Fitur Android 11 Paling Apik - Cara Nggawe Iki Ing Sembarang Ponsel


Fitur Android 11 Paling Apik - Cara Nggawe Iki Ing Sembarang Ponsel

 

Amarga saben taun Google nganyari sistem operasi Android sing ngenalake akeh inovasi sing menarik lan ngoptimalake kabeh fungsi sing katon karo rilis sadurunge, kanggo njupuk pengalaman pangguna menyang level anyar lan nglawan istilah sing padha karo saingan ing kabeh wektu, iOS. sistem referensi kanggo iPhone lan saya kompetitif uga ing sisih pangaturan dhewe).

Yen ora bisa langsung nyoba Android 11 lan kita dadi tertarik karo versi anyar, sampeyan wis entuk pandhuan sing bener - ing kene kita bakal nuduhake tenan. fitur paling apik sing dikenalake karo Android 11 lan, supaya luwih lengkap, kita uga bakal nuduhake sampeyan carane entuk fitur sing padha ing smartphone Android, dadi sampeyan ora prelu tuku Google Pixel gen sabanjure utawa ngenteni Android 11 teka ing telpon pihak katelu.

Waca Dhewe: Instal Android 11 ing Windows 10

Indeks()

    Pandhuan Fitur Android 11

    Kaya sing kasebut ing pitepangan, ing bab-bab ing ngisor iki, kita bakal nuduhake apa inovasi penting sing bisa ditemokake ing versi 11 sistem operasi Android lan, kanggo saben fitur, kita uga bakal nuduhake sampeyan carane entuk ing smartphone Android sing paling ora versi 7.0.

    Idin sementara kanggo aplikasi

    Antarane inovasi keamanan sing paling penting ing Android 11, yaiku ijin sauntara- Nalika aplikasi njaluk ijin, bisa diwenehake sementara nganti aplikasi ditutup; iki bakal ngidini kita nyedhiyakake ijin sing penting banget kanggo wektu sing cendhak, tanpa wedi manawa aplikasi kasebut bisa digunakake maneh nalika ora digunakake utawa sawise suwene kegiatan.

    Yen kita pengin ngenalake fungsi iki ing Android modern (dirilis sajrone 2 utawa 3 taun kepungkur lan Android 7 utawa luwih dhuwur) cukup download aplikasi kasebut Bully, kasedhiya gratis ing Google Play Store lan bisa ngganti sistem idin sing digawe ing Android, supaya bisa menehi idin sementara sing bisa dikustomisasi (kita uga bisa menehi ijin kanggo sawetara wektu, uga matesi sampeyan nutup aplikasi).

    Riwayat kabar

    Kaping pirang-pirang kedadeyan kita salah nggawe notifikasi lan ora ngerti aplikasi sing dimaksud? Ing Android 11, masalah iki bisa diatasi, amarga ana sing kasedhiya riwayat kabar sing muncul ing telpon, dadi sampeyan bisa mesthi ngerti kabar aplikasi utawa ngerti pesen sing durung diwaca.

    Kanggo bisa nggabungake riwayat kabar ing smartphone Android, cukup download aplikasi kasebut Ngabari wali, kasedhiya gratis ing Google Play Store lan bisa ngenalake fitur iki sanajan ing telpon lawas banget (dhukungan minimal yaiku Android 4.4).

    Rekaman layar

    Kanthi Android 11 pungkasane bisa ngrekam kabeh sing kedadeyan ing layar saka telpon (kanggo nggawe pandhuan lan menehi pitulung) kanthi kemungkinan uga ngrekam audio liwat mikropon internal, dadi sampeyan ora prelu nggunakake aplikasi pihak katelu.

    Wiwit nganti Android 10, fungsi iki mung bisa dipikolehi liwat aplikasi, kita nemokake akeh alternatif kanggo ngrekam layar sanajan ing telpon lawas; kanggo iki, disaranake sampeyan ndownload aplikasi kasebut AZ recorder layar, kasedhiya gratis ing Google Play Store.

    Bolle saben obrolan (gelembung obrolan)

    Ing Android 11, salah sawijining fitur sing paling populer ing Facebook Messenger dikenalake ing level sistem, yaiku umpluk obrolan (Obrolan umpluk); karo wong-wong mau, kita bisa nampa kabar lan balesan chatting nalika nggunakake aplikasi liyaneamarga bakal katon gelembung sing tumpang tindih (klik kanggo nanggapi).

    Yen kita pengin nggunakake fungsi iki ing smartphone apa wae, cukup gunakake Facebook Messenger (kasedhiya gratis ing Google Play Store) utawa, yen pengin ditambahake menyang kabeh aplikasi, percaya aplikasi kaya DirectChat, uga kasedhiya gratis ing Google Play Store.

    Kontrol multimedia

    Antarane anyar Android 11 uga nemokake sistem kontrol aplikasi multimedia anyar: nalika mbukak Spotifty, YouTube utawa aplikasi sing padha, Cepet mriksa jendhela langsung saka menu molor Android, ing jejere setelan cepet.

    Kita bisa ngenalake fungsi iki ing smartphone Android kanthi nginstal aplikasi kaya Shadow saka kekuwatan, kasedhiya gratis ing Google Play Store lan bisa nawakake kustomisasi maksimum kanggo garis kabar lan layar kanthi trabasan cepet.

    Rencanakake mode peteng

    Sanajan fungsi iki dudu kebaruan mutlak (saiki kasedhiya kayata ing generasi anyar Samsung), Google uga wis adaptasi lan nganggo Android 11 ngidini sampeyan aktifake jadwal mode peteng utawa mode peteng, supaya sampeyan bisa ngaktifake ing wayah wengi utawa ing wayah awan

    .

    Akeh aplikasi sing ngidini sampeyan ngrancang mode peteng (utawa mode peteng), kaya sing katon ing pandhuan Cara ngaktifake mode peteng ing aplikasi Android lan iOS; nanging yen pengin ngrancang mode iki kanggo kabeh sistem, kita bisa dipercaya aplikasi kaya Mode peteng, kasedhiya gratis ing Google Play Store.

    KESIMPULAN

    Nalika fitur kasebut bakal ngasilake Pixel sing anyar lan kabeh piranti sing bakal nduwe Android 11 minangka sistem operasi, ora ateges pangguna sing duwe versi Android sadurunge kudu ditinggalake! Kanthi aplikasi sing disaranake, kita bisa entuk manfaat saka fitur sing paling apik ing Android 11 tanpa kudu tuku Google Pixel utawa telpon generasi anyar sing digabung karo Android 11.

    Yen pengin entuk Android 11 anyar kanthi biaya, saranake sampeyan maca pandhuane Nganyari Android: sapa sing luwih cepet ing antarane Samsung, Huawei, Xiaomi lan pabrikan liyane? mi Priksa nganyari ing telpon Huawei, Samsung lan Android.

     

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane