Cara Ngowahi TV dadi geni (video lan app)


Cara Ngowahi TV dadi geni (video lan app)

 

Ora ana sing nyenengake kepenake ing geni sing rame, nanging ora kabeh wong bisa nikmati kanthi gampang. Utamane ing kutha-kutha, tungku geni ing omah iku ora umum, lan malah sing duwe uga ora duwe wektu utawa kemungkinan nyiyapake kayu bakar. Nanging, bisa uga simulasi anane perapian ing omah lan nggawe lingkungan geni "virtual" sing sampurna ora mung kanggo santai ing wayah wengi, nanging uga sajrone nedha bengi karo kanca utawa kulawarga, kaya sing sampeyan lakoni nalika Natal utawa musim salju liyane.

Bisa ngowahi TV dadi perapian virtual, gratis, kanthi sawetara cara sing gampang lan efektif, tumuju menyang Deleng tembakan geni retak kanthi definisi dhuwur, lengkap karo swarane kayu sing kobong.

Waca Dhewe: Wallpaper mangsa sing paling apik kanggo PC nganggo salju lan es

Indeks()

    Aku mlaku ing Netflix

    Cara pertama kanggo nggawe TV dadi panggone geni, lan uga sing paling gampang, yaiku muter video ing tungku. Iki bisa rampung saka YouTube utawa, luwih becik, saka Netflix. Kaget katon dalan O Ngarep ing Netflix, sampeyan bisa nemokake video sakjam sing wis rampung.

    Khusus, sampeyan bisa miwiti video ing ngisor iki ing Netflix:

    • Perapian kanggo omah sampeyan
    • Perapian klasik kanggo omah
    • Perapian Omah Crackling (Birch)

    Aku mlaku Youtube sampeyan

    Ing YouTube, sampeyan bisa nemokake kabeh lan ora ana kekurangan video dawa kanggo ndeleng geni sing ngobong lan rame ing TV. Saluran "Perapian kanggo omah sampeyan" duwe versi video Netflix sing luwih cendhek, nalika sampeyan nggoleki Camino utawa "Perapian" ing YouTube, sampeyan bisa nemokake video 8 jam utawa luwih suwene sing bisa diwiwiti langsung saka kene:

    Perapian wektu nyata 4K suwene 3 jam

    Perapian suwene 10 jam

    Natal perapian pemandangan 6 mineral

    Perapian natal 8 bijih

    Waca Dhewe: Cara nonton video YouTube ing TV ing omah sampeyan

    Aplikasi kanggo ndeleng geni ing Smart TV

    Gumantung saka jinis Smart TV sing digunakake, sampeyan bisa nginstal aplikasi gratis kanthi nggoleki tembung Fireplace ing App Store. Ing antarane sing paling apik sing wis ditemokake, kita bisa nuduhake:

    Aplikasi perapian kanggo iPad utawa Apple TV

    • Perapian mangsa
    • Perapian tingkat pertama
    • Perapian fantastis

    Aplikasi kanggo Android TV / Google TV Fireplace

    • Blaze - Perapian Virtual 4K
    • HD geni geni
    • Perapian romantis

    Aplikasi Amazon Fire TV Fireplace

    • Perapian kayu putih
    • panggone geni
    • Blaze - Perapian Virtual 4K
    • Perapian virtual HD IAP

    Aplikasi geni geni Chromecast

    Piranti Chromecast (sing dudu Google TV), ora duwe aplikasi kanggo ndeleng perapian, lan opsi kanggo nyelehake layar ngirit geni kanthi geni uga ilang (kasedhiya ing Google Music). Nanging, sampeyan bisa nggoleki ing Toko kanggo aplikasi sing bisa nggawe video murub ing Chromecast kanggo smartphone Android (kaya Fireplace for Chromecast TV) utawa kanggo iPhone (kaya Fireplace kanggo Chromecast). Sampeyan uga bisa streaming video Youtube kanthi nggunakake smartphone utawa komputer ing Chromecast.

     

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane