Kepiye ngerti yen game mlaku ing PC

Kepiye ngerti yen game mlaku ing PC

Kepiye ngerti yen game mlaku ing PC

 

Kepiye aku ngerti yen game mlaku ing PC? Sampeyan bisa kanthi gampang ngerteni kanthi pitulung alat khusus kayata situs web Apa aku bisa mbukak?. Yen sampeyan ora pengin komputer dipindai, sampeyan bisa mbukak cara tradisional mbandhingake spesifikasi kanthi manual.

Deleng ing ngisor iki babagan carane ndeleng manawa PC sampeyan ringkih utawa bakal bisa digunakake kanggo mbukak game kasebut.

Indeks()

    Kanthi pitulung situs web khusus

    Ana sawetara situs web sing spesialisasi mbandhingake spesifikasi komputer karo syarat minimal sing dituntut dening game utama ing pasar. UTAWA Apa aku bisa mbukak? minangka salah sawijining sing paling populer, bisa verifikasi konfigurasi mesin kanthi otomatis.

    1. Bukak browser pilihan sampeyan banjur bukak Apa aku bisa mbukak?

    2. Ing kaca utama, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak telusuran sing kudu diketik jeneng game, kayata, The Sims 4. Yen game kasedhiya ing katalog kaca, game kasebut bakal katon ing dhaptar. Klik jeneng sing katon kanggo ngindhari kesalahan telusuran;

    3. Banjur klik tombol Sampeyan bisa mbukak nindakake riset;

    4. Ing kaca sabanjure, syarat minimal lan becik kanggo mbukak game bakal ditampilake. Supaya PC bisa dianalisis, kudu ndownload file sing ngidini situs web bisa verifikasi spesifikasi teknis mesin sampeyan. Kanggo nindakake iki, klik tombol Sampeyan bisa mbukak kanggo ndownload aplikasi saka situs web;

    5. Bukak file sing bisa dieksekusi lan jaga supaya kaca web mbukak. Program bakal kanthi otomatis miwiti nganalisis mesin sampeyan;

    • Gumantung ing browser, program bakal ditampilake ing sisih ngisor layar yen download wis rampung. Uga kasedhiya ing dhaptar download saka browser lan mesthi ing folder tujuan.

    6. Wektu diagnosis bisa beda-beda wiwit sawetara detik nganti menit lan asile bakal ditampilake ing kaca situs web sing tetep mbukak. Sampeyan bakal menehi katrangan manawa mesin sampeyan duwe persyaratan minimum sing dibutuhake lan uga sing disaranake supaya game bisa digunakake tanpa masalah.

    Situs liya kanggo ngerteni manawa game kasebut digunakake ing PC

    PCGameBenchmark

    PCGameBenchmark ngidini sampeyan ngetik setelan PC kanthi manual utawa ndownload piranti lunak sing kanthi otomatis nganalisa spesifikasi mesin. Banjur mung golek jeneng game kasebut.

    Pirembagan game

    Sanajan duwe spesialisasi judhul EA, Game Debate duwe opsi saka pangembang liyane. Kaya alat sadurunge, ngidini sampeyan ngetik data kanthi manual utawa ndownload aplikasi sing langsung nglumpukake informasi babagan PC. Dadi, mung goleki game sing dikarepake.

    Dening tangan

    Cara liya kanggo nemokake manawa game bakal bisa digunakake ing PC, yaiku mbandhingake spesifikasi teknis PC kanthi manual kanthi syarat minimal sing dibutuhake dening game kasebut. Solusine bisa luwih suwe tinimbang liwat situs web, nanging uga cukup gampang.

    Cara ngerteni spesifikasi PC

    Sampeyan bisa nemokake spesifikasi teknis komputer nganggo macem-macem cara. Sing paling gampang yaiku nulis istilah kasebut Msinfo32.exe ing kothak telusuran Windows. Gumantung saka versi sistem, alat telusuran kasedhiya ing toolbar utawa ing menu Start (kanthi ngeklik lambang Windows).

    Ing asil telusuran, klik Msinfo32.exe kanggo mbukak Yen sampeyan ora bisa, sampeyan kudu Mlaku minangka administrator. Kanggo ndeleng opsi kasebut, cukup klik ing asil.

    Ing jendela Informasi Sistem, ing garis sisih kiwa, klik Ringkesan sistem. Sampeyan bisa ndeleng informasi babagan sistem operasi (1), prosesor (2) mi memori (3).

    Kanggo mriksa panyimpenan, klik Panyimpenan banjur mlebu Unit.

    Oalah, kanggo ngerteni model kertu video sampeyan, klik Komponen banjur mlebu Exposición. Yen komputer duwe kertu khusus lan kertu internal, data ing kaloro jinis kasebut bakal ditampilake.

    Pandhuan kita Ndeleng setelan PC nerangake cara mriksa spek kanthi rinci babagan macem-macem versi Windows. Takon apa sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap babagan subyek.

    Yen sampeyan pengin nyepetake proses, sampeyan bisa nggunakake program kasebut Spesifikasidening CCleaner. Versi gratis bisa verifikasi hardware lan menehi informasi sing dibutuhake kanggo ndeleng manawa game kompatibel karo mesin sampeyan.

    Cukup download, instal lan klik tombol Mbukak Speecy. Ing sawetara detik, data babagan piranti ditampilake, kaya ing ngisor iki. Kajaba iku, suhu CPU lan kertu video uga dilaporake.

    Mbandhingake karo syarat game minimal

    Sawise sampeyan duwe spesifikasi teknis komputer, cukup priksa sarat minimal sing dibutuhake supaya game bisa mlaku ing mesin kasebut. Informasi iki biasane kasedhiya ing situs web pangembang lan platform sing dadi tuan rumah.

    Contone, ing Steam, informasi kasebut bisa ditemokake ing bagean kasebut Babagan game iki. ing Syarat sistem, minangka syarat minimal lan dianjurake kanggo nggunakake game ing PC.

    Ing kasus FIFA 21, asil ing ngisor iki ditampilake:

    Alternatif yaiku nggunakake situs sing nyukupi persyaratan minimal game utama ing sak papan. Cukup telusuran miturut jeneng kanggo nemokake apa sing sampeyan karepake.

    Apa Aku Bisa Nggawe, PCGameBenchmark lan Game Debate nawakake data iki. Kajaba iku, uga ana kaca Syarat Sistem Game.

    Syarat minimal x Syarat sing disaranake

    Syarat minimal nuduhake hardware sing bisa mbukak game. Nanging, iki bakal bisa digunakake luwih apik, kayata grafis sing luwih alus lan luwih apik, yen PC duwe spesifikasi sing disaranake.

    Sistem operasi lan ruang disk sing dibutuhake ora beda-beda ing antarane syarat minimum lan sing disaranake. RAM, prosesor lan kertu grafis minangka komponen sing bisa beda-beda gumantung saka siji liyane.

    SeoGranada nyaranake:

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane