Apa sing dilacak sinar lan ing kertu video apa sing kasedhiya?


Apa sing dilacak sinar lan ing kertu video apa sing kasedhiya?

 

Nalika maca ulasan babagan video game anyar, kita asring nemoni istilah sing dilacak Ray babagan grafis, sanajan sejatine ana sawetara pangguna sing ngerti persis apa sebabe lan kenapa penting banget kanggo ngevaluasi babagan grafis game. . Sanajan telat deadline Pelacakan sinar minangka teknologi rumit lan angel kanggo dijlentrehake Nanging, kanthi tembung sing sederhana, kita bisa ngringkes operasine nganggo tembung sing gampang lan gampang dingerteni, saengga pangguna bisa ngerti sebabe panggunaan ing game generasi sabanjure dadi penting banget.

Ing pandhuan iki kita bakal nuduhake sampeyan apa sing dilacak karo sinar lan kita uga bakal nuduhake kertu video sing ndhukung, supaya kita bisa langsung ngaktifake fitur iki sanalika ngluncurake game sing kalebu nggunakake teknologi (biasane disorot ing review utawa ing tab pratinjau produk sing dipilih.

Indeks()

    Pandhuan nelusuri Ray

    Pelacakan Ray angel diterangake, nanging operasine kudu diselidiki kanthi bener kanggo ngerti apa kaluwihan sing diwenehake lan kenapa disaranake supaya aktif ing game sing ndhukung (jaring kertu grafis sing ana). Yen ora duwe kertu grafis sing kompatibel, kita uga bakal nuduhake model sing bisa dituku kanggo njupuk sinar ing game PC.

    Apa sing dilacak sinar?

    Ray tracing minangka teknologi sing bisa digunakake ing geometri optik kanggo rekonstruksi dalan sing digawe cahya, sawise sinar kasebut liwat interaksi karo permukaan. Cahya nyata dibayangke ing kabeh permukaan lan tekan mripat sing ditafsirake minangka cahya lan warna; Ing game video, dalan iki kudu diitung kanthi tepat nganggo algoritma, kanggo ngasilake efek cahya lan bayangan kanthi cara sing paling nyata; saiki algoritma paling apik kanggo nggawe lampu lan bayangan sing cedhak karo fotorealisme nggunakake sinar tracing nalika nampilake gambar 3D.

    Kanthi nelusuri sinar aktif, bayangan kasebut rinci banget lan obyek sing sumunar (ing cahya apa wae) pancen luar biasa, sing nggawe grafis paling akurat lan ayu ing game utamane kanthi resolusi dhuwur (4K UHD).

    Kakurangan sinar sinar yaiku pengaruhe ing kinerja kertu grafis apa wae- Nggarap lampu lan bayangan sing ultra-realistis mbutuhake GPU sing kuat banget (bisa uga dilengkapi chip sing mung kanggo jejak sinar), akeh ruang memori video lan konsumsi daya dhuwur. Yen mutusake kanggo ngaktifake sinar tracing, kita bakal asring ngalami penurunan kinerja umum, sing mbutuhake setelan minimal sadurunge sampeyan bisa nemokake kompromi sing pas.

    Jadwalake video kanthi nelusuri sinar

    Apa kita kepincut karo kualitas grafis kanthi sinar sing aktif? Yen kertu video kita cukup anyar (paling ora 2019), mesthine kudu ndukung sinaran sinar tanpa masalah, cukup priksa setelan game sing sampeyan pilih (biasane kasedhiya minangka item khusus (RTX utawa padha) utawa diaktifake kanthi setelan grafis dhuwur utawa Dhuwur-mburi). Apa kertu video kita ora ndhukung nelusuri sinar? Kita bisa langsung ndandani kanthi milih salah sawijining tab ing ngisor iki.

    Yen kita pengin fokus ing kertu NVIDIA supaya bisa nggunakake sinar tracing, disaranake Gigabyte GeForce RTX 3070, kasedhiya ing Amazon kurang saka € 1000.

    Ing kertu video iki, kita nemokake Core RT generasi kaping pindho, chip sing khusus kanggo jejak sinar sing njamin lampu shading lan fotorealistik kanthi simultan, kanggo kinerja level anyar kanggo jinis teknologi kasebut. Saliyane optimisasi spesifik kanggo nelusuri sinar, kita uga nemokake sistem pendinginan sing luwih apik lan sistem overclocking otomatis, sing kanthi otomatis nambah frekuensi GPU yen luwih akeh petungan komputasi (kayata nalika ngaktifake tracing sinar).

    Yen kita pengin nggunakake sinar tracing nganggo kertu video AMD, disaranake sampeyan fokus SAPPHIRE NITRO + AMD Radeon RX 6800 XT OC, kasedhiya ing Amazon kurang saka € 2000.

    Kanthi kertu iki, kita bakal bisa njupuk tilas sinar AMD sing maju, dikelola liwat intine CU kanthi kecepatan tinggi terintegrasi (ora ana chip khusus kayata ing NVIDIA nanging ana akeh operator mini sing bisa ngasilake kabeh komponen grafis). Yen pengin solusi sing luwih murah, sampeyan ngajak sampeyan maca pandhuane. Kartu video paling apik kanggo PC.

    Apa konsol game ndhukung pelacak sinar?

    Nganti saiki, kita wis ngobrol babagan kertu video PC, nanging yen kita mindhah fokus menyang konsol ruang tamu, sing endi sing cocog karo nelusuri sinar? Kepiye kahanane saiki PS4 lan Xbox One (konsol generasi sadurunge) nelusuri sinar ora didhukungnalika Sinau sinar PS5 lan Xbox Series X liwat implementasi sing diwenehake dening kertu AMD (amarga kalorone nggunakake versi chip chip sing wis dimodifikasi sing ana ing kertu video AMD paling anyar).

    Yen kita pengin entuk bathi saka sinar ray tanpa kudu tuku stasiun game PC sing mewah (malah luwih saka € 1200) mung entuk salah siji saka rong konsol ruang tamu gen sabanjure lan meksa nindakake perkara setelan grafis kanthi maksimal (ing game sing ana pamilih kualitas grafis sing kasedhiya). Kanggo informasi luwih lengkap babagan topik PS5, disaranake sampeyan maca pandhuan Kepiye PS5? analisis lan pandhuan kanggo Playstation anyar.

    KESIMPULAN

    Pelacakan Ray bisa nuwuhake revolusi grafis game modern, luwih saka mung ngunggahake utawa tahan nganggo HDR: minangka algoritma sing kompleks lan canggih, butuh wektu kanggo nggabungake kabeh game, nanging kanthi iki kita bakal nyedhak. kanggo fotorealisme sejati.

    Apa PC kita ora ndhukung nelusuri sinar? Ing kasus iki, kita kudu nindakake nganyari penting saliyane menyang kertu video; kanggo ngerti luwih lengkap, disaranake sampeyan maca pandhuan Spesifikasi Hardware lan Syarat kanggo Muter Game Video ing Komputer mi PC Paling Kuat - Bagian Hardware Paling Anyar Dina Iki. Yen kosok balene, kita pengin main game PC ing televisi (dudu konsol), disaranake sampeyan maca sinau kanthi jero. Cara main game PC ing TV.

     

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane