Gunakake penerjemah instan kanggo juru basa: Smartphone utawa piranti kanggo tuku


Gunakake penerjemah instan kanggo juru basa: Smartphone utawa piranti kanggo tuku

 

Nalika lelungan menyang luar negeri, masalah sing paling gedhe mesthine yaiku basa asing: sanajan saiki kabeh wong nganggo basa Inggris, nanging kita bakal angel nggawe pangerten karo penduduk asli ing papan kasebut, luwih-luwih yen mung nganggo basa dhewe. ilat Untunge, teknologi terjemahan wis suwe banget ing taun-taun pungkasan lan bisa uga, kanthi piranti portebel cilik, entuk terjemahan instan lan cepet nalika kita miwiti diskusi.
Ing pandhuan iki, kita bakal nuduhake tenan panjarwa cepet paling apik sampeyan bisa tuku kanthi online supaya sampeyan bisa ngomong lan narjamahake menyang basa lokal lan uga baline ngrungokake dialog saka para mitra bicara lan ngerti saben tembung sing dikandhakake. Piranti kasebut migunani banget lan praktis lan bisa digunakake kanggo lelungan ing luar negeri.

MACA ORA: Aplikasi kamus lan penerjemah multibahasa paling apik kanggo Android lan iPhone

Penerjemah instan paling apik

 

Penerjemah instan duwe macem-macem fungsionalitas lan, sadurunge tuku model pertama sing langsung ditemokake, luwih becik kudu ditinjau karakteristik sing kudu ana ing piranti kasebut, mula mung pilih model sing paling cocog karo kabutuhan kita. kabutuhan terjemahan.

Juru peran wektu nyata

 

Penerjemah instan sing apik kudu duwe karakteristik ing ngisor iki sing bisa ditemtokake lan bisa nanggapi kabeh kabutuhan terjemahan:

  • Basa sing didhukung- salah sawijining paramèter sing paling penting, amarga ana macem-macem penerjemah instan sing kasedhiya lan kita kudu milih sing ndhukung paling ora basa utawa basa sing paling populer sing bisa dadi masalah nalika ana ing luar negeri. Dadi, coba priksa manawa ndhukung Inggris, Spanyol, Prancis, Rusia, Cina, Jepang, Hindi, lan Portugis.
  • Metode terjemahan- Saliyane basa sing didhukung, ayo priksa manawa penerjemah instan sing dipilih duwe mode terjemahan sing beda. Sing paling gampang yaiku terjemahan linear (saka basa A nganti basa B utawa kosok baline), dene model sing luwih larang lan canggih ngidini terjemahan langsung dadi rong basa sing beda-beda, tanpa kudu pencet tombol utawa nyetel basa sadurunge dialog (terjemahan rong arah) .
  • Conectividad: supaya bisa nerjemahake kanthi efisien lan cepet, mayoritas penerjemah instan kudu nyambung menyang Internet, supaya entuk bathi saka mesin terjemahan online lan intelijen buatan sing digawe dening pabrikan piranti kasebut. Model sing paling gampang dihubungake liwat Bluetooth menyang smartphone (mula kudu disambungake menyang Internet), dene model liyane sing larang regane duwe Wi-Fi, Bluetooth lan kertu SIM khusus supaya bisa nyambung kanthi mandhiri ing kahanan apa wae.
  • Otonomi: minangka piranti portebel, duwe batere lithium-ion internal, sing bisa njamin paling ora 5-6 jam terjemahan sadurunge didownload kanthi permanen. Ing prekara iki, penting banget supaya kudu nggawa pangisi daya USB sing kompatibel utawa, amarga kita ana ing luar negeri, uga powerbank ukurane cukup (kayata sing katon ing pandhuan Cara supaya smartphone tetep diisi daya).
  • Ukuran lan bentuk- Bentuk lan ukuran penerjemah uga penting banget, amarga penerjemah instan kudu gampang ditahan lan uga gampang diuripake lan dipateni yen dibutuhake. Sanajan macem-macem piranti kanthi macem-macem wujud kasedhiya, kita mesthi nyoba target model kanthi bentuk ergonomis (ing bentuk perekam swara).

Yen piranti ngormati ciri kasebut, kita bisa ngarahake kanthi mripat sing tertutup, manawa bakal ana asil sing apik.

Penerjemah interpreter sing bisa sampeyan tuku

 

Sawise ndeleng fungsi sing kudu ana ing penerjemah instan, ayo ndeleng bareng piranti apa sing bisa dituku ing Amazon, sing mesthi dadi salah sawijining tolok ukur kanggo e-commerce online amarga jaminan lengkap, sing uga bakal dibahas ing pandhuan . Jaminan Amazon mbayar maneh dhuwit sing dihabisake sajrone rong taun.

Ing antarane panjarwa cepet paling cilik lan paling murah sing ditemokake Travis Touch Go, kasedhiya ing Amazon kurang saka € 200.

Piranti iki bisa nerjemahake 155 basa ing mode bidirectional (kanthi terjemahan sing bisa dipikolehi kurang saka detik), sambungan Wi-Fi, Bluetooth lan jaringan data (liwat eSIM) lan, yen wis nyambung karo Internet, nggunakake intelijen canggih. jinis awan buatan kanggo mbantu kita nerjemahake kanthi nyata. Penerjemah iki diiringi layar tutul 2,4 inci lan sawetara tombol fungsi kanggo milih basa sing bakal diterjemahake.

Penerjemah cepet liyane sing bisa dipikirake yaiku Penerjemah Vormor Cerdas, kasedhiya ing Amazon kurang saka € 250.

Piranti iki nduweni wujud sing ergonomis lan kompak, layar warna 2.4 inci lan kamera mburi, kanggo bisa nyithak lan nerjemahake poster lan pesen sing bisa ditemokake ing lurung-lurung ing negara manca. Thanks kanggo sambungan nirkabel, ngidini terjemahan cepet lan rong arah nganti 105 basa, kanthi presisi sing nyata.

Yen, ing sisih liya, kita nggoleki penerjemah sing maju banget kanggo klien bisnis, piranti pertama sing kudu dipikirake yaiku Basque Mini 2, kasedhiya ing Amazon kurang saka € 300.

Desain kasebut ngelingake Apple iPod Minis generasi sadurunge, lan supaya gampang portabilitas, uga dilengkapi kasus sing nyenengake, supaya sampeyan bisa nggawa kanthi otomatis tanpa wedi bakal ngrusak utawa ilang. Minangka penerjemah, ndhukung nganti 50 basa, nawakake mode terjemahan rong arah lan bisa nyambung menyang jaringan data seluler kanthi gratis, ing endi wae ing jagad iki (berkat kesepakatan roaming pabrikan, sing njamin akses liwat LTE).

Yen kosok baline, kita golek piranti terjemahan rong arah kompak lan praktis kayata headphone, kita bisa fokus karo produk mewah. WT2 Plus, kasedhiya ing Amazon kurang saka € 200.

Headphone iki ngelingake Apple AirPods, nanging bisa digunakake dadi penerjemah loro-arah lan universal, diapit aplikasi (kanggo diinstal ing piranti seluler). Sawise disambungake karo aplikasi terjemahan khusus, sing kudu dilakoni mung ngirimake handset menyang interlocutor lan miwiti ngobrol karo handset liyane: kita bisa ngomong nganggo basa kita, wong liya mesthi bakal ngerteni kita, lan kita uga bisa ngerti kabeh. ujare. Penerjemah portabel spektakuler iki nerjemahake nganti 40 basa sing beda lan 93 aksen, dadi sampeyan uga bisa ngerti dialog babagan wilayah tartamtu ing negara sing dipilih.

Indeks()

    Gunakake smartphone minangka interpreter wektu nyata

    Tanpa tuku apa-apa, sampeyan uga bisa nggunakake Mode penerjemah wektu nyata Google Translate wis jam piro terintegrasi dadi Asisten Google sing saiki kasedhiya ing piranti Android lan iPhone. Terjemahan iki ndhukung total 44 basa kanggo dipilih, kalebu Arab, Inggris, Prancis, Jerman, Yunani, Italia, Jepang, Portugis, Spanyol, lan liya-liyane. Sawise mode interpreter diaktifake, sampeyan mung bisa ngomong menyang piranti supaya terjemahan ditampilake ing layar lan diwaca kanthi banter dening Asisten Google, supaya sampeyan bisa ngobrol karo wong-wong sing nganggo basa liyane.

    Cara ngaktifake mode interpreter saka Asisten Google

    Ing telpon sampeyan, bukak Asisten Google kanthi nyebut "Ok Google" utawa mbukak aplikasi Google banjur nutul tombol mikropon ing garis telusuran. Kanggo miwiti mode interpreter, cukup ucapake "Halo Google, dadi juru basa Rusia"utawa basa sing sampeyan karepake. Sampeyan uga bisa nggunakake printah swara liyane kayata:"Tulung aku ngomong nganggo basa Spanyol"utawa"Interpreting saka Romania nganti Walanda"Utawa mung:"Juru basa Prancis"UTAWA"Aktifake mode interpreter".

    Wisaya banjur njaluk sampeyan nutul tombol mikropon lan miwiti ngomong. Ing layar sampeyan bisa langsung maca terjemahan lan serangkaian tanggapan nganggo basa sing dijarwakake kanggo terus ngobrol kanthi lancar.

    KESIMPULAN

     

    Nganti sawetara taun kepungkur, penerjemah universal minangka fiksi ilmiah murni, kamangka saiki wis gampang tuku ing Amazon lan uga bisa digunakake kanthi cukup, mbantu kita ngatasi alangan basa nalika lelungan menyang luar negeri.

    Tansah dadi topik penerjemah, disaranake sampeyan uga maca pandhuane Cara nggunakake penerjemah swara lan nerjemahake bebarengan.
    Apa kita golek penerjemah rong arah kanggo Skype? Kita bisa nggunakake penerjemah terintegrasi, kaya sing dingerteni ing pandhuan. Penerjemah Skype minangka interpreter audio otomatis ing obrolan swara lan video.

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane