Cara ngatur Gmail kanthi alat sing paling apik


Carane ngatur Gmail con las alat sing paling apik

Gmail yaiku kanggo akeh pangguna intine de referensi kanggo nampa lan ngirim email nanging, a Sajrone pirang-pirang taun, teknologi kasebut wis ngrubah maneh kanggo nggabungake luwih akeh layanan saka Google, dadi cepet en un hub sejati saka platform Google. . Antarmuka dadi abot banget lan angel digunakake kanggo pangguna anyar, sing dheweke nemokake akeh informasi lan layanan sing ora ana gunane ing layar.

Yen sampeyan uga nganggep manawa antarmuka Gmail banget rumit lan langka, sampeyan bakal entuk pandhuan sing bener - bakal nuduhake ing kene cara ngatur Gmail nganggo alat sing paling apik, supaya sampeyan bisa duwe layanan email murni, tanpa akeh tambahan grafis lan layanan tambahan ing barra sisih kiwa. Ing pungkasan maca, kita bakal bisa ngatur Gmail kanthi cara sing gampang lan cepet, langsung maca email saka PC lan nanggepi kanthi cepet kabeh pesen sing ditampa.

MACA ORA: Ekstensi kanggo nambah Gmail ing Chrome lan Firefox

Indeks()

    Komo ngatur Gmail

    Ngatur Gmail pancen gampang banget, amarga layanan email Google nawakake kabeh alat kanggo nggawe antarmuka grafis situs kanthi pribadi. Akeh setelan sing didhelikake lan, dening mula dheweke angel dideleng, nanging kanthi tliti maca garis-garis sing diusulake ing ngisor iki, kita bisa ngatur Gmail supaya luwih cepet digunakake, utamane ing papan saka karya.

    Pateni Meet lan Hangouts

    Layanan tambahan pisanan sing bisa langsung dibusak saka sidebar kiwa yaiku Meet lan Hangouts, luwih-luwih yen ora arep nggunakake. Kanggo nerusake, ayo pindhah menyang situs web Gmail, log in karo akun saka Google, pencet lambang gir ing sisih tengen ndhuwur, klik Deleng kabeh setelan lan pungkasane pindhah menyang kertu Ngobrol lan rapat.

    Ing kaca sing bakal katon, pasang tandha ing Hangouts dipateni mi Singidaken bagean Rapat ing menu utama, banjur kita pencet Simpen pangowahan. SaikiPungkasane, Gmail bakal urusan karo email wae, tanpa layanan sisih Google liyane sing ora digunakake.

    Owahi tag lan kategori

    Pangaturan dhewe sing bisa ditrapake yaiku label sing katon ing sidebar kiwa Gmail lan kategori sing dipasang email; ora kabeh barang sing disebutake migunani lan uga malah keluwih-luwih. Kanggo ngatur tag lan kategori, ayo bali menyang menu Deleng kabeh setelan (minangka katon ing bab sadurunge) banjur bukak tab tags.

    Saka layar iki, kita bisa ngilangi elemen sing ora disenengi kanthi ngeklik elemen kasebut ndhelikake; yen pengin sawetara elemen katon, kita bisa milih elemen kasebut eksposisi kalorone milih swara nuduhake yen ora diwaca (mung kanggo sawetara tag), saengga mung tag sing dikarepake mung siji klik. Label ora bakal ilang kabeh, mung bakal didhelikake: kanggo ndeleng cukup pencet menu Luwih ing sidebar kiwa.

    Yen kita pengin ngatur kategori sing ditampilake ing kaca ngarep Gmail (ing jejere kategori utami, sing ora bisa dibusak), cukup bukak tab Inbox saka menu Deleng kabeh setelan.

    Kita bisa mbusak kabeh (lan mung maca email ing kategori utami) utawa mung kari siji utawa rong kategori, supaya bisa dikendhaleni lan aja nyebarke konten email. Yen kita pengin nggawe label kustom anyar lan ditampilake ing sidebar, sing kudu dilakoni yaiku nggedhekake sidebar kiwa (kanthi pencet lambang hamburger ing sisih kiwa ndhuwur), penet Otro, gulung menyang dhaptar lan pungkasane klik Nggawe anyar tag. Sawise nggawe label, klik Atur Label (saiki ana ing garis sing padha) banjur klik eksposisi ing jejere jeneng sing dipilih kanggo label anyar, dadi siempre sampeyan bisa mung duwe siji klik.

    Setel tema lan gaya kothak layang ing Gmail

    Yen pancen seneng ngatur ruang Saka kerja, Gmail bisa disesuaikan karo sawetara tema sing wis disetel lan macem-macem gaya, dadi alat sing apik lan gampang digunakake kanthi mung sawetara klik. Kanggo ngganti tema lan gaya saka kothak, sing kudu dilakoni yaiku pencet lambang roda gigi ing sisih tengen ndhuwur lan gulung liwat jendhela sing ilang, dadi sampeyan bisa langsung milih tata letak grafis.

    Utawa, kita bisa nggawa kita menyang menu. Deleng kabeh setelan, bukak tab tema lan nerusake Setel tema, dadi sampeyan bisa milih grafis sing pengin ditrapake.

    Instal plugin anyar

    Ing sisih tengen situs web Gmail kita nemokake garis tipis, ing endi ana ekstensi Google bisa nggabungake menyang layanan mail. Sejatine kita bakal nemokake Tanggalan Google, Terus mi Tareas, nanging kanthi pencet lambang + kita bisa nambah salah siji saka add-ons sing kompatibel karo Gmail.

    Kaya sing sampeyan tingali ing gambar ing ndhuwur, kita bisa nemokake plugin kanggo nggabungake Zoom lan layanan konferensi video liyane, nanging uga ekstensi kanggo maya, ekstensi kanggo tugas jarak jauh lan manajer cathetan lan liya-liyane.

    KESIMPULAN

    Gmail mung katon sepele lan ora bisa dikustomisasi - kaya sing dituduhake ing bab sadurunge, kanthi nyata bisa ngowahi saben aspek antarmuka lan ngatur label lan kategori sing email diurutake, uga mateni fungsi sethitik digunakake minangka Meet lan Hangouts.

    Yen kita pengin ngaktifake filter otomatis adhedhasar label khusus, te sampeyan ngajak sampeyan maca babagan iki Pandhuan Gmail Lengkap kanggo Miwiti lan Dadi Ahli Google Mail.

    Yen kosok balene, kita pengin ngatur Descargar Notifikasi aplikasi Gmail ing Android, disaranake artikel iki Atur kabar Gmail ing Android. Apa kita anyar ing layanan Gmail? Dadi, aja nganti ilang analisis sing jero Fitur Gmail Paling Apik, dadi sampeyan bisa langsung nggunakake Gmail dadi ahli.

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane