Layangan

Indeks()

    Pacman: carane muter langkah demi langkah

    Kanggo main layangan online gratis, sampeyan mung kudu tindakake pandhuan iki kanthi langkah demi langkah:

    1. Bukak browser sing disenengi banjur bukak situs game Emulator.online.
    2. Sawise ngetik situs kasebut, game bakal ditampilake ing layar. Sampeyan mung kudu play hit lan saiki sampeyan bisa miwiti milih konfigurasi sing disenengi. Sawise menang game, sampeyan bisa level munggah. Ana total patlikur level.
    3. Saiki, sampeyan bakal nemokake sawetara tombol sing migunani. Bisa "Nambah utawa mbusak swara", Wenehi tombol"Play"Lan wiwiti main, sampeyan bisa"Ngaso"lan"Wiwiti maneh”Kapan wae.
    4. Dheweke bisa mangan saben permen tanpa dipangan.
    5. Sawise ngisi game, klik "Wiwiti maneh" kanggo miwiti maneh.

    Asal usul saka comecocos

    Asal-Usul Comecoco

    Pac-Man minangka karakter game sing populer banget wiwit taun XNUMXan. Was ditampilake menyang planet kasebut ing game video ing negara Jepang tanggal 1980 Mei XNUMX. Game kasebut tekan AS 5 wulan mengko lan cepet tekan 000 kopi sing didol.

    Kajaba versi arcade, Pac-Man uga wis dirancang kanggo XNUMX Atari. Sajrone pirang-pirang taun, game kasebut entuk puluhan puluhan versi sing dianyari kanggo konsol sing paling modern. Ing Brasil, karakter sing misuwur dadi Come-Come uga sukses.

    Ing ndhuwur kabeh perkara, ide game kasebut yaiku ngawasi tablet mangan karakter kuning ing labirin. Sanalika, pemain kudu uwal saka 4 penonton sing nyoba ngalahake dheweke.

    Namco pengin istilah sing beda karo game penembake, nalika semana. Wiwitane, Iwatami ngerti manawa dheweke duwe inspirasi kanggo karakter kasebut kanthi ndeleng pizza tanpa irisan.

    Nanging, asal-usul karakter kasebut uga duwe versi liyane. Miturut Iwatami dhewe, katon saka Layangan diilhami dening tulisan Jepang saka tembung "kuchi", cangkem.

    Sanalika digawe, karakter kasebut dikenal minangka Layangan. Ing basa Jepang, ejaan puck lan pac padha persis, paku. Miturut mitologi negara kasebut, dingerteni manawa Paku duwe napsu sing gedhe. Saliyane iki, tembung kasebut digunakake kaya onomatopoeia kanggo mbukak lan nutup cangkem nalika mangan.

    Saliyane, jeneng Puck muni kaya taco ing basa Inggris. Dadi, nalika game kasebut digawa menyang AS, Namco milih ngarani Pac-Man.

    Sanajan diluncurake kaping pisanan ing Jepang, nanging nalika tekane ing AS, mula ana budaya ing budaya pop. Sukses game kasebut nggumunake mung dasawarsa nerbitake entuk akeh milyar dolar, mung ing kamar game ing AS.

    Sajrone dasawarsa sabanjure, regane luwih saka tikel, tekan US $ 500 milyar. Dina iki, waralaba wis nglumpukake meh telulas milyar ing saindenging jagad. Iki tegese mung ngluwihi Space Invaders (kanthi praktis patbelas milyar dolar AS) ing dhaptar sing paling nguntungake ing planet iki.

    Wiwit versi pertama ing arcade, Pac-Man menang luwih saka telung puluh sekuel. Karakter kasebut isih ditampilake ing game sing ngluwihi franchisee. Ing Super Smash Bros, kanggo dadi conto, bal kuning bisa dipilih dadi salah sawijining pejuang.

    Apa Pacman iku?

    pacifier

    Layangan yaiku game elektronik sing digawe dening Tōru Iwatani kanggo perusahaan Namco. Originally diproduksi kanggo Arcade ing taun 80-an, dadi salah sawijining game paling populer lan paling populer saiki, kanthi versi modern kanggo macem-macem konsol lan sekuel kanggo liyane.

    Iki game sing gampang banget: pamuter yaiku a endhas bunder nganggo cangkem sing mbukak lan nutup, disetel ing labirin sing kebak isi tablet lan papat penonton sing angker dheweke. Tujuane yaiku mangan saben tablet tanpa kena memedi, kanthi tingkat kompleksitas sing maju.

    Pac-Man minangka salah sawijining karakter sing paling disenengi lan kondhang ing konsol game video ing taun XNUMXan. Bukti iki minangka popularitas sanajan ing antarane sing paling enom, sing malah ora main game kasebut.

    Lan yen sampeyan penggemar karakter kuning cilik sing rakus iki, deleng sawetara sepele babagan franchisee.

    Tujuan saka game

    mangan-klapa

    Tujuane game yaiku mangan saben-saben ubin labirin tanpa kena memedi. Nalika tabrakan karo tablet, ing Layangan nguntal lan kudu ilang saka labirin. Yen pamuter mangan saben kothak ing labirin, pamuter bakal mbukak panggung. Yen pemain mangan saben kothak ing saben maze gratis, dheweke bakal menang.

    Mung gerakan sing dikontrol pangguna yaiku obah liwat tombol arah supaya bisa maju, ngadhepi maneh, kiwa lan tengen, kanthi tujuan supaya ora nonton lan mangan tablet sing kasebar ing labirin.

    Nalika momok nabrak Layangan seda, saengga kelangan nyawa. Pemain kasebut duwe rong nyawa ekstra, sing ditampilake ing garis ngisor layar. Nalika sampeyan kelangan nyawa lan nggunakake urip ekstra, jumlah pil sing isih ana ing fase tetep ora diganti wiwit wayahe tiwas Layangan, kabeh wong bali menyang kahanan wiwitan fase.

    Yen ngono, kanggo ngisi panggung (utawa game), pamuter mung kudu padha sumelang ing bab tablet sing isih ana. Nalika pamuter kasebut kelangan nyawane kanthi tabrakan karo penonton, dheweke bakal kalah.

    Kacepetan spektrum lan Layangan persis padha, nanging, kaya ing game asli, tablet super kasebut bakal mudhun alon spektrum kanthi faktor persentase lan uga ngidini Pacman nguntal mau.

    Nalika dipangan, mung "mata memedi" sing isih ana, sing kudu bali menyang tengah labirin, ing endi sisa-sisa spekter dadi momok sing bakal maneh Pacman. Ing saben tataran ana papat tablet super. Pangembang nemtokake suwene tablet super kasebut.

    Saben tablet sing dipangan regane sepuluh poin, saben tablet super sing dipangan regane satus poin, lan saben momongan sing dikonsumsi regane rong atus poin. Game kasebut kudu paling ora 2 fase.

     

    Asal usul saka comecocos

    Asal-Usul Comecoco

    Pac-Man minangka karakter game sing populer banget wiwit taun XNUMXan. Was ditampilake menyang planet kasebut ing game video ing negara Jepang tanggal 1980 Mei XNUMX. Game kasebut tekan AS 5 wulan mengko lan cepet tekan 000 kopi sing didol.

    Kajaba versi arcade, Pac-Man uga wis dirancang kanggo XNUMX Atari. Sajrone pirang-pirang taun, game kasebut entuk puluhan puluhan versi sing dianyari kanggo konsol sing paling modern. Ing Brasil, karakter sing misuwur dadi Come-Come uga sukses.

    Ing ndhuwur kabeh perkara, ide game kasebut yaiku ngawasi tablet mangan karakter kuning ing labirin. Sanalika, pemain kudu uwal saka 4 penonton sing nyoba ngalahake dheweke.

    Namco pengin istilah sing beda karo game penembake, nalika semana. Wiwitane, Iwatami ngerti manawa dheweke duwe inspirasi kanggo karakter kasebut kanthi ndeleng pizza tanpa irisan.

    Nanging, asal-usul karakter kasebut uga duwe versi liyane. Miturut Iwatami dhewe, katon saka Layangan diilhami dening tulisan Jepang saka tembung "kuchi", cangkem.

    Sanalika digawe, karakter kasebut dikenal minangka Layangan. Ing basa Jepang, ejaan puck lan pac padha persis, paku. Miturut mitologi negara kasebut, dingerteni manawa Paku duwe napsu sing gedhe. Saliyane iki, tembung kasebut digunakake kaya onomatopoeia kanggo mbukak lan nutup cangkem nalika mangan.

    Saliyane, jeneng Puck muni kaya taco ing basa Inggris. Dadi, nalika game kasebut digawa menyang AS, Namco milih ngarani Pac-Man.

    Sanajan diluncurake kaping pisanan ing Jepang, nanging nalika tekane ing AS, mula ana budaya ing budaya pop. Sukses game kasebut nggumunake mung dasawarsa nerbitake entuk akeh milyar dolar, mung ing kamar game ing AS.

    Sajrone dasawarsa sabanjure, regane luwih saka tikel, tekan US $ 500 milyar. Dina iki, waralaba wis nglumpukake meh telulas milyar ing saindenging jagad. Iki tegese mung ngluwihi Space Invaders (kanthi praktis patbelas milyar dolar AS) ing dhaptar sing paling nguntungake ing planet iki.

    Wiwit versi pertama ing arcade, Pac-Man menang luwih saka telung puluh sekuel. Karakter kasebut isih ditampilake ing game sing ngluwihi franchisee. Ing Super Smash Bros, kanggo dadi conto, bal kuning bisa dipilih dadi salah sawijining pejuang.

    Mbak Pac-Man

    Packman
    Nalika nggawe game kasebut, Toru Iwatani pengin narik kawigaten para pamirsa wanita kanthi format sing kurang kasar lan kasar. Senadyan mangkono, kamar game tetep akeh ruang pria. Mula, pangembang kudu nggawe opsi alternatif anyar.

    Nanging, solusine metu tanpa kaduga. Sukses Pac-Man menehi inspirasi kanggo nggawe game Crazy Otto. Kanthi gameplay sing meh padha lan versi wanita saka karakter primal, game kasebut ora ana gandhengane karo Namco.

    Dadi, Midway, sing duwe hak Pac-Man ing AS, pungkasane tuku Crazy Otto lan ngeculake kanthi jeneng Ms. Pac-Man. Game kasebut ngasilake inovasi kaya labirin anyar lan kecepatan liyane.

    Fenomena budaya

    Ora suwe sawise sukses ing game kasebut, franchise kasebut entuk daya tarik ing media liyane. Ing sangalas wolung puluh loro, karakter kasebut menang versi kanggo seri animasi sing diarani Demam Pac-man. Desain kasebut diproduksi dening Hanna-Barbera, sing tanggung jawab kanggo merek tradisional kayata Flintstone lan Jetsons.

    Saliyane iki, karaktere minangka kewan pertama ing videogames. Wiwit ditampilake kaping pisanan, produk kasebut duwe merek kayata boneka, kaos, tas ransel lan liya-liyane. Cepet dadi salah sawijining jeneng game sing paling dingerteni ing njaba media.

    Pungkasane, pengaruhe ing planet game yaiku nganti penulis saka GTA ujar manawa game kasebut kaya Layangan. Miturut pangembang, 2 game kasebut nuduhake karakter sing maju poin ing peta (pejalan kaki / tablet) nalika dioyak mungsuh-mungsuhe (polisi / hantu).

    Nglipur kasunyatan babagan Pac-Man

    • Game asli, wiwit sangalas wolung puluh wolung puluh, minangka salah sawijining patbelas sing kalebu bagean saka game saka Museum Seni Modern Kota New York.
    • Pac-Man minangka game pertama sing kalebu mekanika tenaga sementara kanthi unsur. Gagasan kasebut inspirasi saka hubungane Popeye karo bayem.
    • Saben mungsuh ing game kasebut nduweni kepribadian sing beda-beda. Iki bakal dadi jelas nalika ndeleng jeneng ing basa Jepang: Oikake abang (Stalker), Jambon Machibuse (Nyerang), Kimagure biru (Ora stabil) lan Oranye Otoboke (Bodho). Ing basa Inggris, jeneng kasebut dijarwakake dadi Blinky, Pinky, Inky, lan Clyde.
    • Sanajan game kasebut ora ana enteke, sampeyan bisa duwe match sing sampurna. Dumadi ing rampung rong atus seket lima level tanpa kelangan nyawa lan kumpulake saben barang ing game kasebut. Saliyane iki, saben spektrum kudu dikonsumsi kanthi saben tenaga listrik.
    • Kanggo ngurmati waralaba game kasebut, Google nulis versi Pac-Man sing bisa dimainake nalika mengeti game kaping XNUMX taun kasebut.

    Game liyane

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane