Ngonversi Video dadi MP4 menyang DVD lan DVD dadi MP4


Ngonversi Video dadi MP4 menyang DVD lan DVD dadi MP4

 

Akeh pangguna ing antarane taun 2000 nganti 2009 wis nyusun DVD film komersial utawa disk krasan, sing bisa dideleng kanthi nyaman lungguh ing kursi karo pamuter khusus. Ing taun-taun sabanjure, panggunaan nyebarake layanan streaming lan platform portebel wis nyuda praktik iki, nyebabake DVD nglumpukake bledug ing sawetara laci.
Yen kita pengin simpen video sing ana ing DVD ing file digital utawa kosok balene (nggawa MP4 menyang DVD), ing pandhuan iki, sampeyan bakal nuduhake kabeh program gratis sing dirancang kanggo kabutuhan kasebut, supaya sampeyan bisa ngontrol konten disk optik lan apa sing kudu disimpen lan apa sing bakal dibuwang.

MACA ORA: Carane ngowahi video lan DVD dadi MP4 utawa MKV ing PC lan Mac

Indeks()

    Cara Ngonversi Video DVD dadi MP4 (lan Wakil Versa)

    Ing bab ing ngisor iki, kita bakal nuduhake program gratis sing bisa digunakake ing komputer kanggo ngowahi disk optik Video DVD dadi file video MP4 lan uga kosok balene (banjur nggawe Video DVD saka siji utawa luwih MP4). Kabeh program bisa digunakake tanpa watesan wektu utawa watesan ukuran file utawa DVD sing bakal digawe, supaya kita bisa ngirit saka tuku program sing larang lan saiki wis lawas.

    Program kanggo ngowahi DVD dadi MP4

    Program pertama sing disaranake nyoba konversi DVD digital yaiku HandBrake.

    Kanggo nggunakake program, luwih dhisik masang DVD menyang pamuter, enteni 2 menit, banjur miwiti program banjur pilih pamuter DVD kanggo mbukak video kasebut.
    Sawise video diunggah menyang antarmuka, kita mriksa trek video lan audio sing bakal disimpen, banjur kepiye carane milih Format format MP4, kita netepake minangka Prasetel swara 576p25 banjur kita meksa munggah Miwiti coding.

    Minangka alternatif sing bener kanggo HandBrake, kita bisa nggunakake program VidCoder.

    Ing antarmuka sing sederhana, kita bisa ngemot konten Video DVD apa wae, pilih trek audio lan video sing bakal disimpen, pilih arep nggabungake subtitle, pilih profil konversi (ing Setelan enkodings) lan pungkasane ngowahi disk dadi file MP4 kanthi pencet Ngonversi.

    Yen ora file MP4 pengin nyimpen Video DVD ing MKV (format sing luwih anyar lan kompatibel karo Smart TV), kita bisa nggunakake alat gratis lan efisien kaya MakeMKV.

    Program sing paling gampang digunakake kanggo ngowahi DVD dadi file video digital ora ana: kanggo nggunakake, kita mbukak program, pilih disk optik sing njupuk video kasebut, pilih trek sing bakal disimpen, pilih path kanggo nyimpen file anyar banjur pencet Gawe MKV kanggo nyebabake konversi.
    Yen sampeyan pamula lan ora bisa nggunakake HandBrake lan VidCoder, iki program kanggo sampeyan!

    Ngonversi DVD sing dilindhungi

     

    Yen nyoba nggunakake rong program pisanan sing disaranake ing ndhuwur nganggo DVD sing dilindhungi, kita ora bakal bisa ngowahi dadi MP4, yen dideleng perlindungan anti-salinan dibangun ing media asli ing pasar. Siji-sijine sistem sing mbusak proteksi yaiku MakeMKV, nanging uga bisa uga nggunakake salah sawijining program sing sampeyan weruh ing pandhuan Program paling apik kanggo nyalin DVD (rip) menyang PC.

    CATETAN: mbusak proteksi kanggo nggawe salinan pribadi dudu kejahatan, sing penting yaiku salinan ora nate metu saka omah kita (kita ora bisa nyebar utawa adol).

    Program kanggo ngowahi MP4 dadi DVD

    Yen, ing tangan liyane, kita butuh program kanggo nggawa MP4 menyang DVD Video (mula kompatibel karo pemain DVD desktop), disaranake sampeyan nyoba Freemake Video Converter.

    Kanggo nggunakake, lebokake DVD kosong menyang recorder, wiwiti program, penet tombol. Video ing sisih tengen ndhuwur, pilih file MP4 kanggo ngonversi, penet tombol ing DVD saiki ing ngisor iki lan pungkasane konfirmasi Burn. Ing jendela sing padha, kita bisa milih arep nggawe menu DVD lan kualitas konversi, sanajan paramèter dhasar luwih saka cukup kanggo nggawe video DVD sing apik.

    Program liyane sing apik banget kanggo ngowahi MP4 dadi DVD yaiku AVStoDVD.

    Kanthi program iki, kita bisa kanthi cepet ngowahi video MP4 dadi format sing kompatibel karo DVD Video, supaya bisa langsung ngobong disk optik. Kanggo nambah video, klik wae Mbukak, nalika kanggo miwiti proses konversi, kita pencet tombol wiwitan.

    Yen sampeyan nggoleki program sing lengkap lan fitur sing apik kanggo nggawa MP4 menyang DVD, sampeyan ngajak sampeyan nyoba DVD Author Plus.

    Kanthi, sampeyan bisa langsung mbukak kabeh file MP4 saka wit folder internal tanpa kudu mbukak file manager saben-saben kanggo ngrampungake nggawe disk optik pungkasan. Nalika kita Papan crita ditampilake ing ngisor iki lengkap, atur parameter DVD ing bagean tengen jendhela, pencet Sabanjure ing sisih ndhuwur lan rampungake operasi kobong.

    Kanggo nemokake program liyane sing migunani kanggo ngowahi MP4 dadi DVD, waca iki pandhuan kanggo ngowahi MKV dadi AVI utawa ngobong MKV dadi DVD.

    KESIMPULAN

    Kanthi program sing didhaptar ing ndhuwur, kita bakal bisa nindakake kabeh jinis konversi saka MP4 menyang DVD lan saka DVD menyang MP4, kanggo nyimpen disk optik film nyandhang lan nyuwek sekaligus nggawe DVD kanggo diwenehake marang sedulur tuwa utawa duwe. saka pemain DVD lawas isih bisa digunakake.

    Ing pandhuan liyane, kita wis nuduhake program liyane menyang ngowahi DVD dadi MP4 kanggo nonton video ing iPhone, supaya video (saka DVD) kompatibel karo pamuter internal ing iPhone.
    Yen luwih becik ngowahi video supaya bisa ditonton ing Android, waca pandhuan sampeyan Ngonversi film lan video sing bisa ditonton ing smartphone.

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane