Tic Tac Toe


Tic Tac Toe Sapa sing ora nate main tic-tac-toe? Iki minangka salah sawijining hobi sing paling populer lan nyenengake sing kudu dielingi. Kejaba gampang lan cepet, game iki mbantu nambah kemampuan logika.

Indeks()

    Tic Tac Toe: carane muter langkah demi langkah? 🙂

    Kanggo muter blackjack online gratis, mung  tindakake pandhuan langkah demi langkah iki :

    langkah 1 . Bukak browser sing disenengi banjur bukak situs web game  Emulator.online.

    langkah 2 . Sawise ngetik situs web, game bakal ditampilake ing layar. Sampeyan mung kudu klik  Play lan sampeyan bisa miwiti muter, pilih kanggo muter karo mesin utawa dolanan karo kanca. Sampeyan uga bisa milih nomer kothak sing kudu diduweni dewan.

    Langkah 3.  Ing ngisor iki sawetara tombol sing migunani. Sampeyan bisa " Nambah utawa mbusak swara ", kenek" Play "tombol lan wiwiti muter, sampeyan bisa" ngaso "Lan" Baleni meneh "sawayah-wayah.

    Langkah 4. njaluk telu kothak sampeyan bakal ana ing vertikal, horisontal, utawa diagonal.

    Langkah 5.  Sawise ngrampungake game, klik  "Wiwiti maneh"  kanggo miwiti maneh.

    Ana sawetara situs sing digawe Tic Tac Toe kasedhiya gratis. Sampeyan bisa muter karo robot utawa karo wong. Malah Google kasedhiya. Cekakipun, sampeyan mung kudu nggoleki "tic-tac-toe" ing platform.

    Paling penting, game iki cocog kanggo sapa wae sing umur limang taun.

    Apa sing Tic Tac Toe? 🤓

    riwayat tic tac toe

    Tic Tac Toe minangka aturan aturan sing gampang banget, sing ora nuwuhake kesulitan kanggo para pemain lan gampang sinau. Asal-usul kasebut ora dingerteni, kanthi indikasi bisa diwiwiti ing Mesir kuno, ing endi nampan nampung saka watu, sing umure luwih saka 3,500 taun, ditemokake.

    Tujuane game yaiku nyelehake O utawa telu X ing garis lurus.

    Sejarah Tic Tac Toe 😄

    tic tac jempol

    Game kasebut dadi populer ing Inggris ing abad 19th , nalika wanita kumpul ing wayah sore kanggo ngobrol lan nyulam. Nanging, para pinituwa, amarga ora bisa nyulam maneh amarga mripate sing ringkih, dadi hiburan karo game sing ganti jeneng Noughts lan Crosses .

    Nanging asal usule game luwih tuwa. Penggalian ing Kurna candhi ing Mesir ditemokake referensi wiwit tanggal 14 abad SM . Nanging panemuan arkeologi liyane nuduhake manawa Tic Tac Toe lan akeh hiburan liyane sing padha dikembangake independen ing wilayah sing paling beda ing planet iki : uga main ing Tiongkok kuno, Amerika pra-Columbian lan Kekaisaran Roma, lan liya-liyane.

    Ing 1952, ing EDSAC game komputer OXO dikembangake, ing ngendi pemain nantang komputer ing game Tic Tac Toe. Mula ana salah sawijining game video pertama sing ana warta.

    Aturan Tic Tac Toe 📏

    tic tac jempol

    • Papan kasebut yaiku telung baris kanthi telung kolom Matriks .
    • Loro pemain milih saben tandha, biasane a bunder (O) lan salib (X).
    • Pemain main gantian, siji pamindhahan saben muter , ing papan kosong ing papan.
    • Tujuane yaiku entuk telung lingkaran utawa telung salib kanthi saurutan , kanthi horisontal, vertikal utawa diagonal, lan ing wektu sing padha, yen bisa nyegah mungsuh supaya menang ing pamindhahan sabanjure.
    • Nalika pemain entuk target, kabeh telu simbol biasane dilintasi.

    Yen kalorone pemain bisa main paling apik, game bakal mesthi mungkasi ing babak.

    Logika game kasebut gampang banget, mula ora angel nyimpulake utawa ngapalake kabeh kemungkinan supaya bisa mindhah langkah sing paling apik, sanajan jumlah kemungkinan akeh banget, umume simetris lan aturane gampang.

    Amarga iku, umume game kasebut bisa ditarik (utawa "tuwa").

    1. Winner : Yen sampeyan duwe rong potongan saurutan, pasang nomer telu.
    2. Block : Yen mungsuh duwe rong bagéyan saurutan, pasang nomer telu kanggo mblokir.
    3. Triangle - Gawe kesempatan supaya sampeyan bisa menang kanthi rong cara.
    4. Blok segitiga mungsuh
    5. Center : Dolanan ing tengah.
    6. Sudut kosong - Dolanan ing pojokan kosong.

    Tips babagan cara menang

    tic tac jempol

    Kanggo nindakake pamikiran logis, hobi iki duwe sawetara trik sing bisa mbantu nalika budhal.

    1 - Selehake salah sawijining simbol ing pojok papan

    Upaminipun salah sawijining pemain nempatno X ing pojok. Strategi iki mbantu nyebabake mungsuh nggawe kesalahan, amarga yen nyelehake O ing papan ing tengah utawa ing sisih papan, mesthine bakal kalah.

    2 - Blok mungsuh

    Nanging, yen mungsuh nyelehake O ing tengah, sampeyan kudu nyoba nyelehake X ing garis sing mung duwe papan kosong ing antarane simbol kasebut. Dadi, sampeyan bakal ngalangi mungsuh lan nggawe luwih akeh kasempatan kanggo menang.

    3- Tambah kesempatan kanggo menang

    Kanggo nambah kasempatan menang, pancen luwih becik nyelehake simbol sampeyan kanthi macem-macem garis. Yen sampeyan sijine loro X saurutan, mungsuh bakal weruh lan ngalangi sampeyan. Nanging yen sampeyan nyebarake X ing garis liyane, sampeyan bakal nambah kemungkinan menang.

    Kepiye cara nggawe Tic Tac Toe manungsa? 🥇

    tic tac jempol manungsa

    Ngumpulake papan

    Pilih papan sing mbukak lan rata kanggo muter. Sabanjure, sebar gelang hula ing telung larik lan telung larik, kaya papan game kertas tic-tac-toe. Aja ninggalake papan sing akeh banget ing antarane gelaran hula.

    • Yen sampeyan muter ing jero ruangan kanthi jubin, nggunakake tape kanggo nggawe papan . Ing beton, sampeyan uga bisa nggambar garis nganggo kapur.
    • Supaya ora ana sing cilaka sajrone dolanan, delengen lemah kanggo golek bolongan, puing-puing sing mbebayani (kayata kaca pecah), utawa jinis bebaya liyane, kayata oyot lan watu.
    • Coba atur luwih saka siji papan yen sampeyan duwe akeh pemain. Apike, saben tim kudu ana ing antarane siji lan telu peserta. 

    Tim kapisah

    Game tic-tac-toe manungsa bisa dimainake kanthi individu utawa tim. Ing kasus nomer loro, saben tim kudu paling akeh telung anggota. Saben dewan kudu loro tim sing saling bersaing, siji ing saben sisi.

    • Sampeyan bisa uga ngidini tim kanthi luwih saka telung pemain, nanging iki bakal nyuda game lan bisa uga mboseni para pemain sing luwih enom.

    Pilih tim kanggo miwiti 

    Pilih sing bakal pindhah pisanan nganggo koin utawa koin. Pilihan liyane yaiku takon saben tim milih pimpinan sing bakal dipilih, sing bakal diwiwiti nganggo rock, kertas, lan gunting. Tim kapisan sing bakal entuk X, dene tim nomer loro entuk O.

    • Supaya game luwih rame, weneh para pemain supaya saingan ing perjalanan maneh lan njupuk langkah pertama kanggo para pemenang.
    • Terus muter nganti siji tim bisa ngisi telung kothak kanthi saurutan. Menehi papat tas kain kanggo saben tim. Gunakake tas warna sing beda kanggo mbedakake X saka O. Saben tim kudu nyelehake siji tas ing papan nganti salah siji menang utawa game kasebut ditarik. Yen tim duwe luwih saka siji peserta, takon siji anggota saben tim kanggo muter bebarengan.
    • Copot tas saka papan kanggo miwiti maneh game. Supaya para peserta ora bosen mesthi main ing tim sing padha, coba ganti siji liyane.

    Game liyane

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane