Cara mbusak akun Telegram

Cómo eliminar una akun de Telegram

Siguiendo el consejo de tu Descargar amigo, tú también has decidido utilizar Telegram, el famoso servicio de mensajería sing permite no solo enviar mensajes de texto sino también participar en grupos, seguir canales sobre los más diversos temas y realizar llamadas / videollamadas a través de Internet. cunt el paso de las semanas, sin embargo, te diste cuenta de que prefieres otras aplikasi kurir kanggo chatear con sampeyan Amigos y, dening ello, has llegado a la conclusión de detener tu experiencia en Telegram.

Yen prekara sing pas minangka las describí y ahora quieres saber carane mbusak akun Telegram, permítame brindarle toda la información que necesita para tener éxito en su intento. Si me das unos minutos de tu tiempo libre, puedo mostrarte el procedimiento detallado para eliminar definitivamente tu cuenta o programar su cancelación. En primer papan, sin embargo, será mi preocupación explicarle qué significa darse de baja de Telegram, indicando también qué opciones están disponibles en caso de dudas.

Yen sampeyan setuju lan ora sabar ngenteni informasi luwih lengkap, aja nganti kakehan ngobrol maneh kanggo ndeleng cara nerusake. Awak dhewe dadi penak, nyisihake wektu luang limang menit, lan masrahake awakmu kanggo maca paragraf ing ngisor iki. Tindakake pandhuan sing arep dakwiwiti kanthi tliti, coba coba dipraktekke lan aku yakin sampeyan bakal bisa lengganan saka Telegram tanpa nemoni masalah apa wae. Seneng maca lan sukses ing kabeh!

Indeks()

    Sadurunge kita mlebu ing tutorial iki lan nerangake awake dhewe carane mbusak akun Telegram, bisa migunani yen sampeyan ngerti apa sing kalebu pambusakan akun saka platform iki lan, ing ndhuwur kabeh, opsi apa sing kasedhiya kanggo sampeyan.

    Nalika nulis pandhuan iki, sampeyan bisa mbusak akun Telegram kanthi manual (kanthi ngakses kaca tartamtu ing situs web Telegram resmi) utawa kanthi nyetel pambatalan otomatis (saka setelan layanan olahpesen sing misuwur).

    En ambos casos, la eliminación de su cuenta implica la eliminación de todos los chats, individuales y grupales (incluidos los mensajes y punapa mawon medio) y los contactos asociados con la cuenta eliminada. Además, sampeyan kudu ngerti apa operasi iku ora bisa diganti: Yen ora mangu, sampeyan ora bisa mbalekake akun sing dibatalake.

    Nanging, kanthi milih gawe jadwal pembatalan akun kanthi otomatis, yen sing terakhir durung bisa dibusak, sampeyan bisa maneh langkah kanthi cukup kanthi mlebu menyang akun maneh.

    Pungkasan, aku pengin negesake manawa akun sampeyan diwatesi amarga kegiatan sing gegandhengan karo spam, mbusak ora bakal ngilangi watesan kasebut. Sawise dirampungake, ayo ndeleng cara nerusake.

    Cara mbusak akun Telegram permanen

    Yen niat sampeyan busak akun Telegram permanenSampeyan mung kudu nyambung menyang situs web resmi layanan olahpesen sing misuwur, ketik nomer telpon sing ana gandhengane karo akun sing bakal dibusak lan, sawise verifikasi identitas sampeyan, pencet tombol kanggo langsung mbusak akun kasebut.

    Kanggo nerusake, saka smartphone lan tablet uga saka komputer, bukak browser sing biasane digunakake kanggo browsing Internet (kayata. Chrome, safari, Tepi lsp) lan nyambung menyang kaca iki situs Telegram. Banjur ketik nomer telpon sing sampeyan daftarkan kanggo layanan awalan internasional lengkap (kayata. + 39 kanggo Italia) ing lapangan Nomer telpon dheweke banjur pencet tombol Sabanjure, para recibir un código necesario para verificar su identidad.

    Ing jalur iki, bukak aplikasi Telegram ing piranti sampeyan, penet ing obrolan Telegram banjur ketik kode alfanumeris kacarita nang. Banjur bali menyang kaca sing lagi wae dibukak, ketik kode sing dimaksud ing lapangan Kode banjur pencet tombol Registrarse.

    Ing kaca sing dibukak anyar, pilih pilihan Mbusak akun lan, yen sampeyan pengin, nemtokake alasan sampeyan mbusak akun ing lapangan Apa liya?. Kanggo iki, yen sampeyan manawa bakal mungkasi pengalaman ing Telegram, penet tombol kasebut Mbusak akun, para eliminar permanentemente su cuenta y todos los data gegandhengan.

    Kaya sing kasebut ing baris pambuka pandhuan iki, yen sampeyan mikir, ora bisa njupuk akun sing wis ilang. Sampeyan mung bisa ndhaptar layanan maneh - yen sampeyan milih nggunakake nomer telpon sing padha karo akun sing wis ilang, bisa uga butuh sawetara dina. Ing babagan iki, pandhuan babagan cara langganan Telegram bisa uga migunani.

    Cara mbusak akun Telegram kanthi otomatis

    Si no estás del todo convencido de eliminar tu cuenta de Telegram y te gustaría ngerti una solución menos drástica que la que indiqué en las líneas anteriores de esta guía, sampeyan bisa programa de borrado automático profil sampeyan sawise aktifitas sing wis ditemtokake.

    Yen sampeyan nganggep iki solusi sing paling apik kanggo kabutuhan lan sampeyan duwe piranti Android, bukak aplikasi Telegram, tutul tombol ☰, ing sisih kiwa ndhuwur, banjur pilih pilihan Konfigurasi ing menu sing mbukak. Saiki, tutul item kasebut Privasi lan keamanan, nemokake pilihan kasebut Mbusak akunku lan klik ing artikel Yen adoh. Pungkasan, lebokake tandha centhang ing jejere pilihan sing sampeyan minat 1 wulan, 3 sasi, 6 sasi mi 1 year Lan iku.

    Nanging, yen sampeyan kepingin weruh carane mbusak akun Telegram saka iPhone, miwiti aplikasi sing dimaksud, penet unsur kasebut Konfigurasi dumunung ing menu ing ngisor iki banjur tutul pilihan Privasi lan keamanan. Ing anyar layar sing katon, temokake bagean kasebut Mbusak akunku kanthi otomatis, tutul item kasebut Yen sampeyan absen banjur pilih salah siji pilihan sing kasedhiya 1 wulan, 3 sasi, 6 sasi mi 12 sasi.

    Apa sampeyan pengin terus komputer? En este caso, tenga en cuenta que es posible programar la cancelación de su cuenta desde el cliente de Telegram para Windows y macOS, pero no desde Telegram Web, la versión del navegador del popular servicio de mensajería instantánea.

    Yen wis ngandika, bukak Telegram ing komputer banjur pencet lambang kasebut rodha rodha, kanggo ngakses Konfigurasi saka akun sampeyan Banjur pilih pilihan Privasi lan keamanan, nemokake artikel kasebut Mbusak akunku lan klik ing pilihan Yen adoh. Pungkasan, atur wektu minat ing antarane 1 wulan, 3 sasi, 6 sasi mi 1 year Lan iku.

    Kanthi mangkono, akun sampeyan bakal kanthi otomatis mbusak ing pungkasan periode ora aktif sing wis disetel. Kanggo luwih ngerti, ayo njupuk conto sing praktis: yen sampeyan wis nemtokake wektu ora aktif 1 wulan, akun sampeyan bakal mbusak yen sampeyan ora mlebu menyang Telegram suwene 30 dina. Iki tegese saben nggunakake layanan kasebut, sampeyan bakal "nundha" pembatalan akun sajrone 30 dina tambahan.

    Ing kasus masalah

    Yen sampeyan ngetutake pandhuan sing dakwenehake ing paragraf sadurunge, nanging, sanajan sampeyan ora bisa mbusak akun, aku nyaranake sampeyan njaluk dhukungan saka staf Telegram.

    Kanggo nindakake iki, kaloro saka smartphone lan tablet uga saka komputer, wiwiti aplikasi Telegram, penet lambang kasebut rodha rodha banjur pilih opsi takon pitakon mi nggih ing menu sing mbukak, kanggo miwiti obrolan nganggo dhukungan Telegram.

    Ing jalur iki, pencet tombol wiwitan, pilih pilihan sampeyan Aku pengin nglaporake masalah mi Aku duwe masalah karo akunku, pilih artikel Aku pengin mbusak akunku lan coba ngetrapake pandhuan ing layar kasebut.

    Yen sampeyan isih ora bisa langganan Telegram, mangga miwiti obrolan maneh kanthi dhukungan Telegram banjur pilih opsi Mlumpat terus karo sukarelawan. mi Ya pangalihan aku, kanggo kontak langsung karo staf Telegram.

    Saiki akurat nggambarake masalah sing ditemokake ing lapangan. nulis pesenklik ingpesawat kertas, kanggo ngirim pesen lan ngenteni tanggepan saka karyawan dhukungan Telegram sing bakal menehi kabeh pitulung sing dibutuhake.

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane