Cara nonton Disney + ing TV


Cara nonton Disney + ing TV

 

Disney + diwiwiti kanthi sukses umum uga ing Italia, amarga nggabungake kartun paling apik kanggo bocah-bocah (wiwit klasik nganti produksi Pixar anyar) kanthi serial TV eksklusif adhedhasar dunia Star Wars, tanpa lali kabeh Film Marvel. Sanajan ana persaingan sengit saka Netflix lan Amazon Prime Video, akeh pangguna seneng njaga Disney + minangka langganan streaming sing dikarepake kanggo kabeh kulawarga, uga menehi rega kompetitif (saiki € 6,99 saben wulan utawa langganan tahunan kanggo 69,99, € XNUMX).

Yen nganti saiki kita ora mung bisa nonton konten Disney + saka PC utawa paling akeh saka tablet, mula ana kabar apik kanggo sampeyan: bisa uga atur Disney + ing TV apa waeSalah siji Smart TV utawa TV layar datar sing ringkes (anggere duwe port HDMI). Dadi, ayo bareng-bareng ndeleng cara nonton Disney + ing TV, kanggo nyenengake anak lan wong tuwa sing minat karo konten sing luwih diwasa ing platform iki.

MACA ORA: Disney Plus utawa Netflix? Apa sing luwih apik lan beda

Indeks()

    Tonton Disney + ing TV

    Aplikasi Disney + kasedhiya ing pirang-pirang piranti hiburan ruang tamu, kayata Smart TV lan piranti sing ana sambungan HDMI, kanthi kemungkinan uga njupuk kauntungan saka konten definisi dhuwur 4K UHD lan HDR (yen kahanan jaringan lan piranti sing digunakake ngidini). Yen durung duwe akun Disney +, luwih becik golek sadurunge maca saran ing bab pandhuan iki; Kanggo ndhaptar akun anyar, cukup menyang situs registrasi resmi, ketik alamat email sing bener lan tindakake pandhuan sing diwenehake ing layar.

    Disney + ing Smart TV

    Yen kita duwe TV Smart Anyar (LG, Samsung utawa TV Android) kita bisa nikmati konten Disney + kanthi ngakses toko aplikasi lan nggoleki aplikasi kasebut Disney +.

    Sawise nginstal aplikasi, pencet tombol ing remot kontrol kanggo mbukak bagean Cerdas, pencet aplikasi Disney + lan log in kanthi kredensial sing diduweni. Saka Smart TV, kita bisa entuk manfaat saka kabeh konten kanthi kualitas paling dhuwur, njupuk kauntungan (yen televisi kompatibel) uga definisi ultra UHD lan HDR sing definisi dhuwur; Kanggo entuk kualitas paling dhuwur, butuh sambungan internet sing cepet banget (paling ora diunduh 4 Mbps), yen konten kasebut bakal dimainake kanthi kualitas standar (25p utawa malah luwih murah). Kanggo informasi luwih lengkap, disaranake maca pandhuan. Cara nyambungake Smart TV menyang Internet.

    Disney + ing konsol game

    Yen kita nyambungake game console anyar (PS4, Xbox One, PS5 utawa Xbox Series X / S), kita bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo nonton konten Disney + nalika ngaso ing antarane sesi game lan sesi liyane, kanthi mupangat saka kualitas sing padha karo TV Smart.

    Kanthi console wis nyambung menyang televisi liwat HDMI, kita bisa ndeleng konten Disney + kanthi nggawa menyang papan konsol (kanthi mencet tombol PS utawa tombol XBox), mbukak bagean aplikasi O Aplikasi lan mbukak aplikasi Disney +, sing saiki wis default ing kabeh konsol sing kasebut. Yen ora bisa nemokake aplikasi sing wis diinstal, sing kudu dilakoni yaiku mbukak play store utawa tombol telusuran lan nggoleki aplikasi kasebut. Disney + ing antarane kasedhiya. Sanajan ing konsol, sampeyan bisa nggunakake 4K UHD lan HDR (yen TV uga kompatibel), nanging mung yen kita duwe versi konsol paling kuat sing saiki lagi didol (PS4 Pro, Xbox One X, PS5 lan Xbox Series X / S) .

    Disney + Stick TV Fire sampeyan

    Yen ora duwe Smart TV utawa aplikasi khusus ora ana, kita bisa kanthi cepet ndandani kanthi nyambungake dongle Fire TV Stick, kasedhiya ing Amazon kurang saka € 30.

    Sawise nyambungake Fire TV menyang TV (ngetutake pandhuan sing katon ing pandhuan darmabakti), pilih sumber sing bener ing TV, bukak bagean kasebut Aplikasi, kita nggoleki Disney + ing antarane sing ana kanthi default lan log in. Piranti TV Fire Fire biasa lan Lite ndhukung konten kualitas standar (1080p utawa ngisor); yen pengin konten Disney + ing 4K UHD kita kudu fokus Fire TV Stick 4K Ultra HD, kasedhiya ing Amazon kanthi rega luwih larang (€ 60).

    Disney + Chromecast sampeyan

    Piranti transmisi liyane sing misuwur banget sing saiki ana ing saben omah yaiku Google Chromecast, kasedhiya langsung ing situs Google.

    Sawise nyambungake dongle HDMI menyang TV lan Wi-Fi ing omah, kita mbukak aplikasi Disney + ing smartphone utawa tablet (kita ngelingake sampeyan yen aplikasi kasedhiya kanggo Android lan kanggo iPhone / iPad), kita mlebu karo kredensial layanan, kita milih konten sing bakal direproduksi lan, yen wis kasedhiya, kita menet tombol ing sisih ndhuwur Kanggo ngetokake, kanggo streaming video ing TV liwat Chromecast.

    Disney + TV Apple sampeyan

    Yen kita kalebu wong sing bejo pamilik TV Apple ing kamar, kita bisa nggunakake nonton Disney + kanthi kualitas paling dhuwur.

    Kanggo nggunakake Disney + ing piranti ruang tamu merek Apple, uripake, bukak panel sistem, penet aplikasi Disney + banjur ketik kredensial akses; yen aplikasi ora ana, kita mbukak App Store khusus, telusuran Disney + lan instal ing piranti. Wiwit didol Apple TV 4K UHD lan lHHDR Kanthi iki, sampeyan bakal bisa ndeleng konten Disney + kanthi kualitas paling dhuwur, angger televisi kompatibel karo teknologi kasebut lan yen kita duwe garis Internet sing cepet (kaya sing wis kasebut, dibutuhake download 25 Mbps).

    KESIMPULAN

    Nggawe Disney + menyang televisi pancen wajib yen kita wis ngaktifake layanan streaming iki, amarga kualitas paling dhuwur mung kasedhiya kanthi ngonfigurasi aplikasi ing Smart TV utawa nggunakake salah sawijining cara liyane sing digambarake ing pandhuan iki. Kanggo kabeh pangguna sing duwe TV layar datar sing sederhana tanpa fungsi sing cerdas mung entuk Fire TV Stick utawa Chromecast kanggo ngakses konten Disney + cepet lan gampang.

    Yen kita penggemar konten definisi tinggi, sampeyan bakal seneng terus maca artikel Cara nggunakake 4K ing Smart TV mi Kabeh cara kanggo nonton Netflix ing 4K UHD. Yen, ing tangan liyane, kita golek layanan liyane kanggo nonton kartun streaming ing TV, tetep wae maca pandhuane. Nonton kartun streaming ing internet, situs lan aplikasi kanthi gratis.

     

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane