Cara menehi watermark foto liwat telpon lan PC

Cara menehi watermark foto liwat telpon lan PC

Cara menehi watermark foto liwat telpon lan PC

 

Nyelehake tandha banyu ing foto minangka cara kanggo ngubungake jeneng utawa bisnis menyang gambar. Saiki, ana sawetara program lan aplikasi sing ngidini sampeyan masang logo, ing telpon utawa ing PC, kanthi sawetara langkah. Delengen carane gampang.

Indeks()

    Ora ana sel

    Kanggo masang tandha banyu ing foto ing telpon, ayo gunakake aplikasi PicsArt. Saliyane gratis, ngidini sampeyan nggunakake gambar lan teks kanthi pribadi. Mula, sadurunge ngetutake langkah demi langkah, kudu ndownload aplikasi ing piranti Android utawa iPhone sampeyan.

    1. Bukak PicsArt banjur gawe akun utawa log in karo data pangguna Gmail utawa Facebook;

    • Yen sampeyan ndeleng saran kanggo langganan aplikasi, tutul X, biasane ana ing sisih ndhuwur layar kanggo nutup pariwara. Pilihan kanggo masang watermark kasedhiya saka sumber daya layanan gratis.

    2. Ing layar ngarep, tutul tombol + kanggo miwiti;

    3. Tutul potret sing pengin dilebokake tandha banyu kanggo milih. Yen sampeyan ora weruh, bukak Kabeh foto kanggo ndeleng kabeh foto sing kasedhiya ing piranti sampeyan;

    4. Seret toolbar ing sisih ngisor gambar kanggo ndeleng kabeh fungsi. Aku ndemek Teks;

    5. Banjur tulis jeneng sampeyan utawa perusahaan sampeyan. Tutul lambang centhang (✔) yen wis rampung;

    6. Sadurunge miwiti nyunting, lebokake teks ing lokasi sing dipengini. Kanggo nindakake iki, tutul banjur seret kothak teks.

    • Sampeyan uga bisa nambah utawa nyuda kothak teks lan, akibate, huruf kasebut, kanthi nutul lan nyeret bunder sing katon ing pinggir;

    7. Saiki, sampeyan kudu nggunakake alat panyuntingan teks kanggo ninggalake tandha banyu kaya sing disenengi. Sumber daya ing ngisor iki kasedhiya:

    • Fuente: Nawakake macem-macem gaya huruf. Yen sampeyan tutul, mula bakal ditrapake ing teks sing dilebokake ing foto;
    • Cor: Kaya jenenge, ngidini sampeyan ngganti warna surat kasebut. Priksa manawa ora suwe, isih ana pilihan kanggo nyakup gradien lan tekstur;
    • Tepi: ngidini sampeyan masang wates ing huruf lan milih kekandelan (ing garis Jumlah);
    • Kesempatan: ngganti transparansi teks. Iki minangka fitur sing penting supaya watermark dipasang kanthi cara sing alus, tanpa ngganggu tampilan foto;

    • Sombra: fungsi kanggo masang shade shading. Sampeyan ngidini milih warna kanggo shading, uga kanggo nyetel intensitas lan posisi;
    • Apik: masang lengkungan ing tembung utawa frase, miturut sudut sing ditemtokake ing garis Kanggo melu. Gumantung saka jinis bisnis sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa menehi sentuhan santai ing merek sampeyan.

    8. Sawise diowahi, bukak lambang centhang (✔) ing pojok tengen ndhuwur layar;

    9. Kanggo nyimpen asil, tutul lambang panah ing pojok tengen ndhuwur;

    10. Ing layar sabanjure, bukak menyang Simpen banjur mlebu Simpen menyang piranti sampeyan. Gambar bakal disimpen ing Galeri utawa Pustaka ing smartphone.

    Lebokake gambar minangka watermark

    PicsArt uga ngidini sampeyan masang lambang perusahaan tinimbang mung ngetik jeneng merek sampeyan. Kanggo nindakake iki, luwih dhisik kudu nduwe gambar logo ing JPG ing galeri o Biblioteca hp.

    Dadi mung tindakake ing langkah 1 nganti 3, dituduhake ing ndhuwur. Banjur, ing tray piranti, tutul A. Foto. Pilih file sing dipengini banjur konfirmasi ing Tambah.

    Kaya teks, sampeyan bisa nyetel posisi lan dimensi gambar sing dilebokake kanthi nutul lan nyeret. Kanggo ngowahi ukuran nalika njaga proporsi, disaranake sampeyan milih lambang panah kanthi judhul pindho.

    Logo sing dilebokake, bukak pilihan Kesempatan, kasedhiya ing sisih ngisor layar. Kurangi dadi transparan supaya ora ngganggu gambar utama, nanging isih katon. Ngrampungake proses nganggo lambang verifikasi (✔) ing sisih ndhuwur layar ing sisih tengen.

    Kanggo nyimpen asil, tutul lambang panah ing pojok tengen ndhuwur lan ing layar sabanjure, bukak Simpen. Konfirmasi keputusan ing Simpen menyang piranti sampeyan.

    Ing baris

    Ing tutorial sabanjure, kita bakal nggunakake situs web iLoveIMG. Layanan kasebut ngidini masang watermarks ing gambar lan teks, uga kanggo ngatur ukuran lan opacity. Pangguna uga bisa gampang merek sawetara foto sekaligus.

    1. Bukak browser pilihan lan akses menyang alat watermark iLoveIMG;

    2. Klik ing tombol Pilih gambar banjur pilih gambar sing pengin dipasangake watermark ing komputer;

    3. Proses kanggo masang tandha banyu ing gambar lan teks padha:

    A) Ing gambar: yen sampeyan pengin masang gambar kayata logo perusahaan, klik Nambah gambar. Banjur pilih gambar ing PC sampeyan.

    KEDUA) Ing teks: klik ing Nambah teks. Tulis teks sing dipengini, kayata jeneng utawa merek sampeyan. Sampeyan bisa ngatur aspek lirik ing ngisor iki:

    • Fuente- Ngeklik Arial nampilake opsi liyane;
    • Talla: kasedhiya ing lambang sing kasusun saka rong huruf T (Tt);
    • Estilo: font kandel (kapindho), miring (yo) lan garis ngisor (U);
    • Werna latar: ngeklik lambang ember cat;
    • Werna surat lan istirahat: kasedhiya kanthi ngeklik lambang huruf UN
    • Formatting: ing lambang sing digawe telung baris, sampeyan bisa nggawe tengah utawa mbenerake teks kasebut.

    4. Banjur lebokake gambar utawa kothak teks ing lokasi sing dipengini kanthi ngeklik banjur nyeret. Kanggo ngowahi ukuran, cukup klik bunderan ing pojok banjur seret;

    5. Kanggo nyetel opacity, klik ikon kothak kanthi kothak ing njero. Bar bakal katon ing endi sampeyan bisa nambah utawa nyuda tingkat transparansi;

    6. Yen sampeyan pengin masang watermark sing padha ing gambar liyane, klik ing +, ing sisih tengen foto. Banjur pilih gambar liyane ing PC;

    • Sampeyan bisa ngeklik saben wong kanggo ndeleng tampilan lan nyetel saben aplikasi, yen prelu.

    7. Klik ing tombol Gambar Watermark;

    8. Download file ing Download gambar watermark. Yen sampeyan wis masang tandha banyu ing pirang-pirang gambar sekaligus, mula bakal didownload menyang file kanthi format .zip.

    Tanpa PC

    Yen sampeyan pengin kerja offline lan ora gelem mbayar aplikasi panyuntingan, sampeyan bisa nggunakake Paint 3D. Program kasebut asale saka Windows 10. Yen sampeyan wis nginstal versi sistem ing komputer, sampeyan uga bisa duwe piranti lunak.

    Ora kaya opsi sadurunge, ora bisa ngganti opacity. Dadi, yen sampeyan pengin asil sing luwih alus, luwih becik nggunakake sawetara solusi ing ndhuwur.

    1. Bukak Paint 3D;

    2. klik ing Menu;

    3. Banjur menyang Pasang banjur pilih potret sing pengin dilebokake tandha banyu;

    4. Kanthi mbukak foto ing program, klik Teks;

    5. Klik ing foto banjur ketik teks watermark. Ing pojok sisih tengen layar, sampeyan bakal bisa ndeleng opsi sing kasedhiya kanggo fungsi teks. Kanggo ngetrapake, pilih dhisik teks nganggo mouse.

    • Teks 3D utawa 2D- Sampeyan mung bakal menehi prabédan yen sampeyan nggunakake fungsi 3D View utawa Mixed Reality;
    • Jinis font, ukuran lan warna;
    • Gaya teks: kandel (N), miring (yo) lan garis ngisor (S)
    • Isi latar mburi- Yen sampeyan pengin teks duwe latar mburi warna. Ing kasus iki, sampeyan kudu milih iyub-iyub sing dikarepake ing kothak ing jejere.

    6. Kanggo nyelehake teks sing dikepengini, klik banjur seret kothak kasebut. Kanggo ngowahi ukuran kothak teks, klik banjur seret kothak sing ana ing tapel wates;

    7. Nalika sampeyan ngeklik ing njaba kothak teks utawa pencet tombol Enter, teks kasebut tetep ing endi dipasang lan ora bisa diowahi maneh;

    8. Kanggo ngrampungake, tindakake dalan: Menu → Simpen Minangka → Gambar. Pilih format sing pengin sampeyan simpen lan rampung Ngirit.

    Yen sampeyan pengin nggunakake logo perusahaan, cukup langkah 1, 2 lan 3 banjur baleni maneh, nanging wektu iki, mbukak gambar logo. Banjur cukup gawe pangaturan sing kasebut ing Langkah 6 lan nyimpen, kaya sing dituduhake ing Langkah 8.

    SeoGranada nyaranake:

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane