplikacioni krijon video pĂ«r tĂ« ndarĂ« statusin dhe historitĂ« lojĂ«rat mĂ« tĂ« mira io ku luani tĂ« gjitha sĂ« bashku nĂ« kompjuter dhe smartphone shfletuesi mĂ« i mirĂ« pĂ«r kutinĂ« televizive android dhe zjarrin pĂ«r tĂ« hapur video dhe faqe nĂ« internet ngarkoni listat iptv pĂ«r t'i parĂ« ato nĂ« TV smart smart chromecast android etj. si tĂ« pĂ«rdorim adb anĂ«sor pĂ«r tĂ« instaluar rivendosjen e azhurnimeve rom lojtar sode pĂ«r tĂ« parĂ« videot e acestream dhe torrent gjithashtu nĂ« chromecast si tĂ« rrotullohen objektet nĂ« sims 4 lironi hapĂ«sirĂ«n e kujtesĂ«s nĂ« shkopin e TV zjarrit nĂ«se Ă«shtĂ« i ngadaltĂ« ose i gabuar ri-akordoni tokĂ«sorin dixhital qĂ« do tĂ« thotĂ« dtv dhe ATV pĂ«rdorni instagram nga pc pĂ«r tĂ« ngarkuar fotografi dhe pĂ«r tĂ« postuar histori si tĂ« rinoni nĂ« sims 4 programet mĂ« tĂ« mira tĂ« kalendarĂ«ve dhe kalendarĂ«ve pĂ«r kompjuter falas dhe nĂ« anglisht shkarkoni Google Chrome pĂ«r kompjuter me instalim offline si tĂ« lidhni tĂ« dhĂ«nat e konami id nĂ« lojĂ«rat sportive mobile pes 2020 lojĂ«rat mĂ« tĂ« mira pĂ«r strategji rts pĂ«r kompjuter falas aplikacionet mĂ« tĂ« mira pĂ«r tĂ« lexuar manga dhe pĂ«r ta shkarkuar atĂ« nĂ« kompjuter android dhe iphone 20 lojrat mĂ« tĂ« mira falas online qĂ« luajnĂ« rol pĂ«r kompjuterĂ« si tĂ« rregulloni cilĂ«simet e kontrastit dhe shkĂ«lqimit tĂ« kamerĂ«s nĂ« njĂ« kompjuter Windows krijoni njĂ« profil tĂ« rremĂ« nĂ« facebook njĂ« status tĂ« rreme njĂ« postim ose njĂ« bisedĂ« lojĂ«rat mĂ« tĂ« mira tĂ« tetris nĂ« internet dhe multiplayer luaj muzikĂ« mp3 dhe kĂ«ngĂ« PC nĂ« alexa jehonĂ« dhe google home program falas pĂ«r hartografimin e mendjes dhe mendjes shkarkoni pes nĂ« kompjuter falas dhe multiplayer me efootball pes 2020 lite pĂ«rqendrohuni nĂ« imazhe tĂ« paqarta dhe jashtĂ« fokusit Shfletuesi mĂ« i mirĂ« pĂ«r kutinĂ« e TV android dhe shkopin e zjarrit pĂ«r tĂ« hapur video dhe faqe nĂ« internet / # 2) _Mozilla_Firefox " 50 lojĂ«ra jashtĂ« linje pĂ«r tĂ« luajtur pa internet nĂ« android dhe iphone SimulatorĂ«t falas tĂ« ngasjes sĂ« kompjuterit pĂ«r tĂ« mĂ«suar se si tĂ« drejtoni makinĂ«n programet e nevojshme nĂ« pc pĂ«r tĂ« luajtur ndonjĂ« lojĂ« 30 lojĂ«ra mĂ« tĂ« mira me super grafikĂ« pĂ«r android dhe iphone falas parametrat audio tĂ« mikrofonit dhe stereo mix nĂ« ndryshimet nĂ« kompjuter tiktok bot pĂ«r çfarĂ« shĂ«rbejnĂ« dhe cilat janĂ« mĂ« tĂ« mirat si tĂ« krijoni njĂ« skedar grupi bat nĂ« Windows pĂ«r tĂ« kryer operacione tĂ« shpejta si tĂ« instaloni mod nĂ« sims 4 si ta ktheni televizorin nĂ« njĂ« video dhe aplikacion tĂ« fireplace mashtrimet mĂ« tĂ« mira tĂ« aftĂ«sive nĂ« sims 4 si tĂ« çaktivizoni antivirusin mbrojtĂ«s tĂ« windows nĂ« windows 10 hile pĂ«r tĂ« marrĂ« shtĂ«pi falas nĂ« sims 4 modat mĂ« tĂ« mira pĂ«r tĂ« rriturit sims 4 si tĂ« anuloni njĂ« pajtim Netflix dhe tĂ« fshini llogarinĂ« tuaj luftĂ«rat me yje dhe lojĂ«rat e udhĂ«timit nĂ« hapĂ«sirĂ« ​​pĂ«r kompjutera dhe falas online kĂ«shilla se si tĂ« ftohen miqtĂ« nĂ« telegram pĂ«rmes mesazheve tĂ« tjerĂ« fshini dosjen onedrive nga explorer skedari Windows 10 pĂ«r tĂ« biseduar falas en si tĂ« ngarkoni fotografi nĂ« facebook me cilĂ«si tĂ« lartĂ« si tĂ« hapni skedarĂ« xml ose xml p7m faturĂ« elektronike sv / hur njeri skapar ett google konto pĂ«r pojkar dhe dridhje si tĂ« shkarkoni skedarĂ« swf dhe tĂ« luani lojra flash nĂ« kompjuterin tuaj krijoni animoji nĂ« android dhe iphone me zepeto avatarin e animuar shoqĂ«ror udhĂ«zues pĂ«r tĂ« afruar qendrĂ«n universale tĂ« mediave pĂ«r smartphone dhe tableta PC krijoni video looping boomerang dhe redaktoni ato app android 12 botĂ«t mĂ« tĂ« mirĂ« pĂ«r mosmarrĂ«veshje nĂ« vitin 2020 8 faqe nĂ« internet pĂ«r tĂ« krijuar avatar nĂ« stilin anime falas si tĂ« shikoni dazn nĂ« tv zjarr chromecast ose tv tĂ« zgjuar programe chat falas pĂ«r PC lan dhe messenger pĂ«r zyrĂ«n si tĂ« dĂ«gjoni muzikĂ« nga youtube nĂ« jehonĂ« alexa si tĂ« sinkronizoni audio dhe video procesi i ekzekutueshĂ«m i shĂ«rbimit antimalware atĂ« qĂ« bĂ«n nĂ« Windows 10 lojĂ«rat mĂ« tĂ« mira 3D makinĂ«s dhe makineritĂ« garuese falas pĂ«r kompjuterĂ« Primeos Ă«shtĂ« android pĂ«r PC provoni atĂ« nĂ« njĂ« memorie USB lojĂ«rat mĂ« tĂ« mira muzikore falas pĂ«r kompjutera ku mund tĂ« luani nĂ« ritĂ«m ja / PC Mac Shkoj 12 lojĂ«rat mĂ« tĂ« mira nĂ« internet pĂ«r tĂ« luajtur me miqtĂ« nĂ« pajisjet mobile dhe kompjuterĂ«t tr hiqni dritaret e vjetra dhe hiqni skedarĂ«t e mĂ«parshĂ«m tĂ« instalimit tĂ« dritareve si tĂ« shikoni kanalet televizive nĂ« chromecast pa antenĂ« si tĂ« shikoni netflix falas dhe pa paguar instaloni aplikacione android nĂ« TV me shkop zjarri nga APK ose dyqan qĂ« Ă«shtĂ« porta e parazgjedhur ip 192 168 1 254 ose 192 168 1 1 2 mundĂ«si qĂ« kufizojnĂ« gjerĂ«sinĂ« e internetit pĂ«r tĂ« çaktivizuar nĂ« dritare PC wifi shpesh shkĂ«putet ose shkon me ndĂ«rprerje tĂ« zgjidhjeve pixelate ose turbulloni njĂ« foto pĂ«r tĂ« mbuluar fytyrat ose pĂ«r tĂ« shkruar rikuperoni skedarĂ«t dhe fotot e fshira nga kartat e kujtesĂ«s dhe shkopin e USB lojĂ«ra mĂ« tĂ« mira falas RPG mmo pĂ«r kompjuterĂ« pĂ«r tĂ« luajtur nĂ« vitin 2019 ndarĂ« ekranin nĂ« android pĂ«r tĂ« pĂ«rdorur dy aplikacione sĂ« bashku udhĂ«zues shkop tv zjarri amazon me aplikacione mashtrimesh dhe veçori tĂ« fshehura transmetim iptv nĂ« tv zjarri nĂ« Amazon dhe chromecast 5 lojtarĂ« pĂ«r spotify premium nĂ« kompjuter me funksione tĂ« shumta efektet e tingujve tinguj dhe zhurma pĂ«r tĂ« shkarkuar dhe dĂ«gjuar ndryshoni ngjyrat, sfondin dhe pamjen e facebook nĂ« kompjuterin tuaj mĂ«soni tĂ« shkruani nĂ« kompjuterin tuaj pa kĂ«rkuar dhe shtypni shpejt zgjerimet mĂ« tĂ« mira sims 4 si tĂ« transferoni bisedat whatsapp nga android nĂ« iOS bn / hiqni sfondin nga fotot dhe kornizat shpejt si pĂ«r tĂ« ngritur vĂ«llimin mbi maksimumin nĂ« kompjuter ko / PC YouTube 음악 ìœŒëĄœ 음악 을 ì—…ëĄœë“œ í•˜ì—Ź ì»Źë ‰ì…˜ 을 옚띌읞 에 ëłŽêŽ€. historia e bisedave nĂ« facebook dhe mesazhesh gjeni mesazhe fshirĂ«se ose shkarkuese ndryshime midis fletoreve qĂ« do tĂ« thotĂ« ultrabook ose fletore alternativa mĂ« e mirĂ« pĂ«r kodi pĂ«r tĂ« trajtuar shikimin e filmave dhe videove si tĂ« kontrolloni ngrohjen me amazon jehonĂ« dhe alexa si tĂ« bĂ«ni thirrje video whatsapp nga kompjuteri juaj dhe smartphone si tĂ« korrni dhe ndryshoni pĂ«rmasat e videos nĂ« android dhe iphone latente e humbjes sĂ« paketave tĂ« rrjetit dhe mashtrim se si tĂ« kontrolloni dhe zgjidhni tiktok udhĂ«zoni se çfarĂ« Ă«shtĂ« dhe si tĂ« filloni tĂ« shikoni dhe krijoni video si tĂ« shkarkoni dhe instaloni fifa 20 pc xbox one ps4 dhe ndĂ«rroni lojĂ«rat lojtari mĂ« i mirĂ« iptv pĂ«r tĂ« parĂ« iptv lehtĂ« ru / ĐșĐ° Đ°ĐșтоĐČĐžŃ€ĐŸĐČать ĐŒĐžĐșŃ€ĐŸŃ„ĐŸĐœ ĐČ Ń…Ń€ĐŸĐŒĐ” kopjoni disqet DVD ose Blu ray nĂ« dritare me djegien programe pĂ«r tĂ« kopjuar skedarĂ«t mĂ« shpejt dhe me pauzĂ« nĂ« kompjuterat e Windows bĂ«ni drita automatike tĂ« Krishtlindjeve pĂ«r dekorime tĂ« zgjuara si tĂ« pĂ«rdorim tela pĂ«r tĂ« kapur informacione nĂ« rrjet dhe pĂ«r tĂ« pĂ«rgjuar trafikun shkarkoni bimĂ« vs zombies 2 pĂ«r PC FarĂ« Ă«shtĂ« fjala pĂ«r dhe ndryshimi me notepad shkarko mesazhi lite aplikacionin e lehtĂ« tĂ« bisedave nĂ« facebook bllokoni aksesin nĂ« internet pĂ«r njĂ« program me firewall tĂ« Windows si tĂ« crimp kabllot LAN Ethernet nĂ« madhĂ«si tĂ« ndryshme ja / apk ケ プ ăƒȘ ケ ăƒŒ ă‚· ン が ォ ă‚€ ル で あ か ど う か を す す æ–čæł• si tĂ« shkarkoni plex nĂ« pc tv android ios nas provoni shfletuesin e lojĂ«s opera gx qĂ« kufizon pĂ«rdorimin e dashit dhe CPU-ve lojĂ«rat mĂ« tĂ« mira falas online pĂ«r fĂ«mijĂ«t nĂ« kompjuterĂ« pĂ«r tĂ« mĂ«suar dhe argĂ«tuar si tĂ« printoni nga android nĂ« çdo printer si tĂ« rivendosni aplikacionet e fshira duke pĂ«rdorur njĂ« vpn nĂ« kutinĂ« televizive chromecast tĂ« tv firetv dhe tv tĂ« zgjuar si tĂ« vendosni bots nĂ« mosmarrĂ«veshje dhe automatizoni funksionet e serverit nĂ« / sode player pĂ«r tĂ« parĂ« akestream dhe torrent videos gjithashtu nĂ« chromecast Si tĂ« rregulloni nĂ«se njĂ« aplikacion rrĂ«zohet pĂ«r mbrojtje nĂ« Windows 10 si tĂ« bĂ«ni pagesa tĂ« pashtershme ose anonime ja / huawei マ ăƒŒ ト フ ン で フ ă‚© ン ト を 怉 曎 す る çaktivizoni bllokuesin e skedarĂ«ve tĂ« ekranit tĂ« zgjuar tĂ« dritareve exe si tĂ« lidhni altoparlantĂ«t kabllorĂ« tĂ« kuq dhe tĂ« zi me PC ose TV skanerĂ«t mĂ« tĂ« mirĂ« falas pĂ«r kompjuterĂ« me Windows 10 7 dhe 8 saktĂ« sytĂ« e kuq nĂ« fotot flash si funksionon telonimi pĂ«r tĂ« dĂ«rguar mesazhe anonime aplikacioni mĂ« i mirĂ« pĂ«r iphone dhe ipad pĂ«r tĂ« parĂ« video dhe filma programe pĂ«r ekstrakt tĂ« blu ray dekodimit dhe regjistrimit pĂ«rdorni 7zip pĂ«r tĂ« hapur dosjet rar zip dhe skedarĂ«t e kompresuar pĂ«rdorni zoom ose takohuni nga televizori me ose pa kromekast çfarĂ« do tĂ« thotĂ« televizori inteligjent cilat janĂ« avantazhet dhe disavantazhet pĂ«rdorni ups si njĂ« bateri pĂ«r kompjuterin tuaj kur energjia nuk funksionon shndĂ«rroni Windows 10 nĂ« Windows XP si tĂ« lexoni gazetat nĂ« internet nga smartphone tuaj falas rikuperoni mesazhe nga tĂ« dĂ«rguarit nĂ« facebook lojĂ«ra snajperi me pushkĂ« snajper dhe snajperĂ« nĂ« android dhe iphone mikser falas audio pĂ«r programet PC 8 pĂ«r tĂ« dĂ«gjuar muzikĂ« tĂ« pĂ«rzier lojĂ«rat mĂ« tĂ« mira nĂ« internet nĂ« html5 pĂ«r tĂ« luajtur falas vendosni riprodhuesin e paracaktuar pĂ«r muzikĂ« dhe dritare tĂ« videos rrugĂ« luftĂ«tar 2 lloj lojĂ«rash luftarake pĂ«r kompjuterĂ« luaj pĂ«r tĂ« ndĂ«rtuar njĂ« kompjuter nĂ« njĂ« imitues 3D pt / volte para o faqes sĂ« vjetĂ«r klasike mos bĂ«ni Facebook pa Chrome si tĂ« shohĂ«sh miq tĂ« fshehur nĂ« facebook si tĂ« krijoni video tĂ« rreme tĂ« thella me fytyrĂ«n time kartolina tĂ« animuara me video, foto dhe muzikĂ« Lista pes 2020 tregon dhjetĂ« premtime mĂ« tĂ« lira pĂ«r lojĂ«rat sportive master league prerĂ« skedarĂ«t audio ndarĂ« dhe bashkojĂ« kĂ«ngĂ« dhe mp3 muzikĂ« 15 programet mĂ« tĂ« mira pl / jak zablokować dostęp do witryn dla dorosƂych ze smartfonĂłw i tabletĂłw komputerĂłw PC Mac si tĂ« telefononi falas direkt nga shfletuesi juaj qasje direkte nĂ« internet tĂ« gjitha mĂ«nyrat pĂ«r tĂ« parĂ« netflix nĂ« 4k uhd shtoni njĂ« sundimtar nĂ« ekranin e kompjuterit tuaj ndryshoni cilĂ«simet e audios dhe tĂ« barazimit nĂ« Windows 10 krijues i filmit fi / palaa vanhaan klassiseen facebook sivustoon kromilla pes 2020 ekipet mĂ« tĂ« mira master ligĂ« krijoni imazhe 8-bitĂ«she nga e para dhe shndĂ«rroni fotot nĂ« artin piksel 100 lojĂ«rat mĂ« tĂ« mira pĂ«r android qĂ« mund tĂ« shkarkohen falas nĂ« smartphone tuaj si tĂ« instaloni njĂ« keylogger pĂ«r tĂ« spiunuar nĂ« mĂ«nyrĂ« sekrete pĂ«r tĂ« blerĂ« pĂ«rbĂ«rjen botĂ«ve virtuale biseda 3d dhe lojĂ«ra online si jeta e dytĂ« lojĂ«rat mĂ« tĂ« mira multiplayer pvp pĂ«r PC xbox dhe playstation falas pĂ«r tĂ« luajtur si tĂ« shkarkoni lojĂ«ra sportive pes 2020 lite falas nĂ« PC me avull ps4 dhe xbox one projektoni windows 10 nĂ« TV me lidhje wireless tĂ« mrekullueshme nĂ« ekran kthehu nĂ« faqen e vjetĂ«r klasike tĂ« facebook nĂ« krom macos big sur aplikacionet e rinovuara nga hartat nĂ« safari dhe mesazhet jdownloader programi mĂ« i mirĂ« pĂ«r shkarkime tĂ« njĂ«kohshĂ«m nga interneti lojĂ«ra bilardo nĂ« iphone ipad dhe android 8 pishinĂ« pa top rikuperoni skedarĂ«t e bllokuar nga ransomware dhe malware si cryptlocker si tĂ« konfiguroni dns private nĂ« android faqet pĂ«r tĂ« zgjidhur ushtrimet e matematikĂ«s dhe algjebĂ«r me hapa dhe llogaritje tĂ« padukshme nĂ« facebook dhe offline nĂ« chat dhe mesazher ndani koston e netflix spotify ose faqeve tĂ« tjera me pagesĂ« modat mĂ« tĂ« mira tĂ« veshjeve nĂ« sims 4 hiqni krijimin e faqeve nĂ« internet tĂ« njĂ« adware tĂ« pasigurt tĂ« pĂ«rfshirĂ« nĂ« antivirus avg tiktok dhe aplikacionet pĂ«r tĂ« krijuar video virale duke kĂ«nduar dhe kĂ«rcyer vendosni njĂ« orĂ« alarmi nĂ« njĂ« kompjuter me kohĂ«matĂ«s Windows 10 problemi i ekranit tĂ« zi pl / najlepsze gry pvp dla wielu graczy na PC xbox i playstation falas pĂ«r tĂ« luajtur ru / si do tĂ« duhej tĂ« binte nĂ« kurth pĂ«r sa i pĂ«rket zgjedhjeve me planin dhe planin e PC Mac shfletues i shpejtĂ« dhe modern uc pĂ«r kompjuter me funksione tĂ« integruara dhe shtesa kromi aplikim pĂ«r tĂ« parĂ« futbollin drejtpĂ«rdrejt nĂ« android dhe iphone kafshĂ« PC qĂ« lĂ«vizin vetĂ« nĂ« ekran dhe mbajnĂ« shoqĂ«ri aplikacionet mĂ« tĂ« mira pĂ«r tĂ« gjeneruar otp pĂ«r qasje tĂ« sigurt nĂ« faqet si tĂ« ruani imazhe ose statusin e videos nĂ« whatsapp modifikoni android me adb pa ndryshuar os ose rom si tĂ« shkarkoni videot pinterest Aktivizuesit e Kms pĂ«r tĂ« kollitur Windows 10 janĂ« tĂ« rrezikshĂ«m, shihni zgjidhje alternative laptopĂ«t mĂ« tĂ« mirĂ« me bateri tĂ« heqshme 15 programe pĂ«r tĂ« regjistruar ekranin ÇfarĂ« bĂ«n procesi i izolimit grafik tĂ« pajisjes audio windows faqet dhe aplikacionet mĂ« tĂ« mira pĂ«r tĂ« krijuar pemĂ«n familjare firmosni pdf dhe dokumentet nĂ« ipad PC PC dhe Mac bs / kako povezati beĆŸičnu tastaturu sa pametnim televizorom shkarkoni dhe instaloni fortnite nĂ« dyqanin zyrtar tĂ« lojĂ«s android dhe modifikuar apk riparoni sektorĂ«t e kĂ«qij tĂ« diskut nĂ« sdd ose hard drive truket sekrete tĂ« mesazheve nĂ« facebook dhe simbolet e bisedĂ«s vazhdoni tĂ« pĂ«rdorni Windows 7 nĂ« mĂ«nyrĂ« tĂ« sigurtĂ« nĂ« vitin 2020 de / Optimieren Sie die PC Hardware 10 Tools pĂ«r Testim dhe Mbrojtje cilat shĂ«rbime tĂ« windows mund tĂ« çaktivizohen pĂ«r tĂ« shpejtuar kompjuterin tuaj dĂ«rgimi i fotove tĂ« pĂ«rkohshme qĂ« zhduken pas shikimit nintendo ds emulator nĂ« dritare pĂ«r tĂ« luajtur nd ndeshjet nĂ« kompjuter shĂ«rohen mesazhet e fshira nĂ« whatsapp dhe rivendosni kopjen rezervĂ« amazon alexa si tĂ« krijoni rutina dhe komanda tĂ« reja zĂ«ri riparimin e PC dhe winsock nĂ« Windows 10 krijoni njĂ« server nĂ« shtĂ«pi pĂ«r tĂ« ndarĂ« burime nĂ« internet shkarkoni muzikĂ« mp3 nĂ« android dhe iphone aplikacionet mĂ« tĂ« mira si tĂ« pĂ«rdorni alexa ose ndihmĂ«sin e google nĂ« makinĂ« asfalt 9 legjenda pĂ«r iphone android dhe loja mĂ« e shpejtĂ« e makinĂ«s kartat mĂ« tĂ« mira falas tĂ« kreditit falas si tĂ« bĂ«ni fotografi me efektin e paqartĂ« tĂ« sfondit tĂ« bokeh ja / PC ら YouTube た 音 æ„œ に 音 を ケ ケ プ ロ ăƒŒ し お 、 コ ハ ク ョ ン を ă‚Ș ン コ ハ に ン を ă‚Ș ン ラ ă‚€ ン づ づ ” Audio audio 3D i kufjeve nĂ« Windows 10 me atmosferĂ« zĂ«rit dhe dolby krijoni karikaturat dhe videot tuaja nĂ« internet jam / shkarkoni telegram pĂ«r android pc dhe iphone çinstaloni dhe hiqni bonjour dhe mdns korrespondent exe nga itunes si tĂ« postoni foto dhe video nĂ« historitĂ« e instagramit nĂ« PC nĂ« vitin 2020 aplikim pĂ«r tĂ« mjegulluar sfondin e fotografive nĂ« android dhe iphone si tĂ« dĂ«gjoni muzikĂ« nĂ« komanda zanore tĂ« google alexa dhe siri si tĂ« pĂ«rdorni tutubox nĂ« ios pĂ«r tĂ« shkarkuar aplikacionin pĂ«r guida falas lojĂ«ra nĂ« wifi lokale me smartphone tuaj pĂ«rmirĂ«soni ndjeshmĂ«rinĂ« e miut dhe saktĂ«sinĂ« e treguesit çfarĂ« tĂ« bĂ«ni nĂ«se interneti thotĂ« urime qĂ« keni fituar si ta shmangni ose bllokoni atĂ« pĂ«r tĂ« parĂ« anime 15 faqet mĂ« tĂ« mira nĂ« facebook pĂ«r tĂ« mbajtur argĂ«tim dhe interesante aplikim pĂ«r tĂ« provuar prerjet e flokĂ«ve dhe ngjyrĂ«n e flokĂ«ve kur Apple TV 4k vlen pĂ«r tĂ« mirat dhe tĂ« kĂ«qijat aplikim pĂ«r tĂ« parĂ« filma falas dhe transmetim si tĂ« lexoni skedarĂ«t h 265 fotografi nĂ« kompjuter, TV dhe smartphone si tĂ« krijoni njĂ« lidhje interneti pppoe pĂ«r tĂ« bĂ«rĂ« intro shtesat pĂ«r whatsapp nĂ« ueb nĂ«se kompjuteri mbyllet vetĂ«m me njĂ« mbyllje tĂ« papritur se çfarĂ« tĂ« bĂ«jĂ« truket mĂ« tĂ« mira pĂ«r tĂ« ndĂ«rtuar nĂ« SIM 4 si tĂ« hiqni flash player nga Windows 10 pĂ«rgjithmonĂ« si tĂ« rritet ulja ose normalizimi i vĂ«llimit audio tĂ« kĂ«ngĂ«ve nĂ« mp3 si tĂ« shpejtoni nxjerrjen e skedarĂ«ve zip dhe rar zgjidhja e problemeve dazn çfarĂ« nĂ«nkuptojnĂ« kodet e gabimeve shikoni refuzuar ose fshirĂ« nĂ« pritje tĂ« kĂ«rkesave tĂ« mikut nĂ« facebook pĂ«r tĂ« blerĂ« lojĂ«ra video si tĂ« pasqyroni ekranin e iphone nĂ« mac cilĂ«simet e ndihmĂ«s google nĂ« iphone android nĂ« fole shndĂ«rroni mkv nĂ« avi ose djeg mkv nĂ« DVD sudoku falas nĂ« fjalĂ«kalime kompjuterike dhe mazes online dhe tĂ« shtypshme si tĂ« shikoni TV tani nĂ« televizorin tuaj pa dekoduesin e qiellit rrotulloni videon nĂ«se Ă«shtĂ« vertikale ose e pĂ«rdredhur

  Lini një përgjigje

  Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

  upload

  Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin e cookies. Më shumë informacion