Cara nggawe dhaptar lagu ing YouTube

Cara nggawe dhaptar lagu ing YouTube

YouTube ora mesthi diragakake minangka keunggulan portal portal nuduhake video. Wiwit madege, ing taun teknologi sing adoh ing taun 2005, wis ngrubah cara ngerti Internet. Dina iki YouTube identik karo kabeh jinis video: saka review, tutorial, video musik, liwat treler film lan rilis game video anyar lan pungkasan karo podcast. Cekakipun, ing YouTube gampang golek video sing disenengi, kanggo kabeh selera.

Kanggo ndeleng kanthi nyaman, bakal dibahas ing artikel iki, carane nggawe dhaptar lagu, sing bisa ditebak kanthi gampang saka jeneng kasebut, ora liya dhaptar lagu, ing video sing bakal diputer saben liyane kanthi otomatis. Istilah kasebut wis dingerteni kanggo wong-wong sing nggawe dhaptar lagu karo lagu mp3 utawa kanggo wong-wong sing ana hubungane karo Spotify.

Yen sampeyan kesengsem banget karo video saka dhaptar lagu sampeyan, aku uga menehi saran supaya sampeyan mriksa artikel sing bakal nerangake cara ndownload video YouTube.

Indeks()

    Gawe dhaptar lagu YouTube saka PC

    Apa wae kabutuhan, nggawe dhaptar lagu ing desktop YouTube iku gampang banget, cukup tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

     

    • bukak situs YouTube saka PC utawa Mac;
    • banjur log in nganggo akun Google;
    • temokake video sing pengin ditambahake menyang dhaptar lagu;
    • ing ngisor video iki, klik tombol "Ngirit";
    • menu bakal mbukak supaya sampeyan bisa milih kanggo nyelehake film menyang dhaptar autoplay "Deleng mengko", Utawa ing salah sawijining dhaptar lagu sing wis digawe;
    • Ing menu sing padha, sampeyan uga bisa nggawe dhaptar lagu anyar kanthi mung klik "Gawe dhaptar lagu anyar";
    • bakal katon ing ngisor rong lapangan liyane, sing "Jeneng"Lan sing khusus milih opsi privasi kanggo dhaptar lagu ("Privado","Ora kadaptar", E"Nerbitake");
    • ing titik iki sampeyan bisa menet "Nggawe"Lan wiwiti nambahake klip kasebut.

    Kanggo ngakses, ngrungokake, utawa nyunting dhaptar lagu, cukup pencet "Koleksi". Ing kaca sing ngemot sampeyan bakal nemokake kabeh dhaptar lagu kita, ing kene cukup klik salah sawijining minat kanggo bisa ngowahi. Kanggo sing kepengin weruh, aku eling yen alamat dhaptar lagu kita ana ing sisih ndhuwur kaca bar alamat browser Alamat kasebut migunani banget kanggo nuduhake dhaptar lagu kanthi cepet.

    Uga, ana cara cepet kanggo nambah video menyang dhaptar lagu malah langsung saka dhaptar asil telusuran, utawa mung kirim mouse menyang video sing dikarepake, sampeyan bakal bisa ndeleng tombol kanthi telung titik sing diselehake vertikal ing jejere jeneng video kasebut. Kanthi ngeklik nganggo mouse, sampeyan bisa milih item "Simpen menyang dhaptar lagu".

    Gawe dhaptar lagu ing aplikasi YouTube saka smartphone lan tablet

     

    Nggawe dhaptar lagu ing piranti seluler meh padha karo nggawe dhaptar lagu ing komputer desktop, sampeyan kudu:

    • bukak aplikasi YouTube ing piranti sampeyan;
    • akses otomatis, yen sampeyan duwe sawetara akun Google, aplikasi bakal takon sampeyan sing luwih seneng nggunakake;
    • Ing jalur iki, sampeyan kudu nemokake video sing sampeyan minat. Ing ngisor iki panel play yaiku "Ngirit";
    • yen sampeyan menet terus tombol kasebut, layar sing padha karo layar ing layar bakal katon, ing endi sampeyan bisa milih kanggo masang klip kasebut menyang dhaptar sing digawe sadurunge utawa ing endi sampeyan bisa milih nggawe sing anyar;
    • ing kasus iki, tutul ing sisih ndhuwur "Dhaptar lagu anyar";
    • yen ditekan sampeyan kudu ngetik jeneng dhaptar video lan setelan privasi ("Privado","Ora kadaptar", E"Nerbitake");
    • Sawise nggawe dhaptar lagu, kita bakal siyap masang kabeh video sing disenengi.

    Cara cepet kanggo nambah video menyang dhaptar lagu uga langsung saka dhaptar asil telusuran yaiku pencet tombol kanthi telung titik sing diselehake vertikal ing jejere jeneng video banjur pilih item "Simpen menyang dhaptar lagu".

    Kanggo ngakses layar sing ngemot dhaptar lagu, bisa uga disunting utawa dituduhake, ing sisih ngisor aplikasi YouTube, cukup penet tombol ".Koleksi".

    Setelan privasi: Pribadi, ora didaftar mi Nerbitake ing rinci

    Dhaptar lagu lan video sing digawe bisa nduwe telung level visibilitas ing YouTube., kita tambah jero supaya sampeyan mesthi ngerti sing bakal dipilih:

    Privado, iki minangka pilihan sing paling gampang kanggo kabeh, yen dhaptar lagu mung bakal kasedhiya kanggo sampeyan sing nggawe dhaptar lagu. Dhaptar lagu ora bakal katon ing telusuran pangguna.

    Ora kadaptar, minangka opsi penengah, sing dhaptar lagu mung bakal bisa dideleng wong sing duwe link, mula sampeyan kudu menehi link dhaptar lagu sing digawe kanggo sing kasengsem.

    umumIki uga minangka pilihan sing gampang banget kanggo dimangerteni, ing dhaptar lagu bakal bisa diakses dening saben pangguna liwat telusuran lan liwat tautan langsung.

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane