Ngatasi ekspresi kanthi foto

Ngatasi ekspresi kanthi foto

Apa matématika mesthi dadi masalah kanggo sampeyan? Apa sampeyan kerja keras ing sekolah, sanajan sampeyan ngupayakake, sampeyan berjuang kanthi nomer lan uga persamaan sing paling gampang kaya drama sing ora bisa diatasi? Ayo, aja pundung, sampeyan mung kudu ngganti cara sinau. Kepiye babagan nggunakake alat panelitian modern sing ngidini sampeyan sinau matématika, kayata menehi kamungkinan ngatasi ungkapan nganggo foto.

Kepiye carane sampeyan ngomong? Swara kaya fiksi ilmiah? Aku njamin yen ora ngono! Waca pandhuan iki babagan babagan kemungkinan iki, diwenehake kanthi aplikasi sederhana sing kasedhiya kanggo piranti Android lan iPhone lan iPad sing khusus kanggo ngrampungake macem-macem pitakon matematika. Iki minangka alat sing gampang banget, lan asring gratis. Sampeyan bakal ngerti manawa, nalika maca pandhuan iki, sampeyan ora bakal angel ngerti carane nggunakake, uga amarga aku bakal nerangake langkah demi langkah cara kerjane.

Lan ora mandheg ing kana! Akeh aplikasi kasebut, nyatane, ora winates kanggo ngrampungake ekspresi nganggo foto, nanging nerangake kanthi rinci kabeh prosedur kanggo ngerti resolusi kasebut. Cekakipun, sampeyan bakal ngatasi masalah matematika sing sampeyan alami, nanging ing wektu sing padha, sampeyan uga bakal ngerti kepiye cara ngrampungake dhewe nalika mbesuk. Sing sampeyan butuhake mung kamera smartphone utawa tablet sampeyan. Coba, ayo!

Indeks()

    • Aplikasi ngatasi ekspresi nganggo foto
      • Photomath (Android / iOS / iPadOS)
      • Android / iOS Cymath)
      • Microsoft Math Solver (Android / iOS / iPadOS)
      • Aplikasi liyane kanggo ngatasi ekspresi fotografi

    Aplikasi ngatasi ekspresi nganggo foto

    Yen sampeyan setuju, ayo goleki sawetara lan ndeleng sawetara app ngatasi ekspresi nganggo foto kanggo diinstal ing Android lan iOS / iPadOS.

    Photomath (Android / iOS / iPadOS)

    Photomath Iki minangka aplikasi pertama sing dakkarepake kanggo sampeyan sing bisa ngatasi masalah matematika sing rumit lan macem-macem, cukup kanthi menehi pigura karo kamera piranti Android (aplikasi uga kasedhiya ing toko piranti alternatif tanpa layanan Google) utawa iOS / iPadOS

    Aplikasi kasebut menehi panjelasan sing jelas ing basa Italia lan kompatibel karo masalah matematika sing paling akeh. Ndhukung tambahan lan pengurangan, perkalian lan divisi, kekuwatan lan radikal, fraksi lan ekspresi kanthi fraksi, linear, ekspresi logaritma lan trigonometri, sistem, ketimpangan, turunan lan integral. Sejatine gratis, nanging kanggo ngakses penjelasan matematika rinci, sampeyan kudu langganan langganan wiwit € 10,99 / wulan.

    Ngandika, sawise nginstal lan miwiti Photomath, pilih basa sing sampeyan minat (contone. Italia) banjur pencet tombol Kene kita lunga. Banjur gulung menyang lembar informasi sing nggambarake cara kerja app lan klik item kasebut Rampung (o Salta, yen sampeyan wis mutusake ora konsultasi karo dheweke). Banjur nunjukake duweke sampeyan umur, penet tombol Sabanjure, nemtokake manawa sampeyan siswa, rama ing profesor banjur pencet tombol Rampung. Banjur wenehi akses Photomath menyang kamera.

    Yen wis rampung, bingkai ekspresi matematika sing pengin sampeyan ngatasi. Priksa manawa aplikasi wis fokus ing formula matematika kanthi bener ing kothak tengah sing bakal digunakake kanggo mindhai banjur penet Dijupuk diselehake ing sisih ngisor layar, kanggo motret teks ing kana. Sampeyan bakal ngerti manawa ekspresi kasebut bakal dipindai lan dianalisis kanthi nyata. Kanthi sekejap mripat, layar kasebut bakal katon dipindai.

    Nanging, rada adoh, sampeyan bakal bisa ndeleng asil ekspresi kasebut. Yen sampeyan nutul tombol Tampilake langkah solusi, layar anyar bakal mbukak ing ngendi sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap sing dibutuhake kanggo sinau matématika.

    Saliyane ngatasi ekspresi lan langkah-langkah sing ana gandhengane kanggo ngatasi, siji ing ngisor liyane, sampeyan bakal nemokake sawetara panjelasan babagan carane ekspresi kasebut ditanggulangi. Kanthi nutul macem-macem langkah sing bakal ditampilake ing layar, sampeyan bisa ndeleng kabeh aturan matematika sing wis ditrapake, kanthi panjelasan rinci. Pencet tombol Nuduhake (sisih tengen ndhuwur), sampeyan bisa nuduhake ekspresi lan résolusi liwat jaringan sosial utama, utawa mung bisa disimpen ing piranti.

    Yen sampeyan pengin ngetik ekspresi kanthi manual kanggo ngatasi, ing layar Photomath utama sampeyan bisa menet tombol kasebut Kalkulator. Iki bakal mbukak layar anyar, amarga keyboard kanthi simbol matematika, sampeyan bisa ngetik kabeh nomer sing dikarepake ing ekspresi, mbusak kabeh lan bisa uga modifikasi. Maneh, aplikasi Photomath bakal ngetung asil kanthi cepet lan sampeyan bisa enggo bareng kanthi gampang.

    Photomath uga nglacak ekspresi sing wis mantun, kanthi riwayat sing bisa dideleng kapan wae. Kepiye carane sampeyan nindakake? Cukup klik ing lambang notebook karo jam (ing pojok sisih ndhuwur ndhuwur layar utama aplikasi) lan wis dadi.

    Yen ana wektu, sampeyan duwe pitakon babagan operasi aplikasi kasebut, bagean kasebut Pusat layanan, kasedhiya ing menu sing bisa ditelpon kanthi mencet tombol (≡) (kiwa ndhuwur) bakal menehi resolusi sawetara masalah populer.

    Android / iOS Cymath)

    banget Digandhengake, minangka solusi migunani kanggo ngatasi ekspresi matematika kanthi foto. Aplikasi iki kasedhiya gratis kanggo Android (uga ing toko alternatif) lan iOS / iPadOS lan kompatibel karo spanduk pariwara sing ora invasif banget. Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa langganan langganan wiwit € 5,49 / wulan, kanggo mbusak pariwara lan entuk penjelasan sing luwih rinci babagan ngrampungake masalah matematika, kanthi pandhuan langkah-langkah nggambarake aturan sing ditrapake.

    Sawise nginstal lan ngluncurake Cymath ing piranti, tutul tombol kasebut Kamera (ing sisih tengen) lan wenehi idin sing perlu kanggo ngakses kamera. Sabanjure, bingkai ekspresi sing pengin dirampungake, lan jupuk ing kothak dununge ing tengah layar banjur pencet tombol ▶ ︎ sing ana ing sisih ngisor. Ing layar anyar sing dibukak, kayadene kanthi "sihir", sampeyan bakal nemokake ekspresi sing wis dirampungake, lengkap karo langkah-langkah sing dibutuhake kanggo resolusi kasebut.

    Kajaba iku, aku pengin nuduhake kemungkinan ngetik ekspresi nganggo keyboard (yen aku ora bisa tumindak karo kamera), kanthi menet tombol Keyboard saiki ing sisih kiwa ndhuwur layar utama aplikasi. Tutul tombol wae (≡), ing sisih kiwa ndhuwur, lan milih item kasebut Sajarah Saka menu sing mbukak, sampeyan bisa ndeleng riwayat ekspresi sing wis dirampungake sadurunge.

    Microsoft Math Solver (Android / iOS / iPadOS)

    Solusi liyane sing migunani yaiku Microsoft math solver sing jenenge menehi saran, ngidini sampeyan ngetrapake matématika kanthi cepet kanthi menehi ekspresi ekspresi sing bakal ditanggulangi nganggo kamera piranti. Iki uga ngidini sampeyan ngetik ekspresi nganggo tulisan tangan uga ngetik keyboard. Kasedhiya gratis ing Android (kalebu toko alternatif) lan OS / iPadOS.

    Sawise nginstal lan miwiti Matematika Solver ing piranti sampeyan, pilih basa sing sampeyan pengin atur (eg. Italia) banjur pencet tombol Pambuka diselehake ing ngisor. Banjur nonton tutorial informatif sing nerangake cara kerjane, utawa salta langkah iki kanthi mencet tombol sing cocog sing ana ing sisih tengen ndhuwur.

    Ing jalur iki, pencet tombol Gambar dhewe lan wenehi akses Math Solver menyang kamera piranti; banjur pigura ekspresi sing pengin dirampungake, lan jaga yen ana ing jero kothak diselehake ing tengah layar banjur penet tombol bunder ing ngisor layar.

    Banjur klik tombol Terusake terus lan ing layar mbukak sampeyan bakal bisa ndeleng resolusi ekspresi sing dibingkai saiki. Tutul tombol Deleng langkah-langkah solusi, sampeyan bisa ndeleng langkah-langkah sing nyebabake resolusi kanthi kabeh panjelasan kasus kasebut. Kajaba iku, nalika nggulung layar, sampeyan bisa ndeleng ekspresi ing a grafis, nganalisa masalah sing padha, nonton video gegandhengan saka Internet lan sampeyan bakal duwe akses menyang materi sinau liyane sing migunani.

    Kanggo ngakses cara nulis ekspresi liyane, cukup pencet tombol kasebut Gambar, gegayutan karo tulisan tangan, lan Keyboard, kanggo bali menyang mode sing ngidini sampeyan ngetik saka keyboard.

    Aplikasi liyane kanggo ngatasi ekspresi fotografi

    Ana aplikasi liyane kanggo ngatasi ekspresi fotografi sing bisa dipikirake. Aku bakal ndhaptarake ing ngisor iki - bisa uga sampeyan bisa nemokake wong sing cocog kanggo sampeyan.

    • FastMath (Android / iOS / iPadOS) - kaya sing diandharake, sampeyan ngidini sampeyan ngetrapake matématika kanthi cepet kanthi menehi ekspresi sing bakal ditanggulangi nganggo kamera piranti. Bisa didownload kanthi gratis, nanging kanggo ngakses kabeh fungsine, langganan saka € 10,99 / wulan.
    • Scanner matématika (Android / iOS / iPadOS) - iki minangka aplikasi liyane sing kalebu ing kategori sing bisa digunakake kanggo ngatasi ekspresi matematika nggunakake kamera piranti sampeyan. Kanggo mbusak pariwara lan nggunakake kabeh fungsi aplikasi, sampeyan kudu menehi langganan wiwit € 3,99 / minggu.
    • Kalkulator Plus (Android) - Iki minangka solusi gratis kanggo Android sing bisa ngatasi ekspresi matematika kanthi dibingkai nganggo kamera piranti. Iki uga nggabungake konverter unit praktis sing bisa digunakake kanggo tujuan iki. Akses menyang kabeh fungsine mbutuhake tuku ing aplikasi wiwit € 1,09.
    Sampeyan uga kasedhiya:
    20 game paling populer ing pc ing taun 2020 egirl prawan alus lan vsco prawan tegese saben gaya 15 game super mario bros online gratis kanggo pc carane mbukak kunci pamuter lampu kilat ingobe lan firefox krom ngobrol video gratis karo wong liya kanggo ketemu lan ngobrol aplikasi sing luwih apik apa kwai aplikasi kasebut nggawe video kanggo nuduhake status lan crita game io paling apik ing ngendi sampeyan main bebarengan ing pc lan smartphone browser sing paling apik kanggo kothak tv android lan tongkat geni kanggo mbukak video lan situs web unggah dhaptar iptv kanggo dideleng ing tv pintar tv chromecast lsp. cara nggunakake sideload adb kanggo nginstal mulihake update rom pamuter soda kanggo nonton acestream lan video torrent uga ing chromecast cara muter obyek ing sims 4 mbebasake ruang memori ing teken tv geni yen alon utawa kurang nyetel maneh terrestrial digital sing tegese dtv lan atv gunakake instagram saka pc kanggo ngunggah foto lan ngirim crita carane gawe anyar ing sims 4 program tanggalan lan tanggalan paling apik kanggo pc gratis lan ing basa Inggris download google chrome kanggo pc kanthi instalasi offline cara ngubungake data id konami ing pes 2020 game olahraga seluler 2 game strategi rts paling apik kanggo pc gratis aplikasi paling apik kanggo maca manga lan download ing pc lan iphone android 20 game peran online gratis paling apik kanggo pc cara nyetel setelan kontras webcam lan padhang ing pc windows gawe profil facebook palsu status palsu postingan utawa obrolan game tetris paling apik online lan Multiplayer muter musik mp3 lan trek pc ing echo lan google home piranti lunak pemetaan pikiran lan pikiran gratis download pes ing pc gratis lan multiplayer kanthi efootball pes 2020 lite fokus ing gambar sing kabur lan ora fokus browser paling apik kanggo kothak tv Android lan tongkat geni kanggo mbukak video lan situs web / # 2) _Mozilla_Fireoks " 50 game offline kanggo main tanpa internet ing Android lan iPhone simulator nyopir pc gratis kanggo sinau babagan nyopir mobil program sing dibutuhake ing pc kanggo muter game apa wae 30 game paling apik kanthi grafis super kanggo Android lan iPhone gratis setelan audio mikropon lan campuran stereo beda pc bot tiktok kanggo tujuan apa lan sing paling apik carane nggawe file kumpulan bat ing windows kanggo nindakake operasi kanthi cepet cara nginstal mod ing sim 4 carane nggawe tv dadi video lan aplikasi geni cheat skill paling apik ing sims 4 cara mateni windows defender antivirus ing windows 10 trik entuk omah gratis ing sims 4 sim diwasa paling apik 4 cara mbatalake langganan Netflix lan mbusak akun sampeyan perang bintang lan game plancongan luar angkasa kanggo pc lan online gratis saran carane ngundang kanca kanggo telegram liwat utusan liyane mbusak folder onedrive saka windows 10 file explorer kanggo ngobrol kanthi gratis en carane ngunggah foto menyang facebook kanthi kualitas tinggi cara mbukak file xml utawa xml p7m faktur elektronik Dadi wong liya sing nggunakake google link kanggo nggawe flickor cara ndownload file swf lan main game flash ing pc sampeyan gawe animoji ing Android lan iPhone nganggo avatar animasi sosial pandhuan kanggo nampilake pusat media universal kanggo smartphone lan tablet tv tv nggawe video boomerang daur ulang lan sunting app Android 12 bot paling apik kanggo perselisihan ing taun 2020 8 situs web kanggo nggawe avatar gaya anime online gratis carane nonton dazn ing tv geni chromecast utawa tv pintar program obrolan gratis kanggo pc lan messenger kanggo kantor carane ngrungokake musik saka youtube ing echo Alexa cara nyinkronake audio lan video proses eksekusi layanan antimalware sing ditindakake ing windows 10 game nyopir 3d paling apik lan mesin balap kanggo pc gratis primeos yaiku Android kanggo pc coba ing memori usb game musik gratis sing paling apik kanggo pc ing ngendi sampeyan bisa main ing irama ja / PC Mac の ス マ ー ト フ ォ ン や タ ブ レ ッ ト か ら ア ダ ル ト サ イ ト へ の ア ク セ ス を ブ ロ ッ ク す 12 game online paling apik kanggo dolanan karo kanca ing piranti seluler lan pc tr mbusak windows lawas lan mbusak file instalasi windows sadurunge carane nonton saluran televisi ing chromecast tanpa antena carane nonton netflix gratis lan tanpa mbayar instal aplikasi Android ing tv geni saka apk utawa nyimpen yaiku ip gateway standar 192 168 1 254 utawa 192 168 1 1 2 opsi sing matesi bandwidth internet ora aktif ing windows wifi pc asring nyopot utawa ngatasi solusi sing ora pedhot piksel utawa blur foto kanggo nutupi rai utawa nulis pulih file lan foto sing wis ilang saka kertu memori lan USB stick game mmo rpg mmo gratis sing paling apik kanggo pc ing taun 2019 layar pamisah ing Android kanggo nggunakake rong aplikasi bebarengan Pandhuan teken tv amazon geni kanthi aplikasi cheat lan fitur sing didhelikake transmisi iptv ing tv geni Amazon lan chromecast 5 pemain kanggo premium spotify ing pc kanthi macem-macem fungsi efek swara muni lan swara kanggo ndownload lan ngrungokake ganti warna, latar mburi lan tampilan facebook ing pc sampeyan sinaoni ngetik ing pc tanpa katon lan ora diketik kanthi cepet sim ekspansi paling apik 4 cara ngirim obrolan whatsapp saka Android menyang iOS bn / mbusak latar mburi saka foto lan pigura kanthi cepet carane nambah volume ndhuwur maksimum ing pc ko / PC 에서 YouTube 음악 으로 음악 을 업로드 하여 컬렉션 을 온라인 에 보관 하세요. facebook lan riwayat chatting messenger nemokake mbusak utawa download pesen bedane antarane notebook sing tegese ultrabook utawa notebook alternatif paling apik kanggo kodi kanggo nangani nonton film lan video cara ngontrol pemanasan nganggo echo amazon lan Alexa carane nggawe panggilan video whatsapp saka pc lan smartphone sampeyan cara motong lan ngowahi ukuran video ing Android lan iPhone jaringan kerugian jaringan lan jitter kepiye mriksa lan ngrampungake tiktok pandhuan apa lan carane miwiti nonton lan nggawe video carane ndownload lan nginstal fifa 20 pc xbox siji ps4 lan ganti game kasebut pamuter iptv paling apik kanggo nonton iptv kanthi gampang ru / как активировать микрофон в хр nyalin DVD utawa disk blu ray ing windows nganggo burner program kanggo nyalin file luwih cepet lan ngaso ing windows windows nggawe lampu Natal otomatis kanggo dekorasi cerdas cara nggunakake wireshark kanggo njupuk informasi ing jaringan lan nyegat lalu lintas download tanduran vs nir 2 kanggo pc Kanggo apa wordpad lan bedane karo notepad download messenger lite aplikasi obrolan facebook sing entheng blok akses internet kanggo program kanthi firewall windows cara nglereni kabel crimp lan ethernet kanthi ukuran sing beda-beda ja / apk ア プ リ ケ ー シ ョ ン が ウ イ ル ス で あ る か ど う か を 確認 す る 方法 carane ndownload plex menyang pc tv android ios nas coba browser game opera gx sing mbatesi panggunaan ram lan CPU game online gratis paling apik kanggo bocah ing pc kanggo sinau lan seneng-seneng carane nyithak saka Android menyang printer apa wae carane mulihake aplikasi sing wis dibusak nggunakake vpn ing firetv kothak kromecast tv lan tv pinter cara nggawe bot ing diskord lan ngotomatisasi fungsi server pamuter ing / soda kanggo ndeleng video acestream lan torrent uga ing chromecast Cara ndandani yen aplikasi nabrak proteksi ing Windows 10 kepiye cara pembayaran sing ora bisa dipercaya utawa anonim ja / huawei ス マ ー ト フ ォ ン で フ ォ ン ト を 変 更 す る 方法 mateni pamblokir file exe layar cerdas carane nyambung kabel kabel abang lan ireng ing pc utawa tv screensaver gratis paling apik kanggo PC kanthi windows 10 7 lan 8 mripat abang sing bener ing foto flash kepriye cara anonim bisa ngirim pesen anonim aplikasi paling apik kanggo iphone lan ipad kanggo nonton video lan film program kanggo decode sinar blu ray muter gunakake 7zip kanggo mbukak folder zip rar lan file kompres nggunakake zoom utawa ketemu saka tv nganggo utawa tanpa chromecast apa tegese tv pinter apa kaluwihan lan kekurangan gunakake munggah minangka batere kanggo komputer yen listrik ora kuwat ngowahi windows 10 dadi windows xp cara maca koran kanthi online saka smartphone kanthi gratis waras pesen saka utusan facebook game sniper nganggo bedhil sniper lan sniper ing Android lan iPhone mixer audio gratis kanggo program pc 8 kanggo ngrungokake musik campuran game online paling apik ing html5 kanggo muter gratis atur pamuter gawan kanggo windows musik lan video pejuang werna 2 jinis game gelut kanggo pc muter kanggo nggawe pc ing simulator 3d pt / volte kanggo situs klasik lawas nggawe Facebook tanpa Chrome carane ndeleng kanca sing ndhelik ing facebook carane nggawe video deepfake palsu nganggo rai Kartu ucapan animasi kanthi video, foto lan musik dhaptar pes 2020 nuduhake sepuluh janji paling murah kanggo game olahraga liga master motong file audio pamisah lan gabung lagu lan musik mp3 15 program paling apik pl / jab zablokować dostęp do witryn dla dorosłych kanggo smartfonów ing komputer ing PC Mac cara nelpon gratis saka browser sampeyan akses web langsung kabeh cara kanggo nonton netflix ing 4k uhd nambah panguasa ing layar pc sampeyan ganti setelan audio lan ekualiser ing windows 10 wayang kulit fi / palaa vanhaan klassiseen facebook sivustoon kromilla pes 2020 tim liga master paling apik nggawe gambar 8-dicokot saka ngeruk lan ngowahi foto dadi seni piksel 100 game paling apik kanggo Android sing bisa didownload kanthi gratis ing smartphone sampeyan carane nginstal keylogger kanggo ndelok pc kanthi meneng-menengan kanggo tuku dandanan virtual virtual 3d chatting lan game online kaya urip kaloro Game pvp multiplier paling apik kanggo pc x lan playstation gratis kanggo muter carane ndownload pes 2020 lite gratis ing pc game ps4 lan xbox one game olahraga proyek windows 10 ing tv kanthi sambungan nirkabel ajaib menyang layar bali menyang situs facebook klasik lawas ing Chrome macos big sur aplikasi sing dianyari saka peta menyang safari lan pesen jdownloader program paling apik kanggo download bebarengan saka internet game bilyar ing ipad iphone lan blumbang 8 XNUMX gratis pulih file sing dikunci dening ransomware lan malware kaya cryptlocker cara ngatur dns pribadi ing android situs kanggo ngatasi latihan matematika lan aljabar kanthi langkah lan petungan kahuripan ing facebook lan offline ing obrolan lan utusan pamisah biaya netflix spotify utawa situs liyane sing mbayar mod sandhangan paling apik ing sims 4 mbusak avg web tuneup lan ora aman adware kalebu ing avg antivirus tiktok lan aplikasi kanggo nggawe video nari lan nari atur jam weker ing pc otomatis windows 10 masalah layar ireng pl / najlepsze gry pvp dla wielu graczy na PC xbox i playstation bebas main ru / как зки Mac Mac Mac MacК Mac Mac Mac Mac Mac Mac Mac Mac Mac Mac Mac Mac Mac Mac browser ucup cepet lan modern kanggo pc kanthi fungsi sing dibangun lan ekstensi krom aplikasi kanggo nonton bal-balan langsung ing Android lan iPhone Kewan pc sing bisa mlaku kanthi langsung ing layar lan tetep dadi perusahaan aplikasi paling apik kanggo ngasilake otp kanggo akses aman kanggo situs carane nyimpen gambar utawa status video ing whatsapp ngowahi Android nganggo adb tanpa ngganti os utawa rom carane ndownload video pinterest activator kms kanggo hack windows 10 mbebayani ndeleng solusi alternatif laptop paling apik nganggo baterai sing bisa dicopot 15 program kanggo ngrekam layar Apa sing ditindakake proses isolasi grafis piranti audio windows situs lan aplikasi paling apik kanggo nggawe wit kulawarga mlebu pdf lan dokumen ing pc mac android iphone ipad bs / kako povezati bisa dicoba ing pamrentahan televizorom download lan nginstal fortnite ing toko game resmi android lan apk modifikasi ndandani sektor ala disk ing SSD utawa hard drive trik rahasia facebook messenger lan simbol obrolan terus nggunakake windows 7 kanthi aman ing 2020 kanggo / Piranti kanggo nginstal PC Hardware 10 Piranti kanggo maca Alat sing paling anyar layanan windows sing bisa dipateni kanggo nyepetake pc ngirim foto sementara sing ilang sawise dideleng Nintendo ds emulator ing windows kanggo muter rom ing pc pulih pesen whatsapp sing wis dihapus lan mulihake serep amazon Alexa carane nggawe rutinitas lan printah swara anyar ndandani tcp lan winock ing windows 10 nggawe server ing omah kanggo nuduhake sumber daya ing internet download musik mp3 ing Android lan iPhone aplikasi sing paling apik carane nggunakake Alexa utawa google asisten ing mobil legenda aspal 9 kanggo iphone android lan pc game mesin paling cepet kertu kredit virtual gratis paling apik cara njupuk foto kanthi efek bokeh latar mburi sing kabur ja / PC ら ら YouTube の 音 楽 に 音 楽 を ア ッ プ ロ ー ド し て 、 コ レ ク シ ョ ン を オ ン ラ イ ン に 保 ち ま す Audio headphone 3d ing windows 10 kanthi sonic lan dolby atmos gawe kartun lan video dhewe kanthi online am / download telegram kanggo pc Android lan iPhone mbusak lan mbusak bonjour lan mdnsresponder saka iTunes carane ngirim foto lan video ing crita instagram ing pc ing taun 2020 aplikasi kanggo blur latar mburi foto ing Android lan iphone carane ngrungokake musik ing google Alexa lan perintah swara siri cara nggunakake tutubox ing iOS kanggo ndownload aplikasi gratis guida game ing wifi lokal nganggo smartphone sampeyan nambah sensitivitas mouse lan presisi pointer apa sing kudu ditindakake yen internet ucapake ucapan sing sampeyan ucapake carane menang utawa ngalangi kanggo nonton anime 15 kaca facebook paling apik kanggo nyenengake lan narik minat aplikasi kanggo nguji potongan rambut gaya rambut lan warna rambut nalika apple tv 4k regane pro lan kontra aplikasi kanggo nonton film lan streaming gratis carane maca h 265 file hevc ing pc, tv lan smartphone carane nggawe sambungan internet pppoe kanggo nindakake intro ekstensi kanggo web whatsapp ing chrome yen komputer mati mung kanthi mandheg mati apa sing kudu ditindakake trik paling apik kanggo dibangun ing sims 4 carane mbusak flash player saka windows 10 selawase carane nambah nyuda utawa normalake volume audio lagu ing mp3 carane nyepetake ekstrak file zip lan rar troubleshoot dazn apa tegese kode kesalahan ndeleng ditolak utawa mbusak panjaluk kanca facebook sing wis ditundha kanggo tuku video game kepiye cermin layar iphone ing mac setelan asisten google ing iphone android lan sarang Ngonversi mkv dadi avi utawa ngobong mkv menyang dvd sudoku gratis ing silang silang pc lan labirin online lan bisa dicithak carane nonton tv saiki ing tv tanpa decoder langit muter video yen vertikal utawa bengkong

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane