Host pesta virtual karo kanca utawa kulawarga ing panggilan video grup


Host pesta virtual karo kanca utawa kulawarga ing panggilan video grup

 

Sanajan solusi jinis iki bisa uga, mbesuk, dadi migunani kanggo cedhak karo kulawarga lan kanca-kanca sing manggon adoh, ing taun 2020 dadi wajib ngrayakake Natal, Taun Anyar lan saben dina perayaan "meh ", karo pesta kanggo nelpon video grup. Liwat sawetara aplikasi (kalebu sawetara sing pancen kudu ditemokake saiki), ora mung bisa nelpon video, nanging uga tetep kontak mripat kaya-kaya kita kabeh ana ing omah sing padha. Utamane nggunakake PC utawa layar TV amba, sampeyan bisa reuni kulawarga ing streaming video uga karo akeh kanca kabeh bebarengan, ngomong karo dheweke urip tanpa gangguan.

Ing pangerten iki, macem-macem aplikasi obrolan video mbantu kita, sawetara sing luwih cocog kanggo ngatur pesta karo kulawarga lan kanca-kanca kanggo ijolan salam, hadiah lan bisa bebarengan sanajan kabeh utawa wengi. dina yen sampeyan seneng.

MACA ORA: Aplikasi Video Call and Video Call gratis ing Android lan iPhone

Indeks()

    Aplikasi video paling apik kanggo pesta virtual

    Kanggo preinan Natal 2020, akeh aplikasi konferensi video paling populer sing biasane dibayar, wis gratis lan kita bisa nggunakake kabeh fungsi tanpa kudu mbayar, sanajan kanggo pesta 50 utawa 100 wong bebarengan.

    Fokus

    Aplikasi nomer siji sing sampeyan paling seneng dina iki nggawe pesta virtual Fokus, luwih-luwih amarga preinan mbusak watesan 40 menit ing akun gratis "kanggo kabeh klumpukan ing saindenging jagad kanggo acara khusus sing bakal teka." Kemungkinan sing diwenehake kanggo kabeh pangguna nalika dina preinan, ora mung ditrapake kanggo budaya Barat nanging uga kanggo pesta ngrayakake ing saindenging jagad.

    Mula, sajrone musim preinan, video call tanpa winates diwiwiti Fokus Bakal diwenehake kanggo kabeh wong sing nyambung menyang situs kasebut menyang aplikasi, tanpa kudu nggawe pangowahan tartamtu ing konfigurasi kasebut. Kajaba iku, ora bakal ana biaya tambahan amarga fungsionalitas uga ditrapake kanggo sing duwe akun gratis.

    Nanging, platform kasebut ngetrapake sawetara watesan babagan jam lan dina sing bisa sampeyan gunakake hadiah, bisa nelpon winates kaya ing ngisor iki:

    • saka 16:00 ing 23/12/2020 nganti 12:00 ing 26/12/2020;
    • wiwit jam 16:00 tanggal 30/12/2020 nganti 12:00 tanggal 02/01/2021.

    Sapa sing duwe lengganan, bisa uga duwe panggilan video kanggo wong sing ora bisa nemoni nalika Natal kaya sing dikarepake. tanpa wates.

    Lan kanggo bocah cilik Fokus nyedhiyakake siji panggilan video karo santa claus, sing kanggo acara kasebut bakal ditindakake dening aktor profesional lan penghibur sing, sadurunge adhep-adhepan karo bocah-bocah, sajrone fase reservasi, bakal bisa nyiyapake kanthi nggawe kinerja dhewe amarga pitulung saka wong tuwa. Kanggo entuk kabeh informasi, cukup log menyang situs kasebut. Suwe-suwe santa claus (nanging ora gratis).

    Elinga yen sampeyan bisa melu telpon video menyang Zoom sanajan tanpa pangguna, saka PC uga saka telpon.

    Uga, Zoom lan Meet uga bisa digunakake ing TV

    Google Ketemu

    Google Ketemu, kanggo preinan Natal, sampeyan ora nindakake pangowahan ing setelan, wiwit ing taun 2020, sampeyan wis nambah wektu telpon menyang 24 jam kanggo pangguna gratis, saengga menehi kesempatan kanggo nggawe obrolan video lan ngobrol karo wong sing dikasihi tanpa wates sak wentoro lan nganti siji maksimal 100 pangguna bebarengan nganti 31 Maret 2021.

    Tim Microsoft

    banget Tim Microsoft sampeyan ora prelu mereformasi penawaran kanggo musim Natal amarga bubar para pangembang wis ngetrapake pangowahan sing njamin pangguna sing tetep bisa tetep Rapat 24 jam kanthi maksimal 300 peserta.

    Antarane liyane, sampeyan bisa melu rapat sing diatur ing Tim sanajan sampeyan ora duwe aplikasi utawa akun Microsoft; Kabeh iki bisa nggawe platform iki dadi pilihan sing paling apik kanggo ngatur rapat Natal lan pesta malam taun anyar liwat panggilan video.

    Pilihan liyane

    Yen wis dikandhani, penting dielingi Tim, Fokus mi Ayo bareng ora mung pilihan kanggo video chat gratis: ana akeh aplikasi sing ngidini telpon tanpa wates karo klompok gedhe, sing biasane wis digunakake, kayata:

    1. Facebook Messenger apa sing kasedhiya telpon tanpa wates kanthi maksimal 50 kedhaftar, nanging mbutuhake app Messenger, kasedhiya kanggo Android ed iPhone, utawa klien desktop lan akun Messenger / Facebook kanggo melu. Facebook Messenger minangka aplikasi paling lucu kanggo pesta video, amarga wis pirang-pirang dina lan efek.
      Uga cathet yen sampeyan uga bisa gunakake kamar video Facebook kanggo nggawe siaran langsung supaya kabeh kanca bisa melu tanpa ngundang.
    2. Google Duo yaiku 'pilihan apik kanggo nelpon video grup, ora mung amarga kalebu efek lan game sing nyenengake, nanging uga amarga gratis lan ndhukung nganti 32 peserta, sampeyan bisa digunakake saka PC lan smartphone lan nduweni kualitas video sing ora nate mandheg, luwih unggul tinimbang WhatsApp.
    3. Sampeyan bisa nelpon video nganggo Skype, aplikasi sing padha banget karo Duo, sing kabeh ngerti, sing bisa digunakake saka PC lan smartphone, bisa digunakake tanpa nggawe akun lan transmisi kualitas tinggi kanthi dhukungan saka akeh peserta, uga luwih-luwih Gratis.
    4. FaceTime sing nyedhiyakake telpon tanpa wates kanthi maksimal 32 peserta, nanging mung kasedhiya kanggo piranti iOS, Mac O iPad;
    5. Telpon video nganggo WhatsApp ora winates kanggo klompok maksimum 8 kedhaftar, nanging mbutuhake instalasi aplikasi sing cocog, kompatibel karo kalorone Android karo sopo wae iPhone. Nanging, aku ora nyaranake nggunakake WhatsApp kanggo nelpon video grup karo akeh wong, amarga kurang efektif tinimbang aplikasi liyane.
    6. Houseparty apa sing kasedhiya obrolan video tanpa wates maksimal 8 wong ndownload aplikasi sing cocog utawa saka Toko toko Oh ya Toko App.

    Minangka bonus, uga ana solusi sing luwih angel kanggo nggawe pesta omah virtual sing apik tenan: Twitch, situs paling apik kanggo streaming gambar langsung saka piranti seluler utawa komputer, sing uga bisa digunakake kanggo nonton film bebarengan (saka Prime Video)

    Sampeyan uga kudu nyathet yen bisa uga kanggo nyinkronake musik, bisa uga nonton film ing Netflix utawa YouTube bebarengan karo wong liya nalika streaming.

    MACA ORA: Obrolan video gratis paling apik kanggo program konferensi PC lan video

     

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane