Cara mbusak kontrol wong tuwa saka Nintendo Switch

Cara mbusak kontrol wong tuwa de Nintendo Ngalih

Sawetara wektu kepungkur, sampeyan nampa pitulung nalika nyiyapake Filter kulawarga babagan Saklar Nintendo putrane. Kanthi cara iki sampeyan pengin ngindhari sing kakehan wektu bakal liwati con videogames. Nyatane, kanthi kontrol wong tuwa Nintendo Switch, sampeyan bisa nyetel un ambang jam game maksimum dening menehia lan uga nyegah anak sampeyan tuku judhul sing ora cocog kanggo dheweke en eShop.

Cekakipun: saringan kasebut minangka alat sing migunani banget nganti saiki. Nanging, saiki, putra sampeyan nggawe sampeyan yakin yen dheweke bisa urip bareng tanpa watesan lan pengin menehi kapercayan sethithik; sabenere kanggo kuwi te kowe takon saiki cara mbusak kontrol wong tuwa saka Nintendo Switch. Dadi bener?

Yen ngono, ya me ngidini, aku arep mangsuli pitakonmu iki. Sampeyan kudu saber manawa mbusak kontrol wong tuwa minangka operasi sing cepet banget lan yen sampeyan tindakake las pandhuan sing ditemokake ing pandhuan iki, sampeyan bakal entuk tanpa masalah. Prosedur kasebut bisa ditindakake langsung ing konsol, saka aplikasi khusus kanggo smartphone lan tablet o malah saka PC, ngakses konfigurasi akun saka Nintendo. Yen sampeyan pengin ngerti kabeh rincian, waca.

Indeks()

    • Cara mbusak kontrol wong tuwa ing Nintendo Switch
    • Cara mbusak kontrol wong tuwa liwat app
    • Cara mbusak kontrol wong tuwa liwat profil Akun Nintendo sampeyan

    Cara mbusak kontrol wong tuwa ing Nintendo Switch

    Yen sampeyan duwe duweke Saklar Nintendo ing pucuk driji, sampeyan bisa kanthi aman nyopot Filter kulawarga saka setelan console, butuh wektu sedhela. Aku nggambarake langkah-langkah ing ngisor iki lan menehi katrangan manawa prosedur kasebut bener sanajan sampeyan duwe prosedur Ngalih Lite.

    Kanggo miwiti saka Layar Principal saka console, pindhah karo panah panah utawa bab analogi ing ngisor iki, pilih item kasebut Setelan sistem (sing siji karo simbol sakapindah) banjur pencet tombol A pengontrol Saka kene, gulung dhaptar setelan banjur tutul item kasebut Filter kulawarga mi Ganti tu persiyapan.

    Banjur ketik kode kasebut PIN saring karo bab analogi. Yen wis ngakses layar kontrol parental, penet tombol. X saka kontroler, kanggo nyopot kabeh; banjur pencet tombol A ing tombol mbatalake kanggo konfirmasi. Apa sampeyan ngerti sepele iki?

    Kepiye carane sampeyan ngomong? Aku lali ing PIN kontrol wong tuwa lan saiki sampeyan macet amarga sampeyan ora ngerti cara ngreset maneh? Ora masalah, aku bakal langsung nerangake kepiye cara iki. Nalika console njaluk kode sampeyan PIN, penet tombol + pengontrol Sampeyan banjur bakal diutus kanthi otomatis a nomer referensi: tulisen terus ing layar.

    Banjur mbukak punapa mawon browser lan bukak kaca dhukungan iki ing situs Nintendo banjur klik tombol Mlebu. Banjur pencet maneh tombol Mlebu, ketik ing sandi lanalamat email saka akun Nintendo banjur pungkasane pencet tombol maneh Mlebu.

    Sawise sampeyan mlebu, ketik, ing kolom sing cocog, ing nomer serial saka console (sampeyan bisa ndeleng ing layar sing sadurunge dibukak ing Switch utawa Utawa sampeyan bisa nemokake ing sisih ngisor awak console) lan nomer referensi. Sawise iku, sijine ing ngontrol babagan desas-desus saka Panjaluk konfirmasi, ngrampungake captcha banjur pencet tombol Kirimi konsultasi.

    Ing anyar jendhela, ketik sandi saka Akun Nintendo banjur pencet tombol OK. Ing wektu iki email kudu teka [email dilindhungi] (uga goleki folder Kirim sing ora dikarepake mi Kiriman sampah, yen sampeyan ora langsung ndeleng). Sawise sampeyan nemokake, bukak banjur tulisen 8 kode angka sampeyan ndeleng. Banjur bali menyang Switch, penet tombol A pengontrol ing swara Ketik kode utama lan nulis código sampeyan mung nampa liwat email. Sampurna, ing titik iki sampeyan bisa nyetel PIN anyar kanggo kontrol wong tuwa.

    Coba elinga (bisa uga disimpen ing pangatur tembung sandhi), dadi sampeyan ora prelu mbaleni kabeh prosedur sing katon ing ndhuwur. Yen sampeyan ora duwe maneh akses menyang akun Nintendo, sampeyan bisa ngubungi dhukungan saka buta Jepang liwat telpon lan ngreset PIN nggunakake sing terakhir. Nomer sing bakal ditelpon yaiku800.904924 y eso 02.39544999. Operator sampeyan pengin wiwit Senen nganti Jumuah wiwit jam 09:00 nganti 20:00 lan dina Setu wiwit jam 09:00 nganti 13:00.

    Utawa, sampeyan bisa nerangake masalah sampeyan ing kolom sing cocog ing sisih ngisor kaca iki (ketik negara sing luwih dhisik kanggo miwiti). Kita bakal ngubungi sampeyan kanthi email sanalika bisa.

    Cara mbusak kontrol wong tuwa liwat app

    Aku bakal nerangake saiki cara mbusak kontrol wong tuwa saka Nintendo Switch nggunakake aplikasi kasebut Nintendo Switch Family Filter, kasedhiya kanggo piranti Android mi iOS / iPadOS.

    Iki minangka aplikasi sing intuisi lan gratis sing ngidini sampeyan ngawasi kanthi nyata manawa judhul diputer ing konsol lan suwene wektu muter. Kajaba iku, amarga aplikasi iki, sampeyan bisa ngakses kabeh fungsi kontrol wong tuwa umume kanggo konsol: mula, sampeyan bisa nyetel wektu puter maneh maksimal saben dina lan nyegah akses menyang macem-macem konten lan judhul. Penak tenan, bener?

    Yen sampeyan minangka smartphone utawa tablet Android, kanggo ndownload aplikasi sing dimaksud, cukup mbukak kaca iki ing Play Store banjur pencet tombol Instal ing pc (Yen toko Google ora kasedhiya ing piranti sampeyan, priksa alternatif kanggo sing terakhir.) Yen, ing tangan liyane, sampeyan nggunakake a iPhone utawa sing iPad, bukak kaca aplikasi ing App Store, penet, banjur tombol Njaluk / Instal lan verifikasi identitas liwat Identifikasi rai, ndemek id ing sandhi dell'ID Apple (yen dijaluk).

    Kanggo mbusak filter liwat app, luwih dhisik kudu masangake Switch karo aplikasi kasebut. Kanggo nindakake iki, cukup mbukak aplikasi kasebut Nintendo Switch Family Filter lan mlebu karo rincian akun Nintendo (sing padha digunakake ing console). Yen aplikasi mbukak, mula penet tombol kasebut Mlebu utawa Nggawe akun, sampeyan bakal dialihake menyang kaca mlebu ing browser: ketikalamat email lan sandi saka akun Nintendo banjur pungkasane pencet tombol kasebut Mlebu.

    Sawise sampeyan mlebu, klik tombol kasebut Pilih wong iki diselehake ing jeneng akun banjur klik tombol OK. Banjur tutul tombol Maju banjur tututi pandhuan sing ditampilake ing layar kanggo ngetik kode verifikasi ing ngalih lan masangake console.

    Sawise piranti loro-lorone disambungake liwat app, kanggo mateni filter kanthi lengkap, cukup pencet lambang kasebut + dununge ing sisih tengen ndhuwur layar utama aplikasi. Banjur klik ing lambang I diselehake ing cedhak Jeneng saka console sampeyan, banjur klik item kasebut Busak ngantos kaping pindho berturut-turut.

    Apik tenan! Saiki nalika nguripake console Switch, sampeyan bakal weruh manawa saringan wis rampung dicopot. Apik banget!

    Cara mbusak kontrol wong tuwa liwat profil Akun Nintendo sampeyan

    Apa sampeyan pengin ngerti apa bisa nindakake operasi sing wis dakandharake ing bab sadurunge uga saka browser? komputer pribadi utawa siji smartphone? Wangsulane ya; Nanging, ana klarifikasi sing kudu ditindakake: kanthi alat kasebut, sampeyan bisa ngatur setelan Akun Nintendo lan mung nganggo cara iki bisa mbusak watesan filter sing ana gandhengane karo tuku eShop. Mula, saringan mung bakal dicopot sebagian.

    Kajaba iku, aku kudu ngelingake sampeyan yen cara iki mung valid yen akun sampeyan wis diatur minangka Padre ing Wali sah a klompok kulawarga. Kepiye carane sampeyan ngomong? Apa ngilangi watesan eShop kabeh sing sampeyan pikirake lan akun Nintendo Parent? Dadi, yen ngono aku bakal enggal nuduhake prosedur sampeyan. Yen, suwalike, sampeyan ora ngerti kepiyeAkun Kulawarga Nintendo Aku ngarahake sampeyan menyang kaca dhukungan sing cocog ing situs web resmi.

    Kanggo miwiti, cukup nyambung menyang kaca mlebu Akun Nintendo, ketik sampeyan alamat email, ing sandi ngetung banjur pencet tombol Mlebu. Banjur klik ing item kasebut Kelompok kulawarga banjur pilih jeneng akun Disambung karo klompok sing watesan sampeyan pengin mbusak filter.

    Banjur klik ing item kasebut Panggunaan diwatesi dana ing Nintendo eShop, klik ing kothak ing jejere item kasebut Watesan panggunaan dana ing Nintendo eShop (kanggo mbusak tandha centhang) banjur klik tombol Simpen pangowahan.

    Banjur bali menyang kaca sadurunge lan klik ing item kasebut Watesan umur kanggo tuku Nintendo eShop. Mula, klik ing kothak ing jejere item kasebut Watesan Tuku Nintendo eShop Adhedhasar Umur (kanggo mbusak centhang) banjur pungkasane pencet tombol Simpen pangowahan.

    Rampung! Saiki watesan sing ana gandhengane karo nyaring tuku ing toko virtual Nintendo wis rampung, seneng?

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane