Tablet kanggo sekolah: sing bakal dipilih


Tablet kanggo sekolah: sing bakal dipilih

 

Sawetara dekade kepungkur kanggo nyinaoni cukup kabeh buku sekolah menyang guru; Nanging, saiki, bocah enom lan enom sing wis sekolah lan sekolah menengah kudu duwe paling ora siji tablet, sing ora migunani kanggo nyathet, kanggo panelitian ing Web lan nambah sawetara panelitian. karo guru, nanging kanthi cepet ngatur pelajaran jarak utawa sinau karo kolega liwat konferensi video (sing luwih penting yen ana watesan lan watesan sing dileksanakake dening pejabat kesehatan.

Mung amarga tablet penting ing jalur sinau siswa modern, ing pandhuan iki, kita bakal nuduhake sampeyan tablet paling apik kanggo sekolah sing bisa tuku online, dadi sampeyan mung bisa milih model sing cepet, lincah, lan kompatibel karo app sing migunani kanggo pendhidhikan. Yen kita pengin tuku tablet anyar kanggo sekolah ing toko fisik utawa ing pusat blanja, luwih disaranake luwih dhisik ndeleng karakteristik teknis sing disaranake, supaya ora tuku tablet kompatibilitas sing diragukan kanthi alon.

MACA ORA: Tablet Android paling apik: Samsung, Huawei utawa Lenovo?

Indeks()

    Tablet sekolah sing paling apik

    Ana macem-macem tablet sing cocog kanggo sekolah, nanging mung sawetara sing kudu dipertimbangkan kanggo mulang. Sawetara guru lan profesor bakal nemtokke model tartamtu kanggo kabeh kelas, dadi luwih dhisik takon sadurunge tuku sing bisa uga salah.

    Karakteristik teknis

    Sadurunge tuku tablet apa wae sing bakal dikhaskan kanggo sekolah, disaranake sampeyan mriksa karakteristik teknis ing ngisor iki:

    • Prosesor: Supaya bisa miwiti kabeh aplikasi sekolah, kita kudu fokus karo model karo prosesor kotak-inti 2 GHz utawa nganyari sing luwih ekstrim (versi nganggo CPU Octa-core).
    • Ram: kanggo mbukak sistem operasi lan aplikasi pendhidhikan, 2GB RAM cukup, nanging bisa mbukak malah 2 utawa 3 aplikasi abot tanpa ana masalah, luwih becik fokus karo model kanthi 4GB RAM.
    • Memori internal- Tablet sekolah bakal cepet ngrampungake cathetan, brosur, lan file PDF sing wis diunduh, mula luwih becik duwe memori paling ora 32GB, luwih becik yen bisa ditambahi (paling ora ing model Android). Kanggo ngindhari masalah papan, disaranake banget nggabungake layanan cloud ing ngendi nyimpen file paling gedhe.
    • Layar: Layar paling sethithik 8 inci lan kudu ndhukung resolusi HD (luwih saka 700 garis horisontal). Umume model bakal nyedhiyakake layar kanthi teknologi IPS, nanging kita uga bisa nemokake Retina (ing Apple).
    • Conectividad- Supaya bisa nyambung menyang jaringan Wi-Fi, sampeyan butuh modul nirkabel dual-band, dadi sampeyan uga bisa entuk manfaat saka cepet sambungan 5 GHz. Anane Bluetooth LE uga penting, kanggo bisa nyambung model headphone nirkabel apa wae. Model karo dhukungan jaringan SIM lan seluler (LTE utawa mengko) luwih larang lan kanggo pendhidhikan minangka fungsi sing pancen berlebihan.
    • Kamera: Kanggo konferensi video iku penting supaya ana kamera ngarep, supaya sampeyan bisa nggunakake Skype utawa Zoom tanpa masalah. Anane kamera mburi minangka pilihan sing menarik, amarga saliyane foto sing bakal diidini dokumen kertas pindai kanggo ngowahi dadi digital.
    • OtonomiTablet duwe batere luwih gedhe tinimbang smartphone lan ngidini, ing kahanan panggunaan normal, bisa nggunakake 6-7 jam kanthi aman.
    • Sistem operasi: meh kabeh tablet sing bakal ditampilake Android minangka sistem operasi nanging kita ora kudu ngremehake kakehan iPads karo iPadOS, sistem sing cepet, cepet lan asring dibutuhake (sawetara guru khusus njaluk iPads minangka alat pengajaran).

    Model sing arep didol bisa dipilih

    Sawise ndeleng sawetara karakteristik sing kudu ana ing tablet sing apik ing sekolah, ayo langsung ndeleng model apa sing bisa dituku, diwiwiti kanthi sing paling murah nganti paling dhuwur. Model pertama sing menehi saran supaya sampeyan mikir minangka tablet kanggo sekolah yaiku sing anyar HD Fire 8, kasedhiya ing Amazon kurang saka € 150 (kanthi penawaran khusus aktif).

    Ing tablet murah iki, kita nemokake layar HD IPS HD 8-inci, prosesor quad-core, RAM 2GB, memori internal internal 64GB, input USB-C kanggo ngisi daya, kamera ngarep, kamera mburi, otonomi nganti 12 jam lan sistem operasi adhedhasar Pemilik ing Android (tanpa Play Store nanging nganggo Amazon App Store).

    Yen pengin Play Store ing tablet sekolah lan luwih gampang golek aplikasi sinau, kita bisa fokus ing tablet Samsung Galaxy Tab A7, kasedhiya ing Amazon kurang saka € 250.

    Ing tablet Samsung, kita nemokake layar 10,4 inci kanthi resolusi 2000 x 1200 Piksel, prosesor octa-core, RAM 3 GB, memori internal 32 GB sing bisa diupgrade, Wi-Fi dual-band, hotspot otomatis, kamera ngarep, kamera mburi, batere 7040 mAh lan sistem operasi Android 10.

    Tablet liyane sing cocog digunakake kanggo sekolah yaiku Lenovo Tab M10 HD, kasedhiya ing Amazon kurang saka € 200.

    Ing tablet iki, kita bisa nemokake layar Full HD 10,3 inci, prosesor MediaTek, RAM 4GB, memori internal 64GB, WiFi + Bluetooth 5.0, dermaga nganggo speaker audio khusus, asisten swara Alexa terintegrasi lan baterai 10-jam. durasi

    Yen, ing liyane, kita pengin tablet sing paling laris ing pasar kabeh biaya (utawa guru menehi produk Apple marang kita), kita bisa nimbangApple iPad, kasedhiya ing Amazon kurang saka € 400.

    Kaya kabeh produk Apple, rincian paling cilik lan tampilan Retina 10,2 inci, prosesor A12 karo Neural Engine, dhukungan kanggo Apple Pencil lan Smart Keyboard, kamera mburi 8 MP, Wi-Fi saka dual band, Bluetooth 5.0 LE, kamera video 1.2MP Front FaceTime HD, speaker stereo lan sistem operasi iPadOS.

    Yen kita ora wareg karo iPad sing sederhana lan pengin PC mini portebel bisa nindakake kabeh, siji-sijine model sing bakal fokus yaikuApple iPad Pro, kasedhiya ing Amazon kurang saka € 900.

    Tablet iki nampilake tampilan Retina Cair Liquid 11 "kanthi teknologi ProMotion, prosesor A12Z Bionic karo Neural Engine, kamera mburi sudhut 12MP, sudut ultra-lebar 10MP, pemindai LiDAR, kamera ngarep 7MP TrueDepth, Face ID , audio papat speaker, 802.11ax Wi-Fi 6 sistem operasi anyar lan iPadOS.

    KESIMPULAN

    Tablet sing wis diusulake ing ndhuwur cocog banget kanggo sinau, wiwit sekolah dhasar nganti perguruan tinggi. Malah model sing paling murah nindakake bagean kasebut, sanajan luwih becik menehi fokus ing iPad (yen kahanan ekonomi ngidini) kanggo entheng, cepet eksekusi aplikasi lan kompatibilitas karo alat pendhidhikan.

    Yen sampeyan golek tablet kanthi keyboard internal, disaranake sampeyan maca pandhuane 2-in-1 Tablet-PC paling apik kanthi keyboard sing bisa dicopot mi Windows 10 Laptop paling apik sing bisa diowahi dadi tablet. Yen, kosok balene, kita ora nolak kekuwatan lan kenyamanan nulis sing ditawakake notebook tradisional, kita bisa terus maca ing pandhuan Notebook paling apik kanggo siswa.

     

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane