Iki ora mung kabijakan privasi, mula aku nyatakake prinsip.

Minangka tanggung jawab kanggo situs web iki, aku pengin menehi jaminan njamin paling gedhe babagan privasi sampeyan lan jelasake sampeyan kanthi jelas lan transparan, kabeh prekara babagan proses ngolah informasi pribadi ing situs web iki.

Kabijakan Kebijakan iki bakal bener mung kanggo data pribadi sing kasedhiya ing situs web, ora bisa digunakake kanggo informasi sing diklumpukake dening pihak katelu ing situs web liyane, sanajan ana hubungane karo situs web.

Syarat ing ngisor iki kanggo pangguna lan kanggo wong sing ngatur situs web iki, dadi sampeyan kudu sawetara menit kanggo maca lan yen sampeyan ora setuju karo iki, aja ngirim data pribadi ing situs web iki.

Kebijakan iki wis nganyari 25/03/2018

Kanggo tujuan saka Ketentuan sing kasebut, Perlindhungan Data Pribadi, data pribadhi sing dikirim menyang kita bakal dilebokake menyang File "USERS OF WEB and SUBSCRIBERS", diduweni dening Online Servicios Telemáticos SL karo NIF: B19677095 lan alamat ing C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada). Berkas iki wis ngetrapake kabeh langkah-langkah keamanan teknis lan organisasi sing diadegake ing Royal Decree 1720/2007, pembangunan LOPD.

Ngirim lan ngrekam data umum

Ngirim data pribadi ing situs web iki wajib ngubungi, menehi komentar, langganan blog emulador.online, menehi kontrak layanan sing ditampilake ing situs web iki lan tuku buku kanthi format digital.

Kajaba iku, ora menehi data pribadi sing dijaluk utawa ora nrima kebijakan perlindungan data iki nuduhake kemungkinan langganan konten lan ngolah panjaluk sing digawe ing situs web iki.

Sampeyan ora perlu nyedhiyani data pribadi kanggo browsing situs web iki.

Apa data sing dibutuhake situs web iki lan kanggo maksud apa

emulator.online bakal ngumpulake Data Pribadi pangguna, liwat formulir online, liwat Internet. Data Pribadi sing diklumpukake, gumantung ing saben kasus, bisa uga, antara liya: jeneng, jeneng kulawarga, sambungan email lan akses. Mangkono uga, sajrone layanan kontrak, tuku buku lan pariwara, aku bakal takon marang pangguna kanggo data perbankan utawa pambayaran tartamtu.

Situs web iki mung mbutuhake data sing cukup kanggo ngumpulake lan digawe kanggo:

  • Nyilikake pangolahan data pribadi.
  • Sebutake data pribadi sabisa.
  • Menehi transparansi fungsi lan proses data pribadi sing ditindakake ing situs web iki.
  • Ngidini kabeh pangguna kanggo ngawasi pangolahan data sing ditindakake ing situs web iki.
  • Gawe lan ngapikake unsur keamanan kanggo nawakake kahanan browsing sing paling aman.

Tujuan data sing diklumpukake ing portal iki yaiku ing ngisor iki:

  1. Kanggo nanggepi syarat pangguna es. Contone, yen pangguna ninggalake informasi pribadine ing salah sawijining formulir kontak, kita bisa nggunakake data iki kanggo nanggapi panjaluk sampeyan lan nanggapi keraguan, keluhan, komentar utawa keprihatinan sing ana ing informasi kasebut ing situs kasebut Web, layanan sing disedhiyakake liwat situs web, proses data pribadi sampeyan, pitakon babagan teks hukum sing ana ing situs web, uga pitakon liyane sing sampeyan duwe.
  2. Kanggo ngatur dhaptar lengganan, ngirim buletin, promosi lan tawaran khusus, ing kasus iki, kita mung bakal nggunakake alamat email lan jeneng sing diwenehake pangguna nalika nggawe langganan kasebut.
  3. Kanggo moderen lan nanggepi komentar sing digawe para pangguna ing blog yaiku.
  4. Kanggo njamin selaras karo kahanan panggunaan lan ukum sing ditrapake. Iki bisa uga kalebu pangembangan alat lan algoritma sing mbantu situs web iki kanggo nggawe rahasia data pribadi sing dikumpulake.
  5. Kanggo ndhukung lan nambah layanan sing ditawakake situs web iki.
  6. Kanggo pasar produk lan layanan sing ditawakake ing situs web iki.

Ing sawetara kasus, informasi babagan pengunjung situs iki dituduhake kanthi anonim utawa dikumpulake karo pihak katelu kayata pariwara, sponsor utawa afiliasi kanggo tujuan ningkatake layanan lan ngubungake situs web. Kabeh tugas pangolahan kasebut bakal diatur miturut norma hukum lan kabeh hak sampeyan babagan perlindungan data bakal dihormati selaras karo peraturan saiki.

Ing saben kasus, pangguna duwe hak lengkap babagan data pribadhi lan panggunaan kasebut lan uga bisa olahraga kapan wae.

Ora ngono, situs web iki bakal mindhah data pribadi pangguna menyang pihak katelu sadurunge ora menehi informasi lan njaluk idin kasebut.

Layanan sing ditawakake pihak katelu ing situs web iki

Kanggo nyedhiyakake layanan sing dibutuhake kanggo pangembangan kegiatan kasebut, Online Servicios Telemáticos SL nuduhake data karo panyedhiya ing ngisor iki miturut kahanan privasi sing cocog.

  • Hosting: cubenode.com
  • Platform WebWordPress.org
  • Layanan kurir lan ngirim buletin: MailChimp. 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000 Atlanta, GA 30308.
  • Panyimpen lan serep awan: Dropbox -Drive, Wetransfer, Layanan Web Amazon (Amazon S3)

Sistem data data pribadi sing diklumpukake situs web iki

Situs web iki nggunakake sistem panangkalan informasi pribadhi beda. Situs web iki mbutuhake idin sadurunge pangguna kanggo ngolah data pribadi kanggo tujuan sing dituduhake.

Pangguna duwe hak kanggo mbatalake idin sadurunge nalika sembarang.

Sistem kanggo njupuk informasi pribadi sing digunakake dening emulator.online :

  • Bentuk langganan konten: Ing web ana macem-macem formulir kanggo ngaktifake lengganan. Deleng ing kothak mlebu email. Pangguna kudu konfirmasi lengganan supaya bisa diverifikasi alamat email. Data sing diwenehake bakal digunakake kanthi eksklusif kanggo ngirim Newsletter lan supaya sampeyan terus nganyari babagan warta lan penawaran tartamtu, eksklusif kanggo para pelanggan Newsletter dikelola dening MailChimp.

Nalika nggunakake layanan platform MailChimp kanggo nglakokake kampanye pemasaran email, manajemen langganan lan ngirim buletin, sampeyan kudu ngerti MailChimp Wis server kasebut dadi tuan rumah ing AS lan mulane data pribadi sampeyan dheweke bakal ditransfer sacara internasional menyang negara sing dianggep ora aman sawise bubar Aman Harbour. Kanthi nggawe lengganan, sampeyan nampa lan idin supaya data disimpen ing platform MailChimp, adhedhasar ing Amerika Serikat, kanggo ngatur pangiriman buletin sing cocog. MailChimp dicocogake karo klausa standar UE babagan proteksi data.

  • Formulir Umpan Balik: Situs web kalebu formulir kanggo menehi komentar. Pangguna bisa ngirim komentar ing postingan sing diterbitake. Data pribadhi sing diketik ing wangun kanggo nglebokake komentar kasebut bakal digunakake kanthi eksklusif kanggo moderat lan nerbitake.
  • Formulir kontak: Ana uga formulir kontak kanggo pitakon, saran utawa kontak profesional. Ing kasus iki, alamat email bakal digunakake kanggo nanggapi dheweke lan ngirim informasi sing dibutuhake saka pangguna liwat web.
  • CookiesYen pangguna ndhaptar utawa navigasi ing situs web iki, «cookie» disimpen, pangguna bisa konsultasi kapan wae kabijakan cookie kanggo nggedhekake informasi babagan panggunaan cookie lan cara mateni.
  • Download Sistem: Ing situs web iki, sampeyan bisa ndownload macem-macem konten sing digabung kanthi format teks, video lan audio. Ing kasus iki, email dibutuhake kanggo ngaktifake formulir lengganan. Informasi sampeyan digunakake kanggo tujuan sing dituduhake kanggo pelanggan.
  • Penjualan publikasi: Liwat portal sampeyan bisa tuku publikasi lan infoproduk saka Online Servicios Telemáticos SL, ing kasus iki, informasi panuku (Jeneng, surname, lan telpon, alamat pos lan e-mail) dibutuhake liwat platform Paypal minangka wujud saka pembayaran.

Pangguna bisa langganan kapan wae layanan sing diwenehake dening emulador.online Newsletter sing padha.

Pangguna bakal nemokake ing situs iki, kaca, promosi, sponsor, program afiliasi sing ngakses kebiasaan browsing pangguna kanggo netepake profil pangguna lan nuduhake pariwara pangguna adhedhasar kapentingan lan kabiasaan browsing. Informasi iki mesthi anonim lan pangguna ora dingerteni.

Informasi sing disedhiyakake ing Situs utawa tautan afiliasi kasebut tundhuk karo kabijakan privasi sing digunakake ing situs kasebut lan ora bakal tundhuk karo kabijakan privasi iki. Amarga iku, kita banget menehi saran pangguna kanggo mriksa kanthi rinci kabijakan privasi babagan link afiliasi.

Kebijakan Privasi pariwara sing disedhiyakake ing AdsenseGoogle Adsense.

Kebijakan privasi nelusuri sumber sing digunakake ing situs iki:Google (Analytics)

Ing emulator.online, pilihan para pangguna, karakteristik demografi, pola lalu lintas, lan informasi liyane sing ditliti bebarengan supaya luwih ngerti sapa pamirsa lan apa sing dibutuhake. Nelusuri pilihan pangguna kita uga mbantu kita nuduhake pariwara sing paling relevan.

Pangguna lan, umume, sapa wae sing alami utawa sah, bisa nggawe piranti link utawa tautan teknis (umpamane, tautan utawa tombol) saka situs web menyang emulator.online ("Hyperlink"). Pembentukan Hyperlink ora negesake manawa ana hubungan antarane emulator.online lan pemilik situs utawa kaca web sing Hyperlink ditetepake, utawa uga ditampa utawa disetujoni dening emulator.online isine utawa layanan. Ing kasus apa wae, emulator.online nduweni hak kanggo nglarang utawa ora mateni tautan link ing situs web sawayah-wayah.

Pangguna bisa langganan kapan wae layanan sing diwenehake dening emulador.online Newsletter sing padha.

Indeks()

    Akurat lan veracity data kasebut

    Pangguna njamin yen data pribadi sing diwenehake liwat macem-macem bentuk pancen bener, diwajibake komunikasi babagan modifikasi kasebut. Kajaba iku, Pangguna njamin yen kabeh informasi sing diwenehake cocog karo kahanan nyata, manawa wis nganyari lan akurat. Kajaba iku, Pangguna nindakake supaya data dianyari terus-terusan, dadi tanggung jawab kanthi akurat utawa salah data sing diwenehake lan amarga kerusakan sing bisa disebabake ing Online Servicios Telemáticos SL minangka pemilik web emulator.online.

    Ngleksanani hak akses, mbenerake, pembatalan utawa oposisi

    Hak Pangguna yaiku ing ngisor iki:

    • Hak takon apa data pribadi sing kita simpen babagan Pangguna kapan wae.
    • Hak takon supaya kita nganyari utawa bener kanggo data sing salah utawa kuna sing disimpen karo pangguna.
    • Tengen kanggo ndhaptar saka komunikasi marketing sing bisa dikirim menyang Panganggo.

    Sampeyan bisa ngarahake komunikasi lan ngleksanani hak akses, koreksi, pembatalan lan oposisi Liwat surat pos ing C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada) utawa kanthi e-mail: info (ing) emulador.online bebarengan karo bukti sing sah ing hukum, kayata fotokopi DNI utawa sing padha, sing nuduhake ing subyek "DATA Proteksi".

    Ditampa lan idin

    Pangguna ngumumake yen wis dilaporake babagan syarat-syarat perlindungan data pribadi, nampa lan idin kanggo perawatan kasebut dening Online Servicios Telemáticos SL kanthi cara lan tujuan sing dituduhake ing bewara ukum.

    Owah-owahan kanggo kabijakan privasi iki

    Online Servicios Telemáticos SL duwe hak kanggo ngowahi kabijakan iki kanggo diadaptasi karo undang-undang utawa yurisprudensi anyar uga praktik industri. Ing kasus kaya ngono, Panyedhiya bakal ngumumake ing kaca iki babagan pangowahan sing diwiwiti kanthi antisipasi implementasine.

    Surat Komersial

    Sesuai karo LSSICE, Online Servicios Telemáticos SL ora nindakake praktik SPAM, mula ora ngirim email komersial sing sadurunge durung dijaluk utawa diidini dening Pangguna, ing sawetara kesempatan, bisa ngirim promosi lan penawaran khusus lan pihak katelu, mung yen sampeyan duwe wewenang saka panampa.

    Akibate, ing saben formulir sing diwenehake ing situs web, Pangguna bisa menehi idin ekspres kanggo nampa "Newsletter", preduli saka informasi komersial sing dijaluk khusus. Sampeyan uga bisa mbatalake langganan kanthi otomatis ing buletin sing padha.