Kontrol Fire TV nganggo swara (karo Echo, Alexa tanpa remot)


Kontrol Fire TV nganggo swara (karo Echo, Alexa tanpa remot)

 

Yen kita duwe piranti Amazon Echo, kaya Echo Dot sing apik, saiki bisa uga Prentah Stick TV Fire nggunakake swara sampeyan, tanpa mbutuhake remot kontrol. Sin banjur kudu pencet tombol kontrol swara ing Remote control TV Fire, sampeyan bisa mindhah menu kanthi ngomong, amarga sambungan antarane Fire TV lan Echo. Kanthi sistem iki, sampeyan ora mung bisa nggoleki episode, film lan seri TV, nanging uga miwiti lan mungkasi puter maneh, bali banjur ndeleng informasi sing dijaluk dening asisten swara ing TV, kayata cuaca, tanggalan utawa liyane. Sampeyan uga bisa ndeleng gambar sing dijupuk kamera aman sing disambungake menyang Alexa ing TV lan nyedhiyakake alternatif nalika sampeyan ora bisa nemokake Fire TV Stick remot utawa ora pengin tangi njupuk lan ngontrol kabeh mung nganggo swara.

Siji-sijine syarat sing nggunakake Fire TV kanthi swara yaiku yen wis nyambung menyang piranti Amazon Echo. Iki bisa ditindakake kanthi gampang, nggunakake aplikasi Alexa ing Android utawa iPhone. Yen akun Amazon sing padha wis disetel ing Fire TV lan Echo, yen app Alexa diaktifake ing setelan Fire TV, cukup gunakake aplikasi Alexa ing telpon kanggo nambah Fire TV menyang piranti sing dikontrol Echo.

Ing aplikasi Alexa, bukak tab Otro, banjur tutul Konfigurasi lan pungkasane ing TV lan video: Ing kene sampeyan bisa menet lambang Fire TV kanggo nambah piranti menyang kontrol Alexa. Pasangan otomatis bisa dipikolehi kanthi ngandhani Alexa ing Echo supaya muter film; Banjur, Alexa bakal takon apa sampeyan pengin ngaktifake kontrol swara TV Fire.

Yen wis rampung, tanpa nggunakake telpon utawa remot kontrol, bisa uga marang piranti Echo utawa Echo Dot kita: Mergo "Alexa, nuduhake cuaca"kanggo ndeleng ramalan cuaca ing layar TV, tanpa mangsuli kanthi swara.

Prentah sing paling migunani karo Alexa kanggo ngontrol Fire TV yaiku:

  • Alexa Apri Netflix (bisa digunakake kanggo aplikasi sing wis diinstal).
  • Alexa nemokake "judhul" (Alexa bakal nggoleki film utawa acara saka kabeh aplikasi sing wis diinstal, kayata Netflix utawa Perdana Video.)
  • Alexa nyelehake judhul film kasebut (kanggo langsung muter film sing digoleki).
  • Alexa nemokake komedi (Alexa bakal nggoleki film ing genre kasebut.)
  • Alexa nggoleki judhul ing Youtube (kanggo khusus nggoleki ing Youtube; telusuran khusus ora bisa digunakake kanggo kabeh aplikasi).
  • Alexa Bali menyang Omah O Mulih (kanggo bali menyang layar utama).
  • Alexa Pilih (kanggo milih kothak sing disorot ing antarmuka TV Fire).
  • Alexa Ngiwa utawa nengen (kanggo mindhah pilihan ngiwa utawa nengen siji).
  • Alexa Geser ngiwa utawa nengen (kanggo mindhah pilihan ing sisih tengen utawa kiwa papat item supaya bisa luwih cepet).
  • Alexa ora duwe banyu (kanggo munggah lan mudhun ing pilihan menu).
  • Alexa ndeleng videoku (kanggo mbukak bagean Video Kula ing Perdana Video).

Amarga sampeyan bisa ndeleng informasi cuaca ing TV kanthi takon karo Alexa nganggo swara, sampeyan uga bisa takon:

  • "Alexa, nuduhake tanggalan sampeyan"
  • "Alexa, nuduhake kamera"
  • "Alexa, nuduhake dhaptar sing kudu ditindakake"
  • "Alexa, tuduhna lalu lintas ing Roma"
  • "Alexa, nuduhake dhaptar blanja"

Kanggo tips liyane babagan nyoba Fire TV lan Echo, kita wis ndeleng artikel liyane babagan kepiye rungokake audio TV (nganggo FireTV) ing Amazon Echo

COUSIN: Kontrol TV nganggo swara sampeyan

Yen sampeyan pengin ngontrol TV kanthi swara, sampeyan bisa tuku piranti sing bisa ngonversi perintah swara Alexa dadi printah remot. Kanthi tembung liyane, sampeyan bisa ngganti saluran ing TV kanthi nggunakake swara kanthi Amazon Echo. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu tuku piranti kaya Smart Home Hub iki kanthi rega 20 euro, sing ngidini sampeyan ngontrol obyek kanthi remot kontrol swara.

MACA ORA: Cara nyambung Alexa menyang TV apa wae

 

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Munggah

Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane