Cara nyetel browser gawan ing iPhone


Cara nyetel browser gawan ing iPhone

 

Kanthi nganyari iOS 14 kanggo iPhone, sampeyan bisa ngganti aplikasi gawan kanggo mbukak situs web lan tautan ing email, obrolan lan jaringan sosial, tanpa kudu liwat aplikasi Safari (mesthi browser default ing kabeh Produk apel). Iki bisa uga katon sepele lan jelas, luwih-luwih yen kita teka saka jagad Android, nanging salah sawijining kekuwatan / kekurangan Apple amarga saka ikatan kuat karo aplikasi sistem Apple, sing ora bisa dilalekake. Yen iki bisa dianggep minangka kauntungan kanggo njaga ekosistem Apple luwih konsisten, mula mbatesi kebebasan pangguna, sing nyatane ora bisa mbukak link karo browser sing dipilih.

Musik kayane wis ganti karo nganyari iki: ayo bareng ndeleng cara nyetel browser gawan ing iPhone, milih ing antarane macem-macem alternatif sing kasedhiya ing App Store (saka Google Chrome liwat Mozilla Firefox, Opera lan browser anonim DuckDuckGo).

Indeks()

    Cara nyetel browser gawan ing iPhone

    Ing bab ing ngisor iki, bakal luwih dhisik nuduhake sampeyan cara mriksa nganyari sistem kanggo iPhone, lan mung sawise entuk sistem operasi iOS 14, kita bisa nerusake instalasi browser lan nggawe pangowahan sing dibutuhake kanggo nggawe browser default ing iPhone.

    Cara nganyari iPhone

    Sadurunge nerusake, kita luwih dhisik menehi saran mriksa nganyari iPhoneUtamane, yen kita durung ngelingi ana perubahan utawa pembaruan versi sawetara dina utawa wulan kepungkur. Kanggo nganyari iPhone, sambungake menyang jaringan Wi-Fi cepet (ing omah utawa ing kantor), penet aplikasi kasebut Konfigurasi, ayo menyang menu Umum, kita terus maju Nganyari piranti lunak lan, yen ana nganyari, instal kanthi pencet Ngundhuh lan nginstal.

    Ing pungkasan download, kita miwiti maneh iPhone lan ngenteni sistem operasi anyar diwiwiti; yen ora ana nganyari iOS 14 (bisa uga amarga iPhone kita wis tuwa banget), kita ora bisa nggawe pangowahan kanggo browser default. Kanggo informasi luwih lengkap, disaranake maca pandhuan. Cara nganyarake iPhone. Yen pengin ngganti iPhone dadi sing luwih anyar utawa sing wis direkondisi nanging kompatibel karo iOS 14, sampeyan ngajak sampeyan maca pandhuan IPhone endi sing pantes dituku dina iki? Versi lan model kasedhiya.

    Cara nginstal utawa nganyari browser pihak katelu

    Sawise nganyari iPhone, kita instal browser favorit kanthi mbukak App Store lan nggunakake menu Buscar, supaya sampeyan bisa nggoleki Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera Touch, utawa browser DuckDuckGo.

    Yen kita wis nginstal siji utawa luwih browser ing iPhone, sadurunge nerusake bab pandhuan iki, priksa manawa wis dianyari menyang versi paling anyar kanthi mbukak App Store, kanthi pencet lambang profil ing sisih tengen ndhuwur lan pungkasane meksa Nganyari kabeh. Apa kita ngerti browser alternatif liyane menyang Safari? Kita bisa langsung ngatasi iki kanthi maca pandhuan kanggo Browser paling apik kanggo alternatif iPhone lan iPad menyang Safari.

    Cara nyetel browser standar anyar

    Sawise ndownload utawa nganyari browser pihak katelu ing iPhone, kita bisa nyetel minangka browser default kanggo saben tautan utawa kaca web sing bakal dibukak kanthi nggawa menyang aplikasi kasebut. Konfigurasi, gulung nganti sampeyan nemokake jeneng browser lan, sawise dibukak, penet ing menu Aplikasi browser gawan lan pilih saka dhaptar iki.

    Menet ing jeneng browser bakal nampilake tandha centhang, minangka tandha manawa sistem wis nampa pangowahan. Kita ora ndeleng browser ing dhaptar utawa item ora katon Aplikasi browser gawan? Kita mriksa manawa browser lan sistem operasi saiki (kaya sing dideleng ing bab sadurunge), yen ora bisa milih apa-apa.

    KESIMPULAN

    Kanthi pangowahan cilik iki, Apple nyoba metu saka kothak lan nyedhaki keluwesan lan kepraktisan sing ana ing smartphone Android modern. Nyatane, kanthi iOS 14, kita ora bisa nggunakake Safari kanggo saben tautan sing dibukak ing email utawa obrolan, sing ngidini kita nggunakake browser favorit ing kabeh acara sing dibutuhake. Iki bisa dideleng minangka "setengah revolusi" utawa "evolusi": Apple ngerti manawa para pangguna ora mesthi kaiket karo aplikasi sing diprodhuksi lan, ing umume, dheweke nggunakake Safari mung amarga sistem ora. sampeyan bisa nggunakake browser liyane kanthi gawan (sing saiki bisa digunakake nganggo iOS 14). Saliyane browser, saklar aplikasi standar uga kasedhiya kanggo aplikasi sistem liyane kayata Mail: mula, kita bisa mbukak email utawa lampiran karo klien liyane tanpa kudu liwat aplikasi sistem sing ana gandhengane karo lingkungan Apple (ing luwih cepet nanging ora mesthi duwe fungsi sing luwih akeh).

    Yen pengin ngganti aplikasi standar ing smartphone Android, disaranake sampeyan maca pandhuane Cara ngganti aplikasi gawan ing Android. Kita asring nggunakake komputer Windows 10 nanging ora ngerti carane ngganti program gawan? Ing kasus iki, kita bisa ngrewangi langkah-langkah sing dijelasake ing pandhuan. Cara ngganti aplikasi gawan ing Windows 10.

    Apa kita ora pengin ngilangi Safari kanthi biru utawa apa kita nganggep browser paling apik kanggo iPhone? Ing kasus iki, kita bisa terus maca ing artikel Trik Safari lan fitur browser iPhone lan iPad sing luwih apik, supaya sampeyan bisa langsung sinau macem-macem trik migunani lan fungsi sing didhelikake kanggo terus nggunakake browser standar iki.

     

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane