Kabar sah lan kahanan panggunaan

Dokumen diteliti ing 15 / 05 / 2020

Yen sampeyan wis teka ing kene, sampeyan peduli karo kamar mburi situs web lan istilah sing aku pilih kanggo sesambungan karo sampeyan lan iku warta apik kanggo kula, sing tanggung jawab kanggo situs web iki.

Alesan kanggo teks iki yaiku nerangake kanthi rinci babagan fungsi situs web iki lan menehi sampeyan kabeh informasi sing ana hubungane karo wong sing duwe tanggung jawab lan tujuan konten sing kalebu.

Data lan privasi sampeyan penting banget ing situs web iki lan mulane aku menehi saran supaya sampeyan uga maca Kebijakan Privasi.

Identifier tanggung jawab

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan sampeyan kudu ngerti yaiku sapa sing tanggung jawab kanggo situs web iki. Selaras karo UU 34/2002, tanggal 11 Juli, babagan layanan masyarakat informasi lan perdagangan elektronik, iki ngandhani sampeyan:

  • Jeneng perusahaan yaiku: Jorge Bardales
    • CIF / NIF 75164656B
    • Kantor sing ndaftar ing C / Tórtola n-7 18014 (Granada)
    • Kegiatan sosial yaiku: Web khusus ing pirang-pirang disiplin pemasaran online.
Indeks()

    Tujuan situs web iki

    • Nyedhiyakake konten sing ana gandhengane karo kegiatan Pemasaran Online.
      • Ngatur dhaptar pelanggan saka blog lan komentar moderen.
      • Ngatur konten lan komentar saka layanan sing ditawakake.
      • Ngatur jaringan afiliasi sing gegandhengan.
      • Pasar layanan pihak katelu lan pasar.

    Panganggone web

    Nalika nggunakake situs web emulator.online, Pangguna setuju ora nindakake tumindak sing bisa ngrusak gambar, minat lan hak emulator. Online utawa pihak katelu utawa sing bisa ngrusak, mateni utawa kakehan situs web emulator. online utawa sing bakal nyegah, kanthi cara apa wae, panggunaan web kanthi normal.

    emulator.online njupuk langkah keamanan sing cukup kanggo ndeteksi ana virus. Nanging, Pangguna kudu ngerti manawa langkah keamanan sistem komputer ing Internet ora bisa dipercaya lan mulane, emulator.online ora bisa njamin ora ana virus utawa unsur liyane sing bisa nyebabake perubahan sistem komputer. (piranti lunak lan perangkat keras) Pangguna utawa ing dokumen elektronik lan file sing ana ing njero.

    Ing kasus apa wae, dilarang supaya USERS (bisa mbusak konten lan komentar sing dianggep cocog) nindakake prilaku sing kalebu:

    • Nyimpen, nerbitake lan / utawa ngirim data, teks, gambar, file, tautan, piranti lunak utawa konten liyane sing ora cocog miturut ketentuan hukum sing ditrapake, utawa sing miturut prakiraan emulator. Online amarga ilegal, kasar, ngancam, nyiksa, fitnah, ora sopan , saru, rasis, xenophobic utawa nolak utawa ilegal utawa sing bisa nyebabake karusakan apa wae, utamane pornografi.

    Kawajiban Panganggo

    Minangka pangguna, sampeyan dilaporake manawa akses menyang situs web iki ora ateges, ing wiwitan, hubungan komersial karo Jorge Bardales kanthi cara iki, pangguna setuju nggunakake situs web, layanan lan konten kasebut tanpa nglanggar undang-undang kasebut. saiki, iman sing apik lan ketertiban umum. Panganggone situs web kanthi tujuan ilegal utawa mbebayani, utawa kanthi cara apa wae, bisa nyebabake kerusakan utawa ngalangi fungsi situs web sing normal dilarang.

    Babagan konten situs web iki, dilarang:

    • Reproduksi, distribusi utawa modifikasi, kanthi wutuh utawa sebagian, kajaba diwenehake dening pamilik sing sah;
      • Ana pelanggaran hak panyedhiya utawa sing nduweni hak sing sah;
      • Panggunaan kanggo tujuan komersial utawa pariwara.

    Kabijakan Data Perlindungan lan Kamanahan

    Jorge Bardales njamin kerahasiaan data pribadi sing diwenehake dening USERS lan perawatane miturut peraturan saiki babagan nglindhungi data pribadi, amarga nggunakake level keamanan sing dibutuhake kanthi sah kanggo nglindhungi data pribadi.

    Jorge Bardales ngupayakake nggunakake data sing ana ing file "WEB Users AND SUBSCRIBERS", kanggo ngurmati kerahasiaan lan nggunakake sesuai karo tujuane, uga netepi kewajiban nylametake lan adaptasi kabeh langkah Kanggo ngindhari pangowahan, kerugian, perawatan utawa akses sing ora sah, sesuai karo ketentuan Keputusan Diraja 1720/2007 tanggal 21 Desember, sing nyetujoni Peraturan Pengembangan Hukum Organik 15/1999 tanggal 13 Desember Perlindhungan Data Pribadi.

    Situs web iki nggunakake sistem panangkalan informasi pribadi sing beda ing Kebijakan Privasi lan endi panggunaan lan tujuane dilaporake kanthi rinci. Situs web iki mbutuhake idin sadurunge pangguna kanggo ngolah data pribadi kanggo tujuan sing dituduhake.

    Pangguna duwe hak kanggo mbatalake idin sadurunge nalika sembarang.

    Olahraga hak ARCO

    Pangguna bisa nggunakake, gegayutan karo data sing diklumpukake, hak sing diakoni ing Hukum Organik 15/1999, babagan akses, koreksi utawa pembatalan data lan oposisi. Kanggo nggunakake hak kasebut, pangguna kudu nggawe panjaluk kanthi tertulis lan mlebu supaya bisa dikirim, uga fotokopi KTP utawa dokumen identifikasi sing padha, menyang alamat pos Jorge Bardales (yaiku, C / Tórtola n-7 18014 (Granada)) utawa liwat email, nempelake fotokopi KTP menyang: info (at) emulador.online. Sadurunge 10 dina, panjaluk kasebut bakal dijawab kanggo konfirmasi eksekusi hak sing wis sampeyan lakoni.

    Pratelan

    Jorge Bardales ngandhani yen ana formulir keluhan sing kasedhiya kanggo pangguna lan klien.

    Pangguna bisa nggawe klaim kanthi njaluk formulir klaim utawa ngirim email menyang info (ing) emulador.online sing nuduhake jeneng lan jeneng kulawarga, layanan utawa produk sing dituku lan nyatakake alasane klaim kasebut.

    Sampeyan uga bisa ngarahake klaim liwat pos menyang: Jorge Bardales, C / Tórtola n-7 18014 (Granada) nggunakake, yen sampeyan pengin, formulir klaim ing ngisor iki:

    Kanggo perhatian: Jorge Bardales

    C / Tortola n-7 18014 (Granada)

    E-mail: info (ing) emulator.online

    • Jeneng pangguna:
      • Alamat pangguna:
      • Tandha pangguna (mung yen dituduhake ing kertas):
      • Tanggal:
      • Alesan pratelan:

    Hak properti intelektual lan industri

    Kanthi Ketentuan Umum kasebut, ora ana hak properti intelektual utawa industri sing diwenehake liwat emulator web. Garis sing duweke intelektual duweke Jorge Bardales, reproduksi, transformasi, distribusi, komunikasi publik, sing kasedhiya kanggo umum, ekstraksi kasebut pancen dilarang kanggo Pangguna. , digunakake maneh, diterusake utawa nggunakake sifat apa wae, kanthi cara utawa prosedur apa wae, kajaba ing kasus sing diidini utawa diidini sah dening sing duwe hak sing cocog.

    Pangguna ngerti lan nrima manawa kabeh situs web, sing tanpa watesan teks, piranti lunak, konten (kalebu struktur, pilihan, susunan lan presentasi sing padha) foto, materi lan resep audiovisual, dilindhungi merek dagang, hak cipta. lan hak-hak sing sah sing didaftar, sesuai karo perjanjian internasional sing Spanyol dadi pesta lan hak properti liyane lan ukum Spanyol.

    Yen pangguna utawa pihak katelu nganggep manawa ana pelanggaran hak kekayaan intelektual sing sah amarga nggawe konten tartamtu ing Web, dheweke kudu ngabari Jorge Bardales babagan kahanan kasebut sing nuduhake:

    • Data pribadhi sing nduwe hak pihak sing duwe hak sing dinuga dilanggar, utawa nuduhake perwakilan sing ditindakake yen tuntutan kasebut diwenehake dening pihak katelu liyane tinimbang pihak sing kasengsem.
      Nuduhake konten sing dilindhungi hak-hak properti intelektual lan lokasine ing Web, akreditasi hak properti intelektual sing dituduhake lan deklarasi ekspres ing ngendi partai sing kasengsem tanggung jawab kanggo veracity informasi sing diwenehake ing kabar kasebut.

    Link njaba

    Jorge Bardales nolak tanggung jawab babagan informasi sing ditemokake ing njaba situs web iki, amarga fungsi tautan sing ditampilake mung kanggo ngandhani pangguna babagan anané sumber informasi liya ing topik tartamtu. Jorge Bardales dibebasake saka tanggung jawab kanggo fungsi link sing bener kaya ngono, asil sing dipikolehi liwat tautan kasebut, kebenaran lan legalitas konten utawa informasi sing bisa diakses, uga kerusakan sing bisa dialami pangguna. miturut informasi sing ditemokake ing situs web sing gegandhengan.

    Pangecualian njamin lan tanggung jawab

    Jorge Bardales ora menehi jaminan utawa dheweke tanggung jawab, ing kasus apa wae, kanggo kerusakan apa wae sing bisa disebabake:

    • Kekurangan kasedhiyan, pangopènan lan operasi efektif saka situs web utawa layanan lan konten;
      • Anane virus, program jahat utawa mbebayani ing konten;
      • Ora kena disalahake, ora sopan, apus-apus utawa ora nate Notifikasi Hukum iki;
      • Kasedhiya legalitas, kualitas, keandalan, migunani lan kasedhiyan layanan sing diwenehake dening pihak katelu lan kasedhiya kanggo pangguna ing situs web.

    Penyedhiya ora kena tanggung jawab kanggo kerusakan sing bisa uga amarga nggunakake situs web sing ora ilegal utawa ora bener iki.

    Hukum lan Bidang Kuasa

    Umume, hubungan antara emulador.online lan Pangguna layanan telematika, sing ana ing situs web iki, tundhuk karo ukum lan yurisdiksi Spanyol lan Pengadilan Granada.

    Contacto

    Yen ana pangguna sing takon babagan kabar legal iki utawa komentar ing situs web emulator.online, dheweke bisa mbukak info (ing) emulador.online.

    emulator.online duwe hak kanggo ngowahi, sawayah-wayah lan tanpa ana kabar sadurunge, presentasi lan konfigurasi emulator web.online, kayata kabar legal iki.

    Pangguna setuju ora nindakake tumindak sing bisa ngrusak gambar, kapentingan lan hak emulator. Online utawa pihak katelu utawa sing bisa ngrusak, mateni utawa kakehan emulator web. Online utawa sing bakal nyegah, kanthi cara apa wae, panggunaan web biasa.

    emulator.online njupuk langkah keamanan sing cukup kanggo ndeteksi ana virus. Nanging, Pangguna kudu ngerti manawa langkah keamanan sistem komputer ing Internet ora bisa dipercaya lan mulane, emulator.online ora bisa njamin ora ana virus utawa unsur liyane sing bisa nyebabake perubahan sistem komputer. (piranti lunak lan perangkat keras) Pangguna utawa ing dokumen elektronik lan file sing ana ing njero.

    Ing kasus apa wae, dilarang supaya USERS (bisa mbusak konten lan komentar sing dianggep cocog) nindakake prilaku sing kalebu:

    • Nyimpen, nerbitake lan / utawa ngirim data, teks, gambar, file, tautan, piranti lunak utawa konten liyane sing ora cocog miturut ketentuan hukum sing ditrapake, utawa sing miturut prakiraan emulator. Online amarga ilegal, kasar, ngancam, nyiksa, fitnah, ora sopan , saru, rasis, xenophobic utawa nolak utawa ilegal utawa sing bisa nyebabake karusakan apa wae, utamane pornografi.
    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane