Si të krijoni një bisedë me veten tuaj në WhatsApp

Si të krijoni un chat contigo mismo en WhatsApp

Ju përdorni a menudo WhatsApp para intercambiar mensajes y archivos con Miqtë, familiares y colegas. Teniendo en llogari la notable practicidad de esta famosa aplicación, le gustaría shpatë si existe un sistema para hacer lo mismo con usted mismo, nga ejemplo, para autoenviarle información, foto, videos, etc. para tenerlos gjithmonë guardados y listos para usar, no solo desde su teléfono inteligente sino también desde su PC. Si ese es el caso, entonces diría ha encontrado el tutorial correcto, ¡en el momento correcto!

Me këtë udhëzues timin sot, në fakt, dua t'ju shpjegoj si të krijoni një bisedë me veten tuaj në WhatsApp. La idea, contrariamente a lo que muchos puedan pensar, es ndonjë cosa menos tonta y te permite salirte del camino en muchas situaciones. Además, el procedimiento es increíblemente sencillo y rápido.

Nëse doni të dini më shumë, unë ju rekomandoj që të merrni disa minuta pushim vetëm për veten tuaj dhe të filloni të përqendroheni në leximin e mëposhtëm. Unë jam i sigurt që, në fund të fundit, ju do të jeni në gjendje të thoni se jeni shumë të lumtur dhe të kënaqur me atë që keni mësuar. Cfare thua, ne veme bast?

Indeks()

  • Cómo crear un chat contigo mismo en WhatsApp: android
  • Cómo crear un chat contigo mismo en WhatsApp: iPhone
  • Si të krijoni një bisedë me veten tuaj në WhatsApp: kompjuter

  Para se të shkojmë në zemër të udhëzuesit, le të shpjegojmë si të krijoni një bisedë me veten tuaj në WhatsApp, ka informacione paraprake në lidhje me të që ju duhet të dini.

  Në fillim vend, ten en cuenta que si bien realizar la operación cubierta por este tutorial es algo factible, lamentablemente WhatsApp nuk ofron mundësi të veçanta dërgoni automatikisht mesazhe, të paktën jo në kohën e shkrimit. Kështu që për të qenë të suksesshëm në biznesin tuaj duhet të përdorni një "hile" të thjeshtë por efektive që përfshin përdorimin e grupeve.

  Déjame explicarte: lo que ju duhet bëj është krijoni një grup en el que insertarse usted y al menos otro contacto a voluntad (tal vez un amigo consciente de sus intenciones, para que no se ponga "extraño" en sus movimientos), para luego ser eliminado. Tras la eliminación de los demás participantes, el chat grupal seguirá activo, pero usted será el único usuario en él y, por lo tanto, podrá enviarse mensajes y archivos a sí mismo.

  Nëse gjeni metodën që sapo përshkrova tepër "e rëndë", ju gjithashtu mund të shmangni krijimin e një grupi dhe fillimin e një bisede me veten tuaj duke përdorur një lidhja e duhur, el que puede utilizar para iniciar una Nueva conversación incluso con contactos no guardados en la libreta de direcciones.

  Në çdo rast, mbani në mend se, pavarësisht se çfarë konfigurohet në WhatsApp dhe konfigurimin e pajisjes së përdorur, dërgimi automatik i mesazheve no reproduce ningún tingull de notificación dhe se mesazhet e dërguara janë lexo automatikisht (nëse është i aktivizuar opsioni për faturën e leximit).

  Si të krijoni një bisedë me veten tuaj në WhatsApp: Android

  Habiendo hecho l aclaraciones necesarias anteriormente, diría que finalmente podemos llegar al corazón de la guía y për të zbuluar cómo crear un chat contigo mismo en WhatsApp. Comencemos con el procedimiento a implementar en los dispositivos. android. Entonces, primero que asgjë tome su dispositivo, desbloquéelo, acceda a la ekran de inicio y / o al cajón e inicie la aplicación WhatsApp seleccionando el icono (ai që ka flluskë e gjelbër e të folurit dhe celularin e bardhë telefonik).

  Tani që shihni ekranin kryesor të aplikacionit, nëse dëshironi të përdorni metodën që përfshin krijimin e një grupi, shkoni te seksioni bisedë të aplikacionit, duke zgjedhur skedën përkatëse në krye, prekni butonin me i tre pika vertikalisht në të djathtën e sipërme dhe zgjidhni opsionin Grup i ri në menunë që hapet.

  Në këtë pikë, zgjidhni të tjerët kontaktet (edhe një mjafton) që dëshironi ta përfshini në grup dhe prekni butonin me butonin shigjetë poshtë djathtas, shtypni emrin që dëshironi t'i caktoni grupit në fushë Futni temën e grupit Në krye, shtoni ndonjë foto duke shtypur butonin me aparat fotografik (mund ta merrni foton nga galeria e fotove Android ose mund ta bëni një tani) dhe prekni butonin shenjë kontrolli fund djathtas

  Pas krijimit të grupit, do të gjendeni menjëherë përpara ekranit tuaj të bisedës. Prandaj, vazhdoni me eliminimin e pjesëmarrësve të tjerë: për ta bërë këtë, shtypni butonin me i tre pika vertikalisht të vendosura në pjesën e sipërme të djathtë, pastaj në hyrje Informacioni i grupit bashkangjitur menusë që shfaqet dhe zgjidhni i Pjesëmarrësit nga lista përkatëse në ekranin tjetër, pastaj zgjedhja e opsionit për secilën prej tyre Fshi [nome contatto] nga kutia që hapet. Në fund, konfirmoni duke shtypur elementin OK.

  Pas përfundimit të hapave të mësipërm, do të jeni pjesëmarrësi i vetëm në bisedën në grup. Ju mund të përdorni atë në çdo kohë duke zgjedhur emër de la lista de conversaciones en la pantalla de WhatsApp dedicada a los chats, y luego mundeni shkruaj y compartir archivos contigo mismo, procediendo de la misma manera que lo haces habitualmente para contactar con otros usuarios y enviarles archivos, o usando el campo para ingresar mensajes que que encuentra en la parte inferior de la pantalla y los botones para agregar archivos adjuntos, imágenes y mensajes de voz y usar las opciones para compartir que ofrecen otras aplikimet.

  Nëse jeni të interesuar të kuptoni se si të krijoni një bisedë me veten tuaj duke përdorur metodën e lidhjes, ju lutemi hapni lidhjen e mëposhtme https://wa.me/39XXXXXXXXXX (zëvendësoni një XXXXXXXXXX numrin tuaj të telefonit) me shfletuesi që zakonisht i përdorni për të shfletuar në internet nga pajisja juaj (p.sh. kromit), prek butonin Vazhdoni dhe shkoni të bisedoni në faqen që ju shfaqet dhe menjëherë do t'ju shfaqet ekrani i bisedës WhatsApp me kontaktin tuaj përmes të cilit mund të filloni të shkruani dhe ndani skedarë.

  Si të krijoni një bisedë me veten tuaj në WhatsApp: iPhone

  Le të kalojmë tani në iOS dhe të zbulojmë se si të krijojmë një bisedë me veten në WhatsApp duke vepruar nga iPhone. Për të filluar, merrni "iPhone by" tuaj, zhbllokoni atë, hyni në ekranin kryesor dhe / ose bibliotekën e aplikacioneve dhe hapni aplikacionin WhatsApp duke trokitur mbi icono (ai që ka flluska e gjelbër e fjalës dhe marrësi i telefonit të bardhë).

  Pasi të shfaqet ekrani kryesor i aplikacionit të mesazheve, nëse doni të bisedoni me veten tuaj duke përdorur metodën që përfshin krijimin e grupit, prekni artikullin bisedë prezent në fund, pastaj në artikull Grup i ri të vendosura në pjesën e sipërme të djathtë, pastaj zgjidhni tjetrën kontaktet (edhe vetëm një është e mjaftueshme) që dëshironi ta përfshini në grup dhe prekni artikullin përpara.

  Në këtë pikë, shtypni emrin që dëshironi t'i caktoni grupit në fushë Objekt grupi prezent në krye, shtoni ndonjë foto duke shtypur butonin me aparat fotografik (mund të zgjidhni foton nga galeria e fotove iOS ose mund ta merrni një moment) dhe prekni artikullin Krijo të vendosura në të djathtën e sipërme.

  Pasi të krijohet grupi, ju do të ridrejtoheni menjëherë në ekranin e bisedës përkatëse dhe mund të vazhdoni me fshirjen e pjesëmarrësve të tjerë. Për ta bërë këtë, prekni Emri i grupit faqe në krye, pastaj në emri i pjesëmarrësve që do ta gjeni duke lëvizur poshtë në ekranin e ri që shfaqet, duke zgjedhur opsionin për secilën prej tyre Hiq nga grupi në menunë që hapet dhe konfirmon qëllimet tuaja duke prekur tekstin Heq.

  Më pas, vetëm ju do të mbeteni pjesëmarrësi i vetëm në grup, të cilit mund t'i qaseni në çdo kohë duke zgjedhur emër de la lista de conversaciones en la pantalla de WhatsApp dedicada a los chats. Luego puede usarlo para escribir y compartir archivos con usted mismo, procediendo de la misma manera que lo hace generalmente para comunicarse con otros contactos y enviarles archivos, es decir, usando el campo de entrada de texto en la parte inferior y los botones para agregar videos , fotos, voz, etc., así si el uso de las opciones para compartir integradas en otras aplicaciones.

  Për të krijuar një bisedë me veten tuaj në WhatsApp nga iPhone duke përdorur sistemin e lidhjeve, në vend të kësaj, gjithçka që duhet të bëni është të hapni lidhjen https://wa.me/39XXXXXXXXXX (zëvendësoni një XXXXXXXXXX numrin tuaj të telefonit) me shfletuesi që zakonisht e përdorni për të shfletuar në internet nga "iPhone by" tuaj (p.sh. ekspeditë gjuetine), prek butonin Vazhdoni dhe shkoni të bisedoni dhe autorizoni hapjen e WhatsApp duke prekur artikullin i prishur en respuesta a la advertencia que aparece en la pantalla. Posteriormente se te mostrará la pantalla de chat de WhatsApp con tu contacto a través de la cual podrás "comunicarte" contigo mismo.

  Si të krijoni një bisedë me veten tuaj në WhatsApp: kompjuter

  Ju gjithashtu mund të krijoni një bisedë me veten tuaj në WhatsApp duke vepruar nga kompjuter, duke perdorur klient për Windows dhe macOS ose Versioni i uebit të së njëjtës. Për ta bërë këtë, filloni fillimisht aplikacionin WhatsApp në kompjuterin tuaj ose lidheni me WhatsApp Web nga shfletuesi. Nëse nuk jeni regjistruar ende në shërbim, skanoni Kodi QR shfaqet në kompjuter duke përdorurAplikimi Whatsapp në smartphone (siç ju shpjegova në tutorialin tim mbi WhatsApp për PC).

  Tani që shihni ekranin e WhatsApp në kompjuterin tuaj, për të krijuar grupin brenda të cilit mund të "bisedoni" me veten tuaj, klikoni në ikonën me vizatime komike (në Windows dhe WhatsApp Web) ose atje ku keni letrën dhe lapsin (në macOS) i pranishëm në pjesën e sipërme të majtë, zgjidhni opsionin Grup i ri nga menyja që shfaqet dhe zgjedhim kontakte të tjera (edhe vetëm një është e mjaftueshme) që dëshironi ta përfshini në grup, pastaj klikoni shigjetë pamja më e ulët.

  Tani, shkruani emrin në fushë që doni t'i jepni grupit Objekt grupi, caktoni një foto duke klikuar butonin Shtoni imazh në grup (mund të zgjidhni foto nga kompjuteri juaj, mund të merrni një në vend, ose mund të kërkoni në internet për të) dhe klikoni në shenjë kontrolli u shfaq tjetër.

  Pas krijimit të grupit, ju do të ridrejtoheni menjëherë në ekranin tuaj të bisedës. Prandaj, vazhdoni të eliminoni pjesëmarrësit e tjerë duke klikuar në Emri i grupit i pranishëm në krye, duke lëvizur treguesin e miut në emri i përdoruesit ju doni të hiqni atë që gjeni duke lëvizur poshtë, duke klikuar shigjetë që shfaqet pranë secilës prej tyre dhe zgjedhjen e opsionit Heq në menunë që shfaqet. Pastaj përgjigjuni paralajmërimit që shfaqet në ekran duke klikuar butonin Heq.

  Sapo të bëhet kjo, vetëm ju do të mbeteni si pjesëmarrësi i vetëm i bisedës në grup, në të cilën mund të hyni duke zgjedhur emër në listën e bisedave në ekranin kryesor të kompjuterit WhatsApp. Mund ta përdorni për të shkruar dhe shpërndarë skedarë në mënyrë të pavarur, duke vepruar në të njëjtën mënyrë siç bëni zakonisht për të kontaktuar përdoruesit e tjerë dhe për t'u dërguar skedarë atyre, pastaj duke përdorur fushën e futjes së tekstit në fund dhe butonat për të shtuar video, mesazhe zanore, fotografi , etj

  Nëse preferoni të përdorni sistemin që ju lejon të krijoni një bisedë me veten tuaj përmes lidhjes, veproni si më poshtë: hapni lidhjen https://wa.me/39XXXXXXXXXX (zëvendësoni një XXXXXXXXXX numrin tuaj të telefonit) me shfletuesi që zakonisht e përdorni për të shfletuar internetin nga kompjuteri juaj (p.sh. buzë në Windows dhe ekspeditë gjuetine në macOS), klikoni në butonin Vazhdoni dhe shkoni të bisedoni, autorizoni hapjen e WhatsApp (nëse është e nevojshme) dhe menjëherë do të gjendeni para ekranit të bisedës WhatsApp me kontaktin tuaj.

  Lini një përgjigje

  Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

  upload

  Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin e cookies. Më shumë informacion