Transferimi i të dhënave dhe skedarëve të klonit të telefonit Huawei në smartphone të ri


Transferimi i të dhënave dhe skedarëve të klonit të telefonit Huawei në smartphone të ri

 

A keni blerë një smartphone të ri dhe tani dëshironi të transferoni të gjitha të dhënat tuaja nga celulari juaj i ri në telefonin tuaj të ri? Zgjidhja është Kloni i telefonit Huawei, një aplikacion i zhvilluar nga kompania e njohur kineze, i plotë, multiplatform dhe për këtë arsye i pajtueshëm me të dy Android dhe iPhone.

Ky aplikacion është shumë i përshtatshëm për ata që kalojnë nga një iPhone në një smartphone të ri Android dhe, mbi të gjitha, për ata që ndryshojnë telefonin e tyre Huawei në një markë tjetër (pasi që sot telefonat Huawei sigurisht shesin më pak se pak kohë më parë).

LEXONI EDHE:Transferoni të dhëna nga një celular Android në tjetrin automatikisht

me Kloni i telefonit Huawei Eshte e mundur:

 • transferimin e të dhënave nga iPhone/iPad një smartphone Huawei dhe anasjelltas;
 • transferimin e të dhënave nga iPhone/iPad një smartphone android dhe anasjelltas;
 • transferoni të dhëna nga një smartphone android një smartphone Huawei dhe anasjelltas;
 • transferoni të dhëna ndërmjet telefonave inteligjentë Huawei.
Indeks()

  Skedarë dhe të dhëna të transferueshëm

  yo të dhëna të cilat mund të transferohen përmes Klon telefonik janë:

  • kontakte telefonike;
  • mesazhe;
  • regjistri i thirrjeve;
  • kalendar;
  • Foto;
  • muzikë;
  • video;
  • dokumente;
  • aplikimit.

  Për arsye sigurie të imponuara nga android ka të dhëna që jo mund të transferohet:

  • të dhëna nga aplikacione të tilla si WhatsApp;
  • të dhëna në re: për shembull, fotot e ruajtura në Google Photos;
  • cilësimet e sistemit.

  Si të transferoni të dhëna me Phone Clone

  1) Së pari duhet të instaloni aplikacionin falas Klon telefonik në të dy pajisjet. Nëse smartphone janë të dy Huawei do ta gjeni aplikacionin të instaluar tashmë.

  2) Pasi të jetë shkarkuar aplikacioni, ai duhet të hapet në të dy pajisjet dhe të klikohet "Për të pranuar" Fundi djathtas;

  3) Në të dy pajisjet, vërtetim të keni mundësi të përdorni të dhënat tuaja;

  4) Pasi të keni dhënë pëlqimin për smartphone-in tuaj të vjetër, kamera do të hapet duke ju kërkuar të kornizoni një Kodi QRndërsa në smartphone-in e ri do të duhet të zgjidhni llojin e vjetër të telefonit midis "Huawei", "Një tjetër Android", "iPhome / iPad". Zgjidhni atë të saktën dhe Kodi QR.

  5) Me smartphone-in e vjetër, kornizoni Kodi QR: nga këtu do të fillojë përpjekja e lidhjes midis dy pajisjeve, atëherë vërtetim lidhje nga përdoruesi përmes një dritare pop-up.

  6) Tani mund të tregoni se cilat skedarë të transferohen nga smartphone i vjetër "Duke u shfaqur"ata që ju interesojnë.

  7) Shtypni "Konfirmimi" dhe procedura e migrimit të të dhënave do të fillojë automatikisht.

  Transferimi i të dhënave kryhet përmes një lidhjeje të llojit WiFi krijuar për këtë midis dy pajisjeve: në këtë mënyrë do të jetë procedura siguri mi shpejt.

  Nëse keni shumë të dhëna, migrimi mund të zgjasë disa minuta, por një tregues për kohën e mbetur do të shfaqet përsëri në ekran. Nëse ndërpritet lidhja midis telefonave inteligjentë, procedura do të përsëritet dhe transferimi do të rifillojë nga vendi ku u ndal.

  LEXONI EDHE: Kaloni nga Android në iPhone dhe transferoni të gjitha të dhënat

   

  Lini një përgjigje

  Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

  upload

  Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin e cookies. Më shumë informacion