Si të dëgjoni muzikë falas me Google Assistant dhe Nest


Cómo escuchar música falas con Google Assistant y Nest

Los altavoces inteligentes Nest Audio y Nest Mini (anteriormente también llamados Google Home y Google Home Mini) han conquistado a muchos usuarios gracias a la sencillez y precisión con la el Asistente que ofrece Google da respuesta a todas nuestras dudas y la gran flexibilidad que ofrece para el control de dispositivos domóticos. Los altavoces de Google también ofrecen un excelente rendimiento de sonido, que podemos utilizar para escuchar música relajante o de fondo cuando escribimos, cuando hacemos l tareas del hogar o cuando organizamos una festë salvaje.

Pero, ¿qué servicio de transmisión de música usar para escuchar música desde los altavoces inteligentes de Google? En esta guía intentaremos responder a esta interesante pregunta mostrándote si të dëgjosh muzikë falas me "Asistentin e Google", pa pasur nevojë të paguani një pajtim mujor

LEXONI EDHE: Si të dëgjoni muzikë në Google, Alexa dhe Siri (komandat zanore)

Indeks()

  Muzikë falas në "Asistentin e Google"

  Para escuchar música en streaming con comandos de voz primero tendremos que conectar el Nest Mini o Nest Audio que ofrece Google a nuestra red Wi-Fi, luego configurar los Shërbimet de streaming que se utilizarán desde la aplicación Google Home, disponible gratis para android para y iPhone / iPad. Si aún no hemos conectado el altavoz de Google a nuestra red, te recomendamos que leas la guía Çfarë mund të bëjë Google Home (Nest): ndihmësi i zërit, muzika dhe automatizimi i shtëpisë.

  Konfiguroni YouTube Music për të dëgjuar muzikë falas

  Por defecto, el Asistente de Google y los altavoces compatibles usarán YouTube Music para ofrecer música gratis: de hecho, toda la música de YouTube a nuestra completa disposición, con la adición de anuncios (que aparecerán aleatoriamente durante la reproducción).

  Para asegurarse de haber activado YouTube Music si un servicio de reproducción de música, abra la aplicación Google Home en nuestro smartphone o tablet, nos registramos con la misma llogari de Google que usamos para configurar los altavoces, pulsamos el icono de nuestra cuenta en la parte superior derecha, pulsamos Cilësimet e magjistaritle të shkojmë në kartë shërbimet dhe në fund shtypni Muzikë.

  ekran que se abre, asegúrese de que haya una marca de verificación junto al elemento Muzikë në Youtube; Nëse nuk është zgjedhur, shtypni zërin tuaj për ta aktivizuar menjëherë. Për të filluar një këngë, një listë dëgjimi ose një album do të duhet të themi Hej Google pranë altoparlantit të ndjekur nga emri i këngës, artistit ose listës për dëgjim që do të luhet.

  Konfiguroni Spotify për të dëgjuar muzikë falas

  Con el Asistente de Google también podemos utilizar el servicio que ofrece Spotify para escuchar música gratis desde los altavoces Nest; No es necesario kam una suscripción activa a Spotify Premium, ya que Google Home también es compatible con el Shërbim falas Spotify (con inserción de anuncios y límites en el número de Canciones que se pueden cambiar). Para activar Spotify en el Asistente de Google ni siquiera tendremos que descargar la aplicación dedicada, simplemente abriremos la aplicación Google Home en nuestro teléfono, abriremos el menú en la parte superior derecha (icono de cuenta) y nos lleva de regreso a la ruta. Cilësimet e magjistarit -> Shërbimet -> Muzikë. Në ekran shtypim elementin Spotify, ne shtypim zërin Llogari kolegu.

  Se abrirá una ventana que nos preguntará si queremos krijoj një Nueva cuenta de Spotify basada en la cuenta de Google o iniciar sesión con una cuenta de Spotify existente; en este último caso se abrirá una nueva ventana de inicio de sesión desde la cual podremos ingresar el usuario y contraseña de la cuenta de Spotify o usar una de las teclas de acceso rápido en la parte superior. Si ya tenemos instalada la aplicación Spotify en nuestro smartphone, después de presionar Llogari kolegu Aplikacioni Spotify do të hapet drejtpërdrejt dhe ne mund të përdorim llogarinë e lidhur tashmë për të mundësuar shërbimin edhe në "Asistentin e Google".

  Në të dy rastet, shërbimi Spotify do të shtohet në ato që zgjidhen në ekran Muzikë: për ta përdorur atë që duhet të bëjmë është të vendosim shenjën pranë njësisë Spotify (në seksionin) juaj servicios de música) Për të filluar të luani muzikë thjesht thoni Hej Google ngjitur me altoparlantin e ndjekur nga emri i këngës, artistit, listës për luajtje ose zhanrit që do të luhet.

  Si të luani një radio stacion italian

  Përveç shërbimeve më të njohura të transmetimit, mund të përdorni altoparlantin e Google Nest për të dëgjuar tuajin estación de radio i preferuar, duke përdorur shërbim i ofruar nga TuneIn (integruar si një shërbim inteligjent për "Asistentin e Google").

  Në këtë rast nuk do të duhet të instalojmë ndonjë aplikacion ose të shoqërojmë ndonjë lloj shërbimi: për të dëgjuar radion në transmetim do të duhet të themi Hej Google pasuar nga Vendos Radio 105 në Tunein; obviamente podemos reproducir ndonjë radio italiana disponible en TuneIn simplemente cambiando el nombre del comando de voz visto hace un rato. Para njihesh todas las radios que se transmiten a través de TuneIn, lea la información contenida en el sitio web oficial de la radio italiana TuneIn.

  Nëse veçanërisht na pëlqen të dëgjojmë muzikë të transmetuar nga radio, ju ftojmë të lexoni edhe udhëzimet tona Si te degjosh radio falas në internet në PC dhe faqet e internetit mi Më e mira aplikimet para escuchar radio FM y transmitir música en Android y iPhone.

  Konkluzione

  Duke përdorur shërbimet e transmetimit YouTube Music, Spotify Free dhe TuneIn Radio, ne do të kemi mjaft liri zgjedhjeje dëgjoni muzikë falas pa harxhuar asnjë euro në abonimet dixhitale dhe shmangien e mbështetjes në piraterinë muzikore (krejtësisht e padobishme në këtë rast). Padyshim që shërbimet e përmendura më sipër ofrojnë muzikë streaming falas me shtimin e disa kufizimeve, të tilla si shfaqja e reklamave dhe kufijtë në numrin e këngëve që mund të harrojmë; Nëse këto kufij duken shumë kufizues dhe ne duam të kemi liri totale të të dëgjuarit, ju ftojmë të lexoni udhëzuesit tanë Përfitimet e Spotify Premium për të dëgjuar dhe shkarkuar muzikë pa kufij mi Muzikë vetëm në uebfaqen dhe aplikacionin Youtube Music nga PC dhe smartphone.

  A kemi altoparlantë inteligjentë me Amazon Alexa? Gjithashtu në këtë rast ne mund të dëgjojmë muzikë streaming falas, duke përdorur shërbimet e ilustruara në udhëzuesin tonë. Si të dëgjoni muzikë falas me Alexa, përmes aplikacionit ose Echo.

  Lini një përgjigje

  Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

  upload

  Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin e cookies. Më shumë informacion