Minesweeper

Minesweeper. Digawe ing sangalas wolung puluh sanga, Minefield teka ing Windows telung puluh siji mung sangang puluh loro lan isih nggumunake para pemain saiki. Antarmuka wis ganti pirang-pirang taun, nanging mekanika game tetep utuh. Aku yakin iki pancen sing sampeyan minatake: amarga pengalaman sadurunge ora menehi asil sing positif banget, sampeyan pengin ngerti kanthi rinci babagan cara main Minesweeper.

Minangka salah sawijining game sing wis dimainake sapa wae, paling ora sapisan. Iki kalebu ing prakteke kabeh versi Windows nganti wolung, nalika Microsoft mutusake mbusak uga Sepi lan hobi liyane sing wis diinstal ing sistem operasi sampeyan sajrone pirang-pirang taun. Sawetara uga ngarani tambangSejatine, iki minangka variasi game (luwih cocog karo politik) sing diluncurake karo Windows XNUMX sing nampilake luwih utawa kurang padha karo kebiasaan.

Nyatane, ing tutorial dina iki, aku bakal nerangake carane entuk lan cara muter Minefield kanthi ngomong babagan versi paling anyar saka Minefield gratis ing toko Windows XNUMX, sing uga ramah-sentuhan. lan sampeyan bisa nyambung menyang Xbox Live kanggo nuduhake kemajuan sampeyan. Coba lan aku njamin yen sampeyan ora bakal Getun! Yen sampeyan ora wareg tenan, aku ora bakal mandheg ngandhani opsi alternatif sing valid kanggo PC, smartphone lan tablet. Seneng maca lan ing ndhuwur kabeh, seneng!

Indeks()

    Panambang Tambang | Minesweeper Online

    Ing versi paling anyar saka game sing dirilis Microsoft kasedhiya 2 mode: yaiku klasik, sing kanthi nyata ngasilake keanehan Prato fiorito, lan sing ngulandara sing, ing tangan liyane, nyedhiyakake keanehan anyar. Ayo diwiwiti karo sing pertama, mula sampeyan maca pandhuan iki.

    En Mode tambang tradisional ana kothak saka kothak dijamin, sing makili area ing tambang bisa didhelikake: kanggo menang, sampeyan kudu mbusak saben kothak kosong ing wektu paling cedhak. Ing versi iki, tinimbang tambang, sampeyan bakal nemokake ladybugs, nanging operasi ora bakal diganti. Kajaba mbusak kothak kanthi klik (utawa tunyuk), sampeyan bisa menehi tandha tandha yen ndhelikake tambang lan mblokir, supaya ora bisa mbedhaki.

    Sampeyan bisa nempelake siji gendera abang ing kothak kasebut kanthi klik tengen mouse utawa tutul dawa: mbaleni tumindak iki, tinimbang panji, a tandha pitakon kuning sing bakal "mbukak kunci" kothak sing dipilih lan ngidini sampeyan bebas. Kanggo menang, sampeyan kudu mbusak saben alun-alun sing ora ana tambang, tanpa njeblugake siji tambang.

    Ana 3 tingkat kompleksitas sing bisa dipilih: pamulanengah y maju. Kanggo mbedakake yaiku jumlah kothak lan tambang ing kisi: sangang × sangang kothak kanthi sepuluh tambang ing wiwitan, nembelas × nembelas karo patang puluh ing nomer loro lan telung puluh × nembelas lan sangang puluh sangang ing nomer telu. Sampeyan uga bisa milih muter level kustom kothak, ing endi milih pinten kothak sing bakal dipikolehi alturasudhut lan nomer tambang utawa Klinik. Variasi lapangan tambang wolu × wolung pisanan ora gratis.

    Umume kothak gratis kosong, nanging sawetara duwe nomer 1 nganti 6: minangka indikasi sing terkenal, amarga nuduhake manawa tambang ing wilayah kasebut. Luwih becik mbusak kothak ing jejere kothak sing ora ana nomer lan tandhane "mbebayani" sing ana ing jejere lima utawa enem. Kajaba iku, sampeyan kudu gumantung karo rejeki, amarga ora ana tips utawa trik unik liyane kanggo menang Minefield. Iki game puzzle sing apik tenan!

    Mode ngulandara Iki minangka kabaruan sing menarik lan bisa dideleng minangka game sing beda banget, sanajan tetep nduweni keanehan tartamtu saka penambang tambang tradisional. Ing kene, penambang duwe peran liwat pirang-pirang terowongan sing dibungkus (saben makili level) sing nambang kothak kasebut. Tinimbang tambang, jebakan didhelikake: sampeyan miwiti kanthi 3 urip lan bisa entuk luwih akeh kanthi nglumpukake ati. Koin nambah skor.

    Mode petualangan kurang "frustasi" tinimbang sing tradisional, amarga manawa sampeyan nemokake jebakan sampeyan isih duwe 2 kemungkinan liyane kanggo ngatasi level kasebut. Anane koin lan barang kompilasi liyane kanggo mbukak kunci lawang labirin (terus ingngulandara) nggawe pengalaman game luwih ngyakinake: kothak sing bakal dikunci kapan wae bisa ngemot nomer identifikasi jebakan ing sacedhake lan mekanik persis padha karo sing wis diterangake sadurunge.

    Saliyane koin, penambang bisa nglumpukake bullion emas y senjata mateni mungsuh lan ngrusak jebakan ing dalan: saben tumindak kasebut mbantu nambah skor game. Ora ana panji utawa tandha pitakon, nanging ana tandha abang lan putih kanthi tandha seru, sing nduweni tujuan sing padha persis lan diaktifake kanthi klik tengen utawa tutul dawa.

    Sing anyar ora rampung ing kene, amarga Minefield saiki uga menehi tartamtu tantangan saben dinane Dheweke adhedhasar mode tradisional sing sampurna lan ngidini sampeyan minggat ing papan pamimpin saben wulan kanggo bonus sing bisa digunakake ing game kasebut. Tantangan saben dina iki bisa diakses saka kaca utama game lan disaranake ngisi macem-macem tumindak: kanggo conto, ing siji tantangan sampeyan kudu menehi tandha sepuluh tambang nganggo bendera (tanpa ngeculake kothak) lan ing kothak liyane tambang.

    Tantangan kasebut menehi 4 tameng tembaga, perak, emas lan berlian, gumantung saka kemajuan saben wulan. Tingkat kerumitan nggambarake mode klasik - sampeyan bisa ngatasi tantangan minangka pamulanengah utawa ahli.

    Saliyane hadiah unik, sing utamane nuduhake versi premium game (sing bakal dakkandhakake mengko), intine yaiku nggayuh gol Xbox Live

    Ya, sampeyan maca kanthi bener! Minefield ora bisa diputer ing konsol Microsoft, nanging sampeyan bisa entuk poin ing akun Xbox Live! Nanging, saiki cukup ngomong: wayahe wis dingerteni kanggo nginstal Minesweeper ing komputer.

    Alternatif kanggo Minesweeper

    Saiki aku bakal njlentrehake tartamtu Alternatif kanggo tambang kanggo milih yen sampeyan ora wareg karo Microsoft Minesweeper.

    Minesweeper: Esensial (Windows XNUMX)

    Pilihan alternatif sing pertama sing dakusulake yaiku Tambang: sing penting, program gratis sing bisa ditemokake ing toko Windows XNUMX resmi lan sampeyan bisa nginstal kanthi ngeklik tombol kasebut njaluk. Ora ana tuku utawa iklan tambahan ing game kasebut. Nanging, mode Petualangan ilang. Iki minangka padang rumput kembang tradisional kanthi 3 tingkat kompleksitas sing wis ditemtokake lan siji diadaptasi.

    Ukuran grid lan jumlah tambang saben level standar, mula padha karo ing Minefield Microsoft. Kustomisasi kothak uga menehi nilai sing padha persis: jeneng diganti, amarga ing kene sampeyan bisa milih ing antarane mode gampangmedia utawa angel. ing opsi Sampeyan bakal nemokake 3 tema kanggo ngatur grafis game lan kontrol tartamtu sing ana gandhengane karo timer, swara lan tandha pitakon sing asring. Pancen penting banget kaya janjine judhul.

    Tambang iki nawakake sistem statistik ing skor sing dipikolehi ing game kasebut, nanging sampeyan ora bisa nyambung menyang Xbox Live kanggo dituduhake karo kanca-kanca: yen sampeyan mung pengin main Prato Fiorito, ora ngira iki bisa dadi masalah. Babagan mekanika game, gerakan kasebut identik karo game Microsoft: klik utawa tutul kanggo ngeculake kothak, klik tengen utawa tutul dawa kanggo menehi tandha. Sederhana, ora kaya ngene? Grafis pancen apik banget.

    Minesweeper! (Windows sepuluh)

    Pilihan alternatif liyane sing dakusulake kanggo sampeyan, Minesweeper!Cocog kanggo tambang nostalgia sing nyata. Grafis kasebut dudu sing paling apik, nanging game kasebut ngasilake keanehan asli kanggo Windows: mesthi lan ing kabeh kahanan sampeyan bisa nemokake ing Microsoft Store.

    Ana 4 kisi (mesthi lan ing kabeh kahanan dibagi kanthi tingkat kerumitan), yaiku gampangmedioangel y ngipi elek. Ing kene, ora ana kemungkinan kanggo ngatur dimensi lan jumlah kothak sing bakal diluncurake beda banget karo standar.

    Ing mode Sederhana sing sampurna, kisi kasebut ana wolung × sangang kothak kanthi sepuluh tambang; ing tengah 10x12 kanthi rongpuluh tambang; ing Cukup angel rolas × patbelas karo telung puluh tambang lan ing Nightmare telulas × limalas karo patang puluh tambang. Mekanika game kasebut dhasar: klik utawa tutul ngeculake kothak sing relevan, tanpa bisa menehi tandha tersangka. Game kasebut diterjemahake menyang basa Italia, nanging ing setelan Sampeyan uga bisa ngganti basa utawa latar mburi jendhela: kanggo ngakses, cukup klik ing lambang kabin yaiku ing tengah ngisor.

    Minesweeper (macOS)

    Yen sampeyan nggunakake Mac, sampeyan bisa muter Minefield kanthi nginstal app gratis kanthi jeneng sing padha saka Mac App Store, sing bisa diinstal kanthi mencet tombol Njaluk / nginstal, dununge ing sisih tengen ndhuwur lan otentikasi, yen perlu, kanthi sandi ID Apple sampeyan utawa ID Tutul (yen Mac duwe sensor bekas driji).

    Dolanane padha persis karo lapangan pertambangan tradisional, kanthi pola sepuluh × rolas lan rong puluh tambang. Kanggo nyetel setelan game, sampeyan kudu pencet lambang kasebut kabin dununge ing tengah ngisor lan pilih faktor kasebut setelan saka menu sing mbukak.

    Cara muter Minesweeper Online

    Muterweeper kanthi nginstal program ing komputer iku gampang banget, nanging sampeyan bisa uga ora seneng njupuk ruang disk kanggo game kasebut. Dadi, kenapa ora main langsung online? Ing situs web ana macem-macem situs sing ngidini sampeyan nindakake: salah sijine yaiku Minesweeper kanthi online sing uga duwe versi mbayar ing App Store. Aku ngunggahake sampeyan kanthi kasunyatan manawa duwe grafis lan kontrol sing padha karo lapangan tambang asli kanggo Windows.

    Papane nganggo basa Inggris, nanging sampeyan ora prelu ngerti basa kanggo muter. Grid duwe dimensi standar Microsoft Minesweeper: kanthi ngeklik juego, dununge ing sisih kiwa ndhuwur, sampeyan bisa milih antarane pamulanengah y ahli, sing cocog karo Wiwitan, Menengah lan Spesialis. adat kanggo mode adaptasi sing sampurna, ing endi sampeyan bisa nyetel altura (Dhuwur) sudhut (Jembar) lan uga tambang (Kula). Tandha a merek ing situs sampeyan, aktifake tandha pitakon.

    Mekanik game ngerteni klik kiwa kanggo ngeculake kothak lan sisih tengen kanggo menehi tandha: kanthi ngeklik kontrol ndeleng ringkesan trabasan keyboard lan gerakan. Pilihan kasebut menarik gambaran sing ngidini sampeyan ngira-ngira utawa nyingkirake kothak wiwit satus persen nganti rong atus persen.

    Mode wengi tinimbang, ganti latar mburi papan lan suda sorotan jendhela kanggo ngirit energi ing wayah wengi.

    Aplikasi Minefield

    Dadi, aku nerangake carane main Minefield ing komputer lan online, nanging yen sampeyan pengin telpon pinter utawa tablet? Aja kuwatir: ana uga aplikasi gratis sing ngidini sampeyan main ing Android lan iOS uga. Sawetara duwe bar sing direnovasi!

    • Minesweeper: Kolektor (Android / iOS): variasi lapangan tambang tradisional sing, kajaba duwe kisi-kisi bentuk sing dudu alun-alun utawa persegi panjang, kalebu level lan koleksi.
    • Globesweeper (Android / iOS) - bosen karo bar rong dimensi? Kanthi aplikasi iki, sampeyan bisa muter ing kothak lan persagi. Variasi Minefield babar pisan kanggo nyoba.
    • Jagad tambang (Android / iOS) - ngatasi tambang ing peta negara-negara planet kanthi variasi tambang iki sing ngundang sampeyan maneh babagan geografi.

    Cara nginstal Minefield ing Windows 10

    Aku sinau main, saiki wayahe nerangake Cara nginstal Minefield ing Windows 10. Game kasebut gratis ing toko sistem operasi Microsoft, dadi sampeyan mung pencet tombol biru kanthi nulis njaluk ing kaca resmi Microsoft Minesweeper.

    Aplikasi, kaya sing wis kasebut, gratis, nanging ana konten mbayar tambahan sing bisa dikunci sawise instalasi: sampeyan bisa langganan langganan premium sewulan ing atus patang puluh sanga euro utawa setaun ing sangang 89 euro. Sayange, game kasebut ngemot spanduk lan sporadis meksa sampeyan nonton video promosi sawetara detik sing ora bisa mbusak. Siji-sijine solusi sing kudu sampeyan bypass yaiku langganan. Keuntungan langganan liyane yaiku koin tambahan (sing kanggo tantangan) lan item eksklusif kanggo mode Petualangan sing sampurna.

    Yen wis ngomong, ayo tumindak! Download wis rampung, wiwitan Microsoft Minesweeper liwat lambang ing menu Start lan uga miwiti game ing Mode klasik utawa ing Mode petualangan, banjur pencet kothak sing relevan ing tingkat kerumitan sing dipengini: pamulanengah utawa ahli.

    Jendhela Minefield utama, sing bisa ditambahi menyang layar wutuh liwat lambang kanthi 2 panah ing sisih tengen ndhuwur, gulung kanthi horisontal: kanthi nggulung menyang sisih kiwa, sampeyan bisa nemokake statistik babagan game lan target Xbox Live sing digayuh. Sampeyan bisa pindhah kontak mung nganggo versi mbayar premium: ing versi dhasar mung katon standar.

    Nanging, kanggo ngakses konfigurasi tambang, sampeyan kudu ngeklik lambang sing ana ing sisih kiwa ndhuwur lan milih faktor kasebut setelan saka menu sing diajokake kanggo sampeyan: iki bakal mbukak panel sisih sing bisa disetel opsi game.

    Sampeyan bisa nyetel volume lan ngaktifake utawa mateni peringatan, nalika sampeyan bisa langsung milih manawa pengin nggunakake utawa ora tandha pitakon. Yen komputer ngidini, sampeyan uga bisa nyetel tutul lan grafis lan sampeyan bisa ngaktifake pangowahan mode cepet lan / utawa printah pamindahan. Pungkasane, sampeyan bisa milih mulihake setelan menyang setelan gawan utawa statistik reset saka game.

    Siji aspek pungkasan sing pengin dakgatekake. Xbox Live- Yen sampeyan wis ndhaptar profil amarga duwe konsol Xbox, sampeyan ora prelu nindakake apa-apa lan yen wis rampung, sampeyan bakal dikabari ing desktop. Yen sampeyan durung duwe akun, aku ora menehi saran supaya sampeyan ndhaptar amarga ora bakal oleh hadiah.

    Game liyane

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane