Cara nggawe video ulang taun lan pesta


Cara nggawe video ulang taun lan pesta

 

Nggawe video ulang taun lan pesta kulawarga mesthi nyenengake lan ndadekake para peserta luwih cedhak, amarga bakal bisa ngeling-eling kenangan kasebut kanthi miwiti video kasebut, bisa uga sawetara taun sawise acara kasebut utawa sawise wektu tartamtu. Sayange, ora kabeh pangguna ngerti cara muter-muter lan program utawa aplikasi apa sing bakal digunakake kanggo nggawe video ulang taun lan pesta - alat editing video klasik bisa uga angel digunakake, uga larang.

Kanggo nyukupi kabutuhan saben wong ing pandhuan iki, kita wis nyusun aplikasi paling apik, program paling apik lan situs online paling apik kanggo nggawe video ulang taun lan pesta, mung nyedhiyakake alat gratis sing gampang digunakake para pangguna anyar, lan kepiye wae nyenengake.

MACA ORA: Cara Ngatur Pesta Streaming Video

Indeks()

    Gawe video ulang taun utawa pesta

    Ing bab sabanjure, kita bakal nemokake macem-macem alat kanggo nggawe ulang taun utawa video pesta saka video sing direkam nganggo smartphone utawa kamera video digital (kanggo sing duwe). Amarga editing video bisa ditindakake ing platform apa wae, kita bakal nuduhake program PC, aplikasi smartphone lan tablet, lan uga situs online, supaya sampeyan bisa nggawe video ulang taun kanthi mung mbukak browser.

    Program kanggo nggawe video ulang taun

    Program sing bisa digunakake ing Windows kanggo nggawe video ulang taun lan pesta yaiku EaseUS editor video, didownload kanthi gratis saka situs web resmi.

    Kanthi program iki, kita bisa nggawe video kreatif kanthi nggunakake saringan, efek lan asisten sing apik kanggo nggawe video tematik, tanpa dadi ahli sing hebat. Program iki ditawakake gratis ing versi nyoba, nanging kabeh fungsi langsung kasedhiya kanggo digunakake: nyatane, mung watesan program iki yaiku anané tandha banyu sing ngenali program lan watesan ekspor video sing digawe (maksimal 720p), gampang dilewati kanthi tuku lengganan.

    Program liyane sing migunani banget kanggo nggawe video pesta lan ulang taun yaiku Wondershare Filmora, bisa diunduh gratis kanggo Windows lan Mac saka situs web resmi.

    Kanthi program iki, kita bisa nggawe video sing apik banget kanthi sawetara klik mouse: ing umume kasus iki cukup kanggo nyeret file video kanggo diowahi menyang antarmuka program lan milih salah sawijining efek utawa transisi sing kasedhiya, supaya bisa nggawe siji-sijine video saka sawijining jinis. Program gratis duwe kabeh fungsi sing dibutuhake kanggo nggawe video nanging ing tahap ekspor bakal nambah tandha banyu identifikasi: yen pengin mbusak, cukup tuku lisensi panggunaan komersial.

    Kanggo nemokake program editing liyane sing migunani kanggo nggawe video ulang taun lan pesta, disaranake sampeyan maca pandhuan Gawe video foto, musik, efek kaya slide show gambar.

    Aplikasi kanggo nggawe video ulang taun

    Apa kita pengin nggawe video ulang taun lan pesta langsung saka smartphone utawa tablet, tanpa kudu ngirim konten kanggo diowahi ing PC? Ing kasus iki, disaranake sampeyan nyoba langsung nyoba aplikasi kasebut. Quik, kasedhiya gratis kanggo Android lan kanggo iPhone / iPad.

    Sandhi nganggo aplikasi iki cepet, nyatane bakal cukup kanggo milih video kanggo diowahi lan milih salah siji saka akeh gaya panyuntingan sing kasedhiya kanggo nggawe video sing berkualitas. Aplikasi kasebut uga ngidini sampeyan nyelarasake video karo musik, motong bagean video, lan nambah karakter utawa judhul. Aplikasi kasebut gratis, sampeyan ora kudu mbayar langganan utawa fungsi tambahan.

    Aplikasi liyane sing lengkap banget kanggo nggawe video ulang taun lan pesta yaiku Magisto, kasedhiya gratis kanggo Android lan kanggo iPhone / iPad.

    Kanthi aplikasi iki, sampeyan bisa nggawe video sing apik lan lucu sawetara menit, cukup pilih video wiwitan, pilih salah sawijining gaya panyuntingan sing siap digunakake (uga ana gaya kanggo ulang tahun lan preinan umume), nambah stiker lan efek lan pungkasane ekspor video anyar, supaya sampeyan bisa nuduhake ing jaringan sosial utawa aplikasi olahpesen. Aplikasi kasebut gratis nanging duwe sawetara fungsi sing mbayar, sing uga ora mengaruhi kagunaan.

    Yen pengin nyoba aplikasi editing video liyane, disaranake sampeyan maca artikel iki. Aplikasi nggawe slide paling apik kanggo Android lan iPhone.

    Situs online kanggo nggawe video ulang taun

    Apa kita ora pengin nggunakake program lan aplikasi kanggo nggawe video ulang taun utawa pesta? Ing kasus iki, cukup bukak browser web (kalebu Google Chrome) banjur bukak Kapwing, editor video online sing kasedhiya.

    Situs kasebut bisa digunakake tanpa registrasi lan nawakake kabeh alat sing dibutuhake kanggo nggawe video sing dikarepake. Kanggo nggunakake, penet tombol Klik kanggo mbukak kanggo ngunggah video kanggo nyunting lan nggunakake piranti ing sisih ndhuwur jendhela kanggo nambah teks, nambah gambar utawa trek audio; Ing pungkasan karya, kita menet tombol video Ekspor abang abang ing sisih tengen ndhuwur kanggo ndownload video anyar, supaya bisa dituduhake utawa disimpen ing memori piranti.

    Situs liyane sing apik banget kanggo nggawe video ulang taun lan pesta online yaiku Clipchamp, sing dibandhingake karo situs sadurunge, nawakake luwih akeh pilihan saka kothak kasebut.

    Sawise sampeyan ndhaptar kanthi gratis ing situs iki (kita uga bisa nggunakake akun Google utawa Facebook kanggo ngakses kabeh fitur kanthi cepet), kita upload video kanggo ngedit lan milih salah sawijining template video sing kasedhiya, kanggo ngirit akeh wektu. Pungkasane, penet Ekspor ing sisih tengen ndhuwur kanggo ndownload utawa nuduhake video kasebut.

    Yen pengin nggunakake situs panyunting video online liyane, bisa terus maca ing pandhuan Montage video online lan situs editing video kanthi remix lan efek khusus.

    KESIMPULAN

    Kanggo nggawe video kanggo ulang taun utawa pesta kulawarga, kita ora kudu direktur: nggunakake alat sing dituduhake ing ndhuwur bisa njupuk kauntungan saka template utawa gaya sing wis digawe, supaya sampeyan bisa ngunggah video lan dipasang kanthi spektakuler kanthi mung sawetara klik utawa keran. Yen kita seneng nyunting video, kabeh situs, aplikasi lan program sing ditampilake ngidini kita tumindak kanthi manual, kanggo ngeculake kreativitas.

    Kanggo nggawe video lucu lan lucu kanggo dituduhake ing jaringan sosial, disaranake sampeyan uga maca pandhuane Aplikasi kanggo nggawe crita saka foto lan video musik (Android - iPhone) mi Gawe Looping Boomerang Video lan Owahi (Aplikasi Android).

     

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane