dragaminë

Pastrues i minierave. Krijuar në nëntëmbëdhjetë e tetëdhjetë e nëntë, Minefield erdhi në Windows tridhjetë e një vetëm në nëntëdhjetë e dy dhe ende mahnit shumë lojtarë sot. Ndërfaqja e saj ka ndryshuar shumë gjatë viteve, por mekanika e lojës ka mbetur e paprekur. Vë bast se kjo është pikërisht ajo që ju intereson: meqenëse përvojat tuaja të mëparshme nuk ju kanë sjellë rezultate shumë pozitive, ju do të donit të kuptonit në detaje se si të luani Minesweeper.

OneshtĂ« njĂ« nga ato lojĂ«rat qĂ« çdokush, tĂ« paktĂ«n njĂ« herĂ« nĂ« jetĂ«n e tij, ka luajtur. WasshtĂ« pĂ«rfshirĂ« praktikisht nĂ« tĂ« gjitha versionet e Windows deri nĂ« tetĂ«, kur Microsoft vendosi ta fshijĂ« atĂ« gjithashtu i vetmuar dhe hobi tĂ« tjerĂ« qĂ« janĂ« instaluar paraprakisht nĂ« sistemin tuaj operativ ndĂ«r vite. Disa gjithashtu e quajnĂ« atĂ« fushĂ« e minuarNĂ« tĂ« vĂ«rtetĂ«, ky Ă«shtĂ« njĂ« variant i lojĂ«s (mĂ« i pĂ«rshtatshĂ«m politikisht) i prezantuar me Windows XNUMX qĂ« paraqiti pak a shumĂ« saktĂ«sisht tĂ« njĂ«jtat çudira.

Në fakt, në tutorialin e sotëm, unë do të shpjegoj se si të merrni dhe si të luani Minefield duke folur për versionin e fundit të Minefield falas në dyqanin Windows XNUMX, i cili është gjithashtu miqësor për prekjen. dhe mund të lidheni me Xbox Live për të ndarë përparimin tuaj. Provojeni dhe ju siguroj që nuk do të pendoheni! Nëse nuk jeni vërtet të kënaqur, unë nuk do të ndalem së informuari për ju opsione alternative të vlefshme për PC, smartphone dhe tablet. Lexim i lumtur dhe mbi të gjitha, shijojeni!

Indeks()

  Pastrues i minierave | Minesweeper Online

  NĂ« versionin e fundit tĂ« lojĂ«s tĂ« lĂ«shuar nga Microsoft ka 2 mĂ«nyra nĂ« dispozicion: ajo klasik, e cila riprodhon me besnikĂ«ri veçoritĂ« e Prato fiorito, dhe tĂ« cilat Aventura e cila, nga ana tjetĂ«r, paraqet veçori tĂ« reja. Le tĂ« fillojmĂ« me tĂ« parĂ«n, prandaj e lexoni kĂ«tĂ« udhĂ«zues.

  En MĂ«nyra tradicionale e fushĂ«s sĂ« minuar ka njĂ« rrjet tĂ« kuti tĂ« mbuluara, e cila pĂ«rfaqĂ«son zonĂ«n nĂ« tĂ« cilĂ«n mund tĂ« fshihen minat: pĂ«r tĂ« fituar, duhet tĂ« fshini secilin katror tĂ« zbrazĂ«t nĂ« kohĂ«n mĂ« tĂ« shkurtĂ«r tĂ« mundshme. NĂ« kĂ«tĂ« version, nĂ« vend tĂ« minierave, ju do tĂ« gjeni mollĂ«kuqe, por operacioni nuk ndryshon. PĂ«rveç fshirjes sĂ« shesheve me njĂ« klikim (ose njĂ« trokitje e lehtĂ«), ju mund tĂ« shĂ«noni ato qĂ« mendoni se po fshehin njĂ« minĂ« dhe t'i bllokoni ato, nĂ« mĂ«nyrĂ« qĂ« tĂ« mos i shpĂ«rtheni ato.

  Mund ta ngjisni njĂ« flamuri i kuq nĂ« kĂ«to kuti me njĂ« klik tĂ« djathtĂ« tĂ« miut ose me njĂ« prekje tĂ« gjatĂ«: pĂ«rsĂ«ritja e kĂ«tij veprimi, nĂ« vend tĂ« flamujve, a pikĂ«pyetje e verdhĂ« e cila do tĂ« "zhbllokojĂ«" pllakat e zgjedhura dhe do t'ju lejojĂ« t'i lironi ato. PĂ«r tĂ« fituar, duhet tĂ« hiqni çdo shesh qĂ« nuk pĂ«rmban miniera, pa shpĂ«rthyer njĂ« minĂ« tĂ« vetme.

  EkzistojnĂ« 3 nivele kompleksiteti pĂ«r tĂ« zgjedhur: fillestari ndĂ«rmjetĂ«m y i pĂ«rparuar. PĂ«r t'i dalluar ata Ă«shtĂ« numri i shesheve dhe minierave nĂ« rrjet: nĂ«ntĂ« × nĂ«ntĂ« sheshe me dhjetĂ« miniera nĂ« tĂ« parĂ«n, gjashtĂ«mbĂ«dhjetĂ« × gjashtĂ«mbĂ«dhjetĂ« me dyzet nĂ« tĂ« dytin dhe tridhjetĂ« × gjashtĂ«mbĂ«dhjetĂ« dhe nĂ«ntĂ«dhjetĂ« e nĂ«ntĂ« nĂ« tĂ« tretĂ«n. Ju gjithashtu mund tĂ« zgjidhni tĂ« luani njĂ« nivel me tĂ« rrjetet e personalizuara, ku tĂ« zgjedhni sa kuti tĂ« keni lartĂ«sigjerĂ«si dhe numrin e minierave ose Coccinelle. Variacioni i parĂ« i fushĂ«s sĂ« minuar tetĂ« × tetĂ« nuk Ă«shtĂ« mĂ« falas.

  Shumica e kutive falas janĂ« bosh, por disa kanĂ« njĂ« numri 1 deri 6: ato janĂ« indikacione tĂ« vlefshme, pasi tregojnĂ« se sa miniera ka nĂ« atĂ« zonĂ«. ShtĂ« e preferueshme tĂ« fshini kutitĂ« pranĂ« atyre qĂ« nuk kanĂ« njĂ« numĂ«r brenda dhe tĂ« shĂ«noni si "tĂ« rrezikshme" ato qĂ« janĂ« pranĂ« njĂ« pesĂ« ose njĂ« gjashtĂ«. PĂ«rveç kĂ«saj, ju duhet tĂ« mbĂ«shteteni nĂ« pasuri, pasi nuk ka sugjerime ose truke tĂ« tjera unike pĂ«r tĂ« fituar Minefield. IsshtĂ« njĂ« lojĂ« me tĂ« vĂ«rtetĂ« e bukur mister!

  mĂ«nyrĂ« Aventura IsshtĂ« njĂ« risi interesante dhe mund tĂ« shihet si njĂ« lojĂ« absolutisht e ndryshme, megjithĂ«se ruan veçoritĂ« e caktuara tĂ« minierave tradicionale. KĂ«tu, njĂ« minator luan rolin e kalimit nĂ«pĂ«r njĂ« seri tunelesh tĂ« ngatĂ«rruara (secili pĂ«rfaqĂ«son njĂ« nivel), duke minuar kutitĂ« pĂ«rgjatĂ« rrugĂ«s. NĂ« vend tĂ« minierave, kurthet janĂ« tĂ« fshehura: ju filloni me 3 jetĂ« dhe mund tĂ« fitoni mĂ« shumĂ« duke mbledhur zemra. Monedhat rrisin rezultatin.

  Modaliteti i aventurës është më pak "zhgënjyes" sesa ai tradicional, për faktin se nëse gjeni një kurth keni akoma 2 mundësi të tjera për të mbushur nivelin. Prania e monedhave dhe sendeve të tjera të përpilimit për të zhbllokuar dyert e labirintit (duke vazhduar nëAventura) e bën përvojën e lojës më bindëse: kutitë që do të shkyçen në çdo kohë mund të përmbajnë një numër identifikimi të kurtheve afër dhe mekanikët janë saktësisht të njëjtë me ato të përshkruara më parë.

  PĂ«rveç monedhave, minatori mund tĂ« mbledhĂ« shufra ari y armĂ«ve vrasin kundĂ«rshtarĂ«t dhe shkatĂ«rrojnĂ« kurthet nĂ« rrugĂ«n tĂ«nde: secila prej kĂ«tyre veprimeve ndihmon pĂ«r tĂ« rritur rezultatin e lojĂ«s. Nuk ka flamuj ose pikĂ«pyetje, por ka shenja tĂ« kuqe dhe tĂ« bardha me njĂ« shenjĂ« thirrjeje, tĂ« cilat kanĂ« saktĂ«sisht tĂ« njĂ«jtin qĂ«llim dhe aktivizohen me njĂ« klik tĂ« djathtĂ« ose me njĂ« prekje tĂ« gjatĂ«.

  E reja nuk mbaroi kĂ«tu, pasi Minefield tani ofron edhe disa Sfidat e pĂ«rditshme Ato bazohen nĂ« mĂ«nyrĂ«n tradicionale tĂ« pĂ«rsosur dhe ju lejojnĂ« tĂ« ngjiteni nĂ« njĂ« tabelĂ« mujore pĂ«r shpĂ«rblime qĂ« mund tĂ« shpenzohen nĂ« lojĂ«. KĂ«to sfida tĂ« pĂ«rditshme mund tĂ« arrihen nga faqja kryesore e lojĂ«s dhe propozohet tĂ« plotĂ«soni veprime tĂ« ndryshme: pĂ«r tĂ« shĂ«rbyer si njĂ« shembull, nĂ« njĂ« sfidĂ« mund t'ju duhet tĂ« shĂ«noni dhjetĂ« miniera me flamuj (pa lĂ«shuar ndonjĂ« kuti) dhe nĂ« njĂ« tjetĂ«r pĂ«r tĂ« shkelur minierat.

  Sfidat japin 4 mburoja prej bronzi, argjendi, ari dhe diamante, nĂ« varĂ«si tĂ« progresit mujor. Niveli i kompleksitetit pasqyron atĂ« tĂ« modĂ«s klasike - ju mund tĂ« kapĂ«rceni njĂ« sfidĂ« si fillestari ndĂ«rmjetĂ«m ose ekspert.

  PĂ«rveç çmimeve unike, tĂ« cilat i referohen kryesisht versionit premium tĂ« lojĂ«s (pĂ«r tĂ« cilĂ«n do tĂ« flas sĂ« shpejti), çështja Ă«shtĂ« tĂ« arrijmĂ« objektivat Xbox Live

  Po, e lexove mirë! Minefield nuk mund të luhet në tastierat e Microsoft, por ju mund të fitoni pikë në llogarinë tuaj Xbox Live! Megjithatë, tani, mjafton të flasim: ka ardhur koha për të kuptuar se si të instaloni Minesweeper në kompjuterin tuaj.

  Alternativa për Minesweeper

  Tani do të përshkruaj disa Alternativat në fushën e minuar për të zgjedhur nëse nuk jeni të kënaqur me Microsoft Minesweeper.

  Minesweeper: The Essentials (Windows XNUMX)

  Opsioni i parĂ« alternativ qĂ« unĂ« propozoj Ă«shtĂ« Fusha e minierĂ«s: gjĂ«rat e domosdoshme, njĂ« program falas qĂ« mund ta gjeni nĂ« dyqanin zyrtar tĂ« Windows XNUMX dhe qĂ« mund ta instaloni duke klikuar nĂ« butonin shkoj. Nuk ka blerje shtesĂ« ose reklama pĂ«rgjatĂ« lojĂ«rave. SidoqoftĂ«, njĂ« modalitet Adventure mungon. IsshtĂ« livadhi tradicional me lule me 3 nivele kompleksiteti tĂ« paracaktuara dhe njĂ« i pĂ«rshtatur.

  Dimensionet e rrjeteve dhe numri i minierave pĂ«r nivel janĂ« standarde, prandaj, tĂ« njĂ«jta si nĂ« Minefield tĂ« Microsoft. PĂ«rshtatja e rrjetit gjithashtu ofron saktĂ«sisht tĂ« njĂ«jtat vlera: emrat ndryshojnĂ«, pĂ«r faktin se kĂ«tu mund tĂ« zgjidhni midis mĂ«nyrave i lehtĂ«media ose i vĂ«shtirĂ«. nĂ« options Do tĂ« gjeni 3 tema pĂ«r tĂ« personalizuar grafikĂ«t e lojĂ«s dhe disa kontrolle tĂ« lidhura me kohĂ«matĂ«sin, tingujt dhe pikĂ«pyetjen e shpeshtĂ«. TrulyshtĂ« vĂ«rtet thelbĂ«sore siç premton titulli.

  Kjo fushĂ« e minuar ofron njĂ« sistem tĂ« tĂ« dhĂ«na statistikore nĂ« rezultatin e arritur nĂ« lojĂ«ra, por nuk mund tĂ« lidheni me Xbox Live pĂ«r t'i ndarĂ« me miqtĂ«: nĂ«se thjesht doni tĂ« luani Prato Fiorito, nuk mendoj se ky mund tĂ« jetĂ« problem. Lidhur me mekanikĂ«n e lojĂ«s, lĂ«vizjet janĂ« identike me ato tĂ« lojĂ«s Microsoft: njĂ« klikim ose njĂ« prekje pĂ«r tĂ« lĂ«shuar kutitĂ«, njĂ« klikim i djathtĂ« ose njĂ« prekje e gjatĂ« pĂ«r t'i shĂ«nuar ato. E thjeshtĂ«, a nuk Ă«shtĂ« nĂ« kĂ«tĂ« mĂ«nyrĂ«? Grafika Ă«shtĂ« gjithashtu me tĂ« vĂ«rtetĂ« e bukur.

  Minshedhës! (Windows dhjetë)

  Opsioni i dytĂ« alternativ qĂ« ju propozoj, MinshedhĂ«s!IsshtĂ« i pĂ«rshtatshĂ«m pĂ«r njĂ« fushĂ« minimi tĂ« vĂ«rtetĂ« nostalgjike. Grafika nuk Ă«shtĂ« saktĂ«sisht mĂ« e mira, por loja riprodhon veçoritĂ« e origjinalit pĂ«r Windows: gjithmonĂ« dhe nĂ« tĂ« gjitha rrethanat mund ta gjeni nĂ« Dyqanin Microsoft.

  EkzistojnĂ« 4 rrjeta (gjithmonĂ« dhe nĂ« tĂ« gjitha rrethanat tĂ« ndara sipas nivelit tĂ« kompleksitetit), dmth i lehtĂ«medioi vĂ«shtirĂ« y makth. KĂ«tu nuk ka asnjĂ« mundĂ«si pĂ«r tĂ« personalizuar dimensionet dhe numri i kutive qĂ« do tĂ« lĂ«shohen Ă«shtĂ« shumĂ«, shumĂ« i ndryshĂ«m nga standardet.

  NĂ« modalitetin e pĂ«rsosur tĂ« thjeshtĂ«, rrjeti Ă«shtĂ« tetĂ« × nĂ«ntĂ« sheshe me dhjetĂ« miniera; nĂ« mes tĂ« 10x12 me njĂ«zet mina; nĂ« mjaft tĂ« vĂ«shtirĂ« dymbĂ«dhjetĂ« × katĂ«rmbĂ«dhjetĂ« me tridhjetĂ« mina dhe nĂ« Makth trembĂ«dhjetĂ« × pesĂ«mbĂ«dhjetĂ« me dyzet mina. Mekanika e lojĂ«s Ă«shtĂ« elementare: çdo klikim ose prekje lĂ«shon kutinĂ« pĂ«rkatĂ«se, pa qenĂ« nĂ« gjendje tĂ« shĂ«nojĂ« tĂ« dyshuarit. Loja Ă«shtĂ« pĂ«rkthyer nĂ« italisht, por nĂ« gjuhĂ«n angleze settings Ju gjithashtu mund tĂ« ndryshoni gjuhĂ«n ose sfondin e dritares: pĂ«r tĂ« hyrĂ«, thjesht klikoni nĂ« ikonĂ«n kabinĂ« e cila Ă«shtĂ« nĂ« qendĂ«r tĂ« poshtme.

  Pastrues i minierave (macOS)

  NĂ«se pĂ«rdorni njĂ« Mac, mund tĂ« luani Minefield duke instaluar aplikacionin falas me tĂ« njĂ«jtin emĂ«r nga Mac App Store, tĂ« cilin mund ta instaloni duke shtypur butonin Merrni / Instaloni, tĂ« vendosura nĂ« pjesĂ«n e sipĂ«rme tĂ« djathtĂ« dhe duke u vĂ«rtetuar, nĂ«se Ă«shtĂ« e nevojshme, pĂ«rmes FjalĂ«kalimi Apple ID tuaj ose Touch ID (nĂ«se Mac juaj ka njĂ« sensor tĂ« gjurmĂ«s sĂ« gishtit).

  Gameplay Ă«shtĂ« saktĂ«sisht i njĂ«jtĂ« si nĂ« fushĂ«n e minuar tradicionale, me njĂ« model prej dhjetĂ« × dymbĂ«dhjetĂ« dhe njĂ«zet minave. PĂ«r tĂ« rregulluar cilĂ«simet e lojĂ«s, duhet tĂ« shtypni ikonĂ«n kabinĂ« tĂ« vendosura nĂ« qendrĂ«n e poshtme dhe zgjedhin faktorin settings nga menyja qĂ« hapet.

  Si të luani Minesweeper Online

  LuajnĂ« Minesweeper duke instaluar njĂ« program nĂ« kompjuterin tuaj Ă«shtĂ« shumĂ« e thjeshtĂ«, por ju nuk mund tĂ« ndjeheni si tĂ« zĂ«nĂ« hapĂ«sirĂ« ​​nĂ« disk pĂ«r atĂ« lojĂ«. Pra, pse tĂ« mos luajĂ« direkt nĂ« internet? NĂ« faqen e internetit ka shumĂ« faqe qĂ« ju lejojnĂ« ta bĂ«ni: njĂ«ra prej tyre Ă«shtĂ« Minesweeper nĂ« internet i cili gjithashtu ka njĂ« version tĂ« paguar nĂ« App Store. UnĂ« e ngre kĂ«tĂ« pĂ«r ju pĂ«r shkak tĂ« faktit se ajo ka tĂ« njĂ«jtĂ«n grafikĂ« dhe kontrolle tĂ« sakta si fusha e minuar origjinale pĂ«r Windows.

  Vendi Ă«shtĂ« nĂ« anglisht, por ju nuk keni nevojĂ« tĂ« dini gjuhĂ«n pĂ«r tĂ« luajtur. Rrjetet kanĂ« dimensionet standarde tĂ« Microsoft Minesweeper: duke klikuar nĂ« juego, e vendosur nĂ« pjesĂ«n e sipĂ«rme tĂ« majtĂ«, ju mund tĂ« zgjidhni midis fillestari ndĂ«rmjetĂ«m y ekspert, tĂ« cilat korrespondojnĂ« me Fillestar, tĂ« MesĂ«m dhe Specialist. me porosi Ă«shtĂ« pĂ«r mĂ«nyrĂ«n e pĂ«rsosur tĂ« adaptuar, ku mund tĂ« vendosni lartĂ«si (LartĂ«sia) gjerĂ«si (GjerĂ«sia) dhe gjithashtu minierat (Imja). ShĂ«nimi i njĂ« Markave nĂ« faqen tuaj, aktivizoni pikĂ«pyetjen.

  Mekanika e lojĂ«s parashikon klikimin e majtĂ« pĂ«r tĂ« lĂ«shuar sheshet dhe tĂ« djathtĂ«n pĂ«r t'i shĂ«nuar ato: klikuar mbi kontrollet shikoni njĂ« pĂ«rmbledhje tĂ« shkurtoreve dhe lĂ«vizjeve tĂ« tastierĂ«s tuaj. Opsioni Ă«shtĂ« interesant ekran qĂ« ju lejon tĂ« pĂ«rafroni ose distanconi rrjetin nga njĂ«qind pĂ«rqind nĂ« dyqind pĂ«rqind.

  Modaliteti i natës në vend të kësaj, ndryshoni sfondin e vendit dhe zvogëloni shkëlqimin e dritës për të kursyer energji gjatë gjithë natës.

  Aplikacioni i fushës së minuar

  Epo, ju shpjegova se si tĂ« luani Minefield nĂ« kompjuter dhe nĂ« internet, por nĂ«se dĂ«shironi ta bĂ«ni nga Telefono inteligente ose tabletĂ«? Mos u shqetĂ«so: ka shumĂ« aplikacione falas qĂ« tĂ« lejojnĂ« tĂ« luash edhe nĂ« Android dhe iOS. Disa kanĂ« bare rinovuese!

  • Minesweeper: Koleksionist (Android / iOS): njĂ« variant i fushĂ«s sĂ« minuar tradicionale qĂ«, pĂ«rveç qĂ« ka rrjete formash qĂ« nuk janĂ« katrore ose drejtkĂ«ndĂ«she, pĂ«rfshin nivele dhe koleksione.
  • Globesweeper (Android / iOS) - jeni lodhur nga shiritat dy-dimensionale? Me kĂ«tĂ« aplikacion mund tĂ« luani nĂ« sfera dhe kube. NjĂ« variacion i fushĂ«s sĂ« minuar plotĂ«sisht pĂ«r testim.
  • Bota e minierave (Android / iOS) - anashkaloni minierat nĂ« hartat e vendeve tĂ« planetit me kĂ«tĂ« ndryshim tĂ« fushĂ«s sĂ« minuar qĂ« ju fton tĂ« rishikoni gjeografinĂ«.

  Si të instaloni Minefield në Windows 10

  Kam mĂ«suar tĂ« luaj, Ă«shtĂ« koha pĂ«r tĂ« shpjeguar Si tĂ« instaloni Minefield nĂ« Windows 10. Loja Ă«shtĂ« falas nĂ« dyqanin e sistemit operativ Microsoft, prandaj gjithçka qĂ« duhet tĂ« bĂ«ni Ă«shtĂ« tĂ« shtypni butonin blu me shkrimin shkoj nĂ« faqen zyrtare tĂ« Microsoft Minesweeper.

  Aplikimi, siç Ă«shtĂ« pĂ«rmendur tashmĂ«, Ă«shtĂ« falas, por ka pĂ«rmbajtje ndihmĂ«se me pagesĂ« qĂ« mund tĂ« zhbllokohet pas instalimit: ju mund tĂ« regjistroheni nĂ« njĂ« abonim premium pĂ«r njĂ« muaj me njĂ«qind e dyzet e nĂ«ntĂ« euro ose pĂ«r njĂ« vit me nĂ«ntĂ«.89 euro. FatkeqĂ«sisht, loja pĂ«rmban banderola dhe nĂ« mĂ«nyrĂ« sporadike ju detyron tĂ« shikoni video promovuese tĂ« disa sekondave qĂ« nuk mund t'i fshini. E vetmja zgjidhje qĂ« duhet tĂ« anashkaloni Ă«shtĂ« tĂ« regjistroheni. PĂ«rfitimet e tjera tĂ« abonimit janĂ« monedha ndihmĂ«se (tĂ« cilat janĂ« pĂ«r sfida) dhe sende ekskluzive pĂ«r mĂ«nyrĂ«n perfekte tĂ« aventurĂ«s.

  Duke thĂ«nĂ« kĂ«tĂ«, le tĂ« marrim masa! Shkarkimi Ă«shtĂ« i plotĂ«, fillo Microsoft Minesweeper pĂ«rmes ikonĂ«s sĂ« saj nĂ« menunĂ« Start dhe gjithashtu filloni njĂ« lojĂ« nĂ« Modaliteti klasik ose nĂ« Modaliteti i aventurĂ«s, pastaj shtypni kutitĂ« pĂ«rkatĂ«se nĂ« nivelin e dĂ«shiruar tĂ« kompleksitetit: fillestari ndĂ«rmjetĂ«m ose ekspert.

  Dritarja kryesore e MinierĂ«s, e cila mund tĂ« zgjerohet nĂ« ekran tĂ« plotĂ« pĂ«rmes ikonĂ«s me 2 shigjeta nĂ« tĂ« djathtĂ« sipĂ«r, lĂ«viz nĂ« horizontale: duke e lĂ«vizur nĂ« tĂ« majtĂ«, mund tĂ« gjeni statistika pĂ«r lojĂ«rat dhe qĂ«llimet e Xbox Live tĂ« arritura. Ju mund tĂ« lĂ«vizni Ă§Ă«shtjet vetĂ«m me versionin premium tĂ« paguar: nĂ« versionin bazĂ« shfaqet vetĂ«m ai i paracaktuar.

  SidoqoftĂ«, pĂ«r tĂ« hyrĂ« nĂ« konfigurimin e fushĂ«s sĂ« minuar, duhet tĂ« klikoni nĂ« ikonĂ«n nĂ« pjesĂ«n e sipĂ«rme tĂ« majtĂ« dhe tĂ« zgjidhni faktorin settings nga menuja qĂ« ju Ă«shtĂ« propozuar: kjo do tĂ« hapĂ« njĂ« panel anĂ«sor pĂ«rmes tĂ« cilit mund tĂ« rregulloni opsionet e lojes.

  Mund tĂ« rregulloni vĂ«llimin dhe tĂ« aktivizoni ose çaktivizoni paralajmĂ«rimet, ndĂ«rsa mund tĂ« zgjidhni menjĂ«herĂ« nĂ«se doni tĂ« pĂ«rdorni i pikat e pyetjeve. NĂ«se kompjuteri juaj e lejon, mund tĂ« rregulloni gjithashtu prek dhe grafikĂ« dhe mund tĂ« aktivizoni ndryshimin e mĂ«nyra e shpejtĂ« dhe / ose komandat zhvendosje. NĂ« fund, mund tĂ« zgjidhni tĂ« ktheni cilĂ«simet te cilĂ«simet e paracaktuar ose rivendosni statistikat e lojĂ«s

  NjĂ« aspekt tĂ« fundit qĂ« do tĂ« doja t'i kushtoja vĂ«mendje. Xbox Live- NĂ«se keni regjistruar tashmĂ« njĂ« profil pĂ«r shkak tĂ« faktit se keni njĂ« tastierĂ« Xbox, nuk do tĂ« keni nevojĂ« tĂ« bĂ«ni asgjĂ« dhe kur tĂ« arrini njĂ« fund do tĂ« njoftoheni nĂ« desktop. NĂ«se nuk keni ende njĂ« llogari, nuk ju kĂ«shilloj ta regjistroni pasi nuk do tĂ« shpĂ«rblehet.

  Me shume lojera

  Lini një përgjigje

  Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

  upload

  Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin e cookies. Më shumë informacion