biskota

LSSI-CE kĂ«rkon nga tĂ« gjithĂ« ne qĂ« kemi njĂ« blog ose njĂ« faqe nĂ« internet paralajmĂ«roni pĂ«rdoruesin pĂ«r ekzistencĂ«n e cookies, informoni rreth tyre dhe kĂ«rkoni leje pĂ«r t'i shkarkuar ato.

Neni 22.2 i Ligjit 34 / 2002. “Ofruesit e shĂ«rbimeve mund tĂ« pĂ«rdorin pajisjet e ruajtjes sĂ« tĂ« dhĂ«nave dhe marrjen e pajisjeve terminale tĂ« marrĂ«sve, me kusht qĂ« ata tĂ« jenĂ« kanĂ« dhĂ«nĂ« pĂ«lqimin e tyre pasi tĂ« jenĂ« dhĂ«nĂ« informacion tĂ« qartĂ« dhe tĂ« plotĂ« nĂ« lidhje me pĂ«rdorimin e tyrenĂ« veçanti, pĂ«r qĂ«llime tĂ« pĂ«rpunimit tĂ« tĂ« dhĂ«nave, nĂ« pĂ«rputhje me dispozitat e Ligjit Organik 15 / 1999, tĂ« Dhjetorit 13, pĂ«r Mbrojtjen e tĂ« DhĂ«nave Personale ".

Si personi përgjegjës i kësaj faqe në internet, jam përpjekur të respektoj ashpërsinë maksimale me nenin 22.2 të Ligjit 34/2002 mbi Shërbimet e Shoqërisë së Informacionit dhe Tregtisë Elektronike në lidhje me cookies, megjithatë, duke marrë parasysh mënyrën në të cilën në internet dhe faqet e internetit që punojnë, nuk është gjithmonë e mundur të keni informacione të azhurnuara mbi cookies që palët e treta mund të përdorin përmes kësaj faqe në internet.

Kjo vlen veçanërisht për rastet kur kjo faqe në internet përmban elementë të integruar: domethënë, tekste, dokumente, imazhe ose filma të shkurtër që janë ruajtur diku tjetër, por që shfaqen në faqen tonë të internetit.

Prandaj, në qoftë se ju gjeni këtë lloj cookies në këtë faqe interneti dhe ato nuk janë të listuara në listën e mëposhtme, ju lutem më informoni. Ju gjithashtu mund të kontaktoni palën e tretë drejtpërdrejt për të kërkuar informacione në lidhje me cookie-t që vendosni, qëllimin dhe kohëzgjatjen e cookie-s dhe si e ka garantuar intimitetin tuaj.

Cookies të përdorura nga kjo faqe interneti

Cookies pĂ«rdoren nĂ« kĂ«tĂ« faqe interneti palĂ«t e veta dhe tĂ« tretĂ«t PĂ«r t'ju dhĂ«nĂ« njĂ« pĂ«rvojĂ« mĂ« tĂ« mirĂ« tĂ« shfletimit, ju mund tĂ« ndani pĂ«rmbajtje nĂ« rrjetet sociale, pĂ«r t'ju treguar reklama bazuar nĂ« interesat tuaja dhe pĂ«r tĂ« marrĂ« statistikat e pĂ«rdoruesve.

Si përdorues, mund të refuzoni përpunimin e të dhënave ose informacionit duke bllokuar këto cookie përmes konfigurimit të duhur të shfletuesit tuaj. Sidoqoftë, duhet të dini që, nëse e bëni këtë, kjo faqe nuk funksionon siç duhet.

Sipas kushteve tĂ« pĂ«rfshira nĂ« nenin 22.2 tĂ« Ligjit 34 / 2002 tĂ« ShĂ«rbimeve tĂ« ShoqĂ«risĂ« sĂ« Informacionit dhe TregtisĂ« Elektronike, nĂ«se vazhdoni tĂ« kĂ«rkoni, do tĂ« jepni pĂ«lqimin tuaj pĂ«r pĂ«rdorimin e cookies qĂ« detajoj mĂ« poshtĂ«.

Cookies në këtë uebfaqe ndihmojnë:

 • BĂ«ni qĂ« kjo faqe e internetit tĂ« funksionojĂ« si duhet
 • Ju kursej qĂ« tĂ« regjistroheni sa herĂ« qĂ« vizitoni kĂ«tĂ« sit
 • Mos harroni cilĂ«simet tuaja gjatĂ« dhe ndĂ«rmjet vizitave
 • Lejoni tĂ« shikoni video
 • PĂ«rmirĂ«soni shpejtĂ«sinĂ« / sigurinĂ« e sitit
 • QĂ« tĂ« mund tĂ« ndani faqet nĂ« rrjetet sociale
 • PĂ«rmirĂ«soni vazhdimisht kĂ«tĂ« faqe interneti
 • Tregoni reklama bazuar nĂ« zakonet tuaja tĂ« shfletimit

Unë kurrë nuk do të përdor cookie për:

 • Mblidhni informacione tĂ« identifikueshme personalisht (pa lejen tuaj tĂ« shprehur)
 • Mblidhni informacione tĂ« ndjeshme (pa lejen tuaj tĂ« shprehur)
 • Ndani tĂ« dhĂ«nat e identifikimit personal tek palĂ«t e treta

Cookie të palëve të treta që ne përdorim në këtë faqe në internet dhe që duhet t'i dini

Kjo faqe në internet, si shumica e faqeve të internetit, përfshin veçori të ofruara nga palë të treta.

Projektimet e reja ose shërbimet e palëve të treta testohen gjithashtu rregullisht për rekomandime dhe raporte. Kjo mund të modifikojë herë pas here cilësimet e cookie-t dhe shfaqen cookie jo të detajuara në këtë politikë. Importantshtë e rëndësishme që ju të dini se ato janë cookies të përkohshme që nuk është gjithmonë e mundur të raportohen dhe që ato kanë vetëm qëllime studimi dhe vlerësimi. Në asnjë rast nuk do të përdoren cookies që rrezikojnë privatësinë tuaj.

Ndër cookie-t më të qëndrueshme të palëve të treta janë:

 • Ato tĂ« krijuara nga shĂ«rbimet e analizĂ«s, konkretisht, Google Analytics pĂ«r tĂ« ndihmuar nĂ« uebfaqen tĂ« analizojĂ« pĂ«rdorimin e bĂ«rĂ« nga pĂ«rdoruesit e faqes nĂ« internet dhe tĂ« pĂ«rmirĂ«sojĂ« pĂ«rdorshmĂ«rinĂ« e tij, por nĂ« asnjĂ« rast ato nuk shoqĂ«rohen me tĂ« dhĂ«na qĂ« mund tĂ« identifikojnĂ« pĂ«rdoruesin.

Google Analytics është një shërbim i analitikës në internet i siguruar nga Google, Inc., një kompani Delaware zyra kryesore e së cilës është në 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Shtetet e Bashkuara ("Google").

Përdoruesi mund të konsultohet me llojin e cookies që përdoren nga Google, Google+ Cookie dhe Google Maps, sipas dispozitave në faqen e tyre në lidhje me llojin e cookies që përdorin.

 • Ndjekja e Google Adwords: Ne pĂ«rdorim ndjekjen e konvertimit tĂ« Google AdWords. Ndjekja e konvertimit Ă«shtĂ« njĂ« mjet falas qĂ« tregon se çfarĂ« po ndodh atĂ«herĂ« nĂ«se njĂ« klient klikon nĂ« reklamat tuaja, nĂ«se ata kanĂ« blerĂ« njĂ« produkt apo janĂ« regjistruar nĂ« gazetĂ«n tuaj. KĂ«to cookies skadojnĂ« pas 30 ditĂ«sh dhe nuk pĂ«rmbajnĂ« informacion qĂ« mund t'ju identifikojĂ« ju personalisht.

PĂ«r mĂ« shumĂ« informacione rreth ndjekjes Konvertimet nĂ« Google dhe politika e privatĂ«sisĂ«.

 • Rimarketingu i Google AdWords: Ne pĂ«rdorim Rikarketimin e Google AdWords i cili pĂ«rdor cookies pĂ«r tĂ« na ndihmuar tĂ« shpĂ«rndajmĂ« reklama tĂ« synuara nĂ« internet bazuar nĂ« vizitat e mĂ«parshme nĂ« faqen tonĂ« tĂ« internetit. Google i pĂ«rdor kĂ«to informacione pĂ«r tĂ« shfaqur reklama nĂ« faqe tĂ« ndryshme nĂ« internet tĂ« palĂ«ve tĂ« treta. KĂ«to cookies do tĂ« skadojnĂ« dhe nuk pĂ«rmbajnĂ« informacion qĂ« mund t'ju identifikojĂ« personalisht. Ju lutemi shkoni te Reklamimi i Google Njoftimi mbi privatĂ«sinĂ« pĂ«r mĂ« shumĂ« informacion.

Reklamimi i gjeneruar nga AdWords, bazuar në interesat e përdoruesit, gjenerohet dhe tregohet nga informacionet e mbledhura nga aktivitetet dhe lundrimet që përdoruesi kryen në uebfaqe të tjera, përdorimi i pajisjeve, aplikacioneve ose programeve përkatëse, ndërveprimi me mjete të tjera të Google (Cookies DoubleClick).

DoubleClick përdor cookies për të përmirësuar reklamën. Cookies zakonisht përdoren për të synuar reklamat bazuar në përmbajtjen e rëndësishme për një përdorues, për të përmirësuar raportet e performancës së fushatës dhe për të shmangur shfaqjen e reklamave që përdoruesi ka parë tashmë.

DoubleClick përdor ID të cookie-ve për të mbajtur nën kontroll se cilat reklama janë shfaqur në shfletues të caktuar. Në kohën e publikimit të një reklame në një shfletues, DoubleClick mund të përdorë ID e cookies të këtij shfletuesi për të kontrolluar se cilat reklama DoubleClick janë treguar tashmë në atë shfletues të veçantë. Kjo është mënyra se si DoubleClick shmang shfaqjen e reklamave që përdoruesi ka parë tashmë. Në mënyrë të ngjashme, ID e cookies lejojnë DoubleClick të regjistrojë konvertimet në lidhje me kërkesat e reklamave, të tilla si kur një përdorues sheh një reklamë DoubleClick dhe, më vonë, përdor të njëjtin shfletues për të vizituar faqen e internetit të reklamuesit dhe të bëjë një blerje .

Cookies DoubleClick nuk pĂ«rmbajnĂ« informacion personal tĂ« identifikueshĂ«m. NdonjĂ«herĂ« cookie pĂ«rmban njĂ« identifikues shtesĂ« tĂ« ngjashĂ«m nĂ« dukje me ID tĂ« cookie. Ky identifikues pĂ«rdoret pĂ«r tĂ« identifikuar njĂ« fushatĂ« reklamuese qĂ« njĂ« pĂ«rdorues i ishte ekspozuar mĂ« parĂ«.; megjithatĂ«, DoubleClick nuk ruan asnjĂ« lloj tĂ« dhĂ«ne tjetĂ«r nĂ« cookie dhe, pĂ«r mĂ« tepĂ«r, informacioni nuk Ă«shtĂ« i identifikueshĂ«m personalisht.

Si PĂ«rdorues i Internetit, nĂ« çdo kohĂ« do tĂ« jeni nĂ« gjendje tĂ« fshini informacionin qĂ« lidhet me zakonet tuaja tĂ« shfletimit, dhe profilin e lidhur qĂ« ka gjeneruar zakonet e referuara, duke hyrĂ« drejtpĂ«rdrejt dhe falas: https://www.google.com/settings/ads/preferences?hl=es . NĂ«se njĂ« pĂ«rdorues e çaktivizon kĂ«tĂ« funksion, ID-ja unike e cookie-s DoubleClick nĂ« shfletuesin e pĂ«rdoruesit rishkruhet me fazĂ«n "OPT_OUT". PĂ«r shkak se njĂ« ID unike e cookie-t nuk ekziston mĂ«, cookie-ja me aftĂ«si tĂ« kufizuara nuk mund tĂ« shoqĂ«rohet me njĂ« shfletues specifik.

 • WordPress: es Ă«shtĂ« njĂ« pĂ«rdorues i platformĂ«s sĂ« furnizimit dhe pritjes sĂ« blogut WordPress, nĂ« pronĂ«si tĂ« kompanisĂ« sĂ« AmerikĂ«s sĂ« Veriut Automattic, Inc. PĂ«r qĂ«llime tĂ« tilla, pĂ«rdorimi i cookies tĂ« tillĂ« nga sistemet nuk janĂ« kurrĂ« nĂ«n kontrollin ose menaxhimin e personit pĂ«rgjegjĂ«s pĂ«r ueb, ata mund tĂ« ndryshoni funksionin e tij nĂ« çdo kohĂ« dhe futni cookies tĂ« reja.

KĂ«to cookie gjithashtu nuk raportojnĂ« ndonjĂ« pĂ«rfitim pĂ«r personin pĂ«rgjegjĂ«s pĂ«r kĂ«tĂ« faqe interneti. Automattic, Inc., pĂ«rdor gjithashtu cookie tĂ« tjera pĂ«r tĂ« ndihmuar nĂ« identifikimin dhe gjurmimin e vizitorĂ«ve nĂ« faqet e WordPress, tĂ« mĂ«sojnĂ« rreth pĂ«rdorimit tĂ« tyre nĂ« faqen e internetit Automattic, si dhe preferencat e tyre tĂ« hyrjes, si Ă«shtĂ« mbledhur nĂ« seksionin "Cookies" tĂ« juaj Politika e privatĂ«sisĂ«.

 • PĂ«rdoren edhe platformat video si YouTube
 • Platformat e ShĂ«rbimit tĂ« Asociimit (Ata instalojnĂ« cookie-t tĂ« shfletuesit pĂ«r tĂ« ndjekur shitjet qĂ« kanĂ« origjinuar nĂ« kĂ«tĂ« faqe nĂ« internet):
  • Amazon.com dhe .es: IrlandĂ«.
 • Cookies nĂ« rrjetin social: Cookies nga rrjetet sociale mund tĂ« ruhen nĂ« shfletuesin tuaj ndĂ«rsa kĂ«rkoni pĂ«r shkronja pĂ«r instagram.com pĂ«r shembull, kur pĂ«rdorni butonin pĂ«r tĂ« ndarĂ« pĂ«rmbajtjen e teksteve pĂ«r instagram.com nĂ« ndonjĂ« rrjet shoqĂ«ror.

Kompanitë që gjenerojnë këto cookie që korrespondojnë me rrjetet sociale që përdor kjo faqe në internet kanë politikat e tyre të cookies:

Implikimet e intimitetit do të varen nga secili rrjet shoqëror dhe do të varet nga cilësimet e intimitetit që keni zgjedhur në këto rrjete. Në asnjë rast, as personi përgjegjës për këtë faqe interneti dhe as reklamuesit nuk mund të marrin informacion personalisht të identifikueshëm në lidhje me këto cookie.

Më poshtë, dhe siç kërkohet nga neni 22.2 i LSSI, cookie-t që mund të instalohen rregullisht gjatë shfletimit të kësaj faqe në internet janë të detajuara:

EMRI KOHËZGJATJA QËLLIMI
VetĂ«: Sessionmtsnb_referrer mtsnb_seen_2923bp_ut_session__smToken__wps_cookie_1415814194694 _ga _gat Ato skadojnĂ« nĂ« fund tĂ« seancĂ«s.  Ata ruajnĂ« informacionin e pĂ«rdoruesit dhe seancat e tyre pĂ«r tĂ« pĂ«rmirĂ«suar pĂ«rvojĂ«n e pĂ«rdoruesit.
NID __utma, __utmb, __utmc, __utmd, __utmv, __utmz 2 vjet nga konfigurimi ose azhurnimi. Ato ju lejojnĂ« tĂ« gjurmoni faqen e internetit duke pĂ«rdorur mjetin Google Analytics, i cili Ă«shtĂ« njĂ« shĂ«rbim i ofruar nga Google pĂ«r tĂ« marrĂ« informacione nĂ« lidhje me pĂ«rdorimin e pĂ«rdoruesve nĂ« faqet e internetit. Disa nga tĂ« dhĂ«nat e ruajtura pĂ«r analiza tĂ« mĂ«tutjeshme janĂ«: numri i herĂ« qĂ« pĂ«rdoruesi ka vizituar faqen nĂ« internet, datat e vizitĂ«s sĂ« parĂ« dhe tĂ« fundit tĂ« pĂ«rdoruesit, kohĂ«zgjatjen e vizitave, faqe nga e cila pĂ«rdoruesi ka hyrĂ« nĂ« faqen e internetit , motori i kĂ«rkimit qĂ« pĂ«rdoruesi ka pĂ«rdorur pĂ«r tĂ« arritur nĂ« faqen e internetit ose lidhjen qĂ« keni zgjedhur, vendosni nĂ« botĂ«n nga e cila pĂ«rdoruesi pĂ«rdor, etj. Konfigurimi i kĂ«tyre cookies Ă«shtĂ« paracaktuar nga shĂ«rbimi i ofruar nga Google, pĂ«r kĂ«tĂ« arsye ju sugjerojmĂ« tĂ« kontrolloni Faqja e privatĂ«sisĂ« sĂ« Google pĂ«r tĂ« marrĂ« mĂ« shumĂ« informacione rreth cookies qĂ« pĂ«rdorni dhe si t'i çaktivizoni ato (me tĂ« kuptuarit se ne nuk jemi pĂ«rgjegjĂ«s pĂ«r pĂ«rmbajtjen ose vĂ«rtetĂ«sinĂ« e faqeve tĂ« internetit tĂ« palĂ«ve tĂ« treta)
.gumroad.com__ga Në përfundim të seancës Shtë platforma për shitjen e librave dixhitalë.
doubleleclick.comDSIS- IDE-ID DitĂ« 30 Ky cookie pĂ«rdoret pĂ«r t'u rikthyer nĂ« shĂ«njestrimin, optimizimin, raportimin dhe atribimin e reklamave nĂ« internet. DoubleClick dĂ«rgon njĂ« cookie nĂ« shfletues pas çdo shtypjeje, klikimi ose aktiviteti tjetĂ«r qĂ« rezulton nĂ« njĂ« telefonatĂ« nĂ« serverin DoubleClick. NĂ«se shfletuesi pranon cookie-n, ai ruhet nĂ« tĂ«. MĂ« shumĂ« informacion
GetClicky_jsuid DitĂ« 30 Statistics Web Clicky Tool pĂ«rdoret pĂ«r tĂ« mbledhur statistika anonime tĂ« pĂ«rdorimit tĂ« faqes nĂ« internet. Informacioni qĂ« Ă«shtĂ« mbledhur pĂ«rfshin Protokollin e Internetit (IP), llojin e shfletuesit, Ofruesin e ShĂ«rbimit tĂ« Internetit (ISP), vulĂ«n e datĂ«s / kohĂ«s, referimin / hyrjen / faqet / pĂ«r tĂ« analizuar trendet, administrimin e faqes dhe lĂ«vizjen tĂ« pĂ«rdoruesit pĂ«rreth faqes. MĂ« shumĂ« informacion mund tĂ« gjenden nĂ« faqen Clicky kushtet e privatĂ«sisĂ« .
You Tube 2 vjet pas konfigurimit Na lejon tĂ« vendosim video nĂ« YouTube. Kjo mĂ«nyrĂ« mund tĂ« vendosĂ« cookies nĂ« kompjuterin tuaj sapo tĂ« klikoni nĂ« YouTube video player, por YouTube nuk do tĂ« ruajĂ« informacione personalisht tĂ« identifikueshme tĂ« cookie-t nga pamjet e ngulitura tĂ« videos duke pĂ«rdorur mĂ«nyrĂ«n e pĂ«rmirĂ«suar tĂ« privatĂ«sisĂ«. PĂ«r mĂ« shumĂ« informacion vizitoni   faqja e informacionit ngulitĂ«se e YouTube
Akumbamail 2 vjet pas konfigurimit ShtĂ« njĂ« gjenerues i pajtimeve mĂ« shumĂ« informacion
PayPalTSe9a623
Apache
PYPF
 1 muaj Cookies teknike Forconi sigurinĂ« nĂ« qasjen nĂ« platformĂ«n e pagesave PayPal. Ata mund tĂ« lidhen me paypalobjects.com.

Si të menaxhohen dhe çaktivizohen këto cookie

Nëse nuk doni që faqet e internetit të vendosin ndonjë cookie në kompjuterin tuaj, mund të përshtatni cilësimet e shfletuesit në mënyrë që të njoftoheni përpara se të shkarkohen çdo cookie. Në të njëjtën mënyrë, ju mund të përshtatni konfigurimin në mënyrë që shfletuesi të refuzojë të gjitha cookies, ose vetëm cookie të palëve të treta. Ju gjithashtu mund të fshini ndonjë prej cookies që janë tashmë në kompjuterin tuaj. Mbani në mend se do t'ju duhet të përshtatni konfigurimin e secilit shfletues dhe pajisje që përdorni veç e veç.

info (në) escape-room.online u vë në dispozicion përdoruesve që duan të parandalojnë instalimin e cookies të sipërpërmendur, lidhjet e dhëna për këtë qëllim nga shfletuesit përdorimi i të cilave konsiderohet më i përhapur:

Google Chrome

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Apple Safari

Politika e cookies azhurnuar për herë të fundit në 20/05/2020

upload

Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin e cookies. Më shumë informacion