gelembung Shooter


gelembung Shooter minangka game kanggo Android lan iOS sing mbutuhake mikir cepet lan target sing tepat. Game kasebut nduweni tampilan warna-warni lan gameplay sing gampang banget. Priksa tips lan sinau babagan game kecanduan iki.

Indeks()

    Cara muter Bubble Shooter 🙂

    Kanggo muter Bubble Shooter online gratis, sampeyan mung kudu tindakake pandhuan iki kanthi langkah demi langkah:

    Langkah 1. Bukak browser sing disenengi banjur bukak situs web game Emulator.online

    Langkah 2. Sawise ngetik situs web, game bakal ditampilake ing layar. Sampeyan mung kudu play hit lan sampeyan bisa miwiti milih konfigurasi sing paling disenengi. Sawise menang game, sampeyan bisa level munggah. Ana total 5 level.

    Langkah 3. Ing ngisor iki sawetara tombol sing migunani. Bisa "Nambah utawa mbusak swara", Wenehi tombol"Play"Lan wiwiti main, sampeyan bisa"Ngaso"lan"Wiwiti maneh"kapan wae.

    Langkah 4. Entuk ngilangi kabeh gelembung ing game.

    Langkah 5. Sawise ngrampungake game, klik "Wiwiti maneh" kanggo miwiti maneh.

    Apa Shooter Gelembung? 🤓

    gelembung-penembake-wilburn

    Bubble Shooter minangka salah sawijining game interaktif penembak gelembung paling misuwur sing dikenal, amarga gampang dolanan lan intuisi banget. Sampeyan bisa ngomong kaya ngono Iki campuran saka loro game liyane sing misuwur banget kayata "Tetris" lan "sambung papat", sing nggawe Bubble Shooter dadi game sing nyenengake. 

    Tujuane Bubble Shooter gampang banget: kumpulake akeh poin sabisa ngrusak gelembung warna. Kanggo ngrusak gelembung, kudu nyambung paling ora telung gelembung kanthi warna sing padha.

    Sejarah saka gelembung Shooter 🙂

    penembake gelembung crita

    Iku nyenengake lan populer game puzzle sing kita kabeh wis main sawetara wektu. Nanging, akeh sing ora ngerti manawa oyot kasebut ana ing game sing metu arcade Jepang taun 80an, lan asline diarani Bubble Bobble. Ora nganti taun 90-an tekan Kulon, nanging ana sawetara perubahan saka game asli.

    Bubble Bobble Dirilis ing taun 1986 ing arcade Jepang. Ing kana, loro naga cilik, Bub lan Bob, ngadhepi a ngulandara, kanthi sawetara unsur teka-teki lan perang nglawan mungsuh tematik ing saben tataran.

    Kanthi grafis miturut wektu, lan ngelingake kartun Jepang, ing juego jumeneng ing pasar dadi nyenengake lan gawe ketagihan, soko sing penting kanggo arcade. Salajengipun, iku salah siji game pisanan sing nggunakake konsep "macem-macem ujung", soko sing bakal dadi populer ing game sing luwih modern. Gumantung saka kinerja pemain, pungkasan petualangan bisa beda

    Minangka wiwitan, game kasebut mung sukses ing Jepang,  ing 1994, perusahaan produksi Taito mutusake nylametake karakter terkenal lan ngeculake judhul anyar. Wektu iki disebut Gelembung puzzle, lan nganggo mekanika puzzle murni. Game kasebut dadi hit cepet.

    Kanthi versi anyar iki, dheweke bisa nindakake sing beda karo sing biyasane. Platform kasebut disisihake karo mungsuh supaya kita mlebu game puzzle potongan sing cocog karo warna sing padha kanggo ngetung poin. Nanging, ora kaya Tetris, kedadeyan liyane saiki, potongan teka saka ngisor munggah, dirilis dening Bub and Bob.

    Yen sampeyan ngisi layar kanthi potongan, sampeyan bakal entuk Game Over. Antarane potongan sing dibuwang, yaiku gelembung banyu, yaiku penjahat game klasik kanggo referensi.

    Loro pemain dheweke bisa melu kerja sama lan ngetung poin bebarengan. Gagasane yaiku ngenalake karakter ing dekade pungkasan menyang pemain generasi anyar, nanging wektu iki kanthi pasuryan anyar. Lan iku bisa digunakake.

    Jinis Shooter Gelembung

    gelembung

    Ana luwih saka 30 versi game misuwur iki, nanging sing paling relevan sing digawe kanggo konsol video yaiku:

    • Ultra Payudara-A-Pindhah lan Puzzle Bobble Live kanggo konsol Xbox.
    • Payudara-A-Pindhah Deluxe kanggo PSP.
    • Puzzle Bobble 3D kanggo Nintendo (3DS).
    • Puzzle Bobble Online khusus kanggo PC.
    • Teka-teki gelembung Disney (iOS).
    • Shooting Gelembung, gratis

    Saka kabeh sing kasebut, tanpa mangu-mangu, klone Bust-A-Move sing paling sukses yaiku Gelembung Shooter 

    Bubble Shooter duwe tampilan sederhana kanthi proposal langsung. Wektu iki, game ora prelu banget masang elemen klasik saka seri sing diilhami, nanging luwih becik njaga urutane critane game gawe ketagihan sing nggawe populer.

    Game kasebut njaga skema nglempar bola kanthi panah, supaya cocog karo warna, lan panandha poin. Bedane gedhe yaiku Bubble Shooter ditawakake kanthi gratis ing browser utawa aplikasi seluler, dene sing asline ditujukan kanggo konsol game utawa PC.

    Aturan Shooter Gelembung 😍

    game gelembung

    Utama sampeyan adil ing Bubble Shooter yaiku copot kabeh bal warna saka layar njupuk bola kanthi meriam. 

    Elinga sampeyan kudu cocog paling ora telung bal kanthi warna sing padha saengga kabeh iki njeblug, lan kanthi mangkono mungkasi layar kanthi ngilangi bal. Werna saka bal sing metu saka tong kasebut acak, dadi ora gampang kaya swarane.

    Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nutul layar ing arah sing pengin sampeyan motret nganggo meriam kanthi mempertimbangkan warna bal sing dipecat kanggo nemokake sing padha. 

    Saliyane duwe skill Nalika milih papan ing endi bal, sampeyan uga kudu penting tujuan sing apik. Ngarahake kesalahan utawa ing arah sing salah bisa nyebabake asil bejat.

    Sampeyan kudu ngati-ati amarga yen larik bal warna tekan canyon, sampeyan bakal kalah game lan sampeyan kudu miwiti maneh.

    Tip

    Yen sampeyan isih duwe sawetara bal kanggo ngrampungake game, utawa warna bal sing metu saka tong ora bakal mbantu sampeyan ngilangi bal, kita bakal nuduhake iki tipu.

    Lebokake bal warna sing sampeyan ora kasengsem babagan siji (utawa warna) sing padha karo warna sing wis ana ing layar, kayata ing rong bal kembang mawar Bal pisanan iki bakal tumindak minangka basis ing ngisor iki, lan yen sampeyan wis entuk warna sing dibutuhake mecah yayasan kasebut, kabeh bal sing ana ing kana uga bakal ilang.

    Supaya sampeyan bisa ngrampungake game kanthi sukses lan nyegah bal supaya ora tekan meriam sing nyebabake sampeyan kalah.

    Game liyane

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane