Sorcerer

Dolanan tukang sulap. Game kasebut nyenengake banget, ngembangake katrampilan logika lan memori lan spasial. Ngerti sejarahe, macem-macem lan cara muter.

Indeks()

    Game Sorcerer: carane muter langkah demi langkah? 🙂

    Kanggo main Game Sorcerer online kanthi gratis, cukup  tindakake pandhuan langkah demi langkah iki   :

    langkah 1    . Bukak browser sing disenengi banjur bukak situs web game Emulator.online.

    langkah 2   . Sawise ngetik situs web, game bakal ditampilake ing layar. Sampeyan mung kudu klik  Play  lan sampeyan bisa miwiti milih konfigurasi sing paling disenengi. 🙂

    Langkah 3. Ing kene are some useful buttons. You can "   Nambah utawa mbusak swara   ", pencet" Play  "tombol lan wiwiti muter, sampeyan bisa"   ngaso   "Lan"   Baleni meneh   "sawayah-wayah.

    Langkah 4.    Kanggo menang game, sampeyan kudu mangan kabeh apel tanpa kena tembok utawa tembok dhewe . Sapa sing entuk poin paling akeh ing pungkasan game bakal menang.

    Langkah 5.      Sawise ngrampungake game, klik     "Wiwiti maneh"     kanggo miwiti maneh.

    Apa game Sorcerer? 🔴

    tukang sulap online

    Sorcerer minangka game sing gampang lan nyenengake sing bisa diakses kanthi online liwat kaca iki.

    Snake-game sing paling digoleki amarga kesederhanaan, playability lan nyenengake banget, lan Sorcerer minangka salah sawijining game sing cocog karo kabeh ciri kasebut.

    Pesulap kasebut mbuwang bal warna liwat tongkat kasebut ing rantai, sing digawe saka bola-bola sing padha. Misi penyihir yaiku supaya kabeh bal ilang sadurunge tekan bolongan pungkasan. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nggabungake telung utawa luwih bal kanthi warna sing padha supaya bisa njeblug lan ilang saka rantai lan entuk target sampeyan.

    Crita Penyihir ⚫

    seni fraktal

    Game kaya Sorcerer, sing tujuane ngrusak rantai bola kanthi mbuwang gelembung warna saka titik tetep, digawe ing taun 1995.

    Target pamirsa yaiku bocah-bocah. Yaiku a children's game , amarga mekanismate gampang lan bal warna disenengi kabeh bocah. nanging ing wektu sing cendhak, pranyata ora mung bocah sing pengin dolanan, wong diwasa uga seneng game iki . Iki kaget banget karo para pangripta lan versi liyane digawe kanthi tema sing padha.

    Popularitas gedhe amarga kasunyatane bisa uga diputer liwat komputer sawise tuku kartrid, mula iku dianggep game pc. Saiki, ora perlu tuku game kanthi fisik sing dadi advance sing apik.

    sawijining desain prasaja tegese bisa dimainake ing piranti apa wae, liwat konsol, ponsel, tablet lan malah gratis liwat kaca online.

    Ora ana perkenalan sing gedhe, ora ana syarat grafis sing gedhe banget utawa rumit, iki game sing gampang, tantangan lan nyenengake.

    Jinis game Penyihir 🔵

    tukang sihir-raja

    Game tukang sihir kalebu jinis sing apik saka game werni warna . Sampeyan uga bisa ngerti minangka game Gelembung utawa gelembung penembak lan tujuane padha, ngrusak rantai utawa urutan bal warna kanthi mbuwang gelembung. Yen sampeyan nggabungake telu utawa luwih saka warna sing padha, warna kasebut bakal diilangi.

    Kita bakal menehi jeneng game paling representatif kanggo format iki.

    Tembak gelembung

    Iku salah siji saka umpluk paling misuwur . Ing kasus iki, dudu rantai bola, nanging bal kasebut nglumpukake ing plafon layar lan sampeyan kudu ngilangi sadurunge mudhun menyang lemah.

    Blaster gelembung

    Klasik game video gelembung liyane, kanthi sistem sing gampang nanging cepet that forces you to think fast if you don't want the machine to beat you.

    Gelembung kasebut ngubengi spiral sing mbebayani cedhak karo pusat. Kanggo nyegah kedadeyan kasebut, sampeyan kudu njupuk gelembung kanggo ngenalake menyang rantai, nggawe klompok 3 utawa luwih supaya dadi luwih cendhek. Yen rampung karo salah sawijining rantai, sampeyan bakal pindhah menyang level sabanjure, luwih cepet lan angel. Apa sampeyan bakal bisa ngalahake ula warna-warni?

    Woh Gelembung

    Ing kasus iki, ana modifikasi lan kasunyatane yaiku umpluk bentuke kaya beda woh-wohan , sing kudu sampeyan gabung ing klompok 3 utawa luwih kanggo ngilangi lan ngresiki layar.

    Nanging, game iki duwe sawetara elemen sing bisa ditonjolake. Contone, nalika suwe saya suwe umpluk , so if you don't react quickly, you may find yourself at the end of the game much earlier than you expect.

    Lan yen sampeyan isih pengin nggawe luwih apik, coba mode colorblind, warna kasebut bakal diganti lan sampeyan bisa uga wis luwih gampang, utawa ora.

    Aturan game Sorcerer 📏

    bal tukang sihir

    Dolanan Penyihir gampang banget lan nyenengake , mulane iku game sing cocog kanggo bocah lan wong diwasa.

    Kita mung kudu use the magician's staff to send the balls to the correct place ing rante. Tujuane kanggo nggawe klompok paling ora 3 bal sing padha supaya bal kasebut ilang saka rantai lan mula ora tuwuh.

    Sampeyan kudu ngilangi kabeh bal sadurunge tekan pungkasan saka path lan minger liwat bolongan.

    Cepet-cepet amarga cepet banget! Ana 3 macem-macem level kanggo ngrampungake game kasebut.

    Tips babagan game Sorcerer 🙂

    tukang sulap online

    Sorcerer doesn't have very complicated rules, but that doesn't mean it's a boring game. In fact, if you don't njupuk tips iki menyang akun, sampeyan kemungkinan bakal macet ing level lan ora bisa ngliwati.

    Aja percaya

    Iki minangka saran pertama sing diwenehake. Kaping pisanan kayane ora ana komplikasi lan sampeyan bakal cepet lulus level kasebut. Nanging ora! Nalika sampeyan pengin ndeleng, the chain of balls is so big and goes so fast that you don't have time to remove it lan sing sampeyan entuk mung nyelehake bal warna ing papan sing salah.

    Ngilangi bal

    Ya, kita wis ngerti yen iku tujuane. Nanging bal sing endi sing sampeyan butuhake?

    Kapan sampeyan bisa nyopot bal saka endhas rantai. Elinga yen iki bakal dadi sing pertama sing tekan bolongan sing nyebabake diskualifikasi, lan iki sing pengin kita hindari.

    Lali babagan sing paling anyar, paling ora yen chain gedhe.

    Mbusak otomatis

    Apa pambusakan otomatis iki? Sawetara jinis mantra saka pesulap? Ya ora. Iki bakal padha karo duwe Strategi. Kita kudu mesthekake nalika ngilangi warna saka ranté, warna sing padha cocog ing pungkasane supaya bisa ngilangi dhewe nalika sing pertama ilang.

    Rancah banget? Aku menehi sampeyan tuladhane

    In our chain we have the following sequence: Yellow, lilac, lilac, yellow, yellow, blue, green, yellow ...

    Papan sing cocog kanggo ngluncurake bal lilac yaiku ing antarane loro lilac kasebut. Dadi, kita mbusak warna lilac saka baris, bener? Lan perkara sabanjure sing bakal kelakon yaiku yen warna kuning kasebut ana siji, telu bal kuning banjur padha ilang.

     

    Apa sampeyan seneng versi game iki? Apa trik iki mbantu sampeyan ? Kaya sing sampeyan ngerteni, ana pirang-pirang game lan cara kanggo nikmati Game tukang sulap.

    Apa sing nunggu sampeyan wiwit seneng!

    Game liyane

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane