Cara ngrungokake musik ing jam tangan sing cerdas (Android, Apple lan liya-liyane)


Cara ngrungokake musik ing jam tangan sing cerdas (Android, Apple lan liya-liyane)

 

Nalika arep tuku jam tangan, sampeyan uga kudu ngira-ngira fungsi ing babagan puter maneh musik- Bakal bisa digunakake minangka jinis remot kontrol kanggo smartphone sampeyan utawa bakal bisa stream musik lan nyelarasake lagu supaya sampeyan bisa ngrungokake ing endi wae?

Karo ngono akeh macem-macem aplikasi musik lan platform streaming sing kasedhiya ing pasar, wangsulan kanggo pitakon iki bisa uga luwih gampang tinimbang sing sampeyan kira, luwih-luwih amarga ora bisa ngoperasikake layanan musik sing dipilih kanthi hardware sing diinstal ing jam tangan. Kita bakal ndeleng, ing babagan liyane, ing paragraf ing ngisor iki sing, nyatane, dhukungan paling apik kanggo muter maneh musik offline ora asale saka jam tangan cerdas sing digawe dening Apple lan Google.

Mangkene kabeh sing kudu sampeyan ngerti kemampuan jam tangan cerdas kanggo muter musik saka telpon uga kanthi mandhiri.

Waca Dhewe: Jam tangan cerdas paling apik: Android, Apple lan liya-liyane

Indeks()

    Apple nontonOS

    Minangka pimpinan pasar uga ing smartwatches, ora ngagetne yenJam tangan Apple nawakake pangguna opsi paling akeh kanggo ngrungokake musik lan jinis audio liyane; Apple Music Nyatane, iki minangka pilihan sing paling jelas: aplikasi ngidini sampeyan ngontrol musik sing diputar ing telpon langsung saka bangkekan utawa streaming lagu langsung menyang Apple Watch kanthi ngrungokake liwat headphone. Bluetooth.

    Kanthi langganan Apple Music, sampeyan bisa streaming saben lagu ing katalog Utawa ngrungokake kabeh sing wis dituku lan diimpor digital ing jam tangan.

    Yen layanan kasebut kompatibel karo jam tangan sing dipilih, trek musik bisa langsung diluncurake menyang Apple Watch liwat Wifi O LTE; Kajaba iku, yen sampeyan adoh saka sambungan internet lan pengin ninggalake telpon ing omah, sampeyan bisa nyelarasake lagu ing Apple Watch sadurunge kanthi mbukak Jam tanganku saiki ing aplikasi Apple Watch ing smartphone sampeyan, banjur ing Musik mi Tambah musik. Sinkronisasi mung bisa digunakake nalikaJam tangan Apple sing tanggung jawab.

    banget Spotify duwe aplikasi khusus kanggoJam tangan Apple sing bisa digunakake kanggo streaming trek musik langsung menyang bangkekan utawa kanggo ngontrol puter maneh ing piranti liyane. Ditambah maneh, amarga nganyari anyar, saiki uga bisa digunakake ing piranti seluler lan Wi-Fi, supaya sampeyan bisa metu tanpa telpon.

    Nanging, sumber sambungan data jam dibutuhake lan isih ora bisa disinkronake dhaptar lagu karo jam kanggo ngrungokake offline.

    Banjur ana app, Musik Youtube, khusus kanggo Apple Watch, nanging mung digunakake kanggo njelajah perpustakaan musik lan ngontrol puter maneh ing piranti liyane. Fungsi sing padha bisa ditemokake ing aplikasi kasebut Deezer dening Apple Watc.

    Sistem operasi Google Wear

    Platform smartwatch saka Google sampeyan durung ngetrapake dhukungan sinkronisasi lengkap kanggo Musik Youtube sing, njupuk kasunyatan sing Google Play Music wis dicopot, aneh banget. Nanging, sampeyan bisa nggunakake Gunakake OS kanggo ngontrol fungsi dhasar saka Musik Youtube ing smartphone sampeyan.

    Ing ndhuwur ditrapake kanggo meh kabeh layanan musik - ora ana app Gunakake OS khusus kanggo layanan sing ditawakake contone kanggo Apple Watch, dadi ora ana sinkronisasi dhaptar lagu.

    Kontrol puter maneh bakal katon ing smartwatch saben piranti Android muter konten multimedia liwat aplikasi lan liwat pamuter podcast, nanging ora bisa diwiwiti lan mandhegake puter maneh, ora akeh sing bisa ditindakake lan sampeyan kudu terus nggawa smartphone karo sampeyan.

    Siji-sijine layanan musik sing kompatibel karo aplikasi Gunakake OS es Spotify Sanajan ora nawakake akeh fitur liyane saka integrasi standar Android con Gunakake OS: Sampeyan bisa nambah lagu menyang perpustakaan musik saka jam tangan lan ngalih ing antarane piranti puter maneh, nanging ora bisa langsung streaming musik menyang jam tangan, lan ora bisa nyelarasake trek kanggo ngrungokake offline.

    Muter lagu ing jam tangan sing cerdas Gunakake OS tanpa uga butuh telpon, ingPilihan sing luwih apik yaiku aplikasi NavMusic sing nyedhiyakake a wektu nyoba gratis sawise sampeyan mbayar: aplikasi cilik adhedhasar transfer file lokal ing jam tangan, mula entuk musik sing dikarepake ing format digital.

    Fitbit, Samsung lan Garmin

    Saben bar saka Fitbit su Versa Lite ngidini sampeyan ngontrol musik nalika muter ing smartphone sing disambungake, liwat aplikasi apa wae milih digunakake. Ing jam tangan kajaba Versa Lite lan Sense anyar lan Versa 3, luwih fokus menyang layanan cloud, sampeyan bisa nyinkronake trek digital sing dipikolehi karo piranti liwat aplikasi Fitbit Nyambung.

    Uga ing kasus iki Spotify ngaturake aplikasi khusus kanggo jam tangan sing cerdas Fitbit, nanging maneh ngidini sampeyan ngontrol puter maneh ing piranti liyane: nyatane, sampeyan ora bisa nyelarasake dhaptar lagu karo jam. Aplikasi sing ngidini sampeyan nindakake iki, ing piranti apa wae. kajaba Versa Lite, Aku Deezer mi Pandora. Dadi, pengin ngrungokake musik ing Fitbit Tanpa nggunakake telpon kanthi gampang, sampeyan kudu nggunakake salah sawijining layanan streaming utawa nyalin file musik digital, kaya sing dijelasake ing ndhuwur.

    Babagan seri Samsung Galaxy Watch, miwiti aplikasi Musik elinga yen sampeyan bisa ngalih saka ngontrol puter maneh musik ing telpon menyang jam tangan dhewe: kanggo ngrungokake musik kanthi offline, sampeyan bisa nyelarasake trek digital ing jam tangan cerdas utawa ngaktifake app Spotify darmabakti lan ing versi pisanan ngidini sampeyan nyelarasake dhaptar lagu ing jam tangan sing cerdas.

    Pungkasane, macem-macem jam tangan cerdas Garmin duwe pilihan puter maneh musik sing padha Samsung: Sampeyan bisa nggunakake jam iki kanggo ngontrol puter maneh saka aplikasi musik sing paling akeh ing telpon utawa muter musik digital sing disinkronake liwat komputer nganggo Garmin Sambungake, ngidini sampeyan ninggalake telpon ing omah.

    Siji-sijine layanan musik sing kompatibel karo aplikasi asli sing bisa dienggo yaiku Spotify lan, kaya ing piranti kasebut Samsung, pelanggan kanggo Spotify Premium dheweke bisa nyelarasake dhaptar lagu menyang piranti Garmin kanggo ngrungokake ing endi wae.

    Waca Dhewe: Jam pintar sing bakal dituku ing taun 2021

     

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane