Cara nggawe TV metu saka mode siyaga


Cara nggawe TV metu saka mode siyaga

 

Wong-wong sing asring nonton TV ing omah mesthi ngerti yen sawise sawetara wektu tanpa kegiatan, TV kanthi otomatis mati lan mlebu mode siyaga, kaya-kaya kita mencet tombol abang ing remot kontrol. Yen kedadeyan kasebut, kita mula ora kuwatir lan mikir manawa televisi wis rusak: tumindak sing normal banget, dirancang dening pabrikan TV kanggo ngirit energi nalika TV ditinggalake tanpa ana sing ngowahi saluran utawa nindakake operasi liyane sajrone wektu sing suwe (biasane sawise 2 jam).

Yen kita ora seneng karo tumindak iki utawa pengin nonton televisi tanpa mandheg sanajan luwih saka 3 jam, ing pandhuan iki bakal nuduhake cara mbusak mode siyaga ing TV merek TV utama, supaya sampeyan bisa langsung ngontrol mode siyaga otomatis ing kahanan tartamtu utawa ing skenario tartamtu sing dibutuhake TV sing mesthi aktif (contone, TV ing toko, TV sing njaga perusahaan perusahaan). wong tuwa utawa bocah).

Indeks()

    Cara mateni mode siyaga ing TV

    Kaya sing kasebut ing pratinjau, fitur siyaga otomatis diwenehake ing kabeh TV modern lan TV cerdas supaya luwih gampang ngirit daya yen ditinggal suwe banget tanpa ana interaksi. Nanging, saben pabrikan nawakake kamungkinan kanggo nyetel fungsi iki (nambah wektu tunggu) lan uga dening mateni kanthi lengkap, supaya sampeyan bisa seneng TV tanpa winates. Nanging, ing kasus sing terakhir, luwih becik eling supaya dipateni kanthi periodik kanthi remot kontrol, kanggo ngirit energi lan nambah umure alat sing migunani.

    Copot LG TV saka mode siyaga

    Yen duwe TV cerdas LG, kita bisa mbusak mode siyaga otomatis kanthi pencet tombol gir ing remot kontrol, banjur diterusake menyang menu Kabeh setelan, pilih menu Umum lan pungkasane pencet ing elemen Timer.

    Ing jendela anyar sing mbukak, kita mateni item Amati sawise 2 jam ngeklik lan, yen kita wis nyetel wektu mati liyane, kita bakal mriksa ing menu Timer mati, priksa manawa item wis disetel Pateni. Utawa, kita uga bisa verifikasi swarane Mode eko (saiki ing menu Umum) yen suarane aktif Nutup otomatis, supaya sampeyan bisa mateni.

    Copot Samsung TV saka siyaga

    Samsung TV banget populer lan akeh pangguna sing bakal ngelingi paling ora yen mode siyaga otomatis lagi tumindak. Yen sampeyan kalebu wong sing pengin mateni, kita bisa nerusake kanthi menet tombol kasebut menu saka remot kontrol, nggawa kita mudhun ing dalan Umum -> Manajemen Sistem -> Wektu -> Sleep Timer lan mriksa manawa item Setelan dipateni (kudu disetel nganti 2 jam kanthi gawan: ayo ganti setelan dadi NGALAMI).

    Yen cara ing ndhuwur ora bisa digunakake, kita kudu mriksa manawa kontrol siyaga kasedhiya ing setelan hemat daya. Kanggo terus, kita mbukak menuayo njupuk ing Solusi ijo utawa ing Umum -> Solusi ekologis banjur priksa manawa swarane aktif Nutup otomatis, supaya bisa dipateni kanthi permanen.

    Sijine Sony TV saka mode siyaga

    Sony TV bisa duwe sistem operasi eksklusif lan TV Android anyar: kaloro sistem kasebut ngirit daya lan kanthi otomatis siyaga sawise sawetara wektu tanpa input. Kanggo mateni siyaga ing TV Sony tanpa Android TV, cukup penet ing tombol Ngarep / Menu ing remot kontrol, ayo ndalan Setelan Sistem -> Eco lan priksa manawa siyaga TV nganggur aktif, mula kita bisa mateni.

    Yen duwe televisi Sony nganggo Android TV, pencet tombol kasebut Casaayo ndalan Setelan -> Energi -> Eco lan mateni mode siyaga. Yen ora bisa digunakake utawa layar dipateni maneh sawise wektu tartamtu, kita uga kudu mriksa konfigurasi Ngimpi, fitur Android sing nampilake screen saver yen ora aktif nganti suwe. Kanggo nerusake, ayo ndalan Setelan -> TV -> Ngalamun lan priksa manawa ana ing jejere elemen Nalika ing mode turu swarane saiki Mei.

    Sawetara TV pintar Sony modern uga duwe sensor ngarsane, sing ndeteksi anane wong ing ngarep TV lan, yen ana priksa negatif, kanthi otomatis TV bakal mbukak mode siyaga. Fitur groundbreaking iki isih bisa dipateni kanthi pencet tombol Menu, supaya bisa dilalekake. Setelan -> Setelan Sistem -> Eco -> Sensor Presensi lan atur item menyang NGALAMI.

    Copot Philips TV saka siyaga

    TV Philips uga bisa nyakup sistem operasi kepemilikan utawa Android TV, mula kita kudu pindhah kanthi beda. Kanggo sampeyan sing duwe TV Philips tanpa Android TV, bisa mbatalake mode siyaga kanthi mencet tombol Menu / Ngarep ing remot kontrol, mbukak menu Khusus O Umum, menet munggah Timer lan pungkasane mbukak lawang Mbusak, ing ngendi kita kudu ngatur fungsi kasebut NGALAMI.

    Yen Philips TV luwih anyar, kita bisa mbusak mode siyaga kanthi mencet tombol menu, nggawa kita mudhun ing dalan Setelan -> Setelan Eco -> Sleep Timer banjur atur wektu kanggo 0 (nol).

    Copot TV Panasonic saka mode siyaga

    Yen TV Panasonic mung dipateni sawise sawetara wektu, kita bisa ndandani kanthi mencet tombol Timer (saiki ana ing pirang-pirang model remot kontrol Panasonic) lan, ing menu anyar sing bakal mbukak, sing kudu dilakoni mung mateni item kasebut Tahan otomatis.

    Apa ora ana tombol wektu ing remot kontrol TV Panasonic kita? Ing kasus iki, kita bisa mbusak siyaga sawise prosedur klasik, sing kalebu tombol pencet menu ing remot kontrol, bukak menu Timer banjur setel Daya Otomatis menyang NGALAMI utawa dheweke 0 (nol)

    KESIMPULAN

    Yen mode siyaga TV bakal ngganggu kita nalika nonton film dawa sing dawa utawa sajrone pesta pesta sing kuat (yaiku, nalika nonton akeh episode seri TV kanthi terus-terusan), mateni mode siyaga bisa dadi solusi sing efektif. dadi sampeyan ora prelu ndemek remot kontrol. paling ora sepisan sejam saengga televisi "ngerti" manawa kita ana lan kita lagi nonton prekara. Thanks kanggo pandhuan iki, kita bisa mateni siyaga ing televisi merek utama, nanging langkah-langkah sing wis ditampilake bisa diputer ing TV modern apa waeKita mung kudu njupuk remot kontrol, ketik setelan lan priksa saben unsur sing ana gandhengane karo mati otomatis televisi: siyaga, hemat energi, Eco, Mode Eco utawa Timer.

    Akeh prosedur siyaga sing diganti gumantung karo sistem operasi sing wis diinstal; Kanggo langsung ngerti sistem apa sing bakal ana ing ngarep lan kepiye prosese, disaranake sampeyan uga maca pandhuane Kepiye ngerti manawa iku Smart TV mi Smart TV paling apik kanggo Sistem Aplikasi Samsung, Sony lan LG.

    Apa masalah karo mode siyaga utawa mateni PC? Ing kasus iki, disaranake sampeyan supaya luwih jero diskusi kanthi maca artikel. Suspensi lan hibernasi komputer: beda lan migunani.

     

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane