Nggawe musik anyar kanthi intelijen buatan


Nggawe musik anyar kanthi intelijen buatan

 

Intelijen buatan, saiki, ora ngluwihi eksperimen lan pancen nggunakake akeh proyek lan aplikasi praktis. Antarane, musik sing ngasilake suwe saya suwe saya maju, mula sing ora duwe ilmu babagan alat musik utawa pengalaman nyanyi isih bisa nyenengake lan mbayangake imajinasi. Intelijen buatan sing ditrapake kanggo musik bisa digunakake liwat algoritma sing, kanthi mriksa pirang-pirang rekaman, kanthi otomatis ngasilake komposisi musik anyar lan unik. Algoritma nggabungake lapisan swara sing digawe kanthi daur ulang, kanthi garis sing beda kanggo saben alat musik.

Ana sawetara aplikasi web kanggo nyoba eksperimen karo generasi musik nggunakake intelijen buatan sing banjur bisa digunakake kanggo ngrungokake utawa dadi latar mburi video, game video utawa proyek liyane. Sawetara conto aplikasi sing nggawe musik anyar liwat AI kasedhiya, gratis, ing situs-situs ing ngisor iki.

MACA ORA: Situs kanggo muter online lan nggawe musik lan iringan

1) Generatif.fm yaiku ... a generator musik latar mburi, apik digunakake kanggo ngendhokke lan fokus, tetep tanpa wates. Musik ing situs iki ora digawe karo sapa wae, nanging digawe kanthi otomatis lan ora ana enteke.

2) Mubert Iki minangka proyek sing berkembang, sing bisa nyoba ing versi demo. Pilih durasi (maksimal 29 menit) lan jinis musik (sekitar, Hip-Hop, Elektronik, Omah lan liya-liyane) utawa swasana ati (sedhih, seneng, tegang, santai, lsp.), banjur sampeyan bisa nggawe trek sing bakal anyar saben-saben, sing bisa streaming lan sampeyan uga bisa ndownload kanthi $ 1 supaya bisa digunakake ing proyek dhewe tanpa kuwatir lisensi lan hak Saka panganggit. . Mubert bisa nyipta musik elektronik kanthi nyata wektu sing cocog karo selera saben pangguna, saengga wong loro ora nate ngrungokake bab sing padha.

3) Aiva.ai minangka situs sing bisa digunakake kanthi gratis nggawe musik anyar. Nalika nggawe akun, sampeyan bisa netepake sawetara paramèter kayata genre, durasi, alat musik, durasi, lan liya-liyane kanggo otomatis nggawe komposisi musik anyar sing bisa dirungokake kanthi online utawa uga didownload. Aiva.ai minangka proyek online lengkap, sampeyan kudu nyoba. Aiva uga duwe editor bar kanggo ngapusi musik, sunting miturut sing disenengi, nambah efek lan garis alat musik anyar. Tingkat editor bisa dadi kompleks yen sampeyan ora duwe pengalaman.

4) Soundraw.io minangka situs gratis liyane kanggo nggawe musik anyar nggunakake intelijen buatan. Kanthi nggawe akun gratis, sampeyan bisa langsung milih jinis, swasana ati, instrumen, wektu, durasi, banjur ngrungokake trek sing digawe.

5) Ampermusic minangka situs liya kanggo ngasilake musik sing kuat, bisa uga sampeyan ngidini sampeyan dadi luwih granular ing pilihan karakteristik sing kudu ana ing komposisi anyar. Ing kene sampeyan uga bisa ngakses alat kasebut kanthi nggawe akun gratis. Nalika nggawe proyek anyar kanggo nyipta, sampeyan ora mung bisa nemtokake jinis, nanging uga nuduhake jinis conto ing antarane sing diusulake banjur pilih jinis perkusi, instrumen string, lsp. kanggo lagu anyar.

BONUS: Kanggo ngrampungake artikel, luwih becik dilaporake ing situs sing nyenengake. Opera Blog Google, sing nggawe patang warna warna sing beda-beda, saben-saben nganggo swara opera Tatar, masing-masing kanthi nada sing beda (bass, tenor, mezzo-soprano lan soprano). Swara direkam dening para penyanyi profesional lan bisa dimodulasi kanthi beda kanthi mindhah titik-titik sing beda, nyeret munggah lan mudhun ing kiwa lan nengen. Suwe-suwe, sampeyan bisa nggawe musik pesta Natal, jinis sing nembang ing greja, saka awal lan rekam kanggo dituduhake. Nggunakake tombol Natal sampeyan bisa ngrungokake sawetara lagu Natal sing paling misuwur sing ditembangake dening gumpalan. Model intelijen buatan nggunakake swara sing dipikolehi para penyanyi kanggo nggawe gumpalan muter cathetan sing bener lan nggawe swara sing bener kanggo ngasilake lagu sing nyenengake lan nyenengake, nggawe uga bisa nembang.

MACA ORA: 30 app kanggo muter lan nggawe musik ing Android, iPhone lan iPad

 

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Munggah

Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane