Sepi

Sepi yaiku ... a game kertu kanggo wong siji. Amarga game kasebut dimainake dhewe, tujuan utama yaiku ora kanggo ngalahake mungsuh, nanging kanggo ngatasi game kasebut, latih pamikiran logis sampeyan, lan kadang-kadang digunakake kanggo meditasi.

Indeks()

    Solitaire: Kepiye cara muter langkah demi langkah? 🙂

    Kangge a Sepi online gratis, sampeyan mung kudu tindakake pandhuan iki kanthi langkah demi langkah:

    Langkah 1. Bukak browser sing disenengi banjur bukak situs web game  Emulator.online

    Langkah 2. Sawise ngetik situs web, game bakal ditampilake ing layar. Sampeyan mung kudu play hit lan sampeyan bisa miwiti milih solitaire sing paling disenengi. Sampeyan bisa milih kangelan sing cocog karo level game sampeyan.

    Sawise milihSampeyan uga bisa milih nomer potongan sing bakal diduweni puzzle.

    Langkah 3. Ing ngisor iki sawetara tombol sing migunani. Bisa "Nambah utawa mbusak swara", Wenehi tombol"Play"Lan wiwiti main, sampeyan bisa"Ngaso"lan"Wiwiti maneh"kapan wae.

    Langkah 4. Entuk ngilangi kabeh kertu saka game nganti Win. Kanggo iki, sampeyan kudu nyelehake kertu kasebut ing sawetara kertuWerna sing padha lan tumata tertib.

    Langkah 5. Sawise ngrampungake game, klik "Wiwiti maneh" Kanggo nggawe solitaire liyane

    Apa sing diarani Solitaire? 😀

    sepi

    Sepi (uga diarani solitaire utawa solitaire ing basa Prancis) yaiku game kertu kanggo wong siji. Terjemahan saka Prancis nuduhake apa sejatine. Diterjemahake, tegese "sabar". Macem-macem jinis geladhak bisa digunakake kanggo muter solitaire, yaiku mallet spanyol minangka ing poker.

    Ana macem-macem macem-macem solitaire sing ngidini kita duwe akeh saran kanggo seneng-seneng.

    Salah sawijining panyebab utama sukses yaiku adhedhasar kemungkinan mainake wong siji, tanpa saingan. Dadi game sing sampurna kanggo santai lan tapa.

    Crita Solitaire 🤓

    crita sepi

    Lonely yaiku a jeneng kanggo macem-macem jinis game kertu. Game sing paling misuwur ing antarane diarani "Solitaire klasikAsal usul game kasebut durung dingerteni, nanging susunan kertu kasebut asale saka kertu tarot sing digunakake kanggo ramalan. Ing pungkasan abad kaping XNUMX, game kasebut kaping pisanan kasebut ing Eropa Lor, lan game njupuk kanggo Prancis ing wiwitan abad kaping XNUMX.

    Napoleon Bonaparte dilaporake asring main solitaire nalika diasingake menyang Saint Helena ing taun 1816. Ing taun-taun sabanjure, game kasebut dadi hiburan populer ing Prancis lan pungkasane ngrebut wilayah liyane, kalebu Jerman. Akeh istilah sing umure (contone, "kothak") asale saka basa Prancis.

    Sanajan saiki, game sing misuwur iki isih dadi hobi sing disenengi masarakat. Sampeyan mung butuh siji dek kertu, lumahing lurus, lan sawetara aturan sing gampang. Dadi kanthi praktis kabeh wong bisa main game iki. 

    Sing kesepian yaiku a bentuk hiburan sing ora rumit wiwit jaman masarakat isih duwe wektu lan jagad iki durung rame banget. Ora masalah manawa sampeyan mainake kanthi cara klasik (kanthi tangan) utawa ing komputer paling anyar - santai lan nglatih pikiran sampeyan lan saiki luwih populer!

    Sejarah game solitaire ing komputer

    Sawise PC pisanan kasedhiya ing pasar, mung langkah logis kanggo muter versi digital solitaire ing kana. Wiwit main kertu ing layar mbutuhake cukup daya komputerisasi sithik, nomer akeh game muncul ing wektu sing cendhak. Ing jaman MS-DOS, umume game adhedhasar teks lan mung kanggo siji pemain.

    Nanging, komputer dadi luwih cepet lan modern, saengga bisa nambah kemungkinan grafis kanggo game. Kapasitas memori sing tambah uga ngidini para programer bisa nggabungake pirang-pirang game dadi siji program. Mangkene kabeh koleksi game solitaire digawe.

    Koleksi komersial pertama yaiku "Solitaire royaleIki ditulis dening Brad Fregger lan dirilis dening Spectrum Holobyte ing taun 1987. Game kasebut cocog kanggo PC (MS-DOS) lan Macintosh. Isine wolung varian beda, nganggo 16 warna grafis EGA, lan dioperasikake karo mouse.

    Sawetara taun mengko, ing taun 1992, QQP (Produksi Kualitas Kuantum) ngluncurake koleksi gedhe sing diarani "Lelungan SolitaireGame iki uga dirilis kanggo MS-DOS lan ngemot 105 macem-macem varian game, uga statistik rinci kanggo saben game! Pemain bisa milih sawetara game lan ora mung ngatur lelungan dhewe (lelungan), nanging uga melu misi (quests) lan entuk poin ekstra ing kana sawise menang sawetara puteran.

    Microsoft Windows Solitaire Iki pisanan muncul ing Windows 3.0 ing taun 1990. Ing taun 1995, Windows 95 ngluncurake game Freecell. Freecell dadi populer banget, ora suwe, lan pirang-pirang versi versi shareware game liyane katon. Akhire, Solitaire tampil bareng karo Microsoft XP Spider, diterusake kanthi kalah anyar lan versi sing luwih apik.

    Saiki, game kasedhiya kanggo saben platform sing bisa dipikirake, kalebu tablet lan smartphone. Ngendi wae sampeyan, mesthi ana macem-macem solitaire sing kasedhiya kanggo santai lan nyenengake!

    crita sepi

    Cara muter solitaire: Tips ♥ ️ ♠ ️ ♣ ️

    Tip 1: Karya dhisik nganggo kertu solitaire ing ngisor iki

    Solo, sampeyan kudu nggunakake kertu ing ngisor iki, amarga tumpukan iki kudu dikosongke luwih dhisik.

    • Deleng manawa sampeyan bisa nyelehake kertu ing ngisor iki saben liyane. Yen sampeyan bisa mindhah macem-macem kertu sekaligus, sampeyan kudu nggunakake tumpukan nganggo kertu paling sithik minangka pandhuan.. Kanthi cara iki sampeyan entuk kursi kosong sing luwih cepet ing ngisor.
    • Banjur sampeyan bisa kanthi cepet ngisi spasi kosong maneh. Mung nemokake tumpukan ndhuwur nalika sampeyan ora bisa nggawe langkah liya ing ngisor iki.

    Tip 2: saben ace kudu mundhak langsung

    Elinga yen mindhah aces langsung.

    • Iki pancen cocog kanggo aces sing ana ing salah sawijining tumpukan ngisor. Sampeyan meksa nganggo tangan sampeyan menyang salah sawijining ruang bebas. Utawa, klik kaping pindho ace.
    • Sampeyan uga kudu mindhah aces ing tumpukan ndhuwur. Mula, sampeyan bisa uga duwe kesempatan kanggo mindhah luwih akeh kertu saka tumpukan ngisor.

    Tip 3: lebokake Raja Lone ing ruang bebas

    Ngerjakake batere kanthi maksimal. Sampeyan butuh idin kanggo raja.

    • Sanalika aku duwe ruang bebas, kudu isi karo raja. Banjur tumpukake kabeh kertu liyane saben liyane. Kanthi cara iki sampeyan bisa nyelehake huruf mengko.
    • Yen sampeyan bisa milih raja loro, sampeyan kudu menehi perhatian marang warna sing bisa ditumpukake ing kertu.
    • Kajaba iku uga ditrapake kanggo rong titik gratis. Isi paling becik karo raja ireng lan siji wektu karo raja abang. Iki nambah kemungkinan bisa main macem-macem kertu sekaligus.

    Tip 4: ganti kertu

    Yen sampeyan ora bisa nggawe gerakan maneh utawa ora ana sing katon logis, sampeyan kudu ganti.

    • Deleng kertu lan ngalih ing antarane supaya kertu bisa dilebokake ing ndhuwur.
    • Pangowahan penting lan asring dadi siji-sijine cara kanggo nguwasani game kasebut.
    • Yen sampeyan ora weruh sepur liyane, klik ing item "Saran"ing menu. Kanthi sawetara game, sampeyan uga bisa pencet" T "ing keyboard lan game bakal nuduhake gerakan sing bisa ditindakake.

    Jinis Solitaire 🃏

    Ana sawetara variasi solitaire, sing mbutuhake luwih saka siji geladhak lan level ketrampilan sing beda saka pamuter. Dhaptar ing ngisor iki nyakup macem-macem jinis solitaire, wiwit Klondike lan Spider klasik nganti game sing mbutuhake kacepetan utawa, kanggo bocah-bocah wadon, game sing kudu njaluk kertu lan klamben saben model.

    Klondike Solitaire

    Klasik klasik! Pesen kertu Ace menyang King, pisah miturut setelan. Kanggo nindakake iki, pisah kertu menyang kolom kanthi urutan munggah, mesthi gantian ing antarane kertu abang lan ireng, nganti dek kabeh dicethakake. Yen sampeyan nemokake ace, sumebar ing sisih ndhuwur layar banjur lebokake kertu liyane kanthi setelan sing padha.

    Spider Solitaire

    laba-laba solitaire

    Rada beda karo sing sadurunge, Ing solitaire iki sampeyan kudu ngatur kertu saka King nganti Ace. Sampeyan uga mung duwe siji setelan ing meja, nanging kertu bakal bola kaping pirang-pirang, supaya sampeyan bisa nindakake luwih saka siji urutan sing diprentah.


    Solitaire Piramida

    piramida sepi

    Tujuan game iki yaikus mbusak kabeh piramida kertu, cocog ing pasangan sing nambah nganti tikel telulas kanggo nyopot saka layar. Saliyane kertu sing diselehake ing piramida, sampeyan duwe telung kertu tambahan sing kudu digunakake kanggo ngilangi kertu liyane lan mbebasake kertu sing ana ing sisih ngisor, ditambah papan tambahan kanggo misahake salah sawijining kertu.


    Pathians

    wong pathian

    Path bisa diterjemahake minangka "rute" lan ngrampungake objektif lan mekanika game iki kanthi apik. Sampeyan kudu nggawe rute kertu, gabung miturut nomer saben rai, kanthi munggah utawa mudhun. Saben kertu mung bisa digandhengake karo kertu sadurunge utawa kertu sadurunge utawa menyang salah sawijine lelucon.

    Marvin Solitaire

    Kene sampeyan kudu nyelehake kertu kanthi pasangan sing nambah nganti telulas, kaya Piramida Solitaire. Nalika nyopot kertu saka sisih ndhuwur tumpukan, kertu sabanjure bakal diuripake, mbukak kemungkinan anyar kanggo digabung karo papat kertu sing ana ing tangan sampeyan.

    Kertu kacepetan

    Kacepetan paling penting, paling ora ing game iki. Marang komputer, sampeyan kudu cepet lan nyopot kabeh kertu saka tumpukan. Kanggo nindakake iki, lebokake kertu sampeyan ing salah siji saka loro tumpukan ing tengah layar, miturut nomer kertu ing sisih ngisor, mung nomer siji sing luwih dhuwur utawa luwih murah tinimbang kertu ing meja.

    Magic Towers Solitaire

    Game liyane sing menehi hasil babagan ngilangi kertu miturut cacahe saben wong. Bedane yaiku sampeyan kudu nyopot kertu kanggo mbebasake kastil saka telung menara ing sisih ngisor, tansah mirsani regane kertu sing disorot ing sisih ngisor layar.

    Solitaire Mode

    solitaire fashion

    Sabar lan mode bebarengan, ing game sing nyenengake. Sampeyan kudu ngilangi kabeh kertu sing ana ing layar sekaligus nganggo saben model. Kanggo nglumpukake kertu ing sisih ngisor, tumpukan kertu sing duwe jinis sing padha, uga kudu dipikirake: sawetara model duwe pilihan kanggo warna, pola lan gaya.

    Cruise Solitaire

    pelayaran solitaire

    Tanpa mangu, sing paling apik. Sampeyan kudu nyopot kertu saka layar kanthi kombinasi Mahjong lan game memori- Pasang pasangan supaya muter kertu sing ana ing sisih ngisor, lan kanggo mbukak kertu sing duwe kunci, goleki kertu kanthi tombol sing ditarik.

    Game liyane

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane