Tembung silang

Tembung silang. Saiki kita bakal nuduhake kabeh sing perlu dingerteni kanggo ngerti game sing apik iki. Saka makna etimologis, asal usul, mupangat, model puzzle sing ana uga strategi kanggo ngrampungake kanthi cepet nanging cepet.

Indeks()

    Tembung silang: Cara muter titik demi titik 😀

    Kangge a Tembung silang online gratis, sampeyan mung kudu tindakake pandhuan iki kanthi langkah demi langkah:

    1.  Bukak browser sing disenengi banjur bukak situs game  Emulator.online.
    2. Sawise ngetik situs kasebut, game bakal ditampilake ing layar. Sampeyan mung kudu pilih basa lan kategori sing paling disenengi. Antarane kategori sing bisa ditemokake yaiku: Woh-wohan, komputer, kewan Negara, Sayuran lan Musik
    3. Saiki, sampeyan bakal nemokake sawetara tombol sing migunani. Bisa "Nambah utawa mbusak swara", Wenehi tombol"Play"Lan wiwiti main, sampeyan bisa"Ngaso"lan"Wiwiti maneh"Kapan wae, Nambah ukuran layar utawa game metu.
    4. Sampeyan bisa nggabungake saben potongan kanthi cara gambar sing sampeyan pilih digawe.
    5. Sawise ngisi game, klik "game metu" kanggo nindakake tembung silang liyane.

     

    ¿Cara ngatasi tembung silang? 🖊

    Saiki kita nuduhake sampeyan wolung trik sing bakal mbantu sampeyan nindakake cara silang tembung:

    1- Waca saben trek

    Perkara pisanan sing kudu sampeyan lakoni nalika miwiti tembung silang yaiku waca saben pitunjuk saka ndhuwur nganti ngisor lan uga ngetik solusi sederhana. Disaranake terus ing arah tartamtu. Ngiwa nengen utawa kosok balene banjur nerusake munggah lan mudhun. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan wis ngrekam solusi sing wis dingerteni.

    Yen, ing tangan liyane, sampeyan kudu milih pitakon kanthi ora pilih kasih lan nyebrang, bisa uga sawetara kothak sing gampang dilewati ing ngarep sampeyan tanpa prelu sampeyan priksa.

    Yen wis ngrampungake tembung kunci babak pertama iki, saiki sampeyan kudu nerusake pitakon sing angel banget sing durung bisa dijawab. Iki nggawe luwih gampang ngiro-iro kanggo kothak kasebut lan luwih gampang miwiti babak kapindho.

    Saiki luwih gampang mangsuli pitakon sing mung menehi sawetara wangsulan. Kanggo dadi conto, yen sampeyan nggoleki kata ganti pribadi nganggo 3 huruf , sampeyan isih bisa milih ing antarane AKU, KAMU, KAMI, lsp. Yen sampeyan wis ngrampungake siji utawa rong huruf kanthi babak kaping pisanan, saiki sawetara opsi bakal cepet lan ing kasus sing paling apik, isih ana siji solusi.

    2- Gunakake spidol

    spidol kanggo salib

    Yen isih akeh opsi wangsulan kanggo pitakon utawa, umume, sampeyan ora yakin babagan wangsulan kasebut, tentatif ketik tembung flimsily karo pena. Yen sampeyan terus ngrampungake teka-teki, sawetara huruf liyane sing ditemokake kanggo tembung sing sampeyan goleki, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa pikirane pisanan bener utawa ora.

    Kadhangkala, luwih becik ngenteni nganti pirang-pirang huruf diwenehi tembung sing bisa dipertanyakan. Yen mung siji, kayata Contone, Y uga, kemungkinan gedhe banget nganti pirang-pirang variasi isih bisa ditrapake. Kanthi apa sing bakal dadi luwih apik sampeyan ngenteni luwih suwe. Yen sampeyan yakin manawa tembung sing dipengini cocog, sampeyan bisa nglacak kanthi bener.

    3- Ngaso leren🙂

    Yen sampeyan wis suwe ora bisa ngetrapake tembung lan ora bisa liwat tembung silang, mula ora wedi Sekedap. Banjur lebokake misteri kasebut, ngresiki sirah sampeyan lan nindakake tindakan liya.

    Kaget kepiye, sawise interval wektu tartamtu nalika maca maneh pitakon, dumadakan sampeyan duwe efek kejutan yen sampeyan kepepet sadurunge. Faktor wektu ora kritis nalika ngrampungake silang uga. Intine yaiku tantangane kanggo nglipur.

    4- Goleki crita sampul

    Ora saben teka-teki silang duwe topik judhul tartamtu. Luwih-luwih yen ana sebab utawa topik sing diwenehake ing header, sampeyan bisa ngarepake manawa bagean tartamtu saka pitakon lan wangsulan langsung ditrapake.

    Dadi, iki ora ateges saben tembung adhedhasar. Utamane, tembung pangisi cilik, kayata kata ganti, singkatan, lan sapanunggalane, ora bakal adhedhasar topik. Nanging yen ana tema Natal utawa musim salju ing judhul, wit kanthi 5 huruf luwih bisa dadi FIR tinimbang OAK.

    Iki migunani banget yen sampeyan ora bisa maju kanthi pitakon kanthi akeh wangsulan. Dadi elinga topik kasebut, bakal nuntun sampeyan dalan sing bener.

    5- Telusuri tembung saka basa liyane

    ing Crosswords uga asring digunakake kanggo nggoleki tembung ing basa asing. Nanging, sampeyan bisa yakin manawa umume ora bakal angel banget leksikon. Umume, dudu babagan nguasai basa liyane kanthi sampurna supaya bisa ngrampungake pitakon. Luwih becik banget tembung cilik sing bisa mlebu ing basa sampeyan kanthi umum nggunakake basa kasebut. Priksa manawa sampeyan duwe huruf tartamtu kanggo tembung sing sampeyan goleki, mula luwih gampang tebak.

    6- Temokake tembung apa sing sampeyan goleki

    jinis tembung

    Kadhangkala bisa gunakake tandha pitakon kanggo sadhar sadurunge bagean endi argumen kasebut kudu diklasifikasikake. Iki menehi kesempatan kanggo nulis pungkasan kanthi aman. Nalika nggoleki kriyo, biasane padha cara. Bener padha karo tembung jamak. Yen sampeyan nggoleki jamak tembung, mesthine bakal pungkasan -is utawa -s. 

    Siji sisih, sampeyan bisa nggunakake kanggo ngetik huruf pungkasan tembung, sanajan sampeyan ora yakin kabeh tembung kasebut. Saliyane, sawetara huruf ing pungkasan tembung mbantu ngramal luwih akeh tembung sing bisa nyebrang kanthi luwih cepet. Nanging, yen sampeyan ora yakin babagan pungkasan sing tepat, lebokake nganggo pena saiki.

    7- Makna pirang-pirang tembung kasebut

    Kanthi pitakon tartamtu sampeyan kudu ndeleng luwih saka sepisan. Uga bisa uga njaluk awake dhewe dadi ambigu. Kaping pisanan, amarga kasunyatan manawa tembung ing pitakon bisa uga beda tegese, dadi conto ing Banco. Yen sampeyan dijaluk apa sing sampeyan lakoni ing bank, sampeyan kudu mikir manawa bisa tegese bank kursi lan bank korporat finansial.

    Banjur balesan bisa "lungguh kana" Wah, "nandur modal dhuwit ".

    Ana uga kemungkinan cathetan dimangerteni kanthi verbal utawa proibah. Meditasi ing pojokan kadang-kadang perlu ing kene. Aja nganti mesthi lan ing saben wayah njupuk makna tembung sing paling asring, nanging uga nyoba nggatekake level liyane. Kanggo conto, yen sampeyan dijaluk dalan menyang Roma, mesthine sampeyan ora kudu menehi jeneng dalan utawa dalan tartamtu, nanging wangsulane bisa KABEH, miturut paribasan "Kabeh dalan tumuju Roma".

    8- Nalika ora ana sing nulungi ...

    Yen sampeyan saiki wis ngetutake kabeh tips kasebut lan isih ora bisa nerusake tembung tartamtu, ora bakal luwih becik njaluk tips tartamtu. Dadi dadi njaluk saran kanggo kanca tartamtu utawa kenalan gaya lawas utawa nggunakake karya referensi tradisional utawa digital.

    Dadi dadi kamus, leksikon utawa ensiklopedia, salah sawijine bisa uga ana ing omah. Nanging, yen sampeyan lunga lan ngrampungake silang ing lokasi sing beda, sampeyan bisa milih sawetara penawaran online kanggo alat puzzle.

    Muga-muga informasi iki migunani kanggo sampeyan. Lan, yen sampeyan wis siyap saiki, kita ngenteni sampeyan wiwit nindakake tembung silang.

    Apa sing diarani silang?📚

    ing Crosswords Dheweke minangka hiburan kanggo sawetara kothak kosong sing pungkasane kudu ngrampungake game. Temokake saben tembung kanthi nggunakake tips gratis. Nalika tembung tartamtu rampung, huruf tartamtu kanthi tembung liyane ditampilake kanthi otomatis, dadi luwih gampang resolusi. Umum banget ing koran lan gazet lan, mulane uga sukses ing Internet.

    La Kesulitan silang dadi beda miturut format lan nomer tembung. Kurang tembung sing dilintasi lan tembung sing akeh game, kemungkinane game bakal angel banget. Kajaba iku, derajat kompleksitas bakal beda-beda miturut topik silang, mula yen sampeyan sinau main, pilih topik sing disenengi lan dingerteni.

    Tembung silang saiki salah sawijining hobi sing paling populer, sanajan dheweke wis kalah ing ngarep game liyane kayata sudoku. Meh ora ana koran utawa gazette sing ora duwe bagean hobi sing nyakup siji utawa luwih kekurangan silang kata. Nanging nalika pira kabeh diwiwiti?

    Sejarah Tembung Silang🤓

    kerumitan silang

    El silang pisanan sing kita ngerti kedadeyan tanggal Desember, selikur, atus telung telulas, nalika koran kasebut Minggu New York World nyithak puzzle sing diarani "tembung silang", dikembangake dening Arthur Wynne, ahli sejarah Inggris saka Liverpool. Teka-teki kasebut langsung disenengi masarakat lan dadi daya tarik mingguan kanggo publikasi kasebut.

    Sanajan sukses, World mung koran sing nerbitake teka-teki iki nganti taun 1924, nalika penerbit wiwitan nerbitake kompilasi silang tembung sing diterbitake kanthi suwe dening World, kanthi format buku. Simon & Schuster ngluncurake kabodhoan anyar sing bakal dadi salah sawijining penerbit paling gedhe ing planet iki.

    Papan tembung- Jinis akrostik tunggal sing kasusun saka serangkaian huruf sing dijelasake ing kothak 'kothak', saengga tembung sing padha bisa diwaca kanthi horisontal lan vertikal, wiwit jaman kuna.

    Tembung silang

    Leluhur Tembung silang

    Leluhur teka-teki silang sing paling misuwur sing ditemokake ing kutha Thebes ing makam imam agung Neb-wenenef sing ditunjuk kanggo fungsi kasebut sajrone taun pisanan pamrentahan Ramses II, firaun saka dinasti XNUMX (XNUMX - ewu rong atus sadurunge Kristus). Ing sisih kiwa koridor tumuju kamar njero makam, a watu gedhe sing direkam gambar manungsa lan serangkaian hieroglif.

    Teks kasebut mung ngemot serangkaian pandonga sing pinuji babagan dewa Osiris, pelindung almarhum, kaya sing asring ditindakake nalika semana. Luwih-luwih cara hieroglif ngatur arkeolog sing kaget. Kabeh ana sebelas garis horisontal. Ing tengah-tengah, sawijining kolom ditandhani kanggo nuduhake yen hieroglif, diwaca vertikal, uga bisa dingerteni.

    Wiwit iku terus berkembang ing saindenging jagad, dadi penting banget ing gazette utawa koran.

    Jinis Tembung Silang  emoji-silang

    Tembung silang duwe macem-macem jinis. Iki bisa diklasifikasikake dadi universal, ikonik, nominal, negatif, kanthi ekstensi, lan kanthi ngiro-iro. Ing tembung silang kanthi level "sederhana", ing definisi nominal, disusul ramalan. Sing duwe level "cukup angel", kahanane dibalekake: ing definisi kanthi ramalan diterusake karo nominal.

    Nanging, tembung silang ditampilake ing macem-macem kategori. Ayo deleng apa sejatine:

    Tembung silang putih

    Tembung silang putih

    Iki minangka jinis tembung silang ora ana kothak ireng, ing endi peserta kudu nemokake dununge.

    Penerjemah utawa tembung dwilingga

    Tembung silang iki ditujokake kanggo sinau a basa anyar.

    Tembung silang Silabik

    Iki minangka jinis modhalitas sing saben kothak kudu diketik suku kata tinimbang aksara siji.

    Tembung silang kanthi karakter

    Tembung silang tembung

    Jenis silang iki misuwur banget saiki. Ngemot ing foto karakter ing endi definisi siji utawa pirang-pirang cocog karo jeneng utawa jeneng kulawarga sing padha.

    Tembung silang Cryptic🤓

    Ing modalitas kompleks iki nggunakake ukara sing ndhelikake pandhuan kanggo mbangun utawa nemokake solusi ing antarane tembung ukara kasebut. Biasane ana ing Inggris ing ngendi tembung kunci The Times misuwur.

    Game liyane

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane