Snake

Indeks()

    Game Ula: kepiye cara muter langkah-langkah? 🙂

    Kanggo muter backgammon online gratis, cukup    tindakake pandhuan langkah demi langkah iki:

    langkah 1    . Bukak browser sing disenengi banjur bukak situs web game Emulator.online

    langkah 2   . Sawise ngetik situs web, game bakal ditampilake ing layar. Sampeyan mung kudu klik  Play  lan sampeyan bisa miwiti milih konfigurasi sing paling disenengi. Sampeyan bakal bisa milih antarane mode klasik lan mode alangan (petualangan) 🙂

    Langkah 3. Ing kene   yaiku sawetara tombol sing migunani. Sampeyan bisa "   Nambah utawa mbusak swara   ", pencet" Play  "tombol lan wiwiti muter, sampeyan bisa"   ngaso   "Lan"   Baleni meneh   "sawayah-wayah.

    Langkah 4.    Kanggo menang game sampeyan kudu ngrusak urutan bal warna kanthi mbuwang gelembung. Yen sampeyan nggabungake telu utawa luwih saka warna sing padha, warna kasebut bakal diilangi.

    Langkah 5.      Sawise ngrampungake game, klik  "Wiwiti maneh"  kanggo miwiti maneh.🙂

    Apa sing diarani Snake Game? 🐍

    snake

    The Game Ular yaiku game kanggo ponsel, konsol video lan komputer, ing tujuan utama yaiku nuntun sirahe ula ing layar , nyoba mangan apel sing disebar kanthi acak ing dalane. Supaya ora kalah, sampeyan kudu nyegah tembok lan buntut ula.

    Kesederhanaan nggawe game sing spesial banget. Sampeyan mung kudu nggunakake panah ing keyboard kanggo nuntun ula menyang kamenangan.

    Sejarah game 🤓

    sejarah game ula

     

    Snake lair minangka Blockade ing Oktober 1976 Ing game asli sampeyan lagi urusan karo saingan liyane.

    Tujuane yaiku supaya mungsuh sampeyan bisa tabrakan karo sampeyan utawa awake dhewe nalika sampeyan isih ngadeg. Sampeyan mung bisa mindhah 90 derajat ing saben gerakan lan kanggo iki sampeyan duwe tombol pituduh klasik.

    Ing versi Snake Game sing paling misuwur, varian sing kudu dipikirake yaiku mungsuh sing awake dhewe, amarga kita bisa tabrakan karo bagean apa wae yen awake dhewe ora ngati-ati.

    Versi Blokade lan Snake ana akeh. Atari nggawe rong versi kanggo Atari 2600,  Dominos  lan  Sekeliling . Kanggo bagean, versi diarani  worm diprogram kanggo  Komputer Commodore lan Apple II .

    Lan ing taun 1982 game judhulé Nibbler dibebasake , dibintangi ula ing setelan sing ngelingake labirin Pac-Man (1980).

    Varian,  Bocah cilik  (1991) dikirim karo MS-DOS minangka program conto QBasic. Lan ing taun 1992, versi disebut  Balapan rattler  dikatutake karo Paket Hiburan Microsoft sing nomer loro, koleksi game, sawetara kalebu ing Windows, kayata Minesweeper utawa FreeCell.

    Kanthi resume iki, ora nggumunake Nokia nang ing Blockade / Snake / Nibbler minangka standar game kanggo telpon Nokia. Dinamika sederhana lan gawe ketagihan, nyenengake, lan sarat teknis kasebut gampang banget.

    Jinis Game Ula

    game ula

    Snake Game iku klasik game seluler lan komputer nalika semana, mula kita aja kaget golek macem-macem jinis game iki . Alesan kenapa terus versi yaiku kekuwatan lan kesederhanaan nalika main, lan ora ana alesan maneh kanggo nyakup ing pasar.

    Kanthi kabeh iki, game sing digawe ing taun 70-an dudu game sing dilalekake, lan mung bakal menehi sawetara varian saka Game Ula.

    Nokia Snake 1

    Iku asli Snake digawe maneh kanggo Nokia S60. Iki versi sing dibahas nalika kita ujar manawa main Snake Game ing ponsel.

    iPhone

    Ula Ula Asli . Iki Snake kompatibel karo telpon iPhone. Ing versi iki, dheweke pengin menehi tampilan Vintage sing ana ing ponsel pisanan.

    TiltSnake . Gunakake akselerometer.

    Snake Mobile. Ula Klasik kanggo tutul iPhone lan iPod.

    Android

    GeoSnake. Versi iki duwe fungsi anyar sing beda karo sing biasane katon, lan sampeyan nggunakake fungsi anyar  beda peta geografis.

    Snake Asli. Supaya grafis mobiles lawas bisa dipercaya.

    Konsol game

    Lan malah konsol sing paling misuwur, kanthi grafis lan fitur sing ora bisa dibandingkan karo taun 90an, durung bisa nolak ngeculake versi Game Ula . Kabeh mau kalebu kalebu sing anyar ing versi anyar, nanging tetep dadi intine Snake Game. Antarane yaiku PSP, Play Station 3, WII, Nintendo DS lan Xbox 360.

    Aturan

    ula kanggo obah

    Ula disimpen banget prasaja loro-lorone visual lan ing babagan gameplay. Fokuse yaiku ula sing bisa ditrapake para pemain patang arah: kiwa, nengen, munggah lan mudhun .

    Piksel (apel) katon kanthi acak ing layar lan kudu dicekel nganggo endhas saka ula. Kanthi saben piksel sing dikonsumsi, ora mung skor pamuter mundhak, nanging uga dawa total antrian kanthi siji unit.

    Mula, papan ing layar saya saya sithik, mula bakal nambah level kangelan terus-terusan. Dolanan rampung nalika ula ndemek pinggir lapangan utawa awak sampeyan dhewe.

    Kaya klasik klasik arcade, Snake ditawakake kanthi macem-macem variasi minangka game flash internet sajrone pirang-pirang taun. Gumantung saka variane, alangan tambahan bakal dilebokake ing dalan para pemain kanggo nambah level kangelan.

    Kanggo ngaktifake jumlah poin sing luwih dhuwur, nilai bonus wis ditambahake menyang sawetara versi.

    Tips ✅

    ula klasik

    Sing lucu babagan game yaiku operasine yaiku sederhana, lan kayane ora perlu supaya dheweke ngandhani trik apa wae supaya ora nabrak. Ing pungkasan dina, kita kudu muter kabeh layar kanthi tanpa wates. Nanging perkara sing padha mesthi kedadeyan ing kita, awake dhewe njebak ula iku awak tanpa cara metu saka kana.

    Aja nganti trik urip tanpa wates utawa kepiye cara nggawe Snake kita ilang kanthi ajaib, ora. Iki sawetara tips sederhana sing kudu dielingi yen kita pengin ula kita tuwuh lan ora kepepet ing njero ati.

    Giliran

    Wiwitane, gampang banget pindhah sak layar karo ora ana guna zigzag amarga kita duwe akeh papan, nanging bakal tekane wektu iki mokal amarga ukuran Ula kita.

    Ing kene disaranake sampeyan kudu miwiti nguripake ula saka njero metu , kanthi cara iki sampeyan bakal ngindhari sirah sing kepepet ing antarane awak.

    Apples

    Iki minangka misi utama Ular kita, dheweke kudu mangan apel supaya tuwuh. Ya, ana kesalahan liyane sing umum, yaiku sampeyan ora kudu langsung menyang tanpa ngelingi saran pisanan. Awak Snake tetep dikendhaleni sawayah-wayah, amarga yen ora, sampeyan bisa uga tabrakan karo buntut.

    Yen perlu, rok apel nganti sampeyan yakin sampeyan duwe kontrol kabeh ula.

    Apa sampeyan ngerti game iki? Muga-muga sampeyan pancen duwe crita babagan game iki lan cara kanggo mainake, sampeyan bakal bisa ngerti narik kawigaten bisa dadi.

    Sampeyan duwe game iki kasedhiya ing kene uga kasedhiya gratis, dadi ora ana alesan kanggo miwiti muter lan ngentekake pirang-pirang jam ing layar.

    Urip game seluler!

    Game liyane

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane