Videogiochi streaming karo Cloud Gaming di Stadia, Geforce Saiki, Playstation Saiki


Videogiochi streaming karo Cloud Gaming di Stadia, Geforce Saiki, Playstation Saiki

 

Nganti saiki, kanggo muter judhul game video sing disenengi, sampeyan kudu tuku game console utawa nyiyapake PC game sing larang, lan kanggo njaga grafis sing luwih rinci, kita kudu terus nganyari komputer utawa tuku. konsol anyar udakara saben 3-4 taun. Nanging kanthi sambungan Internet sing luwih cepet, cara main game video anyar wiwit ditindakake: ing game maya.

Konsep game cloud ora beda banget karo game online klasik sing ana ing Internet, kanthi bedane manawa liwat platform cloud kasebut saiki bisa uga. main game video paling canggih (kaya CyberPunk 2077), sing umume mbutuhake PC kanthi kertu grafis khusus utawa konsol kaya Playstation 4 utawa 5. Malah nggunakake PC normal lan tanpa tuku piranti khusus, mulane, bisa dimainake tanpa blok lan kanthi kualitas grafis sing dhuwur, amarga sumber daya sing dibutuhake kanggo mbukak game diwenehake dening server jarak jauh sing kuat, sing bisa nyambung liwat Internet kanggo nampa streaming audio / video game lan ngirim input printah.

Ing pandhuan iki kita bakal nuduhake sampeyan carane muter online tanpa console utawa PC game njupuk kauntungan saka layanan game cloud sing kasedhiya ing Italia lan gampang diakses sanajan nganggo sambungan Internet sing ora bisa digunakake (temenan, kita bakal kudu ngindhari sambungan sing luwih alon utawa sambungan ADSL, saiki pancen ora cocog kanggo sebagian besar layanan sing ditawakake jala).

Waca Dhewe: Cara main game PC ing TV

Indeks()

    Cara main game cloud

    Kaya sing kasebut ing pitepangan, kita mung bisa muter ing méga yen duwe sambungan internet sing beda - ing prakteke kabeh layanan iki mung sarat (kajaba GeForce Saiki) minangka sing kedadeyan ing layar kita yaiku stream sing dikompres bisa ngatasi PC apa wae sanajan isih ana 7 taun utawa luwih. Sawise ndeleng persyaratan, kita bakal nuduhake layanan apa sing bisa digunakake ing Italia kanggo game cloud lan aksesoris sing disaranake digunakake kanggo nggawe pengalaman game kanthi lengkap.

    Syarat sistem lan jaringan

    Kanggo game cloud, kita butuh landline internet kanthi langganan datar (mulane ora ana langganan mbayar utawa sambungan nirkabel) sing bisa memenuhi syarat ing ngisor iki:

    • Kacepetan download: paling ora 15 megabit per detik (15 Mbps)
    • Kacepetan unggah: paling ora 2 megabit per detik (2 Mbps)
    • Singsot: kurang saka 100 ms

    Kanggo entuk asil paling apik, kita nyingkiri panggunaan sambungan Wi-Fi ing antarane PC lan modem lan luwih seneng sambungan kabel Ethernet: yen modem adoh banget saka PC sing pengin diputer, kita bisautawa nang ing Sambungan Powerline utawa ing 5 repeater Wi-Fi GHz kanggo nambah stabilitas lan kacepetan sambungan. Kanggo nyoba sambungan internet omah lan nemokake manawa cocog karo game cloud, disaranake sampeyan mbukak tes kacepetan ing artikel iki "Tes ADSL lan Serat: Kepiye Kecepatan Internet Diukur?", ing endi cukup kanggo nggulung kaca banjur pencet tombol Mulai test kanggo ngerti manawa kita wis memenuhi syarat sing wis ditemtokake ing ndhuwur.

    Game cloud kasedhiya ing Italia

    Yen sambungan Internet cukup kanggo njupuk kauntungan saka game cloud, kita bisa milih saka macem-macem layanan kanggo miwiti muter online tanpa konsol lan tanpa PC game.

    Layanan pertama sing disaranake sampeyan coba yaiku Google Stadia, bisa diakses saka situs web resmi lan mbukak nganggo browser Google Chrome (kanggo diinstal ing komputer).

    Kanthi layanan iki, cukup kanggo duwe akun Google lan langganan langganan saben wulan € 9,99 kanggo langsung muter akeh game, malah sing anyar banget, kanthi kualitas transmisi lan respons komando sing paling dhuwur ing level paling dhuwur ( matur nuwun kanggo server khusus Google).

    Yen pengin nggawa Google Stadia menyang ruang tamu lan main game ing TV, kita bisa tuku tuku paket Stadia Premiere Edition, sing nawakake pengontrol wifi stadia yaiku ... a Chromecast Ultra kanggo muter ing méga ing TV apa wae.

    CATHETAN: Yen sampeyan pengin coba Stadia gratis lan verifikasi manawa koneksi internet sampeyan cukup cepet kanggo streaming game video, sampeyan bisa nindakake tanpa menehi kertu kredit. Sampeyan mung kudu ndhaptar akun nyoba lan sadurunge ngrampungake registrasi, gunakake pilihan kanggo nyoba layanan kasebut sajrone 30 menit. Sabanjure, klaim salah sawijining game gratis sing disedhiyakake dening Stadia Pro lan wiwiti muter yen bisa digunakake ing PC.

    Layanan liyane sing bisa digunakake kanggo game cloud yaiku GeForce SAIKI, dilakokno dening NVIDIA lan kasedhiya ing situs web resmi.

    Kanthi langganan layanan lan ndownload aplikasi tartamtu ing piranti, kita bisa main kanthi gratis tanpa watesan sakjam saben dina, nanging kanthi akses staggered (kita kudu golek papan sing gratis ing server); Kanggo muter kabeh game langsung, tanpa ngenteni lan kanthi kualitas grafis sing dhuwur (kanthi aktivasi NVIDIA Ray Tracing), cukup langganan langganan € 27,45, sing kudu dibayar saben 6 wulan. Supaya bisa main uga ana syarat minimal kanggo PC sing digunakake, amarga aplikasi nggunakake bagean paling sithik saka sumber daya sistem: supaya bisa main cukup yen duwe PC kanthi 4GB RAM lan kertu video sing ndhukung DirectX 11, kayata katon ing kaca syarat resmi. Kanggo muter kanthi ora sengaja, kita bisa uga nggunakake NVIDIA SHIELD TV, dongle HDMI sing siyap digunakake karo game cloud lan kasedhiya ing Amazon kurang saka € 200.

    Layanan liyane sing bisa dicoba kanggo game cloud yaiku PlayStation saiki, diwenehake dening Sony lan bisa diakses saka situs web resmi.

    Kanthi layanan iki, kita bisa muter judhul sing kasedhiya ing PS4 lan PS5 uga saka PC, sing kudu dilakoni yaiku ndownload aplikasi tartamtu kanggo Windows PC, mlebu karo akun Sony lan mbayar langganan saben wulan (€ 9,99 per wulan). Yen pengin main awan ing ruang tamu ing ngarep TV, kita bisa nggunakake PS Saiki ing PS4 Pro utawa PS5, supaya ora tuku game lan main Online kanthi kualitas paling dhuwur.

    Waca Dhewe: JoyPads paling apik kanggo PC

    KESIMPULAN

    Kanthi milih salah sawijining layanan game cloud sing ditampilake ing ndhuwur, kita bakal bisa main online tanpa konsol lan tanpa kudu nyiyapake PC game (larang banget), mbayar biaya saben wulan, utawa tuku sawetara judhul kanggo koleksi pribadi. (ing Google Stadia). Sawetara layanan uga gratis, nanging duwe watesan wektu lan bandwidth, mula ora bisa main kaya sing katon karo layanan sing mbayar. Yen sambungan Internet ngidini, ayo nyoba game cloud, amarga saiki server lan sambungan sing digunakake wis diwasa bisa mindhah kabeh pengalaman game kanthi online, ngindhari kabeh masalah sing ana gandhengane karo komponen lawas ( kertu video ora bisa digunakake utawa PC kanthi kinerja sing kurang apik).

    Yen kita kepengin banget babagan game video, aja nganti lali dhaptar 60 game gratis paling apik kanggo PC.

     

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane