Cookies

LSSI-CE mbutuhake kita kabeh sing duwe blog utawa situs web ngelingake pangguna babagan cookie, menehi informasi babagan kasebut lan mbutuhake idin kanggo ndownload.

Artikel 22.2 UU 34 / 2002. "Penyedia layanan bisa nggunakake piranti panyimpenan lan njupuk piranti ing piranti terminal saka panampa, yen diwenehake wis menehi ijin sawise diwenehake informasi sing jelas lan lengkap babagan panggunaan kasebut, utamane, kanggo tujuan pangolahan data, miturut syarat-syarat Organic Law 15 / 1999, tanggal 13, babagan Perlindhungan Data Pribadi ".

Minangka panguwasa situs web iki, aku wis ngupayakake tundhuk marang kabeh artikel 22.2 UU 34/2002 babagan Layanan Masyarakat Informasi lan Perdagangan Elektronik babagan cookie, nanging, njupuk cara sing nggarap Internet lan situs web, ora mesthi informasi anyar babagan cookie sing bisa digunakake pihak katelu liwat situs web iki.

Iki ditrapake utamane kanggo kasus ing kaca web iki ngemot unsur terintegrasi: yaiku, teks, dokumen, gambar utawa film cendhak sing disimpen ing papan liya, nanging ditampilake ing situs web kita.

Mulane, yen sampeyan nemokake jinis cookie ing situs web iki lan ora kadhaptar ing dhaptar ing ngisor iki, tulung aku. Sampeyan uga bisa ngubungi pihak katelu kanggo njaluk informasi babagan cookie sing diselehake, tujuan lan durasi cookie, lan kepiye njamin privasi sampeyan.

Kuki sing digunakake dening situs web iki

Cookie digunakake ing situs web iki pihak katelu lan katelu Supaya sampeyan duwe pengalaman browsing sing luwih apik, sampeyan bisa nuduhake konten ing jaringan sosial, kanggo nuduhake iklan adhedhasar kapentingan lan entuk statistik pangguna.

Minangka pangguna, sampeyan bisa nolak pangolahan data utawa informasi kanthi ngalangi cookie iki liwat konfigurasi browser sing cocog. Nanging, sampeyan kudu ngerti yen, yen sampeyan nindakake, situs iki ora bisa digunakake kanthi bener.

Ing syarat sing kalebu ing Artikel 22.2 UU 34 / 2002 Layanan Layanan Masyarakat Informasi lan Dagang Elektronik, yen sampeyan terus browsing, sampeyan bakal menehi idin sampeyan kanggo nggunakake cookie sing aku rincian ing ngisor iki.

Cookie ing situs web iki mbantu:

  • Nggawe situs web iki kanthi bener
  • Ngirit sampeyan kudu mlebu saben sampeyan ngunjungi situs iki
  • Elingi setelan sajrone lan ing antarane kunjungan
  • Ngijini sampeyan nonton video
  • Ningkatake kacepetan / keamanan situs
  • Sampeyan bisa nuduhake kaca karo jaringan sosial
  • Terus-terusan ningkatake situs web iki
  • Tampilake iklan adhedhasar kabiasaan browsing sampeyan

Aku ora bakal nggunakake cookie kanggo:

  • Nglumpukake informasi sing bisa dingerteni (tanpa idin nyata)
  • Nglumpukake informasi sensitif (tanpa idin nyata)
  • Nuduhake data identifikasi pribadi menyang pihak katelu

Cookie pihak katelu sing digunakake ing situs web iki lan sampeyan kudu ngerti

Situs web iki, kaya umume situs web, kalebu fitur sing diwenehake dening pihak katelu.

Desain anyar utawa layanan pihak katelu uga dites kanggo rekomendasi lan laporan. Iki bisa uga kadang-kadang ngowahi setelan cookie lan cookie sing ora rinci ing kabijakan iki katon. Penting, sampeyan ngerti manawa cookie minangka cookie sing ora mesthi dilaporake lan mung duwe tujuan sinau lan evaluasi. Ora bakal nggunakake cookie sing kompromi privasi sampeyan.

Antarane cookie pihak katelu sing paling stabil yaiku:

  • Sing digawe dening layanan analisis, khusus, Google Analytics kanggo mbantu situs web nganalisa panggunaan pangguna saka situs web lan nambah panggunaan, nanging ora ana hubungane karo data sing bisa ngenali pangguna.

Google Analytics minangka layanan analytics web sing diwenehake dening Google, Inc., perusahaan Delaware sing kantor utama ing 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Amerika Serikat ("Google").

Pangguna bisa takon karo jinis cookie sing digunakake dening Google, Cookie Google+ lan Google Maps, miturut ketentuan ing kaca babagan jinis cookie sing digunakake.

  • Pelacakan Google Adwords: Kita nggunakake pelacakan konversi Google AdWords. Pelacakan konversi minangka alat gratis sing nuduhake kedadeyan kasebut sawise manawa pelanggan ngeklik iklan, apa wis tuku produk utawa langganan buletin sampeyan. Cookie iki kadaluwarsa sawise 30 dina lan ora ngemot informasi sing bisa ngenali sampeyan dhewe.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan nelusuri Konversi lan kabijakan privasi Google.

  • Pemasaran Ulang Google AdWords: Kita nggunakake pemasaran ulang Google AdWords sing nggunakake cookie kanggo mbantu nyedhiyakake iklan online sing ditargetake adhedhasar kunjungan sadurunge menyang situs web. Google nggunakake informasi iki kanggo nyedhiyakake iklan ing macem-macem situs web pihak katelu ing Internet. Cookie iki bakal kadaluwarsa lan ora ngemot informasi sing bisa ngenali sampeyan kanthi pribadi. Mangga menyang Wartosan iklan Google pariwara kanggo informasi luwih lengkap.

Iklan sing digawe AdWords, adhedhasar kapentingan pangguna, digawe lan ditampilake saka informasi sing diklumpukake saka kegiatan lan navigasi sing digunakake pangguna ing situs web liyane, nggunakake piranti, aplikasi utawa piranti lunak sing gegandhengan, interaksi karo alat Google liyane (DoubleClick Cookies).

DoubleClick nggunakake cookie kanggo nambah iklan. Cookie umume digunakake kanggo target iklan adhedhasar konten sing relevan karo pangguna, nambah laporan kinerja kampanye lan supaya ora nuduhake iklan sing wis ditampilake pangguna.

DoubleClick nggunakake ID cookie kanggo nglacak iklan sing ditampilake ing browser tartamtu. Ing wektu nerbitake iklan ing browser, DoubleClick bisa nggunakake ID cookie browser kasebut kanggo mriksa iklan DoubleClick sing wis ditampilake ing browser kasebut. Iki carane DoubleClick ngindhari nampilake iklan sing wis ditampilake pangguna. Kajaba iku, cookie cookie ngidini DoubleClick ngrekam konversi sing ana gandhengane karo panjalukan iklan, kayata nalika pangguna ndeleng iklan DoubleClick lan, mengko, nggunakake browser sing padha kanggo ngunjungi situs web pariwara lan nggawe tuku .

Cookie DoubleClick ora ngemot informasi sing bisa dingerteni wong. Kadhangkala cookie ngemot pengenal tambahan sing padha karo ID cookie. Pengenal iki digunakake kanggo ngenali kampanye iklan sing sadurunge wis ditampilake pangguna.; Nanging, DoubleClick ora nyimpen jinis data liyane ing cookie lan, informasi kasebut ora dingerteni kanthi pribadi.

Minangka pangguna Internet, sawayah-wayah sampeyan bakal bisa mbusak informasi sing ana gandhengane karo kabiasaan browsing sampeyan, lan profil sing gegandhengan sing wis ngasilake kabiasaan sing diarani, ngakses langsung lan gratis: https://www.google.com/settings/ads/preferences?hl=es . Yen pangguna mateni fungsi iki, KTP cookie DoubleClick sing unik ing browser pangguna ditulis karo phase "OPT_OUT". Amarga ID cookie sing unik ora ana, cookie dipatèni ora bisa digandhengake karo browser khusus.

  • WordPress: yaiku pangguna saka platform pasokan lan hosting blog WordPress, duweke perusahaan Amerika Utara Automattic, Inc. Kanggo tujuan kasebut, panggunaan cookie kasebut dening sistem ora bisa dikendhaleni utawa dikelola wong sing tanggung jawab kanggo web, ganti fungsine kapan wae, banjur tik cookie anyar.

Cookies iki uga ora nglaporake entuk manfaat kanggo wong sing tanggung jawab situs web iki. Automattic, Inc., uga nggunakake cookie liyane supaya bisa ngenali lan nglacak pengunjung ing situs WordPress, sinau babagan panggunaan situs web Automattic, uga pilihan sing cocog, diklumpukake ing bagean "Cookies" sampeyan kabijakan privasi.

  • Platform video kaya YouTube uga digunakake
  • Platform Layanan Afiliasi (Dheweke nginstal cookie browser kanggo nglacak dodol sing asale ing situs web iki):
    • Amazon.com lan .es: Ireland.
  • Cookie jaringan sosial: Cookie saka jaringan sosial bisa disimpen ing browser sampeyan nalika browsing aksara kanggo instagram.com, kayata nggunakake tombol kanggo nuduhake konten lirik kanggo instagram.com ing sawetara jaringan sosial.

Perusahaan sing ngasilake cookie kasebut cocog karo jaringan sosial sing nggunakake situs web iki duwe kabijakan cookie dhewe:

Implikasi privasi bakal gumantung ing saben jaringan sosial lan bakal gumantung marang setelan privasi sing wis dipilih ing jaringan kasebut. Ora, ora ana wong sing tanggung jawab kanggo situs web iki utawa para pengiklan bisa entuk informasi sing bisa dingerteni babagan cookie iki.

Ing ngisor iki, lan kaya sing dibutuhake ing artikel 22.2 LSSI, cookie sing bisa diinstal kanthi rutin nalika browsing situs web iki rinci:

NAMA DURATION TUJUAN
Dhewe: Sessionmtsnb_referrer mtsnb_seen_2923bp_ut_session__smToken__wps_cookie_1415814194694 _ga _gat Dheweke entek ing akhir sesi.  Dheweke nyimpen informasi pangguna lan sesi kanggo nambah pengalaman pangguna.
NID __utma, __utmb, __utmc, __utmd, __utmv, __utmz 2 taun saka konfigurasi utawa nganyari. Dheweke ngidini sampeyan nglacak situs web kanthi nggunakake alat Google Analytics, yaiku layanan sing diwenehake dening Google kanggo entuk informasi babagan pangguna pangguna menyang situs web. Sawetara data sing disimpen kanggo analisis luwih lengkap: jumlah kaping pangguna wis ngunjungi situs web, tanggal saka pangguna pisanan lan pungkasan pangguna, durasi kunjungan, kaca saka pangguna wis ngakses situs web , mesin telusuran sing wis digunakake kanggo pangguna menyang situs web utawa link sing wis dipilih, papan ing jagad saka pangguna sing diakses, etc. Konfigurasi cookie iki wis ditemtokake karo layanan sing ditawakake Google, mula sampeyan ngerteni manawa sampeyan mriksa Kaca privasi Google entuk informasi luwih lengkap babagan cookie sing sampeyan gunakake lan cara ora mateni (kanthi ngerteni manawa kita ora tanggung jawab kanggo konten utawa veracity situs web pihak katelu)
.gumroad.com__ga Ing mburi sesi Iki minangka platform kanggo adol buku digital.
doeleclick.comDSIS- IDE-ID 30 dina Cookie iki digunakake kanggo bali menyang target, optimisasi, nglaporake lan atribusi saka iklan online. DoubleClick ngirim cookie menyang browser sawise print, klik utawa kegiatan liyane sing nyebabake telpon menyang server DoubleClick. Yen browser nampa cookie, disimpen ing njero. Informasi liyane
GetClicky_jsuid 30 dina Alat Clicky Web Statistik digunakake kanggo nglumpukake statistik panggunaan situs web anonim. Informasi sing dikumpulake kalebu Internet Protocol (IP), jinis browser, Internet Service Provider (ISP), cap tanggal / wektu, referensi / entri / kaca / kanggo nganalisa tren, ngatur situs, lan gerakan pangguna ing sekitar situs kasebut. Informasi luwih lengkap bisa ditemokake ing kaca Clicky syarat privasi .
Youtube 2 taun sawise konfigurasi Iki ngidini kita masang video YouTube. Mode iki bisa nyetel cookie ing komputer yen sampeyan ngeklik pamuter video YouTube, nanging YouTube ora bakal nyimpen informasi cookie sing bisa dingerteni saka tampilan video sing wis ditanam nggunakake mode privasi sing disempurnakake. Kanggo informasi luwih lengkap, kunjungi   kaca informasi babagan YouTube
Acumbamail 2 taun sawise konfigurasi Iki minangka generator langganan informasi liyane
PayPalTSe9a623
Apache
PYPF
 1 wulan Cookies teknis Nguatake keamanan akses menyang platform pambayaran PayPal. Dheweke bisa nyambung karo paypalobjects.com.

Cara ngatur lan mateni cookie iki

Yen sampeyan ora pengin situs web nempelake cookie ing komputer, sampeyan bisa adaptasi setelan browser supaya sampeyan wis dikandhani sadurunge ana cookie sing diundhuh. Kanthi cara sing padha, sampeyan bisa ngatur konfigurasi supaya browser nolak kabeh cookie, utawa mung cookie pihak katelu. Sampeyan uga bisa mbusak cookie sing wis ana ing komputer. Elinga, sampeyan kudu ngganti konfigurasi saben browser lan peralatan sing digunakake kanthi kapisah.

info (at) escape-room.online kasedhiya kanggo pangguna sing pengin nyegah instalasi cookie sing kasebut, link sing diwenehake kanggo tujuan iki dening browser sing nggunakake luwih nyebar:

Google Chrome

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Apple Safari

Kebijakan Cookies pungkasan dianyari ing 20/05/2020

Munggah

Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane