Faqe për përkthyesit

faqet para përkthyesit

atëherë de kaloni shumë kohë duke studiuar një o më shumë gjuhë të huaja dhe të jenë në gjendje t'i përvetësojnë ato a perfeksion, a keni menduar mire en përdorin Tus aftësi në fushën profesionale duke kërkuar punë si përkthyes ose interpretues. Jepet l rrethanat, nga prandaj do të dëshironit të identifikonit më të mirët faqet për përkthyesit Aktualisht në shesh.

Si thua ti Situata është pikërisht kjo dhe çfarëte do të doja shpatë nëse mund të të jap një Mano për çfarë të bëjmë apo jo? Sigurisht po, Zoti na ruajt. Në fakt, nëse më përkushtoni un pak nga tu vëmendje, mund t'ju tregoj se cilat mendoj se janë portalet më interesante që i përkasin kategorisë në fjalë.

Atehere Po sikur ta lini fjalimin mënjanë dhe më në fund të hyni në zemër të tutorialit? Po? Shkëlqyeshëm! Pra, bëjeni veten të këndshëm dhe të rehatshëm, merrni disa minuta falas vetëm për veten tuaj dhe përqendrohuni në leximin e asaj që raportohet më poshtë. Unë sinqerisht shpresoj që në fund të mund të ndiheni shumë të lumtur dhe të kënaqur me rezultatet e marra. Fat i mirë për gjithçka!

Indeks()

  • Faqe për përkthyes dhe interpretues
   • Përkthyer
   • TextMaster
   • ProZ
   • Faqe të tjera për përkthyes të pavarur
  • Faqe për Përkthyes Online

  Faqe për përkthyes dhe interpretues

  Nëse jeni të interesuar të kuptoni se cilat janë më të mirat site për përkthyes dhe interpretues ato të cilave mund t'u besoni, lexoni - do t'i gjeni të postuara më poshtë.

  Përkthyer

  E para midis faqet për përkthyesit ajo që unë sugjeroj që ju të konsideroni është Përkthyer. Oferta Shërbimet shërbime përkthimi në 186 gjuhë dhe 40 fusha të ekspertizës dhe u mundëson përkthyesve të pavarur të punojnë në projektet e shumta të ndërmarra nga faqja. Kjo ju lejon të vendosni normën tuaj për fjalë dhe gjithashtu ofron programe trajnimi falas. Është falas dhe ju duhet të regjistroheni për ta përdorur atë.

  Për ta përdorur, shkoni në faqen kryesore të Përkthyer, klikoni në artikull Përkthyesit prezent në krye dhe pastaj në butonin Aplikoni si përkthyes. Pastaj plotësoni formularin që tregohet me emrin, mbiemrin, adresën e postës elektronike dhe fjalëkalimin që dëshironi të përdorni, kontrolloni kutinë në lidhje me pranimin e kushteve të përdorimit dhe kushteve dhe shtypni butonin Regjistrohuni për të vazhduar.

  Pasi të keni përfunduar hapat e mësipërm, klikoni në butonin Le të fillojmë dhe përgjigjuni pyetjeve që lidhen me shkallën e përvojës dhe kompetencës tuaj si përkthyes që ju kërkohen, ngarkoni jetëshkrimin tuaj, tregoni gjuhën tuaj amtare dhe ato që keni ndërmend të përktheni, vendosni nivelin e përkthimit dhe siguroni të gjitha informacionet e tjera të kërkuara përmes fushave të përshtatshme dhe menutë, duke shtypur butonin herë pas here vazhdoj.

  Pas regjistrimit, do të gjendeni përpara panelit të kontrollit të Përkthyer. Në fillim vend, tregoni sistemin për të marrë pagesat që ju preferoni dhe plotësoni profilin tuaj të taksave duke klikuar në artikull Pagesat që i gjeni në menunë anësore dhe shtypni butonat Shto mënyrën e pagesës mi Shtoni detajet e faturimit.

  Pastaj klikoni në artikull Punë që gjeni në menunë në anën e majtë për të parë të gjitha përkthimet që ju janë caktuar, bazuar në informacionin e lidhur me profilin tuaj, dhe për të qenë në gjendje të filloni të punoni në të.

  TextMaster

  Një tjetër nga faqet për përkthyes që, për mendimin tim, do të bënit mirë ta konsideronit është TextMaster. Shtë një platformë që ofron përkthime të i lartë cilësi, punuar nga përkthyes të kualifikuar dhe nën mbikëqyrjen e menaxherëve të projektit. Më pas mund të regjistroheni në sit për të ofruar shërbimet tuaja të përkthimit atyre që kanë nevojë për to. Gjuhët e shumta mbështeten dhe përmbajtja e mbuluar varion nga korporatat gjenerike deri te dokumentet e specializuara në ndonjë format dhe gjithashtu nga perspektiva e SEO.

  Për të filluar përdorimin e TextMaster, shkoni në faqen kryesore të shërbimit dhe klikoni në artikull Zona e përkthyesve prezent në të djathtën e sipërme. Në Nueva faqe që shfaqet, klikoni në butonin Krijo një llogari dhe plotësoni formularin që propozohet me informacionin e kërkuar: rolin që keni ndërmend të plotësoni, emrin, mbiemrin, adresën e postës elektronike dhe fjalëkalimin për tu shoqëruar me llogarinë. Kontrolloni kutitë në lidhje me pranimin e shërbimit, kaloni verifikimin e përdoruesit dhe klikoni butonin Pranoni dhe bashkohuni me TextMaster.

  Pasi të keni përfunduar hapat e mësipërm, shkoni në kutinë e postës elektronike që keni vendosur të përdorni për t'u regjistruar në sit dhe konfirmoni llogarinë tuaj të postës elektronike, hapni emailin që ju ka dërguar TextMaster dhe klikoni në butonin përkatës brenda tij.

  Në faqen e re të TextMaster që do të shihni tani, ju lutemi tregoni nivelin e përvojës suaj si përkthyes dhe siguroni informacione që lidhen me veten dhe aftësitë tuaja, duke klikuar në butonat herë pas here vazhdoj, Tjetër mi përfundoj.

  Pasi të keni hyrë në panelin tuaj, së pari specifikoni një sistem pagese përmes të cilit mund të merrni kompensimin e biznesit tuaj, duke klikuar në ikonën me pirgun e monedhës në krye, pastaj në butonin Bëni vizatimet e mia dhe pastaj jepni detajet e kërkuara.

  Më poshtë, do të gjeni përkthimet e ndryshme që ju janë caktuar, bazuar në informacionin e lidhur me llogarinë tuaj, në seksionin kushtuar tareas, te e cila mund të hyni duke klikuar në ikonën dosje gjithmonë vendosur në krye të faqes në internet.

  ProZ

  ProZ Shtë një nga vendet më të mira për përkthyesit në shesh, si dhe një nga më të njohurit, si në rang kombëtar dhe ndërkombëtar. Kjo i lejon ata që duan të ofrojnë shërbimet e tyre të përkthimit të kërkojnë projekte për të cilat mund të punojnë dhe agjencitë e përkthimit që kanë nevojë të gjejnë një përkthyes për të gjetur punëtorë të rinj. Me pak fjalë, ai punon si një lloj bordi buletini. It'sshtë në thelb falas, por gjithashtu mundësisht ofron plane me pagesë për të pasur qasje paraprake në njoftime specifike për punë dhe për të shijuar përfitime të tjera. Mbani në mend, pra, atë që ju nevojitet krijoj një llogari për të hyrë në njoftimet tuaja të punës dhe për t'iu përgjigjur atyre të të tjerëve.

  Për të përdorur shërbimin, shkoni në faqen kryesore të ProZ dhe krijoni një llogari duke klikuar butonin Regjistrohuni falas) prezent në të djathtë sipër, pastaj në buton Regjistro tani të vendosura në kolonë falas dhe plotësimin e formularit që ju propozohet me të gjitha tuajat të dhëna. Përndryshe, mund të identifikoheni me llogarinë tuaj të Google ose përmes LinkedIn.

  Pasi të jeni regjistruar, klikoni në artikull Punë dhe Drejtori gjenden në krye, klikoni në lidhjen Kërkoni punë të publikuara të vendosur në korrespodencë me redaksinë e lajmeve Sistemi i vendosjes së punës dhe filloni të lëvizni nëpër listën e vendeve të hapura të punës si përkthyes në faqen e re që është hapur. Nëse keni nevojë, mund të përmirësoni shfaqjen e reklamave tuaja duke përdorur filtrat në shiritin anësor të majtë.

  Kur të gjeni një reklamë përkthimi që mendoni se mund t'ju interesojë, klikoni në titullin e saj për të parë të gjitha detajet e projektit, pagesat, etj. Nëse vërtet keni ndërmend të propozoni veten si përkthyes, klikoni në butonin përkatës për të hyrë në kontakt me klientin.

  Nëse, nga ana tjetër, dëshironi të botoni një reklamë përkthimi, klikoni në linkun Posto një punë që i gjeni në faqen e dukshme pasi të klikoni në link Búsqueda de empleo, plotësoni formularin e siguruar me të gjitha informacionet e kërkuara dhe vazhdoni me botimin, në mënyrë që të lejoni ata që kërkojnë një përkthyes që plotëson kërkesat tuaja të kontaktojnë ju.

  Faqe të tjera për përkthyes të pavarur

  Ndërsa nuk hyn saktësisht në kategorinë e faqe për përkthyes të pavaruredhe shpallja e vendeve të punës dhe vendet e lira të punës ata mund ta shfrytëzojnë këtë. Në to, në fakt, individë dhe kompani shpesh botojnë reklamat e tyre në lidhje me kërkimin e shërbimeve të përkthimit dhe është e mundur të futni tuajat në mënyrë që njerëz e di se ata janë në dispozicion si përkthyes dhe interpretues. Nëse kjo ju intereson, më poshtë do të gjeni një listë të atyre që unë mendoj se janë portalet më të mira në këtë kategori.

  • Subito.it - siteshtë faqja më e njohur dhe më e vlerësuar e Internetit për vendosjen e reklamave dhe është gjithashtu një nga më të përdorurat. Ju lejon të futni praktikisht çdo lloj reklame, madje edhe ato komerciale. Shumë kompani, në fakt, e përdorin atë për të publikuar ofertat e tyre të punës dhe shumë individë e përdorin atë nga ana tjetër për të komunikuar disponueshmërinë e tyre. Krijimi i një llogarie nuk kërkohet dhe është falas, por disa funksionet, të tilla si aftësia për të mbajtur reklama në shikim, paguhen.
  • Kijiji - është portali i klasifikuar i reklamave që eBay e vë në dispozicion. Përdoret për të vendosur reklama të çdo lloji, përfshirë ofertat e punës. Prandaj, mund të jetë e dobishme të gjeni reklama për individë dhe kompani që kërkojnë përkthyes dhe të jenë në dispozicion për të ofruar shërbimet tuaja. Regjistrimi nuk është i detyrueshëm dhe përdorimi i tij është falas.
  • përbindësh - është një nga portalet më të njohur kur bëhet fjalë për kërkimin e punës. Kjo ju lejon të merrni kontakt me kompanitë që kërkojnë staf dhe nuk ka mungesë të reklamave në lidhje me kërkimin e përkthyesve dhe përkthyesve. Freeshtë falas dhe regjistrimi nuk kërkohet, por kur krijoni një llogari mundeni ngarkoni rezyme tuaj, bëjeni atë publike dhe shpejtoni paraqitjen e aplikacioneve.
  • InfoJobs - është një portal i përkushtuar plotësisht botës së punës, i cili ju lejon të kërkoni mes mijëra reklamave. Freeshtë falas dhe nuk ka kërkesë për regjistrim.
  • Fiverr - faqe e njohur ndërkombëtare që lejon profesionistët e pavarur të ofrojnë shërbimet e tyre për punë të vogla individuale.

  Për më shumë detaje mbi faqet e sapo përmendura, dhe për të gjetur se me cilat portale të tjerë në të njëjtën kategori mund të kontaktoni, unë rekomandoj të lexoni përmbledhjen time të faqeve të reklamave dhe faqeve të kërkimit të punës.

  Gjithashtu, mos harroni të krijoni një profil të plotë dhe të strukturuar mirë të LinkedIn: kjo do t'ju lejojë të "tregoni" dhe të tërheqni punëdhënës të mundshëm. Nëse nuk e dini, në fakt po flasim për një rrjet të njohur shoqëror (në pronësi të Microsoft) të orientuar në botën e punës, të frekuentuar nga të dy kompanitë dhe profesionistët. Më shumë informacion këtu

  Faqe për Përkthyes Online

  Si përfundim, duket e saktë të përmenden disa site për përkthyes në internet e cila mund të jetë e përshtatshme për ju që të kryeni operacionet tuaja të përkthimit me një saktësi më të madhe. Gjeni ato më poshtë.

  • Përkthyes Google - A të duhet vërtet një hyrje? Isshtë përkthyesi i brendshëm i Google, një nga më të njohurit dhe më të vlerësuarit. Freeshtë falas, mbështet të gjitha (ose gati të gjitha) gjuhët që fliten në botë, ofron përkthime jashtëzakonisht të sakta dhe përdor teknologjinë më të fundit për të kuptuar kontekstin e fjalive. Gjithashtu falë teknologjive të lartpërmendura, ajo është në gjendje që gradualisht të mësojë të njohë përjashtimet dhe gabimet automatikisht. Më shumë informacion këtu
  • Përkthyes Bing - është përkthyesi në internet që Microsoft e vë në dispozicion. Freeshtë falas, mbështet një listë mjaft të madhe gjuhësh dhe gjithashtu integron zbulimin automatik.
  • Fjalë referimi - isshtë një faqe në internet e njohur që ofron shërbime përkthimi fjalë për fjalë në të gjitha gjuhët kryesore. Isshtë ideale për përkthimin e fjalëve të vetme ose fjalive të shkurtra. Shtë shumë e lehtë për t'u përdorur dhe përkthimet e ofruara janë mjaft të sakta.
  • Peshku Babel - isshtë një mjet tjetër për të kryer përkthime në internet, shumë preciz dhe preciz për sa i përket fjalëve të vetme dhe frazave të shkurtra. Funksionimi i tij varet tërësisht nga mbështetja e komunitetit. Sidoqoftë, për fat të keq, gjuhët e mbështetura nuk janë aq shumë sa ato të konkursit.

  Për më shumë informacion mbi zgjidhjet në fjalë dhe për të zbuluar të tjerët, unë sugjeroj që të konsultoheni me udhëzuesin tim kushtuar posaçërisht për përkthyesit në internet.

  Lini një përgjigje

  Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

  upload

  Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin e cookies. Më shumë informacion