Krahasimi i tabletave

krahasim de tableta

zgjedh un pajisje si un tabletë puede ser muy complejo. Por otro lado, los dispositivos en el mercado son cada vez más numerosos, de varios "tamaños" y para todos los presupuestos. Para aquellos no son particularmente apasionados por la tecnología, por lo tanto, elegir la que mejor se adapte a sus necesidades puede resultar una "misión" que no es asgjë fácil de cumplir.

En estos casos, los Shërbimet Online de krahasimi i tabletave, que le permiten comparar l características técnicas y / o precios de dos o más dispositivos, lo que le permite njihesh cuáles son las diferencias entre los distintos modelos y, en consecuencia, cuáles mund ser "elegibles" para sus compras.

A continuación, señalo algunos de los mejores, que seguramente te ndihmoán a encontrar el dispositivo más adecuado a Tus necesidades. Claramente, después de comparar dos o más terminales, busca también reseñas Online y pregunta a tus Miqtë conocedores de tecnología su opinión: solo así podrás hacerte una idea realmente completa de la situación y realizar una compra 100% exitosa. Habiendo dicho eso, solo tengo que desearte una buena lectura y ... ¡buena comparación!

Indeks()

  • Kundër
  • GSMArena
  • Lista e produkteve
  • Kimovil
  • Normat SOS

  Kundër

  Nëse dëshironi të bëni një krahasimi i tabletave Në varësi të karakteristikave teknike të pajisjeve, për të njohur pikat e forta të një produkti mbi tjetrin, unë rekomandoj përdorimin Kundër. Shtë një nga vendet më të vizituara të krahasimit në botë. Ai i kushtohet jo vetëm tabletave, por edhe produkteve të tjera teknologjike, të tilla si smartphone dhe kamera, dhe siguron një krahasim të drejtpërdrejtë midis specifikimeve të dy terminaleve të pasuruar nga një numër arsyesh pse do të ishte e preferueshme të zgjidhej një nga të dy. Shtë gjithashtu në dispozicion në italisht.

  Për ta përdorur atë, meéctese a su página de inicio y escriba los nombres de los dispositivos que desea comparar en los campos de texto inmediatamente debajo del logotipo. Kundër. Për të shmangur gabimet, ndihmoni veten me sugjerimet e plotësimit automatik që shfaqen ndërsa shtypni. Në këtë pikë, klikoni në butonin krahasim dhe do të ridrejtoni automatikisht në faqe me rezultatet e "sfidës".

  La tabla comparativa que compara los productos të zgjedhura muestra en la parte superior las foto de los dispositivos y debajo un resumen con las rezultatin totalizuar nga kjo e fundit në tërësi, si dhe një seksion kushtuar krahasimit të Çmimet nga dyqanet kryesore online, gjë që është shumë e dobishme për të kursyer në blerjen e pajisjes.

  Përveç kësaj, me gustaría señalar que accediendo a la sección Tablet del sitio se puede ver un ranking gjithmonë actualizado con los mejores productos actualmente en las tiendas (es decir, los tablets ganadores del mayor número de comparaciones con dispositivos de la competencia). Muy útil, ¿verdad?

  GSMArena

  Nëse dëshironi të krahasoni tabletët e një ose më shumë markave (p.sh. Përballja e tabletës Huawei, Krahasimi i tabletave Samsung ose krahasimi i pajisjeve nga prodhues të ndryshëm), mund ta provoni GSMArena, portal i dedikuar për informacionin teknologjik që integron një seksion kushtuar krahasimit të telefonave inteligjentë dhe tabletëve.

  Për ta përdorur atë, shkoni në faqen tuaj kryesore dhe klikoni në artikullin që korrespondon me prodhuesin e interesit tuaj (p.sh. Samsung, mollë, Huawei, Lenovo, etj.) në kuti Gjetësi i telefonit vendosur në të majtë. Përndryshe, kërkoni direkt për një emër tablet në fusha e kërkimit në krye dhe zgjidhni sugjerim më të rëndësishme. Në këtë pikë, klikoni në butonin Krahaso vendosur nën emrin e prodhuesit dhe klikoni emër e njërës nga pajisjet që do të krahasohet.

  Como puede ver, en la Nueva página abierta se le ofrecerá la ficha técnica completa del dispositivo seleccionado. Para compararlo con otras tabletas, haga clic en el botón Krahaso e vendosur në të djathtë, gjeni pajisjen e dytë për ta krahasuar duke përdorur fusha e kërkimit dhe pastaj zgjidhni atë nga sugjerimet e kërkimit. Nëse është e nevojshme, përsëritni operacionin gjithashtu që pajisja e tretë të krahasohet.

  En este punto, todo lo que tiene que hacer es desplazarse por la página mostrada y comparar las hojas de të dhëna técnicos de los dispositivos que ha decidido comparar. En la parte inferior de la hoja de datos también encontrará una indicación del precio medio al que se vende cada tableta.

  Lista e produkteve

  Një faqe tjetër kushtuar krahasimit të pajisjeve teknologjike është Lista e produkteve. Funksionimi i tij është pothuajse i ngjashëm me atë të portaleve të përmendura në kapitujt e mëparshëm: ju zgjidhni pajisje për të krahasuar dhe më pas analizuar fletët teknike të këtyre të fundit për të provuar të identifikoni se cila është e duhura për ju.

  Për të përdorur ProductChart, shkoni në faqen tuaj kryesore dhe klikoni në redaktimin tableta. Pastaj zgjeroni menutë në të majtë për të konfiguruar parametrat e krahasimit duke zgjedhur specifikimet teknike (Especificaciones), Sistemi operativ (Ju), markë (Markë), modeli (Model) dhe vendin (vend) të interesit tuaj përmes kutitë dhe shufra rregullimi të përshtatshme

  Ndërsa përcaktoni parametrat e krahasimit, do të shihni se grafiku në të djathtë që përmban fotografitë e pajisjeve të ndryshme do të ndryshojë në përputhje me rrethanat, duke ju treguar vetëm ato që korrespondojnë me profilin që po vizatoni.

  Duke lëvizur kursorin e miut mbi pajisjet e ndryshme, do të keni mundësi të shihni një pamje paraprake të fletëve të tyre të të dhënave: duke klikuar butonin Qëndroni në këmbë mund t’i shtoni në krahasim. Pasi të keni zgjedhur të gjitha pajisjet që ju interesojnë, klikoni në artikull Krahasoni me [nome pajisje] për të hyrë në faqen e krahasimit.

  Kimovil

  Kimovil është një faqe tjetër që ju lejon të krahasoni pajisjet teknologjike të llojeve të ndryshme. Përveç tabletëve, ju lejon të krahasoni smartphone, kompjuterë dhe televizione.

  Si të përdoret? Pasi të keni hyrë në faqen tuaj kryesore, vendosni kursorin e miut mbi artikullin tableta (sipër) dhe klikoni në lidhjen Krahaso. Pastaj shkruaj në fushën e tekstit + shkruaj për të shtuar la emër të njërës prej pajisjeve që krahasohen dhe përsëritni operacionin për të gjitha pajisjet e tjera që ju interesojnë (mund të krahasoni deri në maksimum 4 tableta). Për të vazhduar me krahasimin, klikoni në butonin Krahasoni ... të vendosura në të djathtë

  Në faqen që hapet mund të analizoni rezultatin caktuar për secilën pajisje, përveç të gjitha karakteristikave teknike të pajisjeve të krahasuara. Gjithashtu, në fund të faqes është seksioni Çmimet që ju lejon të shihni çmimet më të lira të momentit për të blerë pajisje të ndryshme (nëse ka).

  Normat SOS

  Dëshironi të krahasoni ofertat për tabletë, pasi jeni të interesuar për ofertat e operatorëve të ndryshëm që operojnë në tregun italian që ndonjëherë përfshijnë një nga këto pajisje? Në atë rast, unë ju rekomandoj që të provoni krahasuesin e Normat SOS. Kjo është një faqe shumë e njohur për krahasimin e marrëveshjeve telefonike që jam i sigurt se do të jetë e përshtatshme për ju.

  ¿Cómo se usa? En primer vend, vaya a la página principal de Tarifas SOS, coloque el cursor sobre la redacción Telefon celular (lart djathtas) dhe klikoni në linkun Internet mobil të pranishëm në menunë e hapur. Pastaj tregoni Cfare tipi je Për të përcaktuar profilin tuaj të konsumit, si planifikoni të bënihyrje të rrjetëzohet (tabletë aty ku është e zbatueshme), lloji i ofertës që ju intereson (p.sh. abonim, rechargeable, etj.) dhe, mbi të gjitha, zgjidhni artikullin Tabletë e përfshirë në pjesën Shërbime shtesë.

  Al hacerlo, tendrás la oportunidad de comparar todas las ofertas que incluyen una tableta y podrás activar la de tu interés a través del botón correspondiente que te enviará al sitio del proveedor que la formuló. Si la opción “Tablet incluida” no es seleccionable, evidentemente el comparador de Tarifas SOS no ha identificado tarifas útiles para este propósito.

  upload

  Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin e cookies. Më shumë informacion