Game paling apik kanggo muter ing Zoom karo kulawarga lan kanca


Game paling apik kanggo muter ing Zoom karo kulawarga lan kanca

 

Ing periode sosial jarak iki amarga Covid-19 kita kabeh nggunakake teknologi sing kasedhiya kanggo nganakake konferensi video lan rapat online, kayata FokusNanging, panggilan video uga bisa dadi kesempatan kanggo seneng-seneng, ngatur sesi game online karo kanca lan kulawarga.

Dadi ing kene kita menehi pilihan game sing gampang banget. Fokus (utawa ing Meet utawa app nelpon video liyane), tanpa ndownload piranti lunak utawa aplikasi, nanging mung kanthi nyambungake karo kanca lan kulawarga, nggunakake sawetara fitur gratis sing migunani sing kasedhiya platform kasebut lan menehi ruang kanggo kreativitas lan imajinasi, kanggo menehi sampeyan jam santai lan ngguyu. Kanggo mangsuli tanpa tumpang tindih lan nggawe kabeh luwih nyenengake, saran supaya milih sawetara sinyal swara tumindak kaya botones.

MACA ORA: Game multipemain paling apik

Indeks()

    Tes klasik

    Yen sampeyan bisa nuduhake presentasi saka komputer, sampeyan uga bisa dadi host pemeriksaan gampang banget, kanthi kauntungan bisa nggayuh akeh wong sekaligus. Sampeyan bisa inspirasi saka kontes televisi kayata "Sapa sing kepengin dadi jutawan" O "Warisan" lan melu akeh wong ing tim sing beda-beda supaya seneng-seneng. Dadi, aja wedi mikir gedhe lan kreatif!

    Sampeyan bisa terus nggawe kuis nganggo kertas lan pena, nanging yen sampeyan seneng karo digital, Kahoot bisa ngrewangi sampeyan. Kahoot nyatane, nyipta presentasi macem-macem pitakon pilihan, sing dituduhake saben wong liwat browser web lan ngatur kabeh administrator nalika menehi skor lan ngetung skor. Rencana gratis ngidini sampeyan nuduhake kuesioner Kahoot kanthi nganti 10 wong sekaligus, kanthi pilihan kaping lan poin sing dipersonalisasi.

    MACA ORA: Game sepele paling apik karo pitakonan (Android lan iPhone)

    Jeneng kode

    Game iki nyumurupi rong tim saingan ing kothak online bareng sing diisi karo tembung lan target sampeyan ngresiki tembung tim sampeyan kanthi cepet. Saben tim nunjuk a "mandor" sing duwe tugas menehi pitunjuk marang kanca sakelas supaya bisa mbedhek sabisa-bisa: tuladhane tembung kasebut "dina" bakal dadi pitunjuk kanggo tembung loro kasebut "wektu" sing nganggo tembung "cahya". Temenan, yen akeh tembung sing sampeyan tulis kanthi pitunjuk sing sithik, papan dewan bakal luwih cepet lan kemungkinan menang luwih dhuwur.

    Mburu bandha

    Iki minangka game sing apik sing ngidini wong bisa ngadeg lan muter uga kerja ing tim sing ana akeh wong ing saben laptop utawa webcam. Sampeyan bisa nggawe goleki bandha luwih dawa lan luwih angel utawa luwih cekak lan luwih gampang kanthi tujuan nglumpukake barang-barang tartamtu, utawa barang sing memenuhi kriteria tartamtu, ing saindenging omah. Kanggo njaga kompetisi ing antarane para pemain, bisa nambah utawa nyuda poin miturut kacepetan lan kreativitas para peserta ing obyek sing dipilih. Omah sing apik duwe dhaptar ide utama sing penting kanggo miwiti.

    Piksi Virtual

    Liwat papan tulis saka Fokus, ditemokake ing bagean kasebut nuduhake, sampeyan bisa muter versi virtual saka Cerkak: sabanjure, saben peserta game bakal nuduhake papane dhewe karo liyane lan bakal miwiti nggambar. Sampeyan bisa milih lan ngatur macem-macem warna, ukuran sikat, lan liya-liyane supaya gambar sampeyan unik lan nyata.

    Peserta pisanan sing bisa ngira-ngira apa sing bakal digambar bakal nampa titik kasebut!

    Monopoli

    Meh kabeh wong duwe Monopoli: kaya sing wis dideleng sadurunge ajedrezIng kasus iki, sampeyan mung kudu ngatur, nggawe papan supaya komputer dadi pengalaman lan game sing dituduhake. Sampeyan butuh loro utawa luwih bankir, siji kanggo saben tim. Fokus, sing uga kudu priksa manawa ora ana wong sing nyoba ngapusi lan transaksi adoh ing antarane pemain bisa digunakake.

    Game kasebut, mesthine kudu diluncurake ing papan saben tim kanthi gerakan pion uga konstruksi omah lan hotel. Pancen ana sawetara serat, kayata kedadean sing ora dikarepake mi Opportunity Dheweke bakal diduplikasi lan sawetara bagean ing game ora bakal bisa digunakake, nanging sing penting yaiku seneng-seneng bareng perusahaan lan preinan karo wong sing dikasihi sanajan saka "adoh".

    MACA ORA: Game dewan lan parlor kanthi online: risiko, monopoli lan liya-liyane

    Karir Wikipedia

    Game iki mbutuhake kabeh pemain duwe Wikipedia bukak ing piranti apa wae, bisa uga laptop, tablet utawa telpon. Kabeh pemain kudu duwe kaca wiwitan lan pungkasan sing padha - wong sing pindhah saka siji menyang liyane ing wektu paling cedhak yaiku sing menang. Aturan utama sampeyan mung bisa mbukak ensiklopedia kanthi ngeklik utawa nutul tautan saka Wikipedia, mula para pemain kudu mikir kanthi cerdas babagan tautan sing arep dituruti.

    Game Mime

    Ing game iki, imajinasi iku kabeh ... sing dibutuhake kanggo seneng-seneng! Sabanjure, saben peserta kudu nyoba nggawe liyane ngira obyek, karakter, kewan kanthi sederhana mimandoli. Siji-sijine watesan yaiku imajinasi sampeyan! Sampeyan uga bisa mikir babagan game iki dadi versi. film, mula nirokake irah-irahan film bioskop, malah kasusun saka pirang-pirang tembung. Ing prekara iki, sadurunge miwiti nuladha film, kudu dituduhake jumlah tembung sing dadi judhul banjur… lakokake tantangan!

    Tibakno lagune

    Game liyane sing nyenengake kanggo dilamar Fokus es Tibakno lagune, jenis Sarabanda Online sing bakal nyebabake nyenengake lan kompetisi. Saenipun ing kene kanggo njupuk kauntungan saka fungsi enggo bareng musik sing bisa diaktifake kanthi ngeklik lambang kasebut nuduhake banjur arep bagean majeng lan milih artikel Mung nuduhake audio komputer. Nalika semana, audio saka komputer sapa wae sing tugas milih lagu kira-kira bakal dituduhake karo wong liya. Mula, bakal cukup kanggo miwiti lagu lan ... ngenteni sing pertama bisa menehi wangsulan kanthi bener sajrone tantangan ilmu pengetahuan lan reaktivitas musik.

    Catur

    Yen luwih seneng sing luwih sepi, ing ajedrez dheweke minangka game sing gampang dibuwang Fokus. Mesthi, sampeyan bisa main catur kanthi online utawa nganggo pesen apa wae, nanging mbuwang wektu kanggo ngobrol karo wong sing ditresnani liwat papan catur bakal nggawe sampeyan luwih cedhak. Sampeyan mung kudu ngelingi mindhah potongan ing loro papan supaya duwe evolusi game ing kontrol. Lan sing paling semangat, bisa main pirang-pirang dina: mung tinggalake konfigurasi papan kanthi kabeh potongan. Iki uga menehi wektu kanggo ngrancang strategi sing menang!

    MACA ORA: Catur lan damas gratis ing Android, iPhone lan online

    The Hike - The Hike

    Lair minangka olahraga ing tim kerja kanggo karyawan sing kerja jarak jauh, Lakune saiki kasedhiya kanggo sapa wae sing pengin nyoba kanthi gratis.

    Narator ndadékaké sisa klompok, dipérang dadi tim saingan, nuduhake slide sing menehi kesempatan pilih petualangan sampeyan dhewe- Sampeyan kudu nggawe keputusan klompok liwat platform olahpesen cepet sing sampeyan pilih supaya tim sampeyan bisa urip ing wayah wengi lan ora ana alangan.

    Charades

    Play Charades Ing konferensi video, sampeyan butuh ruangan kanggo kinerja lan akeh cahya supaya video kasebut ora sopan banget. Tujuane game yaiku supaya para pemain nggawe ide lan nggawe panggung supaya sisa tim bisa ngira. Sing melu telpon video bisa nonton, nglacak wektu, lan priksa manawa ora ana cidra. Yen kabeh peserta duwe sak kertu Charades ing omah malah luwih apik.

    MACA ORA: Main bingo, papan skor lan ekstraksi nomer

    Ing artikel liyane, kita uga wis ndeleng:

    • 10 game kanggo loro kanggo muter ing PC sing padha utawa liwat Internet (HTML5)
    • 20 game gratis kanggo main game online lan main karo kanca

     

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane