blackjack

Blackjack yaiku game sing dimainake karo kertu ing kasino lan bisa dimainake kanthi 1 nganti 8 geladhak saka 52 kertu, sing tujuane duwe poin luwih akeh tinimbang mungsuh, nanging ora kudu luwih saka 21 (yen sampeyan kalah). Sing bakul mung bisa nganti maksimal 5 kertu utawa nganti 17 kertu.

Indeks()

    Blackjack: carane muter langkah demi langkah? 🙂

    Kanggo muter Blackjack online kanthi gratis, sampeyan mung kudu tindakake pandhuan iki kanthi langkah demi langkah:

    Langkah 1. Bukak browser sing disenengi banjur bukak situs web game Emulator.online.

    Langkah 2. Sawise ngetik situs web, game bakal ditampilake ing layar. Sampeyan mung kudu play hit lan sampeyan bisa miwiti muter.

    Langkah 3. Ing ngisor iki sawetara tombol sing migunani. Bisa "Nambah utawa mbusak swara", Wenehi tombol"Play"Lan wiwiti main, sampeyan bisa"Ngaso"lan"Wiwiti maneh"kapan wae.

    Langkah 4. Cedhak nganti 21.

    Langkah 5. Sawise ngrampungake game, klik "Wiwiti maneh" kanggo miwiti maneh.

    Apa sing diarani blackjack??

    Papan Blackjack

    Blackjack minangka salah sawijining game kertu paling misuwur ing saindenging jagad. Game kasebut yaiku prasaja, intuisi lan sapa wae sing bisa mainake. Blackjack bisa dimainake kanthi pirang-pirang geladhak wiwit 1 nganti 8, kanthi saben 52 kertu. Kajaba iku, ana pilihan kanggo muter blackjack online.

    Tujuan game iku gampang: entuk skor paling dhuwur, tanpa ngluwihi 21 poin. Kanggo nggayuh tujuan iki, pemain wiwitane nampa rong kertu, nanging bisa njaluk luwih akeh sajrone game kasebut.

    Skor paling dhuwur diarani Blackjack, mulane game kasebut duwe jeneng hebat iki.

    Sejarah blackjack

    Dek Black Jack

    Blackjack, kaya sing wis dingerteni, wis berkembang saka macem-macem game ing abad kaping XNUMX sing dimainake ing Eropa. Umume game kasebut duwe siji kesamaan: tujuane yaiku tekan 21.

    Referensi pertama kanggo game kasebut digawe ing 1601 lan saiki kerja ing Miguel de Cervantes, Rinconete y Cortadillo. Novel iki nyritakake babagan urip lan kasusahan saka rong rogue Sevillian saka Zaman Emas, sing trampil banget main game sing diarani "Ventiuno".

    Versi Prancis Game 21 rada beda, amarga dealer bisa dobel taruhan lan pemain bisa menang sawise saben puteran.

    Ing salajengipun, versi Italia, sing nduwe jeneng Pitu lan Setengah, setuju yen game kasebut bakal dimainake nganggo kertu rai uga nomer 7, 8 lan 9. Game kasebut beda-beda ing versi Italia amarga, miturut jenenge, tujuane yaiku nggayuh pitu setengah poin. Temenan, yen pemain nyebrang tandha pitu lan setengah, dheweke bakal kalah.

    A Amerika teka sawise Revolusi Prancis, lan wiwitane ora misuwur ing ruang judi. Kanggo narik kawigaten para pemain ing game iki, pamilik nawakake macem-macem bonus. Pilihan sing paling populer yaiku sistem pembayaran 10 nganti 1, kanggo tangane spade lan blackjack. Tangan kasebut diarani Blackjack, menehi jeneng game kasebut.

    Jinis blackjack✅

    Kertu Black Jack

     Blackjack minangka game sing duwe macem-macem variabel ing kasino kasebut. Ing kene kita wenehi variasi utama sing paling akeh digunakake:

    Spanyol 21

    Iki minangka variasi sing padha karo sing asli, dimainake kanthi normal 6 nganti 8 geladhak 48 kertu.

    Nanging, ing kene Sampeyan bisa nggandhang nomer kertu, kaya dene pencet siji kertu maneh sawise nyopot aces.

    Ing Spanyol 21, Blackjack pamuter mesthi ngalahake bakul kasebut.

    Multi Hand Blackjack

    Blackjack multi-tangan dimainake kanthi persis padha karo Blackjack biasa lan asring ditampilake ing kasino online amarga ngidini pemain duwe nganti 5 tangan liyane sajrone game padha.

    Variasi iki dimainake karo 5 deck sekaligus.

    Blackjack Eropa

    Versi iki dimainake 52 kertu lan sampeyan bisa njaluk melu game kaping 9 utawa Ace. Nanging, ing versi iki yen bakul duwe Blackjack, dheweke bakal ilang kabeh taruhan.

    Ngalih Blackjack

    Blackjack Switch nawakake sawetara gerakan sing umume diklasifikasikake minangka mbeling ing game kertu normal.

    Nanging, variasi iki dileksanakake kanthi 6 nganti 8 geladak, pemain mesthi duwe loro tangan sing beda-beda, kertu ditangani kanthi pasuryan lan pemain bisa ijolan kertu tangan.

    Las Vegas Strip

    Vegas Strip minangka variasi liya saka Blackjack lan dimainake kanthi 4 geladhak 52 kertu. Ing kene dealer kudu mandheg anggere gunggunge kertu 17.

    Kajaba iku, pemain bisa nyopot rong kertu pisanan lan nggawe maneh tangane.

    Aturan Blackjack😀

    Aturan Jack Ireng

    Saiki kita ngerti apa sing diarani blackjack lan dasar-dasare, nanging sadurunge main blackjack ing kasino adhedhasar tanah utawa online, sampeyan kudu sinau lan nguasai aturan blackjack. Iki bakal ngidini sampeyan rumangsa luwih kepenak sajrone pengalaman game pertama lan game bakal luwih cepet ditindakake kanggo kabeh pemain ing meja sampeyan.

    BlackJack minangka game strategi, dimainake ing tabel kolektif ing ngendi sawetara pemain bisa main, nanging masing-masing gumantung karo strategi dhewe lan bisa main dhewe-dhewe nglawan Dealer.

    Tujuan saka game

    Tujuane kanggo saben pemain yaiku nggawe 21 utawa tangane meh nganti 21. Pemain utawa dealer nggawe BlackJack nalika rong kertu wiwitan yaiku Ace lan 10 (Ace + 10 card, utawa Ace plus card).

    Miwiti muter ?

    BlackJack Umume dimainake nganggo 6 geladhak kertu bebarengan sing diowahi ing antarane saben game.

    Ing babak kapisan kertu sing ditrapake kanggo pemain ditangani kanthi pasuryan, kajaba kertu pisanan ing dealer sing ditanggepi.

    Nalika kertu main nomer loro ditangani, kabeh kertu bakal diadhepi lan regane kertu bakul sing bakal mengaruhi kabeh keputusan sing bakal ditindakake para pemain babagan game kasebut.

    Regane kertu bakul kudu mesthi ndhuwur 17Kanthi tembung liya, yen rong kertu pisanan saka bakul kasebut regane kurang saka 17, dheweke kudu nggambar luwih akeh kertu nganti tekan minimal 17 lan maksimal 21.

    Yen bakul entuk luwih saka 21, dheweke bakal mriksa, lan kabeh pemain menang. Yen dealer menehi nilai ing antarane 17 lan 21, para pemain kanthi nilai sing luwih dhuwur menang, para pemain bisa nggandhengake pemain kanthi nilai sing padha lan para pemain kanthi nilai sing luwih murah tinimbang dealer kasebut bakal ilang taruhan.

    BlakJack mbayar 2 nganti 1, nanging yen pemain nggawe BlackJack menang 3 nganti 2. Yen Dealer BlackJacks, dheweke menang kabeh ing meja, sanajan sing regane 21. Nalika pamuter lan Dealer BlackJack, bakal dianggep dasi lan ora ana sing mbayar.

    Watesan taruhan

    Sampeyan umume bakal nemokake informasi ing saben tabel blackjack sing nuduhake watesan taruhan minimum lan maksimum kanggo tabel kasebut. Yen watesan tabel nuduhake € 2 - € 100, tegese taruhan minimal € 2 lan totohan maksimal € 100.

    Nilai kertu Blackjack

    Saben kertu nomer 2 nganti 10 duwe nilai nominal (padha karo nomer kertu).

    Jacks, ratu lan raja (tokoh) regane 10 poin.

    Ace regane 1 poin utawa 11 poin, miturut pilihan pemain gumantung saka tangane lan regane sing paling disenengi. Nalika main BlackJack online, piranti lunak kasebut nganggep regane Ace sing paling nguntungake para pemain.

    Ora preduli saka variasi game iki, jinis gerakane padha kanggo kabeh.

    Black Jack

    Gerakan Blackjack😀

    Ana 5 jinis beda gerakan.

    1. ngadeg (mandheg) Kaya jenenge, pemain wis wareg tangane lan ora gelem nampa kertu maneh.
    2. Hit: ana nalika pamuter pengin nampa kertu liyane.
    3. Dobel: Yen pemain rumangsa mung butuh siji kertu tambahan (mung siji), dheweke bisa njaluk taruhan supaya tikel lan nampa siji kertu liyane. Penting, dicathet yen opsi iki mung bisa ditawakake ing rong kertu pisanan sing ditampa.
    4. Pisah: Yen rong kertu pisanan sing ditampa pamuter duwe nilai poin sing padha, dheweke bisa milih kanggo dibagi dadi rong tangan sing beda. Ing kasus iki, saben kertu bakal dadi kertu pisanan ing tangan anyar. Salajengipun, sampeyan uga kudu menehi taruhan anyar (padha regane karo sing pertama) kanggo tangan anyar iki.
    5. Nyerah: Ana sawetara kasino sing ngidini pamuter bisa melu sawise nampa rong kertu pisanan. Nanging, ing kasus iki, sampeyan bakal mesthi kelangan 50% jumlah sing sampeyan taruhan.

    Game liyane

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

    Munggah

    Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. Informasi liyane